МС се разграничил от Симеонов след обаждане от Брюксел

Председателят на ЕК Жан-Клод Юнкер е разговарял с председателя на групата на Зелените в Европейския парламент Ска Келер, както и с българските власти.

Обратно в новината

Коментари - МС се разграничил от Симеонов след обаждане от Брюксел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ChatGPT

Ключовата фраза е "след обаждане от Брюксел" Сами си правете сметка до колко вътрешната политика на България зависи от българските политици

На тоя не му обръщайте внимание. Той се взема на сериозно.

Разграничаване има когато му се бие шута и се изгони от правителство. Ама няма да стане, кокалът е бая тлъст, еврофондове много. Затова ще се правим на ощипани, ще лапаме и уж ще се разграничаваме.А на бай-Юнкер ще казваме "вервай ни".

Време е на симиончо от оп да му се залепи тиксо на устата, че едни ги изрича,,,,,,, ни в клин ни в ръкав

Добре де, да се откажем да строим нов лифт, но само ако Германия, Австрия, Швейцария, Италия и Франция се подпишат че няма да построят нито един нов лифт в Алпите.

Какво като са се разграничили в МС от зампремиера си. Това е някъква шизофрения. Означава ли че са му поискали оставката? Колко гафа трябва да направи този олигарх за да го освободят от МС. Очевидно, следва българите да се разграничат от Министерския Съвет в този му вид...

Това да ви е за последно. В противен случай никакви целувки при следващата ни среща!

Боци тука се прави на велик,ама срещу големите НАЧАЛНИЦИ.....

Не може една зелена трепетлика да ни казва как да живеем, кой да живее като пречи на изграждането на пътища и ние да приемаме това за нормално.

"подписана и от Симеонов" "Декларацията на Валери Симеонов" Карлово, Калофер, дирчета мои?

Във всяка нормална държава Симеонов вече нямаше да бъде в политика и то завинаги. В Б-я ще се пошуми 3 дни и след един месец пак ще се изреже като нерез.

Симеонов си е руска подлога и от там му дърпат конците.

Уважаеми, до като се делим на руски и американски подлоги и подлогата е основния аргумент, ще ни мотаят как си искат. За нас не трябва да има ни американци, ни руснаци ни никой, освен България. И ако някои интереси съвпадат с руските ще сме русофили, ако после съвпадат с американците ще ги заобичаме и тях. Това е истината.

а,ти си американска подлога!!! във всички случаи е по-гнусно...

Нека някой сведущ обясни къде е разликата, морална, законова или каквато и да е друга между два индентични случая. Холандия с шут изрита турси министър включил се в митинг и никоя евроорганизация, държава или пресата не намериха нещо нередно в това. От друга страна вицепремиер на суверенна/ вече не е сигурно/ държава реагира с декларация на чуждестраннен политик, неопълномощен по никакъв начин и изведнъж ние станахме престъпници и трябва да се оправдаваме. Кога и в България ще имаме политици с малко повече самочувствие и такива наглеци да се изхвърлят и ако някой си отвори плювалника да му се затвори подобаващо.

разликата е, че в единият случай е турски министър, а в другият - евро-депутат, които на теория и практика са над-национални. На второ място - Пирин все още е под "защитата" на Юнеско, ще рече малко или много има статут не на българска, а на световна природна ценност и като такова - пре-спокойно могат да дойдат и от Горна Волта да протестират. Защото не става дума за вътрешно политически въпрос, а за такъв от глобална значимост, поне докато не се смени статута на Пирин. Но като гледам Банско с широки крачки върви по утъпканият път на Несебър и неговите жители, които си продадоха нивите за да стане Слънчев Бряг - "Слънчака".

Юридически, статута на Пирин е само един - Български. Никакви чужденци нямат право да се бъркат. Всичко друго са наглост и лъжи. А колкото до депутатката, тя няма власт в Бг и, юридически, Симеонов може да я нарича както се иска - няма разлика от случая Турция/Холандия.

А под чия защита са 18 000 - те хиляди българи които умират годишно поради мръсния въздух? Те по маловажни ли са за тази "зелена" ..... (не и знам джендъра) от един лифт? Лифтът няма да убие хора, а мръсния въздух убива стотици хиляди, а "зелените" не им пука, защото умрелите не могат да им дадат подкупи за да протестират.

Бах-мааму, както казваме в Америка ! Тука половината коментари изтрити бе. Да не съм попаднал на някой руски или китайски сайт . . . ? К"ва е тая цензура в БГ-то ? Нямаше ли закон за свободата на словото и печата ?

Има, ама е избирална, за правилните хора и мнения.

МС се разграничил и...Запял старата песен на нов глас. ПП: Преди дни отстраниха зам-председател на Европарламента заради обида към колежка - сравнил я с полските нацисти...

А Брюксел защо не си държи еко-кучката изкъсо???

да ги държи изкъсо, кучките като нея. Тя е ПОПУЛИСТ......нагъл и безочлив. Важното е да се лае и да не се мисли много много. Разчита и на това, че народа е дебилен и също не мислби много. Та за това живота и поднася един друг, дето не мисли много много и не цепи басма на никой - Валката и така се стига до тук. По-разумните схващат ситуацията и се ограничават до това да кажат, чеса говорили с правителството и са доволни от това, чуе то не споделя позицията на Валката... И така в природата нищо не се губи и подобното привлича подобно.

Достатъчно му е на Брюксел,че държи пудела буда суджук ага изкъсо!!!!

МИН. СЪВЕТ, КОЙТО СЕ УПРАВЛЯВА ДИСТАНЦИОННО ОТ БРЮКСЕЛ, НЕ Е МИН. СЪВЕТ, А ОБСЛУЖВАЩ ПЕРСОНАЛ НА БРЮКСЕЛ. ТАКЪВ МИН. СЪВЕТ В ПАРЛАМЕНТА НЕ Е ПРИЕТ, ЗАТОВА СЛУГИТЕ КОЙТО ОБСЛУЖВАТ БРЮКСЕЛ ДА СИ ПОДАДАТ ОСТАВКИТЕ, НЯМА ЗАЩО ДА ГИ ИЗДЪРЖАМЕ. ПРЕМИЕР, КОЙТО НЕ СЛУЖИ НА ДЪРЖАВАТА СИ Е ПРЕСТЪПНИК!

нEкои соросоид веднага ти е сложил минус!

А на теб вече два ти набиха гербероидните джендъри

Колкото до Валери Симеонов в случая той лично от чисто меркантилни подбуди защитава тази позиция или видите ли тя е представена за национална.Нека му припомнят някои наши телевизионери каква позиция той лично е имал през годините и е защитавал в СКАТ телевизия заедно със баджанака си Сидеров да не изсича ДПС и неговите фирми българските гори.Както и е бил против горите в имотите на Симо от Мадрид да бъдат изсичани.Въпроса е не това нещо да ни се налага от Брюксел а ние сами да си го решаваме в наш интерес без да ощетяваме природата.

проблема е че боико трябва да го тарпи тоя откривател на тоалетни, докато премиера се скаса да работи тоя тарикат симеонов ни излага -тран в едно добро правителство

кат го гледам по добре негар за патриот

марш бе,третополов!!!

тва не е кат да биеш по мангасарски жена си в бг др. симеонов

Довечера, в кварталната кръчма, в присъствието на пожарникаря, Валери Симеонов ще изнесе лекция на тема: "Как да намажем ските на Ска Келер?" Ще има практически демонстрации. За всички от герб вход свободен.

колко ли плаштат на саита да потдаржa сечта на пирин и трие европеиските позиции с копие до европ комися за свободата на медиите и копие от изтритото ще изясним

патриот циганин-с ебати гнусната муцуна-изсече горите до факултето па сега и пирин иска

Да даде информация нашата преса как са посрещани такива съветнички в Полша и Унгария.Там Министерския съвет не се разграничава от позиций които защитават националния суверенитет.Не е още но е на път ЕС да надмине СССР.Динамиката на събитията които ни се стоварват в тая посока. клонят.Политбюро на ЦК на ЕС в Брюксел само що не е възстановил лагерите както по долу има коментари в тоя смисъл.

Там са човекоядци и живи ги изяждат!

и като им кажеш истината се обиждат тия!? Нагли и цинични мушмуроци!

Пак гласувайте за ОПГ мутромилиционери ГРОБ и обединените ИДИОТИ и после ревете по форумите за чест,достойнство и всякакви там вече несъществуващи категории!!!

За кой да гласуваме, за БСП и ДПС. Няма да стане.

Ами тогава като няма да стане се въргаляйте там в кочината и не квичете когато ви сритат....

Дайте линк да прочетем тази декларация. Иначе става игра на развален телефон. Единия казал нещо а другия чул-недочул, коментира.

ЕС надмина СССР !!! Не ги искаме тези времена на тотална зависимост ,но за това се искат топки ,нали Бойко ?

Ха-ха, МС се разграничава от себе си?! Там май са от джендър нагоре....

След камионетките, може и в лагер да въдворим инакомислещите. Някои си го спомняме.

Това нагло същество си го получи !!! Ало ,малката този филм ние сме го гледали ,не ми се вживявай в ролята на комисар на Коминтерна !!! Питай източно-германците ,те щ ти обяснят по -подробно ,че ни се повръща от такива "комсомолски" секретари ,нагледали сме се ,пътя...!

А досега къде другаде по света се е намесвала така грубо в политиката на суверенна държава? къде другаде по света е участвала в политически протести? Къде другаде по света е искала оставка на министър!!! Другарката Келер протестира ли срещу изграждането на лифт на Цугшпитце??? link

ЮНКЕР,тотално си неадекветен,брат. За кой ли път.България е 6 мес.ПреЦедател.И какво се пръква в една"декларация",сътворена от един "български"Вице Премиер и трима негови интелектуалци от НФСБ.... "Зелена джихадистка.....от кое минаре тя отстоява позиции на добре платен командирован сюнетчия.."..и още поне десетина бисери от този възвишен,кавалерски подход....типичен за Симеонов и останалите управленци в това Правителство! Понеже се твърди,че в ЕС,ЕК,ЕП спазвали етикета и изговора на добрия политически език и изказ-това,което се пусна към всички институции ваши,как се оприличава?Как е възможно,въпросът да е"приключен"?Приключен само когато,този уникален простак,по-страшен от спина и по-жилав от рака,си подаде оставката на мига! Знам,че нищо не може да надмине перделъка на "Началниците"от ЕС. Но мен лично,както предполагам и много др.българи,се срамуват от Ню Бай Ганьо,с катинарката и смуглата кожа,Юнкер.

Да ,просташко е ,но чашата преля ,защото нас ни нямат за държава и всеки чиновник да се "изхожда " по всякакви въпроси върху нас ,чул ,недочул ,но добре платен ...!

Положи усилие да осмислиш, че умните хора са над скандалите, които могат да сътворят една зелена ПОПУЛИСТКА и един невъзпитан мъж, пък бил той и вицепремиер. Има неща, за които си струва да се разправяш и да държиш и такива, които разни дребни душички ти натрисат. Със вторите не си длажен да се занимаваш. води до загуба на енергия и време.....Дано си чме разбрал/а!

подсказки от компа

Значи боклуци като тебе едно мислят, а друго казват. Така ли бе, джендър недое---. Твоето не е даже джендърско, а направо пееразко.

МИНАЛАТА ГОДИНА В ГЕРМАНИЯ СА НАПРАВЕНИ 15 ЛИФТА, ТАМ СЪЩО СА ИЗСЕЧЕНИ ГОРИ, КЕЛЕР ЗАЩО НЕ ПРОТЕСТИРА СРЕЩУ ИЗСИЧАНЕТО НА ГОРИ В ГЕРМАНИЯ, А ПРОТЕСТИРА У НАС? ЧАК ТАКИВА УТРЕПКИ ЛИ СМЕ, ЧЕ И ПОЗВОЛИХМЕ НА ТАЗИ НАГЛА УТРЕПКА ДА ПРОТЕСТИРА У НАС, БЕЗ ПРАВО?