Андронов: И тази година ще има Луковмарш в столицата

Мога да кажа, че маршът придоби популярност и извън България, твърди Звездомир Андронов.

Обратно в новината

Коментари - Андронов: И тази година ще има Луковмарш в столицата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хора,българи, спрете да се занимавате с фашисти, комунисти и т.п. от миналото, хората отдавна са си заминали, мислете за днешния ден, не си отдавайте енергията за минали събития,а вижте как живеем днес как се гаврят с нас, как от нашите данъци си гласуват баснословни заплати,а все няма пари за лечение на народа ни,за пенсии,за децата, за сигурността ни. Мислете!

Tова е резултата от сикaджийския погром на Бокo тиквaта - фашизация на България. "В коя страна фашистите не са диваци и варвари?"

В коя страна болшевиките не са терористи и мерзавци!?

Фашистки изверги, вие клахте народа така, както турчин не го е клал. Вие убивахте мъже и жени, старци и деца, режехте партизански глави и после се снимахте с тях, горихте къщи на ятаци. Във всички страни от антихитлериската коалиция беше проведен съд и бяха осъдени виновниците за Втората световна война и за загиналите петдесет милиона невинни хора в нея.

ако знаеш, че Луков е замесен в това!

27 МИЛИОНА РУСНАКА ЗАГИНАХА ТАМ!

Тези, които черпят от историческите източници знаят много добре, че Луков не е бил нито фашист, нито нацист, напротив бил е скептичен по отношение на Райха, въпреки че са го ухажвали, за да даде подкрепата си. Комунистите са следвали своя логика, нихилистична, анархична дори, само и само да унищожат държавността в България, за да процъфтят Съветите и у нас, определено БКП към онзи момент е била призната за терористична организация, финансирана отвън, това са фактите, логично е, че държавата се е борила с терористите от БКП, да се отъждествява БКП с народа е налудничаво, като цяло това са били една шепа идеалисти, вярващи в комунистическия рай и една шепа платени шпиони на СССР. Атентатът в Света Неделя, убийството на ключови национални герои от войните като Луков цели разпад на държавността, след като комунистите взимат властта след 09.09.1944 г., логично фигури като Луков са обявени за мракобесни фашисти, за да се оправдае убийството им, макар че това няма нищо общо с реалността. Историците знаят това, а масите се поддават на пропаганда като твоята.

...първо се обръщам към ДИР-а - надявам се, в близките дни да видим и пространно интервю дадено от организаторите на протеста СРЕЩУ провеждане на "Луков марш". Тъй де, да видим и другата позиция.Фашизмът произлиза от латинската дума "фасция"/символ на имперска власт/, на италиански "фашио". От там тръгва идеологията за "имперско величие" на нацията, както и поздрава с вдигната ръка.Легионерите се определят като фашисти.Фашизмът по своята същност е крайно десен национализъм.Няма спор,че ген.Луков е бил голям патриот. е, и ?? Адолф Хитлер също е бил голям патриот, Дучето, също.. Има патриоти и...патриоти.Фашистът обаче е готов за репресия и физическо ликвидиране на всички онези, които не са съгласни с неговия "патриотизъм". През 1947г. тече Парижката мирна конференция.Там се уреждат отношенията между победители и победени. България е третирана не само като победена, но и като фашистка държава. Доказателството - 10 години, България е извън ООН, защото е третирана като страна, подкрепяла нацистката идеология и Третия Райх. Приети сме за член на организацията чак в началото на 1956г./ООН е създадена през 1945г./ Действията на ген.Луков водят до поредната национална катастрофа, това е същественото!Луков е бил близък другар на Херман Гьоринг, близък е и с висшите военни нацистки кръгове.Главен инициатор на присъединяването на България към оста - Берлин-Рим-Токио. Яростен радетел, България да участва с армия на Източния фронт.Като водач на БНЛ, убеден борец срещу антифашистите у нас.Самите легиони са създадени по подобие на фашистките италиански легиони на Дуче и маршируват с вдигната ръка - нацисткия поздрав. Дали в България е имало фашизъм?? Държавата официално отделя бюджет за жандармерията и "башибозука" - ловните дружини. Официално се плаща за всеки убит антифашист.Държавата стимулира рязането на партизански глави с брадва и това си е откровен, див и варварски фашизъм.Апропо, партизаните в цяла Европа са определяни от нацистите като..."терористи". Подобни прояви днес в цивилизования свят се разпръсват с водни оръдия, газови гранати и конна полиция.А у нас ги поливаме със светена вода. Живото доказателство, че маршът е НЕОфашистка проява, е реакцията на неговите симпатизанти тук.Злоба, агресия и обиди - това ражда само фашизмът.Той не търпи инакомислещи.Те се обявяват за "Предатели"и точка.

Повече от половината от писаното от "Вале" е пълна измишльотина, достойна за промитите червени мозъци. Четете устава на "Легиона", има го в Интернет. Никога не са се поздравявали с вдигната ръка. Такива са Бранник и Ратник. През 1942 година Луков посещава Германия, но до тогава никога не се е срещал с Гьоринг. А това, че действията му водят до национална катастрофа....май го бъркате с правешкия каскет

"Апропо, партизаните в цяла Европа са определяни от нацистите като..."терористи"" А ти какви смяташ че са били? Може би "умерена опозиция"? И какъв беше комунистическия режим, който те докараха на власт? Пропагандните лъжи и мръсотия на богоизбраните нямат граници! Нищо не се е променило от времето на Ботев - "Лъжа и робство на тая пуста земя царуват!"

от живота на генерала. Защо не проведат публични диспути за живота му? НЕКА ИМА ПРОСВЕЩЕНИЕ!

Не ни учудва факта, че в България се възражда фашизма. Не само от това, че се организират такива маршове, не само от това, че по фасадите на много сгради са изписани пречупени кръстове и знаците на ЕсЕс. Българите по начало са твърдоглави, глупави, сервилни, мързеливи и податливи на чужди влияния... В други държави, като например Гърция, Италия, Испания, Турция ..., левите и крайно леви течения и организации са многобройни, с ежедневно присъствие на политическата арена. Водят десетилетна, непрестанна борба под червените знамена против капитала, за труд, социални придобивки и истинска свобода. За това там трудещите се са си извоювали по-високи доходи и по-достоен живот. А българите, с мизерните 200 лв пенсия и 350 лв заплати, приличат на стадо.

И ти си изброил няколко държави под средната черта. Защо няма държави като Германия,САЩ,Англия където управляват десни от много много години. А само да те напомня,че до преди 3 години нямаше минимална работна заплата в Германия ! Аз мисля,че трябва да гоним тези държави а не Турция и Гърция :)

Бравоо...Хайл Х....

Фашизъм в България никога не е имало, иначе червените кхмери щяха да са избити до крак и България щеше да отърве кървавото червено робство.

Това са хората (не само тук, но и в Европа), които могат да ни спасят от взривяващи се в името на Аллах, озверели мигранти разчленяващи млади бели жени и диви изнасилвачи.

Абре, аланколу, от къде извади тези цифри, от "Посрано" 20 ли, малко са рязали главите на терористите преди 9ти септември 44та, трябвало е да изрежат всички без остатък, сега щяхме да сме процъфтяваща страна.

След ПСВ България е победена и осъдена според Ньойския мирен договор да понесе териториални загуби и да плаща огромни репарации. След ВСВ България отново е губеща, отзовала се в абсурдното положение да бъде във война едновременно със Съветския съюз, САЩ и Германия, разорена да плаща репарации, разпределена на Ялтенската конференция да бъде в сферата на влияние на СССР. След края на Студената война България за трети път в изминалите малко повече от 100 години след Освобождението, е на страната губещите в глобалната световна политика. Минаваме на срещуположния полюс и ставаме васална държава и дори нещо повече- ОКУПИРАНА от чужди войски държава, този път от САЩ. Всичките тези национални катастрофи са само и единствено по вина на некадърните, продажни и безотговорни български управляващи, незнайно защо наричащи себе си политически елит. Неслучайно този този уж елит няма никакъв авторитет и доверие нито в вътре България, нито извън нея. Новите ни господари от ЕС и Америка също ни презират и ни нямат никакво доверие, неслучайно разположиха войски тука- нещо, което дори руснаците не си позволиха за 45 години.

Така, така, давайте им трибуна на фашистите, давайте им, те накрая ще ви се отблагодарят подобаващо първо на вас....

Тъпо е да правим марш за война , която е загубена. Войната е загубена щото Хитлер Не е знаел кога да спре. Ако Хитллер НЕ беше нападнал САЩ и Русия, сега България щеше да е обединена с Македония. В България НЕ е имало фашисти никога... Но България е подпомагала Германия, по време на тая война- 1940-1945 г, ЗАЩОТО си ВРЪЩАМЕ Македония за кратко.... Тая война е както Първата Световна война, когато заради Глупавия цар Фердинанд, губим Беломорска Тракия, щото и той не знаел кога да спре с войните....

Относно Луков патриот ли е или долнопробен фашага - София е четвъртия най-бомбардиран град през ВСВ след Дрезден, Ковънтри и Кьолн. Антифашистките сили не изсипват току-така бомбен килим над процъфтяваща, демократична и мирна държава, каквато я изкарват сегашните управляващи, осъждащи комунистическия терор. Автоматите на българските партизани са британски Томпсън, не са Шпагин. Който излезе на Луковмарш е мека китка! :)

Защо правите реклама на фашисти? Кой ви плаща за това?

В България най-големите фашисти са българските комунисти. Б-езпардонни С-адисти П-алачи.

Фашистите са националисти и искат национална държава. Комунистите са интернационалисти, интересува ги класовата борба. Това са две съвсем различни идеологии!

Само за товма,че е изпратил на гибел и убил Гео Милев и Пеньо Пенев, той е заслужил участта си!!!

Това е една опашата комунистическа лъжа.

Пеньо Пенев?! Ти луда ли си или просто манипулираш фактите?!

Ти изби рибата.Печелиш голямата награда.

За създателя на Българските национални легиони, проявили "храбростта" си в репресии срещу братята си в Македония. Македонците помнят добре братските действия и мразят братята си българи.

И още нещо. В прословутото окръжно 44, подписано от Цола Драгойчева от Москва /то би трябвало да се съхранява в НИМ, ако не е унищожено/, се призовават всички членове ва БРП/к/ да посрещат с цветя и подаръци преминаващите през България германски войници, които отиват да се бият с "капиталистическа Гърция от името на социалистическа Германия". В тази акция се включва и "Ратник", а Ген. Луков остро я осъжда във вестник Зора.

фурнаджийски лопати с къса памет. Забравиха какви дружки бяха с тов. Хитлер

"Марш, марш, с генерала наш в бой да летим, и враг да победим!"

за кой генерал се пее ...луковици кухи! Вие ако сте патриоти кучето ми е астронавт!

На някои тъпи коментари тук, като хроникьор мога да заявя. Генерал Луков никога не е бил фашист или нацист. Нещо повече...Създадената от него националистическа организация "Легион" често влиза в конфронтация с про-фашистката "Ратник", като се стига и до преки стълкновения. Луков никога не е призовавал за участие на страната във ВСВ и не е бил приятел на Гьоринг. Това са евтини комунистически измислици, както и цялата предвоенна "история" на България

Историка. Какви са документите по въпросите.

ми на който му харесва ген. Луков да иде на марша , на който не му харесва да си пие ракията в къщи

ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН Обн. ДВ. бр.37 от 5 Май 2000г. Чл. 1. (1) Българската комунистическа партия (тогава именуваща се Българска работническа партия /комунисти/) идва на власт на 9 септември 1944 г. с помощта на чужда сила, обявила война на България, и в нарушение на действащата Търновска конституция. (2) Българската комунистическа партия е отговорна за управлението на държавата във времето от 9 септември 1944 г. до 10 ноември 1989 г., довело страната до национална катастрофа. Чл. 2. (1) Ръководствата и ръководните дейци на Българската комунистическа партия са отговорни за: 1. целенасоченото и преднамереното унищожаване на традиционните ценности на европейската цивилизация; 2. съзнателното нарушаване на основните човешки права и свободи; 3. безпрецедентната разправа с народните представители от ХХV Народно събрание и всички невинно осъдени от така наречения "Народен съд"; 4. моралния и икономическия упадък на държавата; 5. установяването на централизирано директивно управление на икономиката, довело я до разруха; 6. погазването и отмяната на традиционни принципи на правото на собственост; 7. рушенето на моралните ценности на народа и посегателството срещу религиозните му свободи; 8. провеждането на непрекъснат терор срещу несъгласните със системата на управление и срещу цели групи от населението; 9. злоупотребата с възпитанието, образованието, науката и културата за политически и идеологически цели, включително мотивиране и оправдаване на изброените по-горе действия; 10. безогледното унищожаване на природата.

Браво момчета. Вие сте истински Българи. Ако знаета как ни трябва в този момент един истински Български генерал като Луков и Колев. Светла им памет и Бог да пази Велика България!!!

Ха така! Представяйте го, Пропагандирайте го, Чествайте го ! Па поканете и малко украинци от Майданата им! Май нататък вървим ...

Браво. Обърнете внимание и на Севера малко,че тука останахме само манга л и. И скоро ще се ешим с тях и ще станем хибриди. Той борко го боли фара... само Румелия го интересува.

е българина,хем да прави маршове в прослава,на един фашист,но в същото време реве за комунзима,когато лежаха по гръб и се крадеше на воля,от всичкото искат все меда,за жило не са чували,няма толкова нагъл народ

Еи пич, виж се каква вафла си в рамената и ръцете? Сега правиш някакви пари с фашистки пропаганди, но си събери мислите че нищо сигурно и вечно няма на тоя свят. Както рухнафашизма, социализма, така може да рухне и това сега незнам как да го назова защото не прилича на нищо или може би на камилска цифка. И тогава като те добарат тези с къдравите гърди много жално ще гледаш. Помисли и тогава се прави на мъж. Хубаво симпатизирате на някакъв военен от историята но го правите с фашиски демонстрационни знаци. Това е достатъчно да наливате масло в огъня на и без това запалилата се къща.

"Марш, марш, с генерала наш в бой да летим, и враг да победим!"

не се отличава по много от шарените...и той като тях ще прави парад. Даже по зле...неговото е парад на глупостта!

ти май си точно от тия шарените като гледам...

Защо националистите не предпочетоха идеолога на фашисткия Военен съюз, вдъхновител и поръчител на септемврийските кланета от 1923 и масовите убийства без съд и присъда от април 1925 - генерал Иван Вълков. Ръцете на този висш офицер са до лакти в кръвта на хиляди невинни, с негово одобрение е ликвидиран цветът на българската нация. Достоен! За разлика от подозрителната бойна слава на Луков, палачът Вълков поне има доказани военни заслуги: по време на Балканската война - тогава майор - участва в обсадата на Одрин, разработва инструкциите за използването на артилерийските огньове, които Втора българска армия използва при атаката на крепостта. Може би и заради тях (освен напредналата възраст) смъртната му присъда от 1954 е заменена с доживотен затвор.

"...ликвидиран цветът на българската нация...". Тия дето направиха атентата в църквата Света Неделя ли са "цветът на българската нация"? Май пропагандата доволно ти е изпила мозъка. Цветът на българската нация е избит от комунистите - началото е поставено с атентата в Света Неделя и завършено брутално след преврата и съветската окупация на 09.09.1944.

Защо "цвета на българската нация" е все от еврейски произход? Какъв е бил Борис и баща му Фердинанд, евреи! какъв е бил атентатора в черквата Света неделя, също евреин. А от "съветската окупация" ти все още се ползваш от плодовете и. Нищо не е построено през 25 години безвремие, а само е ликвидирано. Действително "цвета на българската нация" за тези 25 години се пресели в чужбина. Има демографски срив, празни детски градини, училища и села. Поетите Гео Милев и Никола Вапцаров не са ли от цвета на нацията нихилисте? Може би предците ти са предателите от турското робство или убийците от септември 1923 година както и предатели на партизански глави за пари. Ще има нов Народен съд, бъди сигурен и внимавай.

А като как ще се произнесете по това, което се случва в днешна Бългаия! Как ще го определите?! Комунизмът и фашизмът бяха проекти! "Кво праим сега? Като как ще определим ставащото в света днес?!

Най-краткото определение е НСР(нов световен ред), а поредното му проявление е ДРЕБНИЯТ ЩРИФТ в тълкувателния протокол на ИК(анадолската конвенция).

много странен марш на странни хора. какво общо имат булгари от софия с идеите на арииската раса? всеки едно негър да иска да членува в ккк.

Личен приятел на Гьоринг, Луков е безкрайно щастлив да види тази възродена" армия да навлиза в Македония и Беломорието през 1941 и в Сърбия в началото на 1942 като окупатор. И далеч не родолюбието кара запасния генерал да прегърне идеологията на нацизма и да създаде по образ и подобие на Hitler-Jugend, щурмовите отряди на СС и СА, своите национални" легиони. Неумиращия герой" е човекът, който в късната есен на 1942 изразява готовност по зова на цар и правителство да поведе български войници към вярна смърт на Източния фронт... Ще напомним тогава на всички псевдонационалисти, че песента Земята на Ботев и Левски отново е робска земя...", която често звучи на техни прояви, е написана от Христо Кърпачев. 32-годинишният поет, партизанин, комунист, командир на народна бойна дружина Чавдар" загива от куршумите на луковци" през 1943. Стихът продължава: Министри продават народа, палачи бесилки коват; да вдигнем народа в тревога, избитите жертви зоват..." Наследниците на някогашните легионери", бранници", ратници", отецпаисиевци" можеха да изберат по-подходяща икона за своите неонацистки изстъпления. Историята изобилства от черни примери на офицери, продали офицерска чест и достойнство в служба на монархофашисткия режим и немските му господари.

Кърпачев е убит от "луковци" три месеца след убийството на генерал Луков? Това дето си го писал, в учебника по история на БКП ли го прочете?

Ясно пише луковци, създадените от Луков легиони. Какво се изхвърляш. Безсилна е злобата ти.

И да обърна вниманиен на нерегистрирания "Евгени Колев", че българската армия няма как да влезе като окупатор в Беломорието и Македония, тъй-като това са населени с българи земи. Окупатори в тези земи са сърби и гърци. Очевидно в часовете по история на БКП са Ви промили доволно мозъка.

Ти добре му обръщаш внимание на нерегистрирания, но понеже Българската армия не влезе като окупатор в Беломорието и Вардарска Македония, до 1967-ма година плащахме репарации на Гърция. Мръсната комунистическа СФРЮ на др. Тито се отказва от репарации.

Мирославе, за тебе няма ли кирилски букви! Отиди в Македония и им кажи, че са българи! Не зная дали ще се върнеш в България. Не искат и да чуят за това. Наричат ни татари, защо ли? Тези, които получиха българско гражданство изобщо не стояха в България а заминаха в чужбина. Защо в Македония не мразят окупаторите си сърби, но мразят "братята" си българи. Отговори на този въпрос, Никой не иска дебили да са му братя.

луковите глави се появиха,каква смрад.

Ей, ама много удобно се оказа това Европредседателство, щом и за извинение за спирането на Луков марш го ползват! И то след една отмяна на заповедта от съда!

Наистина не го знаех. А другите? А майор Данаил Николаев? А ген. Рачо Петров? Какви мъже сме имали и какви пл...ци днес. А така, стреляйте ги, че е опасно, като трън в очите са, а после да им донесете възможно най-големите венци! Не забравяйте и стореното със Стамболов и Стамболийски, та даже с Караджата и Ботьова! За святото име на Апостола да не говорим. Има ли нещо читаво и различно да не сте предали и унищожили без да ви карат отвън? Вечната борба между сърцето и ума и стомаха и задника... Защо само тук винаги втората двойка печели? Да не е заради чушкопека, чалгата, консервите, надениците и плеймейтките? Нали Шопен и Панчо Владигеров не се слушат на празни стомаси - така ни учеха с максимата, че битието определяло съзнанието. Но като няма съзнание, за какво битие говорим?! И обратното. Хайде, че ще ви стане много сложно..

момчеее, стига рева, някой да каже поднасянето на венци кога е и в колко часа?

ген. бокЛуков е бил масон! Марш в чест на някакъв масон ??? Браво на заблудените човечета!

Червените свинки могат да квичат колкото искат. Луков марш ще има и ще става по-масов.

Хубавец! Една униформа на "SS" ще му стои чудесно!

Така като го гледам, по-скоро един чаршаф... Четох интервюто, тия са толкова патриоти, колкото и "патриотите". Е, все пак по-добре, отколкото 3-тия...

Ахил , Хектор и Луков. Абе българските генерали що мобилизираха 850 хилядна армия, което 20 процента от населението и световен рекорд за мобилизация през войната. Дори руснаците дето не смятат мужика за равен на овца мобилизираха 10 процента, явно нашите българина и за кокошка са го не смятали. Тия при таоя ресурс , генералите сами печелили срещу , армии, ами да бяхме пратили Луков и още 5 генерала и да я спечелят, не тези малоумни генерали с този ресурс и разбиване на човешки съдби , да се пъчат за победители и деформират идторията, кви са некадърници и малоумници неспечелили ни една война , а затрили живота на мнозинството българи.

Военните са си вършели отлично работата.Политиците,правителствата и царските особи са виновни за повечето загубени войни.

Бас ловя, че 80% от тук коментиращите не могат да кажат формулирано - какво е фашизъм и какво е национал-социализъм и за тях всичко е расизъм, ксенофобия, омраза и и други такива популярни думи.

аз мога! фашизма е почти комунизъм, дефиницията я има, прочети си я сам, имало го е само в италия, и само за кратко! а това дето скромно му викаш национал-социализам , е било в германия, и пълното му име е: националсоциалистическа германска работническа партия! нещо като първообраза на бкп-българска работническа социал демократическа партия

Фашизъм идва от фашини, снопове пръчки за заздравяване на почвата в блатата. Обединение на хората около идеята за изключителността на даден народ. А комунизъм се превежда като всеобщност. Стадионът на Интер Милано се нарича Стадио Комунале и означава Обществен стадион. Обичайно примитива се поддава на психическа идеологическа обработка.

ВСИЧКО ТОВА ФАШИСТИ, КОМУНИСТИ СА ГЛУПОСТИ. ТУК НЯМА НИКАКВА ИДЕОЛОГИЯ. ТУК ИМА ЕДНА ДОСТОЙНА ИСТОРИБЕСКА ЛИЧНОСТ. И ЕДНИ БЪЛГАРСКИ МЛАДЕЖИ,КОИТО ИСКАТ ДА ПОЧЕТАТ ПАМЕТА И. А УПРАВНИЦИТЕ, С ГУЗНА СЪВЕСТ, ВСЕ ТЪРСЯТ ПРИЧИНА ДА ЗАБРАНЯТ ШЕСТНИЕО. НИЕ ТРЯБВА ДА ПОДКРЕПИМ ТИЯ ПАТРИОТИ И ДА СЕ ГОРДЕЕМ С ТОВА, КОЕТО ТЕ ПРАВЯТ.

в бг патриот = боклук, вече се нагледахме на патриоти!

звездомир андронов е поредният нещастник който иска да се кипри с чужда слава!

извинете, не съм прав!! звездомир андронов не "иска", а направо си се кипри с чужда слава, нещас.тникът!!

А марш в чест на ген. Кочо Стоянов кога ще се прави? На 30-ти март, или на 9-ти септември? И стига с тия овчари и козари дето са спасили Кюстендил. Щото, значи запладнили стадата от оце и кози и отишли при храбрия майор Луков и кой подносач, кой мерач. Нали. Оръдията бумтят, а стоката кротко си пладнува и вечерта си я прибрали от паша.

само не забравяй,че тези овчари и козари също са били преди това войници.Сега ако се направи една рота от 60 годишни и една рота от тридесетгодишни и им се направи една учебна стрелба ,може да си сигурен ,че младоците ще се изпосерат от страх и няма да могат ни противогаз да сложат,нито да устоят на стрелбата,ако изобщо знаят какво е бойно оръжие.

Знаете ли колко мъже са мобилизирани тогава? В 1918-та? 900 000 /Деветстотин хиляди/. И баш кюстендилските козари и овчари ги пропуснали та не са на фронта, ами си пасат добичетата. И те пък виж късмет за храбрия майор - всички се оказали артилеристи. Абе не се ли усещате, че ви будалкат с фалшив героизъм? Като това при Драва 1945-та..... Страшен героизъм, та единствената във новата военната история нощна кавалерийска атакае на РОА срещу Първа Българска армия .... Попилели са ни. Това сериозно.

Тези мракобесници нямат място в БГ.

Въпросът не е какво можете да почитате и какво не можете, а КАК го правите. Защо трябва да е с факли, военни маршове и фашистки скандирания? Не разбирам. Така повече отблъсквате хората, отколкото да ги запознаете с делото на този, както казвате, герой.

Kalin

Тая история с овчари артилеристи;-) и Луков си е чиста проба фантасмагория.Който е служил в артилерията го знае.Другото че Луков си е симпатизант на Хитлер и хитлеристка Германия си е неоспорим факт.Че самото шествие копира такива маршове от онова време също си е факт.Така че нормално е в една държава хората да посрещат такива мероприятия на нож и да са нежелани.Луков в случая се използва за идеологическо реабилитиране на нещо което в Европа е нежелано и не толерирано.

Абе игнорант какво искаш-вместо луков марш да има питър пан марш или по улиците да маршируват американци,турци или френският сенегалски! чуждестранен легион.Наистина малко прекаляват с манифестацията си, това шествие трябва да бъде по-тържествено и мирно.Тука явно се осират и социалисти-интернационалист и националсоциалисти като властващите с външна помощ ни тласкат към епилога на д-вата България.

Kalin

Ми поне Питър Пан е положителен герой има какво да научи човек от него

Добре казано: "Луков в случая се използва за идеологическо реабилитиране на нещо което в Европа е нежелано и не толерирано." Този "марш" на лумпени няма нищо общо с Луков.

Браво, има надежда за България !

Каква? Кафява ли?

За първа година ще отида на Луков марш. Бъдещето ни принадлежи Българи!

На нас българите да, но на вас фашистите, не

Приятел. Ти живееш в момента в либерално-ляв фашизъм. Живуркай си.