БСП към Борисов за Луковмарш: Ще реабилитирате ли фашизма?

БСП разпространи до медиите обръщение към премиера Бойко Борисов по повод планираното провеждане на спорния Луковмарш в София през уикенда.

Обратно в новината

Коментари - БСП към Борисов за Луковмарш: Ще реабилитирате ли фашизма? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абеее, отиваме си на луков-марш и това е. Ако ни разгони милицията, ще се разотидем, няма да правим скандали, я! Амаха, Що да не повървим малко поулиците..

Я да видим кой е ген Луков. Български офицер, участник в 3 войни за национално обединение. Голям български патриот, застрелян с куршум в гърба от агенти на БКП. По заповед от Москва, разбира се - те всички български агенти на БКП действат по заповед от Москва. Да, ген. Луков е бил германофил. И не толкова като поддръжник на Хитлер, колкото заради патриотизма си е искал да се развиваме по пътя на Германия. Основаването на патриотична организация на честните български родолюбци е в пълен разрез с линията на Коминтерна, която следва БКП. И което е най-отвратителното, шпионажа в полза на СССР ( и във вреда на България) те си го приписват като антифашизъм. И я да попитам аз тези другари, защо не се бореха те срещу фашизма, националсоциализма и т.н. в периода 1939-1941. Когато Хитлер и Сталин бяха съюзници. Те пак си работеха за СССР, но тогава Сталин е наричал Хитлер "другарю". И родните комуняги - и те. Защо не са с еборили срещу Хитлер, когато България сее присъединила към Германия през ранната пролет на 1941. А са станали убедени антифашисти чак след нападението на Германия над СССР. Обяснението е просто - като съветски агенти те са следвали политиката на СССР. Когато СССР еприятел на нацистка Германия и БКПШ е приятел, когато в СССР обявят Германия за враг - и от БКП я обявяват. И не само Германия. Я да видим какво с еслучва с Югославия след 1944. Докато Тито играе по свирката на Сталин от БКП са първи приятели с Тито. Дотолкова че да карат чисти българи да с епишат македонци. а после? "Тито-бандито" - за една нощ. По заповед на др. Сталин. Ген Луков може да е всякакъв, но е честен български патриот. И вникакъв случай не е наричал Хитлер "другарат Хитлер", както са го правили в БКП по внушение на СССР. Ето това не са му простили съветските агенти. И последно. Какъв е този фашизъм в България, където има партии и се сменят правителства. Какъв е този фашизъм дето дава властта после пак я взема?

+++++++++++++++++++++++++++++

Аве ти и сега искаш да вървиш по пътя на Германия, ама стигна само до калната германская нива, щот то с квичене не слава, а вие дебилите само квичите и търсите къде да си насадите разпраните дрипници на готово. Ама нема, е германеца ко каза днес- Никаква България в Шенген и еврозоната! Не на Болгария в шенген! Дааа никой ви неще вас готованковците и клошарите.хахаха

goose

Нинова, крайно време е да вземете да си преразгледате риториката ... Фашизъм няма, има национал-социализъм, така го нарича целия свят. Знам, че присъствието на думичката "социализъм" не ви кефи, но такава е реалността. Отделно - Борисов отдална го е реабилитирал - кабинетът се държи на пръстчетата точно на такива национал-социалисти :-) И да, социалисти не е случайно там, разликите между социализма и национал-социализма не са особено големи, все-още има хора, които помнят социалистическия експеримент в България.

Национал Социалистическа Германска Работническа партия е пълното наименование на партията на Хитлер. Като акцентът е бил повече върху работническа.

Кметът на Пловдив споделя статия, възхваляваща предводителя на фашистка организация Луков...... Приемственост, един вид.

Комундел , ген Луков е национален герой бе дебил Ивов Христов

Роден 1888, майор в края на ПСВ(30 годишен) - е как така не е демобилизиран бе тъпаци ---- отговорът ви е ясен ....Щото нашите дядовци получаваха първите си(войнишки)кръстове за храброст на 15 год при Сливница, а после завършиха ПСВ като командири на полкове(ПОЛКОВНИЦИ), И СЛЕД ТОВА БЯХА ДЕМОБИЛИЗИРАНИ(НЬОЙСКИ ДОГОВОР) И ОСТАВЕНИ С МИЗЕРНИ ПЕНСИИ ....... А ТОВА ЩАБНО КАЛИНКОТЪРТЕЙЧЕ - АДЮТАНТЧЕ ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНИТЕ , Е ГЕРОЙ ??????!!!!

Това къде го прочете в "Списание за фашистка мисъл" ?!

Нинова,какво е фашизъм

БСП знаете ли какво е фашизъм-ще ви кажа-това е когато фармацефтите произведат едно лекарство и не могат да го продадат измислят болест за да го продадат - това е фашизма нещо заради което живурка комунизма

Не ще реабилитират комунизма---

фашисти=комунисти-един дол дренки, нямат капка човещина, зли, нагли, със самочувствие без всякакво покритие, борбата е да лапнат някой и друг лев, разни историци, на такова ми замириса, лъже историци, само ние потърпевшите си знаем, какво ни е-убийци ни казваха комунистите, а не бяхме убивали хора, същото е и след 1989 , пак същите комунисти на власт, само , че в различни партии, бсп, абв, сдс, дпс,дост,ндсв, герб, възродители, а що да не си кажем, кои останаха в бг, именно възродителите българи, които купиха и открадоха на народа мюсюлмани всичко на безценица и сега с парите фирми за банички, а самочувствие, а беше дисциплинарно изгонен от системата, готвач беше, а дриплю от и-град, и жената и двамата селяци, още през 1984 се хвалеше , че му дали три крави, три хиляди лева, нямат капка срам някои българи, и те останаха и сега лаят ли лаят, държат от герб, защото са насрани отвсякъде, важно е възпитанието, както казваше един от родителите ми, другият почина доста много по-преди, не вземай, чедо, това са проплакани пари, вещи, послушахме и нито си продадохме новата кола, нито нищо от тях взехме, въпреки, че ни се молиха да им вземем-килими, компоти, книги, и много други неща, но отказахме и не съжаляваме, лягаме ставаме с чиста съвест, а другите писах вече, тук са в бг са, българи са, фирми имат от ограбеното, не им завиждаме, но по-малко фук фук, защото на боклук стават

Колко герои антикомунисти се навъдиха и най важното, че или си вярват поради деменция или просто лъжат за да промиват мозъка на младежите. Впрочем ти "борецо" на колко години си бил през 1944 г. ?. Ако това което казваш е вярно, сега трябва да си поне на 84 години ? Проста аритметика.

болката на човека е от възродителния процес, но той е жертва на ответната реакция срещу предизвиканата от турските служби конспиративна дейност на някои вербувани мюсюлмани.

На тия татуирани, бръснати, малоумни безделници такъв лук ще им пъхна отзад, че ще маршируват чак до Берлин

Не копай гроб....да не ти пъхнат сърп и чук

ББ ли е виновен,за тъпотиите ви,а?!

Добре ,но той РАЗВЪРЗА НА СЪВЕТСКИТЕ СЛУГИ ,българските комунисти да ИЗБИЯТ ВСИЧКИТЕ СИ политически противници !!!!!

до НАРОДЕН СЪД : Народният съд е наложен от СССР и САЩ и Великобритания!Англосаксонците са настоявали всеки свързан с обявяването на войната против тях да бъде разстрелян!Сталин си го мрази колкото искаш но тук има 50/50 както се казваше в едно идиотско предаване!По сериозно ей!На българина все някой друг му е виновен!еТО ДНЕС ЗА ВСИЧКО НИ Е ВИНОВЕН КОМУНИЗМА!е НЕ МОЖЕ ЗА ВСИЧКО ДА НИ Е ВИНОВЕН КОМУНИЗМА!!!

КОМУНИЗЪМ = ФАШИЗЪМ Защо още не е забранена БСП ,която се гордее със зверствата на БКП ?

Нинова ,не разбра ли ,че колкото е отвратителен фашизмът точно толкова отвратителен и комунизмът ,защото са като 2 капки вода ,дори по-лош ,защото комунизмът отне имуществото на хората и им преобърна живота с главата надолу !!! Защо тогава смяташ ,че трябва да ви уважаваме ,защо ревете ????

а какво ще кажете за прокитайска партия?

тeхните деца са на запад и в америка, тук за доверие не може да се говори

Комунизъм = Фашизъм..Я отиди и обясни на някое възрастно семейство дето не сме да излезе вечер на село да не я утрепат циганите за терора на БКП.Впрочем да имало го е и това и не е повод за гордост ...ама никак...но какво е довело до него?А Преврата от 23 година срещу Стамболийски с над 220 народни представите ли когато са трепали хората като да не казвам какво.А първата световна в която ни вкарва взелият подкуп гад Фердинанд Кобургота ,който днес гордо ни обясняват бившите тъмно червени целувачи на задници както казваше Петър Дертлиев!Аман от крайни хора!

Днес у нас НЯМА комунисити! Има КОМУНЯГИ! Разница большая! Не ревете, защото такива като вас правят превратите! И пред, и сега! Не е доказано, че Ген. Луков е фашист! Както и , че фашизма е зло! така се говори масово, но им асово се твърди, че евреите са хрисими и пак масово се твърди, че евреите командват света. И пак масово се твърди, че всяка злина е еврейско дело. Е???? Приказвайте да видим, що ще кажете!

Съветвам БСП да не се заиграва по този начин ,защото ще изгуби много гласове.

"БНЛ стават една от организациите в България, които открито застават на позициите на расизма, ксенофобията и антисемитизма. БНЛ е организация, изградена върху идеите за омразата и насилието." Ако това е вярно за БНЛ, какво да кажем за БКП? "Според социалистите Народният съд от 1945 година, който издава без право на обжалване смъртни присъди на хиляди политици, военни и интелектуалци, е бил "необходимо и неизбежно правосъдие". Немам какво да добава... немам думи... "Очевидно, манифестиращите през последните петнадесет години в София с портретите на генерал Христо Луков не мислят, че фашизмът е бил тирания. Ако някой не познава действителната история на БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ЛЕГИОНИ (БНЛ), може да се подведе и да привиди в БНЛ организация на честни и ентусиазирани патриоти." Верно, не знам много историята на БНЛ, но добре познавам историята на БКП. Знам, че по подобие на Ислямска държава, води джихадистка война срещу проспериращата тогава и бореща се за национално обединение България и с помощта и по нареждане на "Великите сили", създава Комунистическо-ционистка държава. Произволната употреба на "фашизъм" и "фашистки", говори за изкривяване или непознаване на най-новата българска история. Преформатирането на държавата от нормална и бързо развиваща се, в тоталитарно-кимунистическа, на базата на ционист-комунистическата идеология (подобно сега на джендър-идеологията), води до такива нечовешки престъпления срещу българския народ и човечеството, които, може би, е надхвърлила само Съветска Русия. Нека наследниците на масови убийци и престъпници срещу човечеството, да бъдат по-скромни и да не съдят така строго българските ПАТРИОТИ и защитници на Отечеството!

БРАВО !!! ТОЧНО !!! ВЯРНО !!!

Комунизмът и фашизма са двата полюса на злото. И докато господата от БСП провокират с комунистическите си изцепки за народен съд,(само прегледайте коментариите по-долу) ще се появяват и прояви на легионери . Призовавам всички да престанат да тровят съзнанието на младите. За по-възрастните спомена е болезнен,но ние вече сме простили и живеем нормален живот. Не е морално БСП да е трибуна на внуци и синове на комунистически родове.

Комунизмът и фашизма са двата полюса на злото. И докато господата от БСП провокират с комунистическите си изцепки за народен съд,(само прегледайте коментариите по-долу) ще се появяват и прояви на легионери . Призовавам всички да престанат да тровят съзнанието на младите. За по-възрастните спомена е болезнен,но ние вече сме простили и живеем нормален живот. Не е морално БСП да е трибуна на внуци и синове на комунистически родове.

Нормалните хора искат да видят оставката на Нинова!

Аз към БСП: "Ще възобновявате ли народния съд и кога?"

Най-опасният фашизъм е този на червените фашисти от Кремъл и техните подлоги от БКП-БСП

Комундетата винаги са били нагли...

Щом ще има гей-паради и истанбулски конвенции, ще има и Луков марш! ТОЧКА!

Между комунизъм и фашизъм няма никаква разлика. Фашизмът до някъде е бил полезен за Германия, защото държавата е забогатяла и икономиката се е развила. При комунистическите режими е обратното икономиката е в застой. Но ако реабилитираме комунизма, (съществуването на БСП е самопосебеси реабилитация на този престъпен режим), то ще трябва да реабилитираме и фашизма. Това е абсурдно, както и съществуването на БСП извън затворите. Затова БСП да вземат и да си налядат парцалите и да не разлайват кучетата, че затвора е близо!!!

Комунистите доведоха в България икономически подем , спортни успехи и разцвет на културата!Монархо-фашисткия режим доведе страната до катастрофа, изби над 220000 лични българи и сега се е преоблякъл като борец за фалшивия генерал Луков!Гадовете трябва да се свършат накрая , не се търпи!

Не случайно Германия и Русия са били съюзници в началото на войната. И сега крайните националисти са путюви пионки.

Фашистите и комунистите са със коренно противоположни идеологии. Едните са националисти, а другите са интернационалисти - от там идват и всички останали различия. Едните издигат в култ собствената си нация над всички останали и другите трябва да се подчиняват, а другите твърдят , че несправедливостта идва от голямата пропаст между богатите и бедните независимо от държавата. Изглежда ти е трудно да мислиш и повтаряш като папагал чужди внушения.

Явно БК(С)П не е поставена пред алтернатива за връщането на народния съд, като необходимост!

Аз не считам, че за тях е "алтернатива" . . . . Единствената алтернатива е: сега или веднага!

БСП - а вие ще се разкаете ли за Народния съд, ще реабилитирате ли невинните жертви на терора. Пък и прочетете за ген. Луков. Това че сте го убили, не го прави антисемит.

Полша е разкъсана между Германия и Русия. Това е началото на втората световна. 2 ГОДИНИ Русия е съюзник на Германия в тази война. Снабдява я с нефт и зърно. Червената армия прави паради и вдига наздравици за германските победи на западния фронт! ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ БЪЛГАРИЯ Е НЕУТРАЛНА!!!!!

Поредното много лошо изказване на Нинова - или е неадекватна по темата или иска да затърка БСП!

От 20 декември 1944 до 2 април 1945 г. са организирани 135 масови процеса в цялата страна. Арестувани са 28 630 души. Срещу 11 122 души са повдигнати обвинения, съдбата на много други арестувани е неизвестна. Процесите се извършват в Софийския университет, в Съдебната палата и в цялата страна. За около 4 месеца са издадени 9 155 присъди, с които са осъдени на смърт 2 730 души, 1 305 души получават доживотен затвор, а останалите затвор от 1 до 20 години.

Така един от хората с най-голям принос за спасяването на българските евреи Димитър Пешев е осъден от Народния съд на 15 години затвор за фашистка дейност и антисемитизъм, а Константин Муравиев е единственият оцелял министър-председател на България отпреди 9 септември 1944 г. За сравнение на Нюрнбергския процес са осъдени 19 души, от които на смърт 12. Присъдите се произнасят в името на Симеон Втори, цар на българите, тъй като все още действа Търновската конституция, въпреки че тя не позволява извънредни съдилища, каквото е т.нар. Народен съд

" Народният съд от 1945 г. е едно необходимо и неизбежно военновременно правосъдие. " при положение че след ВСВ в Германия осъждат на смърт 12 нацисти, а в България комунистите избиват близо 20 000 души!!!! БКП/БСП никак даже не се е променила..............!!!!!!!

По време на Втората световна война, България НЕ Е била неутрална държава. През декември 1941 г., тя е обявила "символична" война на Великобритания и на САЩ. В международното право обаче символична война няма, така че става дума за фактическо обявяване на война. Това става ясно в края на 1943 г. и през първите месеци на 1944 г., когато редица български градове са подложени на бомбардировки от авиацията на англичани и американци. Освен това, обявявайки война на Британската империя, България автоматично става легитимна цел на военни действия не само на британците, но и на военновременните съюзници на тяхната империя; в частност, на СССР. Политическата несъобразителност на проф. Богдан Филов и неговите министри струват живота на няколко десетки хиляди българи, включително, на онези, които са загинали в заключителния период на Втората световна война. Без да плати тази кървава цена, България нямаше да избегне териториални загуби, дори по-болезнени от претърпените след Междусъюзническата и след Първата световна война. Богдан Филов си е давал ясна сметка за бедата, която неговото управление донася на българсккия народ. Затова той не търси спасение в чужбина, не търси приют при враговете на България, а поема отговорността да остане в страната и да бъде изправен пред Народния съд. Въпреки че е знаел каква присъда го очаква много преди произнеслите я съдии да са имали представа, че ще им се наложи да съдят бивш регент и бивш министър-председател.

Е иии.....какво общо има това с народния съд! Тези факти които описваш са част от мероприятията които Цар Борис предприема за да опази българите след като е видял ужаса на ПСВ, дори себе си е пожертвал.Само след 2 години идват руските войски и пращат 100 000 българи за пушечно месо на фронта, а комунистите организират народен съд на 30 000 българи, в последствие вземат имотите на целия народ - това не се е случило никаде по света и си е чист геноцид

Моят дядо се е бил срещу отстъпващите войски на Хитлер и по чудо е останал жив .... Та в тази връзка, имате ли представа колко жертви дава България във ВСВ ?? .... всичко - загиналите от бомбардировките, загиналите от преследването на германците и т.н. са между 10 000 и 30 000 души. Реалната цифра е около 20 000. А в Сърбия знаете ли колко са избити от германците ?? - ами грубите оценки показват около 800 000 ..... аз бих заложил на към 600 000. Е това ли искате да се беше случило и тук ? Мога да се обзаложа, че при война с Германия тя щеше да е много по-кървава, отколкото е била в Сърбия. И за капак, защо си мислите, че Богдан Филов е имал избор ??? Май не сте чели какво отговаря германецът, командващ армиите в Румъния, на българската делегация ..... За капак, "били сме легитимна цел" за руснаците ?? Бах маа му!!! А кога България се включва във ВСВ ?? - на 1 март 1941 г. АМА ТОГАВА СССР и ГЕРМАНИЯ са СЪЮЗНИЦИ!!!!! дори българските комунисти, по нареждане от СССР разпространяват листовки, че България трябва да се включи на страната на Германия във ВСВ !!!!

Най-голямата напаст за България са били и си остават комунистите и техните съвременни последователи. Всеки, който се е борил срещу тях е патриот и родолюбец, защото няма друга партия или организация, която е готова да наранява българи в името на чужди интереси. През 1944г. те са избивали българи в интерес и заради настояване на СССР. България е единственото място в Европа където тормоза комунистически продължава до днешни дни...

Народният съд е наименование на извънреден съд, действал в Царство България в периода от декември 1944 до април 1945 г. като фактически орган на левия революционен терор.[1] Създаден е с наредба-закон от 30 септември на правителството на Кимон Георгиев това става в противоречие с Търновската конституция, която кабинетът претендира, че ще възстанови, и легализира започналото с Деветосептемврийския преврат масово политическо насилие в страната.

Официално т.нар. Народен съд е създаден за съдене на управлявалите страната от 1 януари 1941 до 9 септември 1944, довели страната до участието ѝ във Втората световна война. Заедно с тази цел се преследва узаконяването на извършените вече убийства след окупацията от страна на Червената армия, както и неутрализирането на политическия и интелектуален елит на Царство България и ликвидирането на неблагонадеждни евентуални политически противници за режима, установен след окупацията и преврата.

От 20 декември 1944 до 2 април 1945 г. са организирани 135 масови процеса в цялата страна. Арестувани са 28 630 души. Срещу 11 122 души са повдигнати обвинения,[2] съдбата на много други арестувани е неизвестна. Процесите се извършват в Софийския университет, в Съдебната палата и в цялата страна. За около 4 месеца са издадени 9 155 присъди, с които са осъдени на смърт 2 730 души, 1 305 души получават доживотен затвор, а останалите затвор от 1 до 20 години.[2][4] Така един от хората с най-голям принос за спасяването на българските евреи Димитър Пешев е осъден от Народния съд на 15 години затвор за фашистка дейност и антисемитизъм, а Константин Муравиев е единственият оцелял министър-председател на България отпреди 9 септември 1944 г. За сравнение на Нюрнбергския процес са осъдени 19 души, от които на смърт 12. Присъдите се произнасят в името на Симеон Втори, цар на българите, тъй като все още действа Търновската конституция, въпреки че тя не позволява извънредни съдилища, каквото е т.нар. Народен съд.[5]

тапа увца - как празнувахте 9 маи забраи ли ма? с портрети на сталин и ленин? аи ходете на бузлиджа да не гледате!

Що за наглост от комунистите! Значи може манифестация на 9-ти септември за възхвала на 9-тосептемврийския преврат 1944 г. на комунистите ,а не може манифестация във възхвала на българския войник???

3 области в България искат да се присъединят към Русия!!!!

Корнелий

Чемодан-Вокзал-Москва. Да си вземат и цялото БСП с тях + всичкото русофил и да оправят демографията на Сибир!

нямам нищо против комунистите да им се даде територия на която да си направят комуна за да не пречат на останалите

луковицата е основно фашист и по малко войник! И си има Ден на българската армия, но вие легионерчетата не го знаете това!

Корнелий

А БСП защо празнува на 9 септември? Има си ден на капитулацията на Германия. Празнува един преврат и избиването на 30 000 българи за един месец. Голям празник - направо да го кръстят "Комунистическата Коледа"

Фашистите и комунистите са били 2 години съюзници през Втората световна. Червената армия е марширувала в чест на германските победи на Запад.

ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ.

непозната на българските управници и до днес! Пакта е сключен за да се спечели време и отложи нападението, което така или иначе се случва. Но пакта дава време за реакция!

ПОДЕЛЯ ПОЛША!

Комунистите избиват 30 000 представители на интелигенцията, държавното управление, армията, църквата и предприемачество само в пърите няколко месеца след преврата на 9 септември! Само избити са 8000 от общо 10000 висшисти по това време. Това ли е било необходимото и неизбежното, питам аз Нинова? Никой не трябва да бъде оправдан! И никакви съображения за хуманност и милосърдие не трябва да играят каквато и да е роля, са заповедите на Георги Димитров. Вожда и учителя на който се кланят. Това ни чака и нас, като си изберем тази алтернатива, която от 5 управления има 4 национални катастрофи!

Защо няма нито един герой на България от войните член на БКП или БСП?? Иначе и бай Тошо беше пет пъти герой на НРБ и други такива като него прошляци...

Ми щото те са се борили за световен комунизъм и СССР е била техната родина

Защо така са се вкопчили комунистите във мантрата че в България е имало фашизъм 1Защото излиза че са пристигали с парашути и подводници от СССР да се бият срещу народа си в интерес на чужда държава.Което си е национално предателство 2Липсата на фашистка партия и наличието на многопартийна система показват че БКП е не българска а съветска организация за дестабилизиране на държавата в услуга на СССР 3Време е БСП или да се откаже от това да бъде проводник на интересите на Русия или да бъде обявена за престъпна както това бе направено с предшественичката и БКП

У България че не е имало фашизъм тва си е верно.Ама тогаз комунистити срещу кого са се борили не става ясно. И КО ПРАЙМИ СЯ

Наистина ли смятате, че тази жена Нинова е подходяща за премиер? Какво добро сме видяло от нея, докато е шеф на БСП? Със всяко изказване настройва хората дени срещу други. На всеки 2 месеца дава някакъв ултиматум. Постоянно създава и подклажда скандали. Първо добре си помислете дали бихте пожелали Нинова за шеф в работата ви, та да става шеф на държавата. Какво правят служителите, които имат шеф неуравновесен скандалджия, саботьор, интригант, наглец и лъжец и същевременно издига в култ тези си качества?

"шеф неуравновесен скандалджия, саботьор, интригант, наглец и лъжец и същевременно издига в култ тези си качества?" е Бойко, нали ??? ... а какво правят - ами емигрират!

Корнелий

Мда! Ще го смените с по-добро, споко! С Нинова! Българите явно си обожават да бъдат потискани, лъгани, насилвани и от време на време избивани!

Разликата между фашизма и комунизма е само една. Фашистите избиват чуждите, а комунистите своите

ЕСТЕСТВЕНО....че ще го реабилитираме...по добре Хитлерист....отколкото комунист

е ултранационалистическа профашистка и пронацистка организация в България, активна през 1932 1944 година и определяна като най-мощното фашистко движение в българската история...Ген.Луков е неин ръководител...Той е в близки връзки с тоталитарния националсоциалистически режим на Третия Райх...Какъв фашист? Та той просто си е един демократ-либерал...Само не мога да рабера КАК фашистко факелно шествие се допуска в България? Въпреки многобройноте протести от чужбина ВСЯКА ГОДИНА...Специално тази година ПОЗДРАВЯВАМЕ ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО С ЛУКОВ МАРШ! Пълен позор...

Незнам дека си учил ама нищо не знаеш. Сега ша ти обясня 1Превратите през 1923 година през1934 година и през 1944 година са извършени от едни и съши лица. Дамян Велчев и Кимон Георгиев 2Ако първият преврат е бил фашистки третият на 9 септември 1944 година какъв е. 3Добре е да се чете повече

1. Общината (кмета) е отказал и забранил провеждането. Съдът отменя забраната. Какво може да направи ББ? Да се скара на съда ли? После ще пискате, че се меси в независимата съдебна система. 2. 9-септември е извършен преврат от комунистите, а както добре знаем, по закон, комунистическият режим е обявен за престъпен. Т.е всички празненства на 9 септ трябва да се забранят. 3. Щом БСП определят народният съд, като нещо необходимо, то какво пречи в настоящият момент БСП да го възстановява и да да започне да действа, поради 'необходимост'? И кой ще ме убеди в несъществуването на 'народен комунистически съд' в момента?

Знаеш ли какво е преврат и какво е революция. Вземи се ограмоти малко.

Корнелий

За БСП е революция, за всички останали е преврат. НО и двете са НЕЗАКОННИ!

Истинската дума е националсоциализъм, но БСП не иска да я използва, заради съставната им обща част "социализъм". Така и така не е имало нито фашизъм, нито националсоциализъм по нашите земи. Спасяването на българските евреи го доказва.

Това са хората (не само тук, но и в Европа), които могат да ни спасят от взривяващи се в името на Аллах, озверели мигранти разчленяващи млади бели жени и диви изнасилвачи.