Напушен шофьор помете две жени на тротоар и уби едната

19-годишен младеж, седнал зад волана на "Пежо" след употреба на марихуана, е блъснал две жени на тротоар във врачанското село Търнава. Едната е загинала.

Обратно в новината

Коментари - Напушен шофьор помете две жени на тротоар и уби едната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че откога семейство, в което има катаджия, се води добро? Между другото пишлигарът може и да не е бил напушен в момента, а да е катастрофирал от тарикатлък и неумение да кара, а пробата за THC тетрахидроканабинол ( а не както са писали ДиР тетрахидрокаРабинол) , може да е положителна дори и да е употребил марихуана 20 дни преди това .

Марихуаната се хваща в урината до 3 месеца след спирането на приема ако консумацията е била редовна. В кръвта се изчиства по-бързичко. Ако пушиш петък вечер една цигара с авери до понеделник си изчистен. По правило напушените ако не са пияни карат под ограничението и по това си личат.

Iivanov84

Айде да видим сега как ще си свърши работата прокорора и съда....

Iivanov84

максимум 3-4г. ще му дадат,давайте да залагаме...

Спомням си за едно куче дето му искаха наскоро евтаназия че е убило човек. Сега да яидим на това " куче" някой ще поиска ли евтаназия или ще го потупат по гърба. Или онова куче е лошо и няма баща и майка, а това е добро защото майка му е учителка , а баща му катаджия. Ама как са го възпитали само. И като си помисля как ли възпитава тази учителка децата след като така добре е възпитала нейното.

"19-годишен младеж, седнал зад волана на "Пежо" след употреба на марихуана..." Айде стига чули недочули, употребил бил марихуана. Като употребиш марихуана до 3-4 дена след това се хваща от тия тъпи тестове и до две седмици с тест на урината. Да вземе да вкарат най-накрая концентрация на ТНС като при алкохола и тогава да ми говорят напушен ли е бил или не.

Правилното заглавие е "Напушен селски дебил".

бсп от колко години са в парламента нали са опозиция, защо не правят протести и не внасят промени в законодателството за да спре кървавата баня

На времето имаше уранови мини.Този синковец го вкарват да работи в тях цял живот, да си изплати кръвнината на почерненото семейство и да разбере цената на живота.

Щом бащата е катаджия, ще се появи информация че едната жена е тръгнала да се самоубива, а втората е тръгнала да я спасява. Моите искрени съболезнования към почерненото семейство.

"...младежът e израсъл в добро семейство - майка му е учителка, а бащата - катаджия" А синът - наркоман. Сега за наказание една семица без телевизия. Щото тъй или иначе ще си признае (съдията ще се просълзи колко е честно момчето), ще се оправдае, че е бил в един по-добър свят по време на убийството и ще получи условна. Все пак е от добро семейство, нали.

Добро момче? Само дето по три пъти на ден прекъсва добротата си и "мете" жени по тротоара. С убийствени последствия.

Всичко е ясно - баща му катаджия, този е недосегаем! Даже и един акт няма да му напишат, камо ли да го съдят, което било редното!

Сега всички от "доброто" семейство да извадят по един бъбрек и да платят с тях на близките на загиналата. И пак ще е малко.

....баща му - катаджия.

Поредното добро детенце, което е получи три години условно. жалко за жената.

Всичко му е било наред-кинти от баща му,и кола,и златотърсачка забърсал/знае ли майка и какви ги върши,на 17г.е/. Секунда невнимание-всичко се обръща с краката нагоре.

извеждаш снахата на разходка и бум тряс на куката синчето и прави терористичен самоубийствен атентат...

Да се скопи и да се изсели в Сомалия. Там ще много ще му се зарадват на бледоликата напушена физиономия.

Баща му катаджия! Бах това добро семейство. Катаджийте отдавна не са в графата добри. Нито пък последно време учителките. За 19 годишният наркоман да не говорим.

Забелязал съм, че на повечето катаджии децата им са пълни лайнета. Това от чувството за безнаказаност ли е ?

d4

парадоксите в Бантустана са безкрайни! нищо не пречи "добрите" родители да изкензат едно смрадливо л*о, което предвид службата на бащата да се отърве ненаказано... жалко само за потрошените невинни жени.

абе тия селяндури няма ли да се научат малка на маниери, правила, обноски, дойдат после в големия град и като се развихрят, сега убил на село, утре някъде другаде, ех, сламари, сламари стойте си в кошарите с овцете, там сте най-истински!

Ние не ги искаме в града, те не искат в града, но пак идват.

Леко с ептитетите, че един баш-столичанин даже не ми намали на пешеходната пътека в Красна Поляна, докато си говореше по джи-ес-ема!

И как го разбра, че е истински столичанин, личната му карта беше на стъклото ли? Е затова ви казваме, че селяните не подлежите на еволюция, а си оставате прости.

Комбинацията,това е,КАТО УРАВНЕНИЕ С ЕДНО НЕИЗВЕСТНО !

този дали няма да бъде бъдещuя министър председател на бегето?израсъл в добро семеиство маиката учителка,бащата катаджuя!!! правя една асоцuяцuя -които иска да я разгадае !?

Що не? Народа е прост !

Бащата се труди из храстите за да има синчето келеш кола ,дрога и гадже ,това стана като емблема за благополучие на врачанските пишлемета ,преди време едно такова умря докато се разправяше с двама братя ,добре че всичко беше заснето и имаше 20 свидетели иначе щяха и да го лежат .

язък за снахата....! Сега да знаете, че свекървата е виновна - нарочно я е завела там, защото е знаела, че чедото на катаджията ще мине оттам....с Пижото

Щом таткото е катаджия, сещате се, каква смешна присъда ще получи.

и КВО КАТО Е КАТАДЖИЯ ДА НЯМА ДВА РЕДЪ ТААЦИ... ЕАХТИ КАЛЪФА, БЕЛ ДЕН ДА НЕ ВИДИ. ТОВА СИ Е ПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО.

Ще получи колкото всички други получават при такива случаи, две години с 3-4 години изпитателен срок, с една дума условна присъда.

някой да каже как си е взел книжката тоя пикльо, а? Щом е на 19, това е било много скоро!

Баща катаджия - пишете го с условна, а най-много след година пак ще го четем в статистиката.

Не бащата пише закона! Ще получи колкото всички други получават при такива случаи, две години с 3-4 години изпитателен срок, с една дума условна присъда.

БРЦК

Единствения начин да се подобри положението е: 1. да се увеличат присъдите за "убийство по невнимание при употреба на наркотици" 2. Да се легализира марихуаната което ще намали употребата и (доказано е) !!!

Как е доказано????? Легализирането на марихуаната щяло да намали употребата и? По какъв начин, по какъв механизъм??? Или ти вярваш на всичко, което се предлага под заглавие "Учените са доказали..." И аз съм някакъв "учен" - най-обикновен "научен работник" в лондонска университетска болница от 20 години. Тези статистически проучвания могат да докажат практически всичко каквото си поискат, каквото им поръчат да докажат... Обясни ми, как, по елементарен здрав разум, узаконяването (което естествено ще доведе до повишена наличност, повишена достъпност) ще намали употребата на наркотика?

БРЦК

Ами доказано е статистически във страни като Холандия. И е логически е така ако се замислиш.

Ще ти дам аз една "университетска болница" в Лондон, неграмотнико.

При анализ на кръвта следи от марихуана могат да се открият и месец след употребата и , така че може да е употребил и около Нова година !!!

БРЦК

Зависи от концентрацията.

това са измислици и инсинуации. Нали ненашите НПО излязоха, дори искаха да организират протести за легализиране част от дрогата. е тогава такива случаи ще станат ежедневие.

Не е така. В Холандия пушат, но спазват и закона. Защо2 защото НЯМА ТАКАВА корупция .

Действието на марихуаната е 2-3 часа, така че след това може и да карат.

TIREX

айде условна ... 2 коча и половинка гроздова и е вън.

Ясна е работата. Заради работата на таткото е решил, че на него всичко му е позволено. Това, че е решил да се "надруса" си е негов проблем. Тъй е решил, тъй направил. Защо е трябвало да сяда в колата?Що за тъпанарче е това? Те това са съвременните тийнейджъри с които Каракачанов иска да прави армия! Жалко за младата жена!

Наркоманчето - в затвора!

Горките жени, сигурно и на приятелката му, не и е било лесно..

Някой спомня ли си как в последните дни на декември се беше събрала цялата "управленска мощ" на държавицата и после оповестиха на плебса, че край вече на подобно безобразие! Люто се заканиха с крути мерки срещу употребилите алкохол и напушените и въобще срещу джигитите на пътя... Да сте усетили някаква промяна? А недоразумението шеф на МВР днес такива ги лющеше в едно ТВ студио, че чак се чудех дали с него живеем в една и съща държава...

За управляващите /избрани от много от вас/,в България всичко се развива като по мед и масло. Всеки ден ни облъчват, интересното е, че още има хора, които вярват на ушите и, а не на очите.

що не са обесили наркоманчето на близкия здрав стълб на момента???

Свекървата се отървала от снахата

Евтаназия! Иначе,много ни е лесно да евтаназираме всичко различно от "богоподобния"!!!

"Помете"!?!? Имайте малко уважение към жертвите!

Разстрел.

Оксиморон- 19 годишен, че и шофьор.. С баща катаджия е получил книжката "навреме" И понеже може да се помисли кога е това навреме- то е една година преди инцидента или по- малко! Освен това е ясно, че водачът не е овладял управлението на колата си- сиреч е явно неопитен. Пита се кой го пусна на изпита, кой познава татко и има ли умения, които позволяват да изкара книжка? Мен ако питате няма и умения да е водач на мпс, но сега татко да го оправя! Тъпите селяни са си тъпи селяни и завинаги си остават тъпи селяни, но пренасят заразата в градовете и във властта.

Като надрусаш главата ставаш безсмъртен, а уменията и физическите закони вече не са фактор. Затова друсаш в петък вечер, а в събота и неделя дишаш въздух в планината.

Дори само за това, че е разпускал с трева, вместо с гроздова, заслужава 100 тояги наголо, да се научи да не срами пустиняците!

Баща му катаджия, а?....

Децата от добрите семейства не са убийци. Това не е добро семейство.

радвайте се на свободата и беззаконието ,само те ни останаха на територията !хаосът на клептокрацията и антибългарщината ...който предава Христовата вяра няма да получи награда за това !

Наблюдавали са го няколко месеца.....

В това "добро" семейство сигурно пушат само добра марихуана.