Обсъждат кой ще наследи кралица Елизабет II

В Британската общност е започнало тайно обсъждане на въпроса кой ще смени кралица Елизабет II на поста неин председател.

Обратно в новината

Коментари - Обсъждат кой ще наследи кралица Елизабет II | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тогава бял ден няма да видят и все окрадени ще бъдат.

А преди четвърт век ние избрахме Великия Драгаюевски Ман Гел да ни окраде.

Колониите (бившите) да избират цар! Те теково не е имАло и нема да бъде.

Ще мре ли дъртия смок, а?! Явно, щото инак нямаше да коментират имена за нейн наследник!

най-добре е великобританците да се облажат от парите на сорос и да не излизат от ес. тогава м. шулц ще им стане кралица. а може и юнкер. но може и двамата наведнъж. тогава влиянието на великобритания в света ще нарастне на над 380% (ако не и три пъти повече) според последните проучвания на джендър медиите. за меркел и борисов не споменувам, понеже те вече си имат кралства.

ДА НЕ СЕ ЧУДИТЕ ТОЛКОВА,ДА НЕ ПРЕГРЕЕТЕ,ХОЛАН!!! НА ПЪРВО МЯСТО ТРЯБВА ДА Е МАСОН,ОТ НАЙ-ВИСОКАТА СТЕПЕН!!! КАКТО КРАЛИЦАТА-МАЙКА! ОСТАНАЛОТО Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ!!!

Щом се стигне до гласуване - ще изберат Уилиам.

Какъв пропуск. Как са го допуснали?

Голям проблем за България. Предлагам някоя видна герберка като Ц. Цачева, хем ще им стане и майка на общността. Те от тая ПП за всичко стават!

Уйлям !

Не го ям! ;-)

принц Хари разбира се,наследил е харизмата майка си принцеса Даяна,убита от проклетите катилски служби заради това че е красива и родила деца нямащи нищо общо с катилите

Убита беше заради съвсем друго нещо. Даяна щеше да се омъжи за арабина алФайед и той щеше да стане пастрок на кралските наследници, което нямаше как да бъде допуснато. Затова Службите ги отсраниха и двамата елегантно - нищо не можА да се докаже!

то се говори и, че Даяна е била бременна... и всъщност за това са ги осветкали. Но как са успели да ги убият пред погледа на толкова папараци е мистерия.