Симеонов: Сред Патриотите има напрежение заради Каракачанов

Истанбулската конвенция няма да бъде подкрепена от Националния фронт за спасение на България, от неговите депутати, но референдум няма да бъде подкрепен също.

Обратно в новината

Коментари - Симеонов: Сред Патриотите има напрежение заради Каракачанов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Симеонов, кажи за закона за увеличаване на работните визи за имигранти който сега го мъдрите на скришно с ГЕРБ. Докато се залисваме с едно зло "патриотите" бързат да ни натресат друго. Продажници!

Валери Симеонов си е прикрит еврогейтак и неолибераст...Влезе в коалиция с ГЕРБ,като подхлъзна и другите двама Каракачанов и Сидеров да го направят,само и само да може той да "лапа".Сега вече Винкело все повече започна открито да си показва рогата.Затова аз и стотици други напуснахме "Атака"...Много колеги напуснаха и ВМРО... Краят на формацията "Обединени Идиоти" ( както отдавна вече я наричат) е ясен. При следващите избори и трите партии накуп ще гледат Парламента през крив макарон! Ще трябва да се явят с обща листа с ГЕРБ-ерастите, като Яни Янев преди тях:)...

СЪЩЕСТВУВАТ ЗА ДА ОБЕРАТ ГЛАСОВЕТЕ НА РОДОЛЮБИВИТЕ БЪЛГАРИ! ДА ИМ ОБЕРАТ ГЛАСОВЕТЕ И ДА ГИ КОНТРОЛИРАТ ЗА ДА МОЖЕ ГОСПОДАРИТЕ НИ ДА УПРАВЛЯВАТ МЯСТОТО НАРЕЧЕНО БЪЛГАРИЯ! АТАКА СЕ ДОКАЗАХА КАТО ИЗМАМНИЦИ, ВМРО-ТО СЪЩО АМА ДОСТА НАРОД ЗАБРАВИ КАКВИ ВЪРТИ ОПАШКИ БЯА ПРЕДИ ГОДИНИ, НФСБ ОТ ПЪРВИЯ ПЪТ НАПРАВО РАЗЦЕПИХА МРАКА! ЗА ТОВА И СЕ ЗАГУБИХА ДРУГИТЕ ПАРТИИ ЩОТО САЩ И ЗАПАДА НЕ СЕДЯТ РАБОТЯТ ХОРАТА, ТРЯБВАТ ИМ ВОЕННИ БАЗИ ТУК И СЕГА!

Aйде до тука беше!

Като гледам, че откакто "Патриотите" са във властта, ДПС са безгласна буква, а нещата с Македония направо са прекрасни, представям си ако направят самостоятелно правителство.

прав си направо цъфти и връзва всичко, обаче незнам защо народа не им гласув адоверие!?

Гледах скоро телевизия Блумбърг и предприемачи в IT сектора казаха, че колкото и да звучи странно единственият министър свършил нещо конкретно за сектора е Симеонов. Предполагам затова е толкова атакуван, защото работи и на боклука не му харесва, че патриотите могат да вземат голям процент на следващите избори.

много работи ще ти кажат, ама и много ще ти спестят! Хахах в БГ то ИТ сектор хехехе разсмя ме! Писането на програмки и софтчета драги не е ИТ сектор! Кога видиш големи фирми да правят предприятия тук, за направата на мрежово оборудване, сървъри и всякакво оборудване тогав аела се обади! А в блъмбърга казаха онзи ден че цъфтим и връзваме, ам така като гледам се седим на едно място!

Който се е хванал с герб се е разтурил. Ред е на дпс.

Каракачанов, Симеонов за разлика от теб, той е историк и макар, че е от дс, работил за България е над всички ви, еродиран, за богатството ни не ни вълнува, само казваме ТИ др. Симеонов

ЗАЩО НЕ ИЗДАВАТЕ ПАСПОРТИ НА ДИАСПОРАТА ,не ни занимавай с глупости !?

Каракачанов е най умния от вас тримата ,така че вместо да плюеш е по добре да го слушаш но и това неможеш защото русофобията ти е запушила ушите

Симеонов уж беше патриот. Да го вземат в Герб.

те Каракачанов и Сидеров също уж бяха патриоти, ама единият си мечтае за здравата мъжка любов в казармата, а другият се моли на чужди господари. И за трите елемента на обединените патриоти важи с пълна сила - "вземи единия, удари другия". Смело мога да заявя, че таквиз "патреоти" повече вредят на България отколкото помагат.

недоразумение всичко му пречи. И само глупости говори. Кои бяха тия които гласуваха за него ...и до сега не съм наясно.

С измисления проблем за ратификацията на Цариградската конвенция се цели да се отклони вниманието на обществото от далеч по-сложните и важни проблеми, като корупцията, липсата на реална опозиция, срастването на управляващи и опозиция с престъпни групировки и т.н.

проблемът с тази конвенция изобщо не е безобиден.. А отклонява вниманието само на уфците дето могат да се концентрират само върху един проблем. Ти надявам се не се идентифицираш със стоката в стадото.

За пенсиите нямаше пари, сега и от референдума ще пестим. Нека да има за Великденски и Коледни бонуси на депутатите. Халал да им са... Гадове !

бат Ради да ви обади че сичкити са руски кавали

Много грешиш ,този на снимката е соросоиден кавал ,точно ,като теб

Една безпринципна коалиция в името на кражбата. Скоро ще има силен ход на Сидеров като ги отсвири!

Не е толкоз луд Белчо, та да реже клона, на който седи!

Време е и твоите ски да намажем.

Ех, заради тия джендъри и гейове, ако трябва коалиции ще се разпадат, нови ще се конфигурират, ако трябва държавата ще се разсипе, ако трябва депутати ще влизат и излизат, ама трябва да мине тяхното.

Това са изказвания за отклоняване на вниманието. Тия патриотари никога няма да се скарат за конвенции, за социолози или за каквото и друго да е освен за пари. Но и за пари няма да се скарат, защото пари има достатъчно за крадене когато си на власт. Така че ще трябва да ги търпим до края на мандата им. Ама не са те виновни, а тия мал.оумните, където са гласували за тях и сега мълчат като нас.рани.

Ти не си по-малко малоумен, защото ни будалкаш да ги търпим до края на мандата и дума не обелваш за предсрочни избори.

Тарикатстваш Валерчо, знаем ти продажната душица! За 30 милиона си се загрижил, а за съдбата на утрешният българин НЕ! Грижата ти е да ти са пълни хотелите с гранични полицаи и да има комисионни от ремонт на Оградата дето е като параван!

Когато кандидатстваш за работа изискват образование изискват опит минимум 2,3 година на отговорна позиция ,а този показа ,че няма нито едно от двете но пък простотията му е на квадрат. Какъв пример дава на младите като говори като истински дебил и то за хора много много над него.

Простак! Прост простак! Лика прилика с ГРОБарите!

Не е Валери Симеонов,а е Валери Балевски - Винкела.

,,..Закрити 420 училища в последните 10 години, защо? На всеки един час 8 българи напускат родината. През последната една година, над 100 000 българи са емигрирали от България, защо? Раждаемостта е по ниска от времето на Втората Световна война, защо? България е най бедната страна в ЕС 5.4 милиона българи живеят под прага за бедност и не могат да си позволят неща от първа необходимост, защо? България е най корумпираната и най обезлюдената страна в Европа, защо? България е на последно място по Свобода на Словото в ЕС, защо? България е на Първо място по смъртност в ЕС, защо? Само на 200 км от София, в посока Румъния и Сърбия, се намира най бедният регион на Европа, в който ако не работиш общински чиновник, няма начин да получаваш повече от 350 лева заплата, защо? Само в България има над 1,5 милиона работещи бедни, защо? И само в България има над 2 милиона пенсионери, едва оцеляващи с пенсия от 200 лева-много под сумата нужна, за да преживява човек нормално на месец, която според данните необходимост., се е равнявала на 537 лева за месец, защо?..,,???.

с най-отвратителен сурат се оказа Симеонов, дори и преди да влезе в политиката си беше същият разбойник, време е кранчето да му се спре и да се изпрати по живо по здраво в ДИАР БЕКИР

Много силна, праволинейна (поне сега за сега) фигура в МС, отстояващ позиции в полза роду!! Ако трябва да степенувам класацията на патриотите първи - НФСБ втори - ВМРО трети - Атака четвърти - ГЕРБ

Tи пък ! Къде ги слагаш ГЕРБ за патриоти?! Проблема на Симеонов е че приказва твърде много и прави лоша услуга на цялата коалиция от 3 партии.

Когато се правят безпринципни коалиции само заради властта, в края на краищата се стига до разпадането им. Още като видях как двамата непримирими в миналото врагове Волен и Валери си стиснаха братски ръцете, всичко ми стана ясно. На ред е разпадането на следващата коалиция - ГЕРБ и ПФ.

"Сериозни въпроси като ратифицирането на Истанбулската конвенция се разглеждат и обсъждат на политически съвет..." Мне, другарю Симеонов, доказахте, че за финикийски знаци вие, политиците, си продавате и майчиното мляко. Така че, никой няма да ви позволи да решавате бъдещето на децата, бъдещето на България. Народът, т. е. Референдум, трябва да се произнесе за ратифицирането /нератифицирането на Конвенцията. .. "Какво ще разправят Каракачанов и неговите социолози, когато референдумЪТ се провали, а проблемът с джендърите вече ще стане обществена тема?" Проблемът с джендърите Е обществена тема 1. А Валерката Симеонов би ли изчезнал от политическата сцена, ако Референдумът успее?! ... А употребата на пренебрежителни умалителни като "някакво младо момченце" издава емоционалната безпомощност на говорещия.

,,...Текстът разкрива потресаващи примери за дискриминация на учители от САЩ, Великобритания и други страни заради християнските им възгледи. На 29 януари 2018 г. медиите съобщават, че в испанската провинция Андалусия (традиционно католическа страна) социалистическото мнозинство на местния парламент приема закон, според който идеологията на ЛГБТ става задължителна за училищата, медиите и лекарите. Природният факт за съществуването само на два биологични полът е обявен за забранена информация за децата, а тези, които го поддържат, ще трябва да плащат астрономически глоби. Френската република пък официално изключи своя народ от състава на човечеството: на 25 юли 2017 г. парламентът прие изменение на закона, според което, гражданин не може да бъде избиран, ако преди това е бил преследван заради поддържане на нормално семейно и традиционно общество С други думи, всеки човек, който не страда от сексуално-психически отклонения, правно е приравнен с убийците, крадците, изнасилвачите..,,???

Exо-о-о-о! ДИР-цензурите, Хубаво ми криете коментра за лицето Валери Симеонов, но поне да бяхте написали, че е спам, защото: - коментарът не съдържа цинизми - Симеонов дори не си заслужава да бъде псуван - коментарът не съдържа обиди - просто в бългрския език няма такава обида, която да пасва на Симеонов - коментарът не накърнява доброто име - защото Симеонов няма такова

Далавери, както и ГРОБарите, много обичат парите. От там тръгва всичко

В Унгария референдумът срещу приемането на мигранти се провали, но не видяхме от това да произтече някаква промяна в политиката.

Валерка, Каракачанов е прав! Работата наистина е за Референдум! И аз не съм съгласен с тази конвенция и мисля, че много народ ще излезе да гласува срещу нея!!!

Ей, голям мръсник излезе това човече.

Такъв си е човекът. Какво да го правиш? Важното че този скоро ще разпадне ПФ.

Какво изобщо правят в БЪЛГАРСКИЯ парламент РУСКИ патриоти. Вън РУСКИТЕ подлоги от България и българския парламент

Мдааа, американски и турски подлоги е по-добре....!

Кои са американските и турските. В момента в парламента има 5 проруски партии. ГЕРБ подкрепи закона Пеевски Цонев за КТБ(за да могат руснаците да доокраднат и останалите активи на банката)а ДПС ще подкрепи Истанбулската конвенция

Абе защо има хора на този свят, за които зад всяко добро дело стоят руски интереси. Чичко Сорос още ли дава парички?

Докато бентът не се отприщи и пороят не шурне у наща държава ще си е все така.

Напрежението е заради Далавери Симеонов и не е в ОП, а в страната. Той вече е голяма работа и не играе на дребно - гони германките, разорава Пирин... Нищо добро не ни чака с този б0клук.

Профил на критиците на Истанбулската конвенция в цитати.

Нали можете да си представите колко НПО и колко "интелектуалци" на свободна практика нетърпеливо пристъпят от крак на крак да усвояват истанбулски финансирания, подобни на онези през декадата на ромското включване? Сладки пари. Лесни пари. Куче влачи - диря няма.

най-лошото,в случая е че дпс командва и герб,и бсп.доган дърпа конците на куклите,той е кукловода.

Нинова го доказва.

Е, не ще да е точно така! Напрежение има заради Валери Симеонов! Човекът просто си е сбъркал партията. Какъв патриот ми е той? Може ли да правиш всичко срещу интересите на България и да твърдиш, че си патриот? Симеонов е против "Южен поток" и АЕЦ"Белене" и силно мрази Русия! Идеално пасва за Реформаторският блок. Може и шеф да го направят!

Не е задължително на референдума да има само един въпрос! Има и други наболели теми, по които може да се вземе отношение, което ще направи смислено харченето на тия пари!

Становище на Светия Синод по повод Истанбулската конвенция 22 януари 2018 11:58, Българска Патриаршия по повод Конвенцията на Съвета на Европа за предотвратяване и борба с насилието срещу жените и домашното насилие, придобила обществена употреба като Истанбулска конвенция ............................................................ ............................................................ .............. Истанбулската конвенция, Светия Синод на БПЦ я разбива на "пух и прах" в становище от 14 точки....напълно обосновано и без всякакви дълбоко-религиозни внушения. До сега не чух и не видях някой да обори дори ЕДНА от 14те точки.

Светия синод да излезе със становище има ли хомо-връзки сред свещениците.

симеонов му готвят капан като оня грозник с аптеките и бензиностанциите против ли е веднага ревизия а дпс това и чака селският вожд си подсигурява гърба като по негово нареждане се пуска филма за турците за да има сигурни гласове за защита на това гнило правителство а що се отнася за каракачанското куче то тои винаги си е бил мръсник

Конвенцията ще бъде прокарана с гласовете на герп ,дпс ,воля и услужливото отсъствие на няколко дупедавци от патриотарите ,това е простата аритметика и скоро всички ще се убедим в това ,нали никой не се съмнява ,че престъпника Марешки ще играе по свирката на Цурко и че дпс са скритият коалиционен партньор на герп.

Може и да се опитат да я приемат по този криминален начин. Това обаче,ще е краят на този кабинет и на този парламент! Тоест, приемането на Конвенцията зад гърба на българският народ може и да е за хубаво.