Женски протест срещу декларацията на Симеонов за Ска и ските

За силен европейски отзвук и протест на жените в интернет срещу декларацията на Валери Симеонов, съобщи Българският фонд за жените.

Обратно в новината

Коментари - Женски протест срещу декларацията на Симеонов за Ска и ските | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е организирана лесбийска акция заради изказванията на Симеонов за Истанбулската конвенция, а не в подкрепа на Франческа Склер. Организираната престъпност с лесбийски уклон съвсем ясно се проявява с цел да компрометира всеки противник на перверзиите в България и злостно ще го обвинява. Бог да го пази от тия!

Банско трябва да се развива,германката естествено,че ще работи срещу Банско в интерест на германия и австрия,но в Банско трябва да инвестират само БЪЛГАРИ,без фесове и друга сган!

Жени и ние ще протестираме. За кой ли път на високи токчета. НЕ НА НАСИЛИЕТО! ДА НА ПРИРОДАТА! Кой иска друго? Лъжат ли ни политиците- естествено, то си им е в природата. Но, ако предпочитате СКА да ви лъже как се карат ски? Ваше право е. Стига да Ви послуша някой. Все е добре, колкото и да е на зле.

Тази Ска ли е или Дъска незнам, но тя определено уби всичко мъжко в мен.

От психично разтройство са болни враговете на човечеството и на БЪЛГАРИТЕ от 2000 години се мъчат да ни онищожат, но няма как да стане богоизбрани са Българите ,а не хилавите чифути.много им се иска да владеят света,и само те да бъдат нация,а всички останали самоходни биологични екземпляри.

И бай Ганьо е имал мустаци и е агресивен простак, който няма място в нормално проспериращо общество, и той е абсолютен контрапункт на европейската култура и традиции, но НЕ Е БИЛ ВИЦЕПРЕМИЕР! Вярно, че отговорността е на мутряците, но Далаверий си е забележителен феномен и еманация на претенциозната простащина. Просто по-добър герб за България от тоя мустакат лилипут без дисаги, едва ли може да се уцели. :)

За нацията си ще се бием. Няма да ставаме заложници на лесбийски протести.

"когато турчинът е символ на изнасилвач и насилник, пишат от организацията и дават пример за реакция." Леле, тия май още си плачат за рязания. Браво на В. Симеонов!

По скоро фондов протест.Нали от някакъв фон-д куткудякат? А в един фонд има най-различни типове ,включително "различни". Обединени от парите ,които са във фонда.

Валери, е в деменция. Моля докторите да се произнесат, най-вече психиатрите, по очите ще го познаете, че е болен от психично разтройсто

Търся съмипленици за протест в Амстердам. Считам, че е нарушено правото на свободно движение на водата. Прпречена е с диги, насипи и изкуствени ограждения. Идевателството над природата е очевидно. Това нарушава баланса и равновесието на екосистемата. Милиони птици и морски организми са дискриминирани. Бихме приели финасова подкрепа от неправителствена организация за нуждите на протеста.

Макар и да не голям красавец, макар и да не съм му фен, но този път каза самата истина и постъпи недипломатично, но правилно - точно така както постъпи оная с ненамазаните ски.

На Ска не ските а друго трябва да й намажат с вазалин. Но горката е толкова грозна и тъпа, че надали ще се намери желаещ.

КАКВОТО И ДА Е ЯДОСАЛО ВИЦЕПРЕМИЕРА - ПУЕК ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ, НЕ МОЖЕ ДА ДЪРЖИ ТАКЪВ ЕЗИК И ТО НА ЕВРОДЕПУТАТ. МНОГО СИ ПОЗВОЛЯВА ДА ГОВОРИ ЦИНИЧНО И ГРУПО. НО ТАКИВАСА СИ - ОПРОСТАЧЕНИ МУТРИ - С ВЛАСТ И ПАРИ

Валери Симеонов е български вице-примиер и не може някаква еврогейска депутатка да държи такъв език! Майната на ЕС!

Относно протестите: Цигани и какви ли не други изсякоха половината гори на България, но не съм чул и видял някаква активност от страна на нашите или европейските екозащитници. Как да ги приемеш сериозно тогава?!?!

Защо държиш хората, които нямат нищо общо с изсичането виновни за него? Няма ли власти и контролни органи, на които това им е работата? Защо Ти не потърсиш отговорност от тях, защо не си вършат работата? Мислиш ли, че същите те, допускащи изсичането през годините, ще упражнят нужния контрол и в Банско? Протестите не са само за някакви дървета, а да започне да се спазва реда в тази държава.

Ако толкова ви е грижа за българската природа ще се борите по всякакъв начин срещу всичко, което я руши. Ще пращате патрули, ще ловите бракониери, ще ги давате на властите, ще ловите корумпирани горски, които са в основата на нелегалните изсичания и т.н. Знаете ли колко горски са милионери? Знаете ли колко бракониери са под закрила на кметове и полиция, защото им доставят дърва на ниска цена или без пари. Ако искате да помагата - действайте наистина, защото сегашните ви акции са смешни и жалки и политически мотивирани.

Някои жени ще видят сексистки заплахи и ако им кажеш "Добър ден". Който е с бъгнато подсъзнание вижда каквото му се иска къде ли не.

на Валери и жените и мухите взеха да го подиграват, а и писти няма да има

Жените подлудяха подир Валери.

проблемът не е в това, че госпожата застава в защита на планината. проблемът е там, че моралните устои на джендър-зелените не струват и пукната пара. това е все едно хитлер да ни говори против лагерите в белене.

Ска ска - скасе скасе...тая е лапала турски карабини докато е "учила" в Цариград.

Евала, Ганьо! Това ли успя да ти роди кратуната по въпроса! Нищо чудно, че българите са най-мизерната нация в цяла Европа с такива високоинтелигентни граждани като теб!

Добре бате, добре Сали. Добре, че ти си каймака на нацията. Да не си ритнал някоя Ска в гърбината да полети по стълбите в метрото

Просташкото говорене също има чар, ако си улучил момента, хората и мярката. Случаят не е такъв, въпреки казаните истини.

Валчо е готов да намаже ската и на България-Екстра Националист за комисионните.

Тия "жени" или са луди, или са тъпи. Не може и двете.

Да беше я онодил тая курветина да не се оплаква. Сега разбрахте ли галфони какъв кол си завряхте с тая европа. Континент на лезбийки и педерасти.

И всички гьотферени, които са на дежурство тая вечер да отивате на витрините в Амстердам и Брюксел за радост на горките бежанци.

Валери Симеонов е роден 1ч март 1955 г. в град Долни чифлик, област Варна в семейство на военен (запасен полковник от армията) и учителка. Израства в с. Зараево. Завършва ямболската математическа гимназия с пълно отличие. Оттогава датира приятелството му с Волен Сидеров, който е от Ямбол ,---ебати маитапа валката е турски мангал сас силно мургаво отражение а сидеров русски шпионин ебати патриотитe турско цигано руски царвули

Не го харесвам Далавери Симеонов, но в случая с това нещо наречено Скелер е прав.

Franziska Maria Keller (Франциска Мария Келер)... Не харесва да се обръщат към нея с Franziska, затова се прекръстила на "Ska"- ползвайки последните 3 букви от първото си име ! .... Тази не си харесва името! ЗАЩО ЛИ? Дали защото е име на светец и на папа (Франциск)? Те левите зелени не обичат християнство.. те са модерни ... даже пост-модерни... демек джендъри!

...демек "Franzi style" - мъжка прическа с пуловер плетен на 2 куки

циганската мутра симеонов да бие жена си в кащи в европа не варви тоя нещастник

Сиган а?!Етническа обида! Туй га, че ли го защитаваше ойропата. Мисли кът пишиш мъри...чи шъ доди стамбулската курвенция и.... си в сливенския...

Намек за сексизъм, а, мутра бил... и расистки подтекст - циганска. IT-то ти вече е в списъка. Още една изцепка в нета и социалните ще ти вземат децата за превъзпитание.

TyuioP, много широка ръка? Или просто неграмотност?

Абе каквото и да си говорим тука, тоя селяндур така опраска имиджа на България, че дълго време влага ще ни държи...ама нищо де, поне ще позабравят казуса с двете кандидатки за ООН, когато ни се смя цял свят...

Достоен човек, българин и патриот, и да открадне халал да му е , заслужил си е !!

Че Симеонов не е за парламента - това е факт, но и вие уважаеми дами не се ли усещате, че нещо взехте да преигравате с твърденията си за сексизъм, насилие, Истанбулски конвенции и прочие глуповини?! Да ви взема само за един ден в службата ми, за да видите как "нежните" ми началнички от "нежния" пол ми разкатават фамилията с държание и обиди?!

Ще започнат и теб да те трият, как може да казваш дами? Какъв смисъл влагаш в думата, А???? Сега ще те изанализират!!!! Сексизмът е страшна работа, крайно време е да се обединим за правата на МЪЖА. Вече всичко друго върви но не и мъж.

Franziska Maria Keller (Франциска Мария Келер) Родена е на 22 ноември 1981 г. в Губен в ГДР.Изучава ислямистика, тюркология и юдаистика в Sabancı Üniversitesi- Истанбул. Не харесва да се обръщат към нея с "Franzi"(Franziska) за това решава да се прекръсти на "Ska"- ползвайки последните 3 букви от първото си име ! ....тази г-жа името си не харесва а започнала акъл да дава !!!

Името й какво общо има и що да е длъжна да го харесва, бе?? То и в България още по татово имаше възможност да си смениш "позорящо име", ако е нещо като Гъзибаров или Дупаринов.

и кво...БЕ тролче ? Само това ли измисли ?

По интересното е ,че крайнолява екстремиска,/от групата на маоисти,марксисти/е ЕП.Не е ясно по какви причини е завършила тюркология и учила точно в Истамбул,а не в Европа и в какви среди е попаднала!

Единственото интересно вече в медийните изяви на тоя бай Ганьо е дали сам си плаща троловете или ползва тия на Доган-Пеевски и на Цецо.

Заставам зад всяка дума и буква от декларацията на Симеонов!! Тази да си гледа родината и да не се намесва с некомпетентността си в нашите ВЪТРЕШНИ проблеми, които Зелени, пембени и вся осталная сволач са на път да превърнат в европейски проблем!!!

Пирин е национален парк под егидата на ЮНЕСКО. Богатство на нашата цивилизация, не на Цеко и анонимни офшорни и инвеститори, които нарушават българското законодателство непрекъснато. То е световен, не европейски и не български проблем. Разрушаването на Пирин е като разрушаването на паметници на културата от талибаните, само дето нашите талибани са учили на запад и ходят с костюми, а не с чалми.

Теб какво те топли,че е под закрилата на ЮНЕСКО!И кой го измисли?След като има зимен туризъм,от който има смисъл за местните и ски писта в буферната зона,какъв е проблема за втори лифт?Явно си малоумен!Туристите през зимата идват за ски?То и затова нашите олимпийци по ски алпийски дисциплини не могат да стигнат финала,с тези ограничения и недостатъчно тренировки

Дали "лоялен" или облажен??

Ти да не си поредното инвеститорче, дето се гласи за апетитен имотец посред Пирин, а?

Съвременния бай Ганьо - Далаверий освен, че е глупав и нагъл, е и непоносимо циничен. По-циничен от него може да е само шефа му, сикаджията. Да назначи ча вице-премиер за борба с демографската криза подобен миризлив скункс е повече от ирония и цинизъм. Въпросния прикрит зад патреотизма националист и обикновен простак плюе турците и насажда ксенофобия от години, което не му пречи да открадне парите от оградата и да е верен партньор на Доган. Каквото и да се е случило на българите по времето на Османската империя, то няма дори допирни точки с геноцида на сегашното управление. Тогава сме имали вяра и църквата е била зачитана от държавата, иначе разбунтувалите се хора от Батак нямаше да се крият в църквата, а да хванат гората. Сега ни вяра, ни църква, ни българи. С едната ръка ни пробутва Истанбулската конвенция, с другата краде от оградата, а през това време, докато отговаря за демографския проблем, България намалява с един Батак годишно. Буквално. Всяка година, един град колкото Батак изчезва, докато вице-премиера за демографския проблем си прибира рекета от летните курорти и комисионните от оградата.

А така,малко да се събудят евролакеите!Кво боло,що било,реагират първосигнално,а не за причините.Никой не я канил,нито има прави да забранява лифтове?То е безумие,да отидеш в друга държава и да забраниш лифт над ски писта,когато има нужда!Или пък водохващане в планината!

Че що? То аз самият като български гражданин бих искал да получа оставките на един-двама министри и няколко прокурора, па и да ги вкарам в затвора покрай това.

То може много работи да искаш,но трябва да имаш основателна причина!Иначе си е анархия!

Тези водохващания са за снежни оръдия. Т. е. ще се правят писти.

Ти как разбра,че са за писти,след е записано водохващане?Те са задължителни по закона за горите,ти порои ли искаш?Правят и в защитните и в защитените горски тритории.

А спомняш ли си как един френски посланик говореше за "гнилите ябълки" в нашето правосъдие и ти се радваше , че някой е имал смелостта да го каже публично??? Спомняш ли си??

Е?Първо случаите между този и онзи са абсолютно различни!Тогава българския зет френски посланик имаше личен интерес включвайки лично участие във " Белведере"!И после какво стана?Въпросната съдийка я откупиха грандажиите,почна с фалшиви записи,излагации,остана без работа и осъдена!Това правят грандажиите,ползват и изхвърлят!

И най жалкото е ,че вдигнаха шум срещу съдебната система или за едно,отклониха вниманието,но не промениха закона относно несъстоятелността,от който се възползваха точно грандажиите при фалита на КТБ.

Симеонов си направи ПР и предизборната кампания, от тук нататък не му пука кой протестира

В.Симеонов според мен много ителигентно се е изказал -"да й намажем ските". Каква тук "сексуална конотация"? По-добре да беше употребил някой от многото изрази като "да й опънем жартиерите"; "да я пуснем на хаспела" и др. И сега някои, с претенции за отличници и победители на олимпиади/като info/ вдигат тупурдия, че бил груб-пък те не били такива!След края на първата част на "Храбрия войник Швейк" Я.Хашек е пояснил, че използва думите така, както те се използват в живота от народа и тези които го критикуват за това-казва той- са демагози, които уж се възмущават, а в същото време ходят да четат неприличните надписи, написани по стените на градските нуждници!Този форум гъмжи от родоотстъпници, подлогари и ерзац-интелигенти...

Крушата не пада по-далече от дървото. Какъвто Симеонов, такива и поддръжниците му!!!

Както се вижда от биографията и, Ска е голяма активистка и кариеристка. Утре ще долети да ни дава акъл и за мигрантите. Въпросът с нашите пистите, в нашите планини, ще си го решаваме ние!

Точно така. Както си го решихме с нашето черноморие. А също и с оня бетон, дето фирмата на султана на Оман го изля в Паничище и в Боровец от любов към българския ски-туризъм, или незнайно как изникващите посред природни паркове частни имения.

Тогава нямаше закон за Черноморието,умишлено изчакаха,но и калпав закон който да забранява лифтове е другата крайност и то благодарение на наши неандерталци на чужди хранилки!

Ало, да се разберем, пистите не са"нашите", те са мои!!! Както и Вие сте мои!!!

Симеонов е избран мъдрия български народ. Той ни представя пред света , и не само той.

Българи юнаци, българи хъшлаци!