Тънки червени линии в Европа

На Стария континент са начертани няколко разделителни линии, които будят безпокойство за сигурността и от двете им страни.

Обратно в новината

Коментари - Тънки червени линии в Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВСИЧКИ СЪСЕДИ НА АГРЕСИВНОТО ДИВО АЗИАТСКО племе се въоръжават. Дори и тези, които са неутрални и не са в НАТО.

Няма как всички съседи на Русия да са агресивно настроени към нея а тя да стои безучастно и да не взема мерки за своята защита.

Руската система Искендер, е толкова неуязвима, колкото и руските самолети и руската армия в Сирия. Неуязвимите системи ги има само в мозъците на родните глашатаи на руското посолство и на колегите им ватници от москоу. Другото е сбор на тенекии, които напоследък неуязвимата техника ръси щедро от небето.

я кажи данни за това коет се ръси.Аме не клипове и заснети филчета дето морят от смях детската градина.Абе отде ви намират такива кокошари.Иди в лудницата там търсят бармани поне да заработиш нещо повече от козяшки трол-смешник

а дишай нормално, въпреки че ти е трудно. :) В Сирия ви попиляха цял щурмови отряд от спецназовци само с два "Раптор"-а, един "Спектър" и четири "Апачи". Коментарите са излишни. Мини през россиянските социални мрежи и форуми, за да разбереш за какво точно става дума. Ама то вие си знаете.

Германия вчера даде всички разрешителни за северен поток 2, Мерцедес и БМВ построиха третите си заводи в Русия, само инвестициите от област Бавария РФ за миналата година -20 млрд.евро, а сащисаните кравари все война искат в Европа.На кой му пука?Кервана си върви кучетата си лаят

да развиваме ядреното им производство, като им даваме пари за реактори! Готови сме и за самолети да им даваме пари.....

Нагли руснаци а, как вероломно се приближават към границите на НАТО.

мислищ, че не Русия трупа войски до границите с държавитне членки на НАТО? НАТО не е някаква отделна държава, както вие, россолюбците се опитвате да внушавате, че НАТО е нещо различно от държавите в Европа. И Литва, и Латвия, и Естония, и Полша, и Румъния, и България, всички тези държави са в НАТО и са НАТО! Ако минеш по границата Россия-НАТО ще установиш, че на територията на Россия, в непосредствена близост до границите, са натрупани много повече войски и оръжия. Този, който мисли за отбрана, не трупа войски по границите! За отбрана ли мислите в Россия? Еднозначно - НЕ!

Какво производство ще им развиваш с един реактор и пет самолета бе Деби.

ние, в България, имаме една поговорка: "Капка по капка - вир, а вир по вир - язовир!" Наистина това, россияните, сте много нагли!

Важното е война да става по далече от САЩ.

За съжаление САЩ искат да повторят стратегията си от ВСВ. По-всичко изглежда, че се готви да се запали Европа и отново може да бъде в руини само в Америка всичко е тихо и спокойно. Но ако Русия бъде подкрепена от Китай и Индия тогава е спорно, кой ще победи.

САЩ нямат стратегия през ВСВ, бе лъжльо. Дори са нямали танкове и точно на против СССР е имал 25 600 танка - някъде около 5 (пет) пъти повече от целия останал свят. Добре че Хитлер удари пръв и ги изпревари.

и бройката на самолетите им е била около 20000. Тези цифри ги има в официалната съветска историография, както и в спомените на разни "велики" пълководци. Все още е трудно за осмисляне, как германската армия, с пет пъти по-малко танкове и самолети, са успяли да нанесат такова страшно поражение на Червената армия?

обаче днес САЩ са една бананова икономика в стагфлация /след 10 годишна стагнация влязоха встагфлация ТОЧНО КАЗАНО ОТ БИВШИЯ ШЕФ НА ФЕД Алън Гринспан/, та на тях спешно им трябва война обаче възможностите им са за ограничени до локален кофликт , за друго не им стиска щото и да искат просто не могат и нямат.Тове е днешната реалност те не са значим фактор.

А шефа на ФЕД дали знае какво точно е казал? Россиянска простотия, сър.

" Москва се оправда, че може да разполага оръжия на своя територия, каквито и когато намери за добре." Хахаххахахах, ах тези непотчени руснаци. Няма проблем, че САЩ разполагат в цял свят.

Значи Россия може да разполага разни оръжия на своя територия, а страните-членки на НАТО не могат да разполагат оръжия на СВОЯ територия? И кой крив, и кой прав? Тоя мит за "обкръжената от бази на НАТО Россия" си го зАвреТЕ знаеш ли къде? Страните от НАТО ли граничат с Россия или обратното - Россия граничи със страни от НАТО? Само опиянчен мурза е в състояние да направи такава разлика :!!!

Ти глупав ли си или на такъв се правиш?

Каква заплаха може да бъде Русия която харчи за военни цели 10 пъти по-малко от САЩ, 4 пъти по-малко от европейските членове на НАТО и даже Великобритания сама харчи повече от Русия?

Това не е вярно Русия официално харчи толкова, но реално харчи многократно повече, тъй като цялата й икономика е ангажирана изключително във военния сектор. А и разходите не са точен измерител.

защото в Россия всичко се харчи преди всичко за оръжия и после за всичко останало.

Какви са тия тънки червени линии измислени от тези където продават оръжие. Никой не заплашва САЩ но тя създава с други държави отбранителни ивици .Нали като другите държави им купуват оръжието стават още по богати.

Да всички путлерасти си го мечтаят. Русия вече нападна Грузия и Украйна.

Само да попитам, наистина ли има олигофрени които вярват, че Русия ще нападне Европа?

а всички путлерасти си го мечтаят. Русия вече нападна Грузия и Украйна.

Предвид създалата се ситуация, предлагам да се спазарим с турците за беломорска Тракия, която ни трябва и да ги оставим да правят каквото знаят в Кипър и близките им острови.

Сигурен съм, че работиш на пазара в Димитровград.

като просяк!

Нека ЕС се дистанцира от интересите на САЩ и провежда своя политика в Европа!!!!! Само тогава войата ще бъдеизбегната!! САЩ се СТРАХУВАТ от мирна и обединена Европа живееща в разбирателство с Русия!!!!!

Те затова предизвикаха и мигрантската вълна в Европа - с цел отслабването и унищожаването ѝ чрез ислямизация.

Аха. Американците накараха Руснаците да бомбят безогледно и за година да избият 300 000 души, за да може да тръгне мигрантска вълна към ЕС.

Русия е освободителка и спасителка на България

По лоша и от поробителка е гладната агресивна и изостаналата "спасителка"!

Русия ни е освободила единствено от НАШИТЕ пари - плащане в злато за "окупацията" след 1878, прибиране на златния ни резерв в началото на 60-те години, плащането на двойни цени за газта "по братски", плащане за ремонт на таралясниците миг - 1,5 повече от полската оферта, плащане за стари реактори итн.

Руснаците здраво грухат хамериканците в Сирия. Не ги разпичават от джихадистите и ги трепят без милост.

ти що не си пуснеш едно клипче? напиши: близкие убитых в сирии бойцов чвк "вагнера"рассказали как убивали их родных? ще чуеш сладка за слухът ти руска реч, и ще видиш интересни кадри от терена! има и доста други материали, задоволи славянското си любопитство!

НЯКОИ РАЗМИСЛИ ЗА БЪЛГРСКИТЕ РУСОФОБИ Българските русофоби са най-отвратителните русофоби в света! Защо тези жалки отрепки мразят братска Русия? Може би заради това, че ни е отървала от османския тиранин, който 500 г. ни е колил, убивал, изнасилвал, крадял е най-добрите български деца за да ги направи еничари! Тези глупци си мислят, че ние и сами сме щели да се освободим без намесата на Русия! Жалки малоумници! Само да ви припомня третата атака на Плевен през Освободителната война и ще стане ясно, че надеждите да се освободим сами е точно равна на 0! Та именно при тази атака загиват 13 000 руски войни и 3000 румънци! Разбирате ли го това дебили 16 000 човешки живота дадени за нашата свобода само в един единствен ден! Я ми кажете вие, кога нашия малък народ щеше да има такъв човешки и военен ресурс да го хвърли срещу Турция и да се освободи сам? Та кюрдите и в момента са под турско робство и не могат да създадат своя държава макар, че броят им е огромен-20 милиона само в Турция! Как може да плюете по един народ, който е жертвал 200 000 човешки живота да ни освободи от най-долното робство! В същото време да славите долните англоскси, които до последно са подкрепяли Турция, а след освобождението ни са подготвяли партизанска война срещу Русия (мисията на полковник Синклер в Родопите)! После разкъсването на България на Берлинския конгрес, пак свикан от англосаксите! По време на втората св. война американски и английски бомби са сринали София, Враца и други наши градове и са избили над 5000 българи! В знак на благодарност, българските еничари построиха в София и паметник на унищожителите на столицата ни! Това са фактите! А че младите хора отиват да работят на Запад е съвсем нормално, защото там наистина заплатите са по-високи! Няма как да е иначе, когато тези страни са превърнали целия свят в своя колония и му изсмукват ресурсите. За тях не е проблем да дават повече на собствената си работническа класа! В заключение искам да ви кажа-ПОКАЙТЕ СЕ ГРЕШНИЦИ!

Русия и България - винаги заедно. Братски народи, братски страни, еднакви писменост и език, една религия, подобни нрави и обичаи ... Какво повече !

Нито сме били винаги заедно, нито сме братски народи, нито сме братски страни, нито езика ни е еднакъв, нито православието ни е едно и също, а пък за нравите и обичаите да не говорим. Единственото общо е писмеността, която сме им дали. И нищо повече.

Българите са на страната на Русия, срещу вечните врагове на Запад

тичай да им помагаш в сирия, щото вече наистина их там нет! америкосите ги изтрепаха като пилци!

Интересно, ти може би си бил там и си гледал как ги изтрепват като пилци? Джендър-педерастката американска армия в момента се опитва да дразни руснаците, но стане ли напечено краварите се насират на секундата-справка: бръснещ полет на руски самолет над американски кораб в Черно море-след тази случка екипажът на кораба потърси помощ от психиатър.

Въоръжавайте се, въоръжавайте - росковците са ви обещали да отделим 2% от БВП за отбрана. Сега за отбрана даваме 2 пъти повече, отколкото за образование. Може да станат в съотношение 3:1...

в същност вие в россия давате седем пъти повече за нападение от колкото за образование! а за България не се грижи!

Правописът ти е жертва на образованието. За "мисленето" ти си знаеш.

Европейците да целуват ръка на чичко Тръмп, че без Америка направо са "освободени"! Всяка време създава своите герои. Рейгън се появи, точно когато трябваще. Тръмп се виждаше на много хора налудничав, недоразумение на политиката. Но историята го извика.

Европа отново ще бъде освободена от Русия ! Новите учебници се подготвят , за да знаят децата истината !

Ти сериозно ли, или си ударил няколко руски водки? Русия не може да се оправи в Сирия, а ти мечтаеш за Европа!

в Cирия се води прокси воина,но като са толкова силни хамериканците-защо не обявят открита воина на Pусия? 90км е наи-тясната ивица море между Aляска и Pусия.ама краварите искат да правят воина в Eвропа и както винаги-да си се приберат...

Браво на русия

"Струва ми се, че само болен човек може да си представи, че Русия внезапно ще поиска да напада Швеция" - каза руският президент Владимир Путин. "Струва ми се, че само болен човек може да си представи, че Русия внезапно ще поиска да напада братска Украйна" - каза руският президент Владимир Путин. "Струва ми се, че само болен човек може да си представи, че Русия внезапно ще поиска да напада братска Грузия" - каза руският президент Владимир Путин.

Ами, ситуацията е същата като тези, каквито се случват в България. В запустелите къщи на различни села започват да се заселват цигани. Местните почват да мърморят, плахо надават глас към "Бога", а той само размахва пръст, а циганите в хор декламират: "Нема бе, бате!" И както "нема", така изведнъж започват да изчезват кокошки, добитък, вещи, мебели, случва се някоя старица да бъде изнасилена, някой старец малко убит. Е такава ситуация, според мен, Русия не желае. Защото, ако старците не могат да се защитят, Русия може. Цената, и за отбраната, и за агресията, и за всички сеирджии и фенове, ще бъде огромна. Нали така?!

Да допълня: И Русия, и САЩ са с големи територии. Все ще им остане по нещо незасегнато. А ми ние? Дали и в миши дупки ще успеем да се скрием, щото скривалища йок. А който успее, не му завиждам за "разкошния" живот сред "победителя". Нали така?!

НЕ ЗНАМ ДИРА КАКВО СЕ ОПИТВА ДА ИЗСМУЧЕ ОТ ПРЪСТИТЕ СИ, НО ПОТЪРСЕТЕ:Ракетен и въздушен погром за частната руска армия в Сирия вторник, 13 февруари 2018 Товар 200 и Товар 300 се надпреварват към Москва *

Аз незнам това радва ли те? Знаеш ли че се говори че съюзническите сили заедно с САЩ са ги унищожили и в момента нещата са толкова непечени ако е истина че ще трябва да се доказваш на твоите господари не само с печелени на лесни долари ами като хванеш и оръжието за същоте пари. :) Някой да ти е казвал че си тъп като галош?

да бълва помия във форума за 5 цента е лесно,но ако трябва да хване оръжието-не го търси...

ТОВА СА БИЛИ ТЕЗИ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ"ТЯХ ТАМ ГИ НЯМА"(ДЕТО ГИ НЯМАШЕ И В КРИМ) И ОТ МОСКВА ДО ПОСЛЕДНО СА ОТРИЧАЛИ ЧЕ СА ТАМ-Е СЕГА ГИ НЯМА .....

май ти харесват товарите! Най-много товар 700, нали! За това се напиняш толкова, а маймунке!

Всеки нормален човек вижда и знае че САЩ (НАТО) са тези които са на границите на Русия и най-нагло се оплакват че Русия им прави проверка при приближаване на границите. Някой да знае случай на руско навестяване на границите на САЩ от руска страна. Всички знаем че Горбачов разпусна социалистическия лагер при условие че САЩ и ЕС няма да използват източна Европа в НАТО. Какво стана? Защо на САЩ бюджета е 600 млрд. $ и целия свят е луднал да ги гони във военния им бюджет. Защо САЩ продължават да разработват все по-нови вифове оръжие за масово унищожение и за превъзходство? Защото САЩ се готви за война и за господство, но трябва да го прави без жива сила защото няма от къде да намери толкова луди освен в ЕС и по-точно в източна Европа. Докато има луди и глупави. ще има и телефонни измамници. Аре умната.

"НОРМАЛНИТЕ ХОРА" НЕ ЩАТ ДА ИМАТ НИЩО ОБЩО С РАШАТА И ЗАТОВА ГЛЕДАТ ДА Я ДЪРЖАТ ПОД ОКО;)

Защо говориш в множествено число, от учтивост или от името на всички? Не мисля че бих вярвал на такъв плазмодий като теб, който за 5 $ ще тича да убие и майка си. И запомни че и американците и руснаците дори и ИДИЛ ците убиват подлогите като теб.

Защо говориш за САЩ, става въпрос за Европа! А що се касае за оръжията, нали всички необразовани русофили само си точите лигите възхвалявайки руските оръжия? А сега - американците се въоръжавали...Нещата не са такива, каквито ви ги представят в партийните ви сбирки! Прибалтийските страни ли ще нападнат Русия? Май само обратното може да се случи. И т.н.

за половин Европа 500км. обсег това е растоянието Варна- София.

Само че пропускаш нещо много важно приятел. Тези ракети не са бетонирани за някоя сграда. Тези ракети са мобилни и за един ден могат да изминат 800 км. Но това самите европейци си го търсеха, скоро и България ще си го намери заради настанените американски части, за които съм сигурен че никой в България не знае с какво разполагат в нашата къща. Това добре, но русканците не спят и знаят много добре че има ли американец трябва да има и Искандер. Което е правилно и аз бих постъпъл така с стрна която не се поколеба да използва първа ядренно оръжие срещу цивилни хора. Даже бих казал че Путин е доста ларж спрямо САЩ, на негово място бих се подсигурил не 100% ами и 1 млн.% ще ми се струва малко. Мир ще настъпи когато всико си отиде на мястото. САЩ да си приберат базите в тяхната страна както и всички войници, същото се отнася и за Русия и за ЕС и за които и да е. При нарушаване на граница на някоя държава или създаване на теросистични заплахи като тези с ИСИЛ. света трябва да реагира мигновенно с международни сили но без задно мислене за крадене и създаване на някакъв интерес което в момента сме свидетели как САЩ демонстрират.

наи-отвратителното словосъчетание е ``американски интереси``. 3а това анти-американизма расте във цял Cвят...

Единственно САЩ имат полза от впойна където и да е по света, но в основата на насъскването е война на супер силите като ЕС или Китай срещу Русия. САЩ цели някой да дърпа назад Русия за да има време за изпреварване във военно и техническо ниво пред всички съюзи и държави. Скоро един американски генерал се изказа че САЩ ще победят във война срещу Русия и Китай взети заедно. Да ама са пропуснали нещо много важно което аз преди години не улавях когато се застъпвах за американското превъзходство. И това е дали в САЩ има хора които да искат да водят война. Аз видях че там няма хора които биха напуснали бизнеса си, голямата си къща, големия си магазин, големия си парк, голямата си сметка и да се върнат назад във времето на дивия запад. Все по-малко хора ще се намират за тази работа в страни в които е загумено едно нещо - любов към родината и патриотизъм. Тези две неща не могат да се намерят в капитализма. Аз лично подкрепям Русия и равновесието между големите сили. В противен случай, ще сме свидетели на това което Хитлер е започнал само че по нов модел, вече хората се сблъскват с него. Това са ГМО, вируси, болести създадени в лабораториите на САЩ.

Правилно си схванал нещата.

"Единственно САЩ имат полза от впойна където и да е по света", но не на тяхна територия.

Америка с прискърбие ще пожертва Европа за да води война с Русия....НООО,всичко е бизнес/нищо лично.

Русия и турция срещу свободния свят!

россия и хизбулла! турция доста успешно натиска россия в сирия!

Орлин Данев

Турция "натискала"Русия..Може би..Турските любезни домакини с рязаните карабини, доста успешно "натискат" завърналите се туристки-рускини по турските курорти...Макар,че не е баш така...в доста от случаите рускините са отгоре върху мустакатите кавалери в "креватния пехливанлък"...:)

...трябваше да допълниш: срещу свободния джендърски свят...срещу светът,в който мъжете са "свободни" да си правят цици, жените са свободни да си пускат бради и мустаци , а всички заедно са свободни да си слагат прави(задължително прави) краставици,кой където намери за добре...:)...въпросът е само да НЕ са пушачи на тютюн...( на трева може) ,да не ядат шкембе чорба и да не пият домашна ракия !...:)

МНОГО МИНУСИ НАЦЪКАЛ МУРЗИЛАЖА.ЧЕТЕТЕ И РЕВЕТЕ:Ракетен и въздушен погром за частната руска армия в Сирия вторник, 13 февруари 2018 Товар 200 и Товар 300 се надпреварват към Москва *

Ако не бяха руснаците, твоя гъз щеше да бъде рзпарян за 1 $ на месец. Но как да ти обясни човек като имаш 2 клетки в главата си по подобие на банкянския пръч.

Европа затяга отбраната си мигрантите ще ги олабват!!!

При евентуална война Евро ге. ще са в най-губеща позиция . руснаците имат пре достатъчно ресурси. Американците ще продават на Европа неефективно оръжие на раздути цени което ще доведе Европа до огромни задължения и вечно робство към Чичо Сам който доволно ще наблюдава и ще брои мангизите от европейските балъци. Остава въпроса дали европейците са толкова тъпи!???

Тънки червени линии очертани от амерички военни бази в ЕВРОПА!!!!

""Десен софиец" му кажи и не го обиждай повече..." Народна поговорка

Никой европеец не ще да си раЗвали рахатлъка и да тръгне срещу Русия. Не искат Европа да е пак в руини и се страхуват за добрия си стандарт . Тез покупки на ракети са парлама. не много ядрени ракети трябват за да стане Европа руина и негодна за живот.и къде ще идат тогава западняците с пари - в Сащ ли? Виж съюз между Русия и Европа е доста притеснителен за хегемона...

съюзът между Европа и Россия не е невъзможен, но има един проблем -твоята Россия иска да е все отгоре. Е, няма как да се случи това. През 90-те години опитахме, нали? И какво стана? Вината не беше на Европа. А най-големият проблем е, че никой няма вяра на Россия! И с право. Защо ли? Ето, това е най-упоритият препъникамък - никой не вярва на Россия.

При война кой европеец ще държи оръжието? Нашите тюфлеци, пардон войници ще избягат първи. Другите не са по-добри.

Зависи какво е оръжието. На дуел с вибратори и връвчици с топчета,западняците са ненадминати...нямат равни...:)

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

странно ние след една такава воина към кои ще се присламчим ... бияхме с немците , после с руснаците , сега с американците ... но маи освен турците този път друг избор няма да имаме ха ха ха ...тъпо е но е истина !!!

не може да не си надупен към някого. неестествено ти е.

ами както и да се върти човек все задникът му е отзад. Няма как да не се надупиш освен ако не си до стена. Или легнал на земята. А ако сме легнали ще ни прегазят като куцо пиле домат.

"Европейски експерти по сигурността предупредиха за нарастващ риск от непреднамерен военен сблъсък Русия Европа." Война се задава в Европа, за радост на Чичо Сам!

Що бе, те и родните джендъряги също се радват,когато някой го дърви на Русия. Мислят си,че воюващите ще се стрелят с вибратори...Па-па-па...пляк,пляк...въх уби мъ....:)

А утре джендърите ще честват Свети Вазелин!

Стига с тези линии стари номера в полза на производителите на оръжия ! Не трябва се съгласяваме с разноцветни линии и стратегическо противостояние ! ЕС ще умре в 2025 година ,да не се напъваме че че ще родим нещо миризливо и кафяво !

френската и немската армия взети заедно дури не правят една турска армия; егати нещасниците европеици :)))

а турската барабар с руската не могат да стъпят на заплатите само на немската!

Така де-заплатаджии! Ама за боеспособност не ги търси! Това НЕ СА германците от Сталинград!

Орлин Данев

Те освен на заплатите,не могат да им стъпят и на уменията за стрелба с вибратори...батериите им само не могат да платят!...:)

Не Русия е враг на Европа, а ФАЩ са врагове на света ! ФАЩ са обявили война на човечеството !

Wagner? Какво става с убитите момчета от Вагнер?

ми мърша става, какво друго?

Пак ли мучиш бе чобанино, ама никакъв те нямаше когато писаха за тежко ранения пилот на евреите- страх те беше да го наречеш с твоето любимо понятие-мърша.

Не дърпай съдбата за опашката, друже... Не е хубаво така.

ЩО НЕ ПОГЛЕДНАТ СОЦИОЛОГИЧЕСКИТЕ ПРОУЧВАНИЯ???? НАРОДЪТ Е ПРОТИВ ПРЕЗИДЕНТЪТ Е ПРОТИВ ПРАВОСЛАВНАТА ЦЪРКВА Е ПРОТИВ!! Само една МАРГИНАЛИЗИРАНА платена тумба от не- повече от 2000 "члена", тръгнала да определя решенията на България!!! ВЪН!!! ВЪН, третополови!!! НЯМА ДА ВИ БЪДЕ!!!

РФ тоже е против.

прошчай немьтая россия! их там нет, вече и сюда их нет!

Укрите и те са от тази раса ,а Потрошенко е еврей !

СЛАВА НА РУСИЯ !

квииииик

Ако се срещнем - не аз ще квича, друже ! Гаранция !

сша размазали сотни путинских " ихтамнетов" в сирии. как это было. гледайте товаришчи, и се радвайте! апяты победа ваша!!

Всичко е на обратно ,Путин смачка Миризливите и вашливи УКРИ !

Цялата дрънканица е, за да може говедата да си продават боклуците на баснословни цени. На всички е ясно, че стане ли война, милиони ще умрат от всички страни на фронта. Ама що да не ти пробутат нефелните железарии?

А,какво ли щеше да бъде,ако краварите не бяха...на всеки километър в Европа???

щеше да е мноO яко

"Европейски експерти по сигурността предупредиха за нарастващ риск от непреднамерен военен сблъсък Русия Европа. " Рискът от сблъсък Русия -Европа се породи и нараства съвсем преднамерено от страна на ...САЩ и Европа.

По норвежкия интернет пак се е изходил Столтенберг който казва, че иска да съберат 16 милиарда за НАТО. Това била целта му като ген. секретар и я постигал, но скоро ще има среща и ще се говори за този бюджет- не всички държави изпълнявали целта за 2%.Дори неговата държава- норвегия е намалила вноските, но той бие тъпана всички да плащат. Казвам ви, докато той е шеф, ще бъде разпалена някоя война. Кой ще го отнесе с този....не се знае, но не и Русия. Всяка държава сама да си прави сметката на коя мелница носи вода.

ама хич не ме и интересува ? повечето ;такива новини; са само с една цел ? да могат да изнудват населението за още средства и данъци за ;отбрана и сигурност; ? и не виждам как гражданите могат да се противопоставят на такива разполагания на оръжие

световна, ама поне да приключи за няколко секунди.