Московиси: В ЕС вече няма банкова тайна

Европейският комисар по икономическите и валутните въпроси Пиер Московиси заяви днес, че в Европа вече не съществува банкова тайна.

Обратно в новината

Коментари - Московиси: В ЕС вече няма банкова тайна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега ми се опече яйце на дупето! Всички финансови министерства в ЕС вече ще знаят, че в сметката ми всеки месец постъпва базнословната сума на голямата ми пенсия в размер на 215 лева на месец .... ще ми се наложи в няколко европейски банки да разхвърлям доходите, иначе не виждам как да скрия наличното....!

"Тези страни и територии обещават да изкоренят офшорните практики " Не виждаме в списъка Великобритания. Тя не е ли (била - докато е в ЕС) задължена досега да изкорени офшорните практики (напр. остров Ман, намиращ се точно до Острова - майка е официална офшорна зона?

Еее верно ли бе,падна тайната!!!И неможем да се праим на богаташ?сега че разберат колко съм пробит!

Вервате ли му? Банките са най-престъпните организации, облагодетелствани от закона. Защо тогава се печатат непрекъснато още и още пари, това си е жив пладнешки обир. Да премахнат и данъците като претендират за честност, едно време по турско е имало един данък десятък и това е било , сега 10% ДОД, 20%ДДС, 25% осигуровки, за колата 500лв годишно иначе не можеш да я изкараш и още десетки има знайни и незнайни. Това е съвременното робство, хората живеят за да плащат данъци.

Брех, какво исмислили мискините от ЕС!!! Язе тъкмо мислех утре да отворим сметка у Швейцарско...

e, откъ ги нагоиха с крипто, "дето никой не може да го проследи", конвенционалното гушене от зобане е опраено. на думи

ко праим с КТБ, що е засекретено

Не е достатъчно . Само пълната прозрачност на икономическият и политически живот гарантират морала . Трябва да се знае всяко нещо на кого е и как е станало негово от всеки който пожелае да го узнае.

Тази инфо е в противоречие с отрицателната лихва.

Май скоро, скоро - ЕВРОФАШИЗЪМ

Московски, Московиси, ... все комисари от москва! Това Европейският съюз е по-страшен от Съветския съюз

А вчера банкерът на Булбанк по тв ни обясняваше как всичко било конфиденциално, между банката и клиента - хахахаххаа .. и за тези глупости му дават 100 бона заплата на месец!

двестя, двестя му дават ку не и повичи вечи

Парите се пазят с пари ...важното е аз или ние да не плащаме за пазенето аааааа точно това се случва

Парите се пазят с пари ...важното е аз или ние да плащаме за пазенето аааааа точно това се случва

дано скоро да дойде времето, когато ше бъдат разкрити тайните сметки на всички комуноидни комунопитеци, които продължават да ограбват и досъсипват икономиката на България

аз чакам за излязат сметките на Костов в швейцария! ))))

Щатите Делауеър,Орегон и Ню Йорк са най големите Офшорни зони в света ! Не чухме Московици да каже нещо за Санкции срещу САЩ !? Забравил ли е ,или типичният двоен стандарт ,с който разглобяват България вече 11 години !?

А е казал нещо такова, а е изнасилил някоя мексиканска камериерка в щатски хотел!

френския Московски, имаш много поздрави от Каймановите острови!

Намерил с какво да се гордее - пълен нагляр и де-бил! Сигурно очаква хората да му ръкопляскат. М-р 80%

Най-сигурно е в банка в Одрин! Близо и сигурно!

Нъл през 2010 Меркел ни даде един швейцарски диск!!! Поне едно име да прочетохте нейде? Пък след това цял сървър с информация щяха са ни публикуват за некъв си пореден гейт.. И кво? Ми НИЩО!!!!

Христо Бисеров сега трябваше да го съдят а не преди това.сега да беше изтеъпваше му усмивката.би трябвало при нови доказателства да бъде възобновено делото.

Интересно е как тези които управляват света (банкери), да не са знаели какви и колко пари държиш у тях. Ta чак сега са могли да го постигнат!

Добре де, ако офшорките са нещо лошо, защо ЕС позволява половината бизнес в България да е от офшорки, включително и Плевнята, американски ТЕЦ, ВЕИта.

Мишоците реват от кефффф. Котараците сучат мустак и си ближат мъдята. Смотаняциииииииии, има безброй финансови тарикатлъци за криене на мънито.

А кое гарантира, че собствениците на банки ще подават вярна информация?

Кефи ме дирника, колко са чувствителни по темата за парите на дрОгарите! ;-)

Пак започвам с Бурканбанк работа . Ще ми хванат милионите, когато си купя ,,Бентли,, ! ...Даа, ама аз ще взема ,,Москвич131,, на старо....

За да може всичко да отиде у ФАЩ.

ала бала

Вече знам къде ще си скътан милионите, след като ги отимам., в всичките 9 НОРМАЛНИ държави, защото никоя от 28 имитации на нор лани държави от престъпното сдружение ЕС НЕ ЗАСЛУЖАВА им плат данъци!!!!

Mного се гордеел с това, че "паднала тайната" и щели да съберът данъците?????? Aма, мен, ще ме накараш да се гордея с Tеб, ако направиш така, че "остатъка" от милионите, след данъците да разкажат от къде ги имат???;)) Oсобенно,... политиците като теб!!;)

Има, разбира се, но само за избрани.

А падна ли тайната да си кажат от къде ги имат тия милиони в банките????

Малей, сега каква спешна разходка на капитали от една банка към друга ще има... Да имаше как да опъна рибарската мрежа - еврата щяха да скачат в нея като цаци!

А добрутру! Те сички се изнесоха в офшорки от преди 20 години

Офшорките тук са ни при чем ;) Парите се държат в банки. А те удрят точно там, със скромни 9 изключения, де..

"Да бе, да!", рекъл Карадайъто и всички български политици го подкрепили масово в хор;) Тук нямали никакви спорове по партийна линия и постигнали така желаното единодушие веднага;))

Ех, Московиси, Не си криви душата - в никой списък никога няма да включите най-голямата в световен мащаб офшорна зона, където свято продължават да пазят банковата тайна на клиентите си. Отворете което си щете специализирано издание на темата и ще видите, че всички в един глас определят за такава зона САЩ, особено Тексас и Западното крайбрежие... Не напразно точно там са и парите на най-големите руски олгарси.

А нещо за офшорките, казал ли е тоя рептил?Че не гочетох до края...

Никъде не срещнах държавата Кипър, през където нашите бабаити си правят схемите. Дайте да видим там какво става и къде си държат парите Офшорко Плювналиев и Дивия Каратист!

Ползвай zcash :)

Каква е спирачката да се опопвестят длъжниците на КТБ? Та те са действитени крадци.

простичко ще го напиша: крадците никога не казват Hие, откраднахме парите!!! те казват, вероятно "дебилите" са ги взели, за това и те ги плащат!!;)

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

тук иде въпрос за ЕС бе смотльо.

ще се види ли от къде до къде се пренесоха парите от КТБ? верва ли некой на такива глупости!?!

просто ще се преместят седалищата на банки с банкови тайни извън Европа, не ,че няма такива и сега!

Да разбираме ли , че след като г- жа Меркел обяви, че нейната партия е изгубила поста на финансминистър в управлението и всички банкови тайни са изчезнали?

сега важното е тези чиновници като имат тази информация дали ще използват в публичен интерес или за да рекетират определени лица...

че някои бюрократи в ЕС са извън реалността. Те понятия като свобода и пазарна икономика явно са ги надживели и живеят в някакъв друг паралелен свят на блага - то имаше такава идея и у нас де, викахме и социализъм и комунизъм ама нещо не я скопосахме ама хич. Лошото е , че посягането на банкова тайна уж за добро , уж за гонене на бандюги с бели екички, терористи и прочее може да се изроди някак си. Особено у нас. Погледнеш някакви дискове започнат да се разнасят с информации за клиенти. Не дай боже. игра с огъня. Забравиха лемън брадърс и тем подобни ексцесии преди почти 10 години.

има ли банкова тайна? Брах ягоди в Англия и ги внесох там , за по-сигурно!

КОЙ Е РЕАЛНИЯТ СОБСТВЕНИК НА ЮЛЕН?

мен ме интересува Кипър?

От Пирин мирише на нарушени банкови закони и имотни балони. Ама нали надзора на БНБ не вижда проблем значи няма проблем.

Като разберете какво ще направите? Ще му се разсърдите ли? Като знаете кой фалира КТБ, кво?

че който го дава от правителството и който го получава като приватизатор СА ЕДНИ И СЪЩИ!

лека-полека ни налагат новия световен ред. управниците искат работеща и издържаща ги маса, а не индивидуални личности, бунещи духове и страсти.