”Златен скункс” за Кошлуков заради средния пръст

Програмният директор на БНТ Емил Кошлуков получи статуетката "Златен скункс" на предаването за гафове "Господари на ефира".

Обратно в новината

Коментари - ”Златен скункс” за Кошлуков заради средния пръст | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не златен скункс, а дрянова тояга трябва за него! И той реши, че вече е "голямата работа"!

А някои го помнят от най-младите му години колко ентусиазиран демократ беше.

Тоя се оказа един от най-умните "демократи", осребрили идеите си доста успешно при "демокрацията" ни! Впрочем, у нас всичко се проваля от подобни жалки хорица, за които политическите убеждения минават единствено и само през собственото благополучие! И сега, е готов да се унижава заради позицията си, макар и изразена спонтанно, защото няма никакво намерение да пусне кокала на обществената телевизия! Истински достоен човек, след подобен гаф, би подал оставка! Да, но за какво достойнство може да се говори при тоя?

ТОЙ и сега си е такъв...С удоволствие разрушава държавата и общественното...

директор.....хм

За да могат да си вършат работата водещите по ТВ-то имат слушалки,за да знаят какво да говорят.При Кошлуков това не стига-трябва да са му вързани и ръцете.

Постоянната нетрезвеност води до там да не гооврим каква е дипломата на това дрогирано момче.

а помниш ли в 90 те как полицията те хвана с незаконно оръжие и се оказа че току що си се спънал в него на улицата и тъкмо си отивал в районното да го предадеш .............измекярин

Кошлуков европейските ценности и моралът или ги имаш или не.Европейският морал в този случай изисква да си подадеш оставката Незабавно.Всичко друго е миже да те лаже.

снощи в предаването защитаваше фашизма и сравни Сталин с Хитлер? Оставка!!

Тъпако,правилно си посочил в извинението си,защо не е трябвало да правиш това,но точно поради тази причина,трябва и да се ометеш от БНТ,защото иначе всичко ще се пише на нейната сметка!!!

Този беше булка на Доган и още няколко човека в панделата.Както се вижда ,старата любов ръжда не хваща.Още се обичат...

Хм , какъв среден пръст , направо да го беше извадил , и да ги посочи

Оправдания. На този не му е мястото там и за такова нещо трябва да го уволнят. Изпуснал си нервите бил, даскалиците дето малтретират децата и те си изпускат нервите. Много нерваци много нещо, но в тези случаи е недопустимо.

Това са резултатите от такива назначения, като Каменаров, Пръмова, Кошлуков, а още по жалко е че нашите имам предвид бюджетните пари получени от нас , от нашият честен труд се харчат от такива хора.

Предаването му е добро, той е опитен и свежо го води. А случката с пръста не беше толкова драстична. Протестърите са меко казано нагли в изказа си. Прекаляват със своето искане "на всяка цена"

Глупости! Това ако е водене на предаване....аз съм хипопотам! Г-на изобщо няма понятие как се води подобно предаване.

А е трябвало да му дадат златен среден пръст на този.

На кого връчват скункс? На този когото арменеца не харесва. Господари на ефира са най- послушните водещи / не журналисти/. Както казва проф. Вучков " те не мислят. те говорят с чужди думи ". Кашлуков е пич . Не е джендър и в тази мухлясала БНТ ,нагаждаща се към всичко , той доказа , че има и нещо като среден пръст.

Това е обида за скункса!!!!!!Все пак той не е толкова подъл..

Ама вярно ли, че този предпазите. води предаване по националната телевизия? Щото аз не желая и най-минимална част от данъците ми да отиват за заплата на дезертьор.

А ако някой нападне теб, а не колегите ти, какво ще направиш - поза лотос ли?

За такива гафове , и то от хора на отговорни длъжности, заповеди за уволнения се получава, а не разни статуетки...!

вън от телевизията

Тези от господари на ефира винаги са ми били антипатични, а Кошлуков още повече, жалко за сексиколежката му, сигурно се е почувствала огорчена от сексизма му..

белото им показа тъмната страна...

Повече няма да правя така, но ако.....!!!!! УВОЛНЕНИЕ!!!!!

Всички български телевизии са от един дол дренки.

За средния пръст на Кошлуков изобщо не ми пука! Трябва да му връчат скункса заради начина , по който води "Още от деня". Откакто той се изявява като водещ предаването стана негледаемо! Кани едновременно хора -антиподи, с напълно противоположни мнения и в резултат 30 минути се чуват само крясъци и говорене или крещене едновременно на всички! Нищо не се чува и разбира. Съсипа хубавото предаване! По-добре да се оттегли и да остави Поли Златарева да си го води. Тя определено знае как.

БНТ оправдава своето име Б Неграмотна Т ! Този кой го назначи? Агент на Сорос и ДС , под шапка на много господари ! Вместо скунс трябваше Бухалка по кратуната ме Соросоидна ! Махнете го то е начало на грешките ,ще има още ! Махнете го ,много не искаме да гледаме негови предавания в знак на протест !

Предаванията на БНТ са под всякаква критика-не зная кой какво прави там, но просто съм отвратена!

Вярно, но това, което той се опитва да води е едно от малкото смислени. Поне беше такова, докато го водеше Митко Цонев и след това Поли Златарева и Аделина Радева. Сега е пълна отврат!

този е обикновен парашутист,калинка,и политическо назначение няма място в бнт

Кошлуков е ясен. По-разочароващо е сервилното поведение на Каменаров, който трябваше веднага да го уволни. Но явно не го е той назначавал, та да го уволни.

Оставка! БНТ ми падна в очите още щом зърнах тоя тип на екрана. Всичко останало е очаквано за мен...

Тоя ми е безинтересен. Мамата нанацията получили награда за КЛЕТВАТА.

НО ТОЗИ НЯМА МОРАЛ! УВОЛНЕНИЕ С ШУТ В ЗАДНИТЕ ЧАСТИ!

Овладяха и БНТ от #КОЙ, а Кошлуков е далеч от стандартите за журналистика в обществена телевизия, по подходящ е за "медии" като Скат и Канал 3.

НАРКОМАН

Телевизия пълна с каменаровци и кошлуковци не може да е национална. Прекалено са еднопосочни за това.

Кошлуков е един наглец. Няма да забравя НИКОГА как този тип нападна физиците, когато протестираха срещу Фонд научни изследвания. И то защото купували апаратура за много пари. Ами тя апаратурата е скъпа Кошлуков - това не ти е телевизор или радио, а високотехнологични уреди и апарати. По-голям простак и по-некомпетентен тип не съм виждал.

С този изплезен език си физик по физическо .

Винаги ме е учудвало как мъдростите от Библията са непреходни и след 2000 и кусур години. Не давайте бисерите на свинете, ще бъдат стъпкани в калта. Е в свинската държава бисерите са в калта, а помията е ценност. Ккаво да ти кажа, уважавам учителите по физическо, както и физиците. Не ти разбирам и мисълта.

Тоя път Кошлуков показа среден пръст с думи.

Оставка!

А соросоидите кога ще се извинят за системната антидържавна дейност?

Двамата дежурни по форум соросоиди веднага са цъкнали минус.

Соросоид е леля ти, която ти се явява и първи братовчед по джендърска линия!

Няма да го прави повече, но ...с уговорка!:))

Само неотложно уволнение!Простащината завладя и медиите и то т.нар. национални, които се хранят от данъците ни!

нагал простак ! отвратителна визя, дрезгав пянски глас! изключително непрятен! просто трябва да баде отстранен! транслитериран текст, поради липса на кирилица

11