Борбата срещу насилието стана жертва на партийни сметки

Борбата срещу домашното насилие стана жертва на партийни сметки в България. Левите в Германия са смутени от позицията на БСП.

Обратно в новината

Коментари - Борбата срещу насилието стана жертва на партийни сметки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не трябва да остапваме, сьвсем тенденциозно искат да ни направят просешка дьражява, а ние във мисленето сме много по напред от тях, но правителството ни краде прекалено много, трябва да се махнат всички от там!

Тая Хелене Кортлендер от снимката ще я пипна и ще я насилвам по 70 пъти дневно, щото ще си сменявам 70-те пола ежедневно и ще ги изчуквам по всичките полове. Пък сега като се замисля, може и по 2-3 цикъла да врътвам, та тая мадамка, ще и се наложи да ме търпи 140-210 пъти да я насилвам домашно де :)))))))) Само да ми падне на дедовия :) Па после ще и сменявам и нейните 70 пола и ще я насилвам 70 пъти по 7 :)))

да живее българският мурзилаж от векове за векове!

Неистовият вой на разни евроджендъри само доказва, че този път българският народ яко им бръкна в г...а и им показа, че не е "веке рая покорна", както те си мислеха досега благодарение на нашите мистър и мисис "йес"! А тази направо си го казва-правителството подписа през 2016 без много шум-зад гърба на народа и Парламента. Явно бяха предвидили и така да я ратифицират. Да, ама НЕ!

Няма никаква борба с насилието, точно обратното, насилват ни да предадем доброволно част , от суверенитета си на ГРЕВИО. Има Конвенция на ООН със същото име от 1979 г. Има борба за въвеждане на отклоненията в живота ни, като норма не като изключения!

Абе хора , коя е тази бледа спирохета, че да си позволява да заплашва.... Ами не ни заплашвайте и директно ни изключете от ЕС. Голяма услуга ще ни направят ако ни изключат поради непристойно поведение..ха ха

Защо всички се опитват да ни втълпят че от приемането на конвенцията зависи товадали сме европейци или не . Някак си неморално е от тяхна страна да се намесват във вътрешните работи на суверенна държава. Такива ултиматуми по-скоро би трябвало да ни обединят против , отколкото за приемането на какъвто и да е акт. Срамота господа европейци - СРАМОТА !

тук е българия! ,всеки които е във властта и има влияние ,пари и имоти,може да ти вземе жената и тя да ти изневери(затова казват жената трябва да има страх от мъжът),затова тук се брани така ревностно влиянието на държавните и местните бабаити иначе проблемите като корупция,организирана престъпност ,изчезвашо население въобще не стоят на дневен ред защото всички участваме във схемите за кражби и измами!

Какъв българин се разбира, как си написал България.

бии жена си,че да има страх и да не изневерява,виж някои чичко със скъпо ламбурджини ,пари и имоти ,взел жената ти! все пак тук сме православният братски нам булгаристан!

да преименуваме инстанмбулскта конвенция на московска конвенция!

И на "мафиотска" да я прекръстим - гнусното ѝ съдържание пак ще си остане същото. А ако трябва да я пренапишем, то ще се стигне до текстове, които отдавна ги има в българското законодателство и Конституция. Така че - БАСТА!

Мурзилажа хептен ще се дезоринтира!

Тогава във всички случаи "целокупният" ни български народ щеше да гласува....

"Борбата срещу насилието стана жертва на партийни сметки" - може би заглавието требе да се коригира ето така - "Борбата срещу насилието стана жертва на НАСИЛИЕТО"! Насилието на шепа продажни "джендъри" срещу болшинството!

А толкова агресивното натрапване на т.нар. "конвенция" не е ли НАСИЛИЕ и ИЗДЕВАТЕЛСТВО над народа в най-чист вид?

проблемът за неодобрението на тази конвения е просто,че тази инициативата е истанбулска тоест от турция,а това е неприемливо за днешните български патриоти със корени и жилки от времената на бкп и дс -(филиал на кпсс на москва)!друго ще е ако тази конвенция беше московска или софииска тогава нямаше да има въобще проблем за подписването и!

пращиш от акъл да знайш! Па как се сещаш за такива работи, дето са самата истина? Само на умник като теб може да му дойдат такива гениални мисли!

че дограмата ти хлопа...

От години се мъчех да разбера защо в държавата на всякакви позиции биват издигани "Калинки" и сега му дойде времето! Защото те бяха необходимия елемент за прокарване на Истанбулската конвенция, която е самоубийство за нацията. Трябваха им идиоти, които като папагали повтарят и не разбират онова, което четат. Определено с ГЕРБ е свършено, както и с всеки, който подкрепя Истанбулското самоубийство. Няма сила на земята, която да ни накара да се съгласим да възпитаваме децата на перверзии, да съдим като инквизитори и да плащаме чужда сметка за престъпни посегателства срещу жени. Идиотките трябва да бъдат изтеглени от властта или властта да се изтегли и то без никакво обяснение и уговорка. Вече темата за комунизма е изчерпана и нищо не може да застане между нас и разправата с Истанбулската конвенция и онези, които я прокарват. Има само едно нещо, което трябва ясно да чуе тази напаст! ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!

Тази госпожа от снимката нещо много бърка нещата, християнството е в Европа било то католическо или православно има от хиляди години, как така се получава, че като правим християнският си избор и сме против насилието срещу жените и всички останали за нас няма място в Европа. Това Европа в която няма място за християнство ли е или Европа на хомосексуалистите и полово неопределените.

Забрана на НПОта ... И разни фондации.

купените слугинажни външни медии (нищо, че работят някакви "българи" в тях...)

Тази да избягва да ни заплашва и да ни обяснява какво да приемаме, че и на нея ще й намажем ските. Айде - пистааааа - към джендърска Германия!

ПОДКРЕПА ОФИЦИАЛНО СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ НА ИК.КОЙ ОЩЕ трябва да им каже НЕ НЕ и НЕ?Кои ще им каже че насилниците са ТЕ?Нали знаете вица за милиционера и тавата със баничките.Да постъпим като продавача"със тавата по главата"

без "ТЕ", че за тях не сме наясно "кои са", защо ги има, кога се навъдиха толкова много? Мисля, че сте "против" . Спрягането на "Съм" е важно. Може да ви говорят на "ВИЕ", но сигурно са "ТЕ" . Та питам кой, коя, кое одобрява - това? Аз -не! Нещо за АЗ и статистиката: Мъж съм, над 50 под 60 , бял, хетеросексуален, женен, 1 дете, рус/където има коса/ , собствен фамилен бизнес от 25 год. Ще Ви кажа само, че съм видял доста неща Видял съм как Ви правят на баламурници и Вие им вярвате, което пък и аз го правя през годините също. Разбирам го.... Фондация казва дамата? Ами тя, как изрържа 25 години? Фондацията, а не дамата. Защото не би трябвало. Тя ще изкрънка още 1-2 години,..... освен ако не ни се запише в Конституцията ни до живот. :) (:

дойййче веле.Там се описва колко НЕЛИЦЕПРИЯТНИ са станали българите със отказа си от дяволското изчадие"истамбулска конвенция"Те несамо ни заплашват но и обиди почнаха да се сипят.Питам се докъде ще стигнат във нахалството си.Моля се само да издържим!Бог да ни е на ПОМОЩ!

С нагли лъжи, закани и заплахи тези антихристи искат да унищожат християнството и българщината! Сатанинслият вой е гръмовен, заплахите нечувани, но ние сме доказали, че сме мъдър и твърд народ! Няма да позволим да превърнат децата ни в джендъри, да убият семействата и да боготворят содомитите! ДЖЕНДЪРСТВОТО Е ГОЛЯМ ГРЯХ!!! Кръв ще се лей, ама род и Родина няма да предадем!

Колкото и кукундели от безбройните смукачи- НПО-та да пуснете, една песен ще пеят. Ами от едни наръчници се подготвят. Що не пуснете някой експерт извън тая мишорска клика, или няма такива. Ех дирници, пропадате все повече и повече.

СЪГРЛАСЕН СЪМ: Борбата срещу домашното насилие стана жертва на партийните сметки да се вкарат в България джендърните права

Фондация "Фридрих Еберт" не беше ли един от основните спонсори на ГЕРБ и Буда заедно с другите от Конрад Аденауер?

беше и е!

Моме, ти насилието го остави, имаме си достатъчно закони за това, стига управляващите да ги изпълняват - засега са мързеливи. Кажи нещо за джендърите които ни пробутват от Европа, за гейовете и педрасите /там има доста/, за еднополовите бракове. Или ти си лезбийка и си едно знаеш, едно баеш, или пък ти плащат за да лъжеш. Щом си против насилието, защо насилваш българите да приемат тази адова, античовешка, антихристиянска Конвенция. Тя нали беше уж доброволна, пък ни насилвате!!!! Стойте си там при джендърите и ни оставете на мира!

Откъде знаеш че е "моме"? Остават още 31 пола!!!!

Турция ратифицира конвенцията първа. Добре, ама статистиката за 2017 сочи, че 7 000 жени са били убити в турски семейства. Могла ли е конвенцията да предпази тези 7 000 жени. НЕ. Разберете, превенция срещу насилието не може да има. Ние не можем да имаме 6,5 млн полицаи да стоят до всеки гражданин 24 часа. Истината за тази конвенция е вкарването на "социалния пол" и обучението на децата ни от предучилищна възраст на джендърство. Скед което идва пълна разруха на устоите на българското общество, просто защото градивната единица СЕМЕЙСТВОТО няма да съществува. Докато има думата "социален пол" в конвенцията, тя НИКОГА не трябва да се ратифицира. НИКОГА.

Да но на фона на ислямизацията на Турция, която орязва доста от правата на жените и им въвежда нежелани от тях норми, което си е насилие, тотез 7000 са капка в морето. Та държавата погазва конвенцията и никой нищо не и казва, а тук реват не знам за какво друго освен за пари.

ChatGPT

А аз съм смутен от намесата на Левите на Германия във вътрешни въпроси на България!

Не се смущавай-тя Европата на Меркел все повече се скапва...

Тази изпръщяла лелка ще ни дава акъл. вижда се, че плюе по патриотите и социалистите, явно е поръчка или е джедър, може да търси и един здрав и голям

Ей налазиа ни секакви джендари, ски, леви, зелени и други чудеса на демокрацията. Нема мира веке.

ТАЗИ Джендърка че и заплашва."България обаче трябва да се пребори със себе си, ако желае да бъде в Европа. Беше крайно време, заключава Хелене Кортлендер" До там ли стигнаха? До сега смо ни потупваха по рамото и като видяха че със кротце и со благо нестава извадиха тоягата!ГОСПОДА И ДАМИ българите със много тояги е бит и е издържал НООО тази тояга ще я счупим!ВЪВ ЧИЯ ЛИ ГЛАВА!

Хелене гледй си джендърството и не се намесвай във нашите решения.Борбата за и против ИК не е политическа!Това е борбата на всеки българин срещу извръщенията които искате да ни натрапите.Не ни обяснявай какво ТИ четеш във ИК а си размърдай тъпия мозък да разбереш какво ние разбираме!Няма да приемем това исчадие ИК.Кажи го на всички медий да им стане най после ясно с кой народ си имат работа и да престанат защото пяна им излиза вече от устата!

"Очевидно председателката на БСП е действала самостоятелно и без да съгласува със своята партия, във всички случаи не и с нейните представители в Брюксел. Не само депутатите от БСП в Европейския парламент гласуваха за Конвенцията през май миналата година"ДЕПУТАТИТЕ НА БСП изобщо не са били поканени на коференцията за гласуването.Очевидно било.Огромна наглост!

Левите в германия да си гледат левите германските работи.В България всички религиозни общности са на едно мнение - долу истанбулската конвенция.Какви партийни сметки ви се привиждат?

АКО ВИЕ НЕ СЕ ЗАЕМЕТЕ С ПОЛИТИКАТА , ТО ТЯ ЩЕ СЕ ЗАЕМЕ С ВАС!!!!!Демокрацията нарочно с ловки механизми ни прави аполитични,.Най вече с твърдението , че САМИ СМЕ СИ ВИНОВНИ!!!!!след като резултатите от нашите желания и ИЗБОР са провалени..Това е тотална ловка,хитра,незабележима манипулация....След като станахме ,,нормално дресирсни,, ТЕ си помислиха , че може да пробутат всичко... И КУРЕЦ!!!ИМАЛО ЖИВОТ в това провалено общество...Сега се върти стъпка 4 от,,прозорецът Овертон,,.

Забавно четиво, израз на безсилна злоба. Тази, този, това - не знам като какъв джендър се самоопределя, очеизвадно изразява своето объркване от "бунта на мравките", но не вижда "гроздовете на гнева" в Източна Европа, която както каза Обран не иска да е в една нова империя, но иска да си остане на националните християнски държави. А иначе: 1. България е в Европа доста по-отдавна от Германия, спрямо която дори и САЩ са стара държава. А България, българите са оцелели въпреки геноцида, благодарение на две неща - семейството и църквата. А тази, този, това посяга с тъпата си конвенция точно на тях. 2. Фондацията Фридрих Еберт е на ГСДП на Мартин Шулц приятелчето на СърГей СтанишOff, а точно тази партия е христоматиен пример за лицемерие, лъжи, желание за превръщането на ЕС в нова "империя на злото" (по определението на Рейгън) и в крайна сметка - за нейното унищожаване. Само три примера: - заявиха преди изборите, че никога вече и при никакви обстоятелства няма да правят коалиция с Меркел и (естествено!) излъгаха избирателите си - Шулц открито заяви, че до 2025 г. трябва да има Европейски съединени щати - ГСДП е срещу каквото и да било ограничаване на миграцията, но с разпределение на плащанията и мигрантите между всички страни от ЕС... Айде - у лево! Нали и без това сте си такива!

нещо за юнкер, меркел и боце да кажеш?

ИК НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМА ЗАЩОТО: 1. Това е отказ от СЪДЕБЕН СУВЕРИНИТЕТ Насилието трябва да се спре по АНГЛИЙСКИ ПРИМЕР: Англия не приема конвенцията а само съгласува законите си с НЕЯ!!! = ЗАПАЗВАНЕ НА СЪДЕБЕН СУВЕРИНИТЕТ + СТОП НА НАСИЛИЕТО

един ,,банкер,, преди много години ми беше казал...като вземаш ,,заем,, или ,,кредитна карта,,...уловката е в ,,ситните букви,,...под ,,договора,, с банката...!!! така че ,,господа,,.... ,,ва банк,,...!!! ,,българинът,, знае да ...чете и да ...,,разтълкува,,...четеното...!!!

ИДЕОЛОГИЯТА, която ни се поднася за приемане под хуманен предлог, децата се раждат БЕЗПОЛОВИ...Ами-варосайте стенописа в Сикстинската капела, нарисуван около 1511 г. от Микеланджело и изобразяващ "сътворението на Адам"...Ще трябва да се заличат ВСИЧКИ произведения на изкуството, изобразяващи любов, еротика м/у мъж и жена...А литературата? Ами-аутодафе-започваме от Библията... НЕ НЕ ИК-ТАЗИ НАПАСТ!

,,...Текстът разкрива потресаващи примери за дискриминация на учители от САЩ, Великобритания и други страни заради християнските им възгледи. На 29 януари 2018 г. медиите съобщават, че в испанската провинция Андалусия (традиционно католическа страна) социалистическото мнозинство на местния парламент приема закон, според който идеологията на ЛГБТ става задължителна за училищата, медиите и лекарите. Природният факт за съществуването само на два биологични полът е обявен за забранена информация за децата, а тези, които го поддържат, ще трябва да плащат астрономически глоби. Френската република пък официално изключи своя народ от състава на човечеството: на 25 юли 2017 г. парламентът прие изменение на закона, според което, гражданин не може да бъде избиран, ако преди това е бил преследван заради поддържане на нормално семейно и традиционно общество С други думи, всеки човек, който не страда от сексуално-психически отклонения, правно е приравнен с убийците, крадците, изнасилвачите,,???

Ако някой може да предаде на госпожата Хелене, моля да го направи: Българскит народ госпожо е народ който в процеса на своята история е развил силно чувство за САМОСЪХРАНЕНИЕ и ОЦЕЛЯВАНЕ ... нещо което ще му ПОМОГНЕ и ДНЕС да се справи да си бъде там където е бил много преди вас - В ЕВРОПА ... и то без тази "конвенция" ....

Защо се кълнем в географията си постоянно? Нарушения при началното образование? Я опитайте с друг континент...

"каке" аз съм се КЛЕЛ САМО ВЕДНЪЖ - пред знамето на БЪЛГАРИЯ ... а за лошо или добро ... наученото от мен от началното до висшето образование и до днес ми помага да различавам ИСТИНАТА от ЛЪЖАТА ... и най различни госпожи и господа от фондации, асоциации, организации не могат да добавят полезни знания за мен ... освен че още по добре различавам платените лобисти и политикани в живота ни .... ясно "каке" ... или не ....

дир-ът...??? нали трябва да знаем тази организация която се бърка във вътрешните работи на страната ни на кого носи ,,името,,...кои и е ,,вдъхновителят,,...??? ,,..Еберт остава спорна фигура до ден днешен. Докато SPD го признава за един от основателите и пазителите на германската демокрация, чиято смърт в кабинета е голяма загуба, други твърдят, че проправя пътя за националния социализъм, като подкрепя Фрейкорпс и потиска трудовите въстания...,,???

Уважаеми редактори на ДИР ЗАЩО СКРИХТЕ коментарът на "hahahara" 10:48, пред вид, че не са използвани нецензурни думи, не е спам и Е ПО ТЕМАТА защото съдържа ИСТОРИЧЕСКИ ФАКТИ за лицето ФРИДРИХ ЕБЕРТ, за чиято фондация се говори във ВАШАТА "новина" ... ЗАЩО?!

То всеки спорен въпрос за обществото става обект за уреждане на партийни сметки. В този случай обаче това е най-малкият проблем. Този въпрос преля една чаша. Българското общество се намира в момент на липса на вяра, ценностна система а от там на обществен ред и правила. Всички новости в това отношение то не ги приема. Не ги разбира и това го обърква. Като се добавят и личностните му проблеми които са ежеминутни от които то не вижда никакъв изход, тези новости го вбесяват. При това до такава степен че е склонно дори да изостави и малкото ценностна система която му е останала от миналото. Голямото мнозинство от мъжката част в тази конвенция не виждат "насилието" а виждат друго. Това другото сабужда в тях инстикта за самосахранение. В днешното съвременно време мъжа като социален пол е объркан и все по-объркан става. Той загуби позиции в "грижата си" към жената. А това е основната причина за неговото съществуване. Сдаването на капитанският мостик го прави никой. Ето това вижда мъжа. Вижда предстоящ свят в който освен че трябва да се бори за оцеляване и с конкуренцията на себеподобните по пол, ще трябва да го прави и с някакви неопределени и дори с жената. А той е програмиран да се грижи за жената а не да "воюва" с нея. Ако тя стане като него, той какво да прави? Горе долу такива неща му се въртят в главата. Така че пак казвам въпроса всъщност не е политически а природно социален. А просто конвенцията можеше да се казва "Защита на ЧОВЕКА и неговите деца от домашно насилие". Също така без никакво споменаване за разни полове които не съществуват в природата защото човек се дели на мъжки и женски. Никъде в прорадта при живите организми няма три или повече разновидности. В нея може да срещнете два пола в един индивит но и това е рядкост. Ако продължавате да делите човека в човешките закони на мъж и жена накрая ще я докарате до връщане на първобитните времена. Просто ще е въпрос на самосъхранение.