Тече постепенна фашизация или за пола на една рибка

Детският "Лили Рибката" с участието на Татяна Лолова и Койна Русева бил "първият български джендър филм за деца".

Обратно в новината

Коментари - Тече постепенна фашизация или за пола на една рибка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да свързваш тоя филм с "фашизация" е все едно да обвиниш бтв в потурчване на българската нация с ежедневните си турски сериали.

Най-активните плювалници на Истанбулската конвенция и на този филм са ЛАТЕНТНИТЕ ПЕДАЛИ.

Ядосвате се, че защото искате да избягате от задължението да възпитавате децата си и това си задължение да прехвърлите на Обществото. В едно свободно общество ЗАДЪЛЖЕНИЕ НА РОДИТЕЛИТЕ е да предпазят детето си от всичко ПРЕКАЛЕНО. Цигарите не са забранени, алкохолът не е забранен, компютърните игри не са забранени - това означава ли, че Обществото иска младежите да играят по 24 часа на компютър, докато пият алкохол и пушат цигари? Така и с филмите - порното не е забранено. Става въпрос за секс - задължение на родителите е да обяснят на младежите, че не е редно да се прави секс в училищната тоалетна, но е задължително да се практикува когато двама човека се обичат. Та пак да ви повторя - ВЪЗПИТАНИЕТО НА ВАШИТЕ ДЕЦА Е ВАШЕ ЗАДЪЛЖЕНИЕ. НЕ бягайте от отговорност като обяснявате как НПО-та ви развращават децата.

Това е най-смисления и точен коментар, на който попаднах в това блато.

Със голямо съжаление констатирам и то не за пръв път, че публиката тук, в ДИР, е на доста ниско интелектуално ниво щом на Вашия коментар има повече минуси от плюсове. Съжалявам ги тези....

Дира, тук един трол Кити разпространява гнусни лъжи за крал Стефан Милутин, а вие им давате трибуна и триете репликите ми към него. ЗАЩО???

Оказва се, че ПР-а на филма е организатор на гей парада в София. Аз като големия селянин описан във филма, имам семейство (съпруга и дъщеря), та се питам: Дали това е случайно и дали сюжета на магическата приказка е причината да е така? Или обратното? Има ли други подобни релации, за които авторите в момента не се сещат, а един ден ще излязат на светло.

Нещо за сестринската любов от "Замръзналото кралство" да кажете?

Където има пушек, ще лумне и огън.

развращава малолетните. Има първични полови белези, вторични полови белези, полови аномалии и т.н. Незапознатите с тези характеристики на биологичния вид "човек" са с нагласа да обясняват как с един поглед се превръщат например в Наполеон, Алф или нещо друго. Тези явления се изучават в психиатрията, но не са подходящи за демонстрация в детска възраст. Касае се за форма на педофилия, която трябва да се санкционира от прокуратурата, а не да се рекламира.

Четете за лесбоса Джудит Бътлър....авторката на джендър идеологията....лесбоса смята че няма нищо лошо бащата да има сексуални връзки с дъщерите си или синовете си...кръвосмешението било измислено за да не могат хората да изразяват сексуалността си(тая/то/те/ония мисли само за п..ката си, цялата и кариера се върти около еването).....очаквам скоро време легализиране на педофилията, кръвосмешението и содомията....после джендърите и лесбосите се чудят що се завръща фашизма....фашизма ще ви се види песен

Кво легализиране е нужно, българите тачат и имат за централен софийски култ култът към един педофил, чийто кости целуват и му се молят , а църква над 500 години вади парички от костите му и раздува култа му.Севти Крал Стефан Милутин самата църква му разрешила да се ожени за четвърти път за 5 годишно дете с условието да го обезчести на 12 , както е по църковните канони. Педофилът не издържал и обезчестил и повредил детето , когато станало на 8 годинки. Понеже била доволна от парите и облагите от него църквата го облажвала и решила , че е богоугодно се събират пари от педофила и след смъртта му и го канонизирала и досега поминува добре от бизнеса с мощите му , а софиянци го тачат като най -важен светия за града и себе си над 500 години. Не знам друга столица да има за основен култ педофил.

Е, и какво от това? Държавата е светска- за разлика от гражданското общество? Схващаш ли разликата?

Скотовете дето нямате прочетена книга, щом Бътлър взехте да цитирате е добре, почнахте да преоткривате света около себе си, вярно не откъдето трябва , а като балкански козоеби от най-крайното и щекотливото , не че нещо ще раберете и ще минете на Кант и Хайдегер, ама все е нещо . Така се почва и излиза в света от всеки абориген с възмущение , ама все е нещо, нови думи и неща научихте, вярно грешно , но е начало. Само дето се съмнявам , че историята ще ви чака да се събудите и станете съвременни хора, щото света препуска и няма време за вечно бавноразвиващите се българи и аборигени. Децата ви ще се смеят, както вие на дедите си в пиеса от възраждането.

Джендър ли си? Как ще го докажеш? Защо си толкова начетен, а пък- злобен?

Хората мразещи западния свят и Култура официално вече се чувстват силни да предявяват претенциите си към нормалните хора :) От патологии ви превърнаха в маргинали с трибуна, вместо просто да ви полекуват малко, но това е целта да се съсипе нормалността !

Много хубаво, че открояваш демагогията на джендър-идеологията, а и на пост-модерния либерализъм като цяло: уж целта ви е да включвате всички, а все сте много интелектуални и над тъпия плебс, който все не ви разбира, защото вие сте елитарни и учьОни. Уж сте против дискриминацията по всякакъв признак, а всеки против вас е "абориген" и "дивак" - понятия, подходящи за времената на колониалната експанзия. В крайна сметка сте неспособни на критична мисъл именно поради престорената ви "отвореност" към идеи, само дето не всички - особено тези, които не ви уйдисват или не се вписват в безцелната ви рационализация на всичко под влиянието на съвременни философи-евнуси. Вие сте истинските комплексари и вкисвате деня на всеки около вас.

КРАЯ СИ! БЛАГОДАРЕНИЕ И НА ТАКИВА КАТО ТЕБЕ,КОИТО МИ ВЪЗХВАЛЯВАТ РАЗНИ ПЕРВЕРЗИИ,КОИТО ОБАЧЕ ОСВЕН ДО НАЧЕСВАНЕ НА СОБСТВЕНИТЕ ЗАДНИЦИ,НЕ ВОДЯТ ДО ВЪЗПРОИЗВОДСТВО! ТА ЗАТОВА ИДЕ РЕЧ!!!

Flioink

Някой ако почне да ви говори за "джендъра" си бягайте надалеч от него. Този тип хора са безидейни псевдо Ентелектуалци, които се мъчат да си пробутат тъпите идеологии изкопирани от крайноляви унивеситетски шамани от далечния Запад. Има причина в българския да няма дума за "джендър".

Абе каква лили, то това си е боко в сънищата си. Религиозен до немай си къде.

Филмът е блъвоч.Само сбъркани хора могат да го харесват,а пък тия,дето се били "размислили" върху него направо ги съжалявам.Жалко и за Лолова,но то е така с артистите.Като остареят не могат да подбират ролите си и приемат каквото им подхвърлят -като на старо куче сух комат хляб. До "редактора".Тъпо е да триеш неудобните коментари.Сигурно и моя ще изтриеш,но не ми пука.Днес съм в настроение,та реших да ти доставя удоволствието да се почувстваш "значима" още веднъж,в пикливия форум,че другаде не важиш.

Не е никога късно да сташеш за срам, ти го направи!

Значи аз съм тъп селянин,селяни сме цялото семейство , аре всички джендари вън от България защото джендари и война стрещу която и да е държава не ни трябва

от Уикипедия - ок. нали така пише в заглавието? "При някои видове риби полът може да се промени през живота на индивида. Промяната може да се получи както от мъжки представители да се превърнат в женски, така и от женски да се превърнат в мъжки. Промяната на пола става случайно или последователно. Последователната промяна на пола се явява в случаи, когато индивиди от един вид се превръщат последователно от мъжки в женски или обратно в различни етапи от своя живот. Съществуват две форми на последователна промяна на пола протоандрия и протогения. Протоандричните хермафродити са екземпляри, които в началото на своя живот са мъжки, а на по-късен етап се извършна анатомична и физиологична промяна на половата система и се превръщат във функционални женски. Такава форма на преобразуване на пола е широко разпространена при представители на семейство Serranidae. Всички представители на семейство Labridae стават протогенични хермафродити всички самци на етап от живота си се превръщат в женски. В това семейство смяната на пола се влияе от различни фактори на околната среда или от социалните отношения в популацията. Социалната структура сред тах се заключва в образуването на хареми, които се състоят от няколко женски и един едър мъжки. Групата е структурирана по размери, а мъжкият е винаги на върха на йерархията. Ако една от женските напусне групата нисшите по ранг се изместват с едно стъпало напред. Ако мъжкият умре, най-едрата самка заема неговото място и агресивно започва да пази харема, като отпъжда мъжките от други хареми. Ако женската запази своите позиции и мъжки от съседни хареми не успеят да присъединят към своя осиротял харем, то тя започва да демонстрира поведение на мъжки. След около 14 дни половата система на женската се изменя и започва да продуцира мъжки полови клетки.

Мдааа....но рибката винаги има пол...и тя не се подлага на операции и психотерапии...не налага другите рибки и те да си сменят пола.....по-принцип сравненито е доооста тъпо тъй като това е създадено от природата за да оцелеен вида...така е също и при охлювите.... Богомолките сле копулация изяждат мъжките....ами дай да разрешим на жените да убиват мъжете си след секс. Айде вземи прочети как е измислена джендър идеологията и "социалния пол"...от лесбоса Джудит Бътлър...

смисълът на цитата от уикипедията беше друг, но ако се съди по минусите много хора не са разбрали ирнията - " "Сюжетът под формата на детска приказка се развива около едно необикновено дете, което се казва Дани-Алекс. Дани е момче, а Алекс е момиче. И те са.. едно дете. Когато някой погледне Александра в очите, започва вълшебна вихрушка, и тя се превръща в Даниел, и обратното." Прочетох за рибите и видях приликата между рибите и хората, която се набива на очи - ако авторите са се вдъхновявали от рибите, за да прокарат тезата си, която ни най-малко не ми допада, са в голяма грешка, че подобен вреден буламач лично на мене би ми харесал. Иначе няма смисъл да водим диалог,смятам, че е станало недоразумение. Твърдо съм против подобно двусмислено творчество и против джендър въжеиграчеството. С пожелания за хубав ден и по-малко да ни облъчват сподобни вредни измишльотини.

Охлювите са двуполови....не искаш да знаеш какъв филм мога да измисля по този повод....

ИЗХАБИЛ СИ СЕ! ПРИМЕРЪТ ТИ Е НЕУДАЧЕН,НАЙ-ВЕЧЕ ЗАЩОТО РИБКИТЕ,КОИТО РАЗГЛЕЖДАШ,ТАКА СА СЪЗДАДЕНИ ОТ ТВОРЕЦА!!! НЕ СИ СМЕНЯТ ПОЛА И НЕ ИМ СЕ НАЛАГА! А НИЕ СМЕ СЪЗДАДЕНИ ПО ДРУГА СХЕМА,НАЛИ ТАКА!

Имаме за дежурен цензур третополов. И много се дразни. И да триеш и да не триеш си е за сметка на сайта ви. И това не само аз ви го казвам. Вече сте жълт сай, дневник 2.

Какъв е този филм,бе,идиоти?Кой го е финансирал?Значи нормалните родители са селяни ,простаци,а децата им дебели,а джендърите "нормални"?Баси долната пропаганда!

".....Сафо, Шекспир, Оскар Уайлд, Чайковски, Вирджиния Улф, Елтън Джон, Джефри Юдженидис " от тях с обратна ориентация" Сафо, Оскар Уайлд, Елтън Джон,.... и какво? Четем ги без осъждане НЕ на ИК!!!

Защото никой от тях не е парадирал със своите недостатъци и не си ги е навирал в очите на хората. И не е опитвал да ги наложи като стандарт.

Пак лъжи - Чайковски не е бил гей, това са лъжи разпространявани на Запад. За останалите знам че Уайлд е би гей и почнал да съди някой който го нарекъл хомо. Обаче са го хванали в лъжа... и в затвора. Съвременната масова култура е мерзост - и с гейовете и без тях - така че не ни давайте хора от този бранш за пример.

Педдеразите трябва или да се скрият в миша дупка или да ги избием.. Педдеразите са умиращи Олигофрени. За да я има България, тия НЕ трябва се занимават с Политика или Предавания, филми.

Смешен плач от българските културтрегери. Преди боксуваха конюктурно върху "извращенията" но комунизма, а сега меркантилно дъвчат темата" ах,колко сме различни и представяте ли си нехаресвани". Изкуството, господажи, чистото и истинското,е самата демокрация и винаги е между осанна и разпни го.

И да, това "изкуство", често плод на пиянски вечери и оргии, често на надрусани мозъци, което ние, маса народ с магистърски степени, много народ и с по две такива, по никакъв начин не успяваме да схванем и да разберем. Може би трябва да се напуша, за да разбера не малко творчески "шедьоври". За това наблюдаваме в днешно време изкуството, като форма на проституция. ПНО плаща и де факто изчуква тенекетата.

По принципи си прав.Кво да му схванеш, за пари е. Отдавна у нас не може да пробие нещо, направено от чист порив на свободния дух. За това съм писал,че е конюктурно и меркантилно.

Първо се научете да правите кино, после мислете как да прокарвате гнилите си идеи с него...

Много повърхностна реклама.

Сатанистите нещо много се разбързаха и изнервиха напоследък, опитват се да си прокарат извращенията по всякакъв възможен начин. Сигурно усещат, че малко им остава...

този,който съчинява иделогии (джендър)за деца,които ще му бъдат източник на финансови блага и ги натрапва с политически и икономически натиск е комунист,фашист и ционист в едно .

Та трите последни са си едно цяло.

Авторът хитро е яхнал новата джендър вълна така да му дадът всички награди в европа джендър лобитата.

Точно неолибералите са фашистите, които искат да цензурират книги например в Пипи дългото чорапче че бащата е нег..ски крал. Това е като поговорката Крадецът вика дръжте крадеца! Но народът не е тъп.

Работно заглавие на "Лили рибката" е било "Момче-Момиче". Изводите за вас!

в Бг наистина няма елит .те са гейове ,които си внушават някакво фалшиво елитство .нека бъдат възпитани и да не ни натрапват богохулството си .да си отиват като антибългарски елит ,но да спрат снобското си натрапване !

Аз се прецаках да гледам филма с детето. Освен джендър това е и чиста шизофрения с раздвоената личност. Филма е пълна боза. Има един разказвач такъв глас зад кадър като от старите видео касети говори равно и монотоннно. На детето му беше скучно. В залата там децата се смяха само на тези естествените звуци. Но то всяко дете ще се смее на пръдня и оригване. Не си давайте парите за тоя филм.

цветанов, голяма, дискусия с цензурата на неграмотната ви дпс партия на невернцирите паднала, викаш?

пола на рибката на цензурата на зелените е фашизъм!

щом фичо и серж ги премиератва мнението на зелените педофили, какво може да попречи на сатанинската, свинска еврейска, цензура да съответства според фарисейщината на ес?

Бездарен поръчков филм. Яка пропаганда! Европейски НПО пари. Открито проповядване на дженсър идеология.Нищо детско като замисъл.Едни застаряващи актьори крещят през цялото време.Пълен ад.Калин Сърменов е трагичен.Татяна Лолова неорентирана. Някакъв хомосексуален ужас.Едни деца се подмятат тъпо по екрана.Русо циганче. Нищо не е ясно! Само ке разбира се,че вихрушката идва и те прави един път момче,един път момиче. Ама това си е нормално,де! ХОРАаа, издевателстват над нас! Искат да ни разкажат играта и на нас и на децата ни!