Захариева към Западните Балкани: Използвайте момента

България постави много високо европейската перспектива и свързаност на страните от Западните Балкани.

Обратно в новината

Коментари - Захариева към Западните Балкани: Използвайте момента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези ВЪНШНИ все външни хора, откъде и кой ги ичбира,сигурно от една Бяла къща.И предшественика и Митов,че и преди, Паси,имаше един Н Младенов че и Габриелчето,все на чужда хранилка, само ЦЦ знае.Сега Захариева ще оправя т.н. западни Балкани, докато източните Балкани плуват в нищета,неграмотност и дебилизация.Поредната кукла на конци че и от гейската конвенция разбира.

От тези две кукумявки със съмнителни интелектуални данни нищо не може да се очаква. Затова сме и в положението на просяци в ЕС.

Аман от амбициозни профани дето страната си не оправили защото от тяхното място всичко е ''стабилно и разцъфтяващо'' ама седнали на другите ''съвети'' да дават...Много от западните балкани за които тия властници непрекъснато говорят ИМАТ по висок жизнен стандарт от нас. по добре са уредени административно така чеай корумпираната изостанала и бедна България благодарение на властващите крадци да погледне реалността..

Като ги гледам тези двете, ми става ясно, че всичко, което се говори за Западните Балкани, е само мижи да те лажем. Едната (Чернева) душеприказчичката на ренегатчето Николай Младенов, а другата - на Плевньо Баневият. Какво да очакваш от такива?

плямпа колкото да не зАспи

няма по-опасно нещо за едно предприятие от натегачите и простите, освен комбинацията от двете.

Няма по - прост народ от Сърбите, ако сложиш и Азия в Европа, само Турците ще са по - прости. Ето ги двата вида, които нямат място в Европа

Да точно така,сега е момента.Бъдете напористи.Влизате в ЕС,а ние ще ви покажем как се "усвоява"и как се избира гл.прокурор. Споко.Никой и с пръст няма да ви пипне.

Използвайте момента да се прецакате, ей сега е. Между другото, във всяка измама задължително присъства фактора време. Винаги ако искат да те измамят, подпират те да бързаш, защото няма време, сега или губиш. Всъщност, по това се разпознават измамите.

Така не плюете ли в лицето на САЩ? Тя воюва с Сърбия иминно заради Европейския съюз, аз лично не бих бързал да ги водя на мегдана не и през близките 100 години. 2150 г. ми изглежда реалистична дата за тях. Ние колко чакахме за да ни признаят за балканска, не за европейска държава?! От освобождението, до подписа на Симеон Сакскобургготски от 1880 до 2010 приблизително, 5 - 6 войни, 50 - 60 години комунистически режим, и прочее философски постулати.

използваите момента ... да ви го набутат четвъртит без грес ... ха ха ха

Това нещо е една посредствена преводачка . Не вдява от право , за дипломация да не говорим . Една от най-противните протежета на роси плюнката . Използвай момента , захариева , и се разкарай от политиката и обществения живот !

Никой не обръща внимание на България, включително и от западните балкани. Чуват се позициите на Австрия, Турция, Хърватска, Словения. България не е и в списъка на държавите предложили срещите на високо равнище с ЕС! Всичко е само за вътрешна употреба.

Захариева, вие представихте също като ,, реалистична перспектива,, че българия ще стане една по- развите държава само да се присъедини към ЕС и НАТО. Резултатите ги вижда целия народ и не желае да продължи по този път. Ха прибери си ръцете- разбрахме колко големи са лъжите ви.

Само един русофилистик с български паспорт може да напише името на държавата си с малка буква но вие не сте българи а зомбирани предатели та всички сте маркирани отдавна и денят ще дойде

Написах го с главна буква, защо е излезнало с малка не ми е ясно- питай интернетите.

Къде е се е чуло и видяло външен министър да ходи с ботуши над коляното.Това е подигравка.Ако тая не разбира и не разбира,защото се облича като клоун,ограмотете я как трябва да се облича един външен министър Как ще ни вземат на сериозно с това чудило,с вечно неокастрена коса и облечено като зарзаватчийка.

Този път е изкарала ковренските ботуши (до коляното)! Да няма да се развежда, скоро? Питам за един съсед-ерген

по твоя препоръка ще писка назаем розовото костюмче на втората дама,много ще и тича:)))))))))