След като 3 м. бе лукс затвор, хотел ”Риц” в Риад отвори

Хотел "Риц-Карлтън" в Рияд отново отвори за посетители, след като 3 месеца бе превърнат в луксозен затвор за десетки принцове, бизнесмени и държавни служители.

Обратно в новината

Коментари - След като 3 м. бе лукс затвор, хотел ”Риц” в Риад отвори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А пък БОКо-КРАТУНьо ползва за тази цел хотела до Правец...!!! Който много "ломоти", или не плати - съдбата на Мишо-Бирата ще го сполети...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

то петрола ще свърши тогава се останат пясъци и Мохамет

Данък богатство по саудитски. Взимаш голяма част от парите на най-богатите си граждани, но не всичките. И ги пускаш на свобода отново да трупат пари и забогатяват. За да може след време да повториш. А у нас 1947 г. тъпите съветски комунисти взеха всичкото богатсво на богаташите и после ги убиха. И когато следствия път им потрябваха пари. Нямаше други богаташи освен комунисти. Затова чрез банковите фалити от 1996 и 2014 г., ограбиха обикновените хора. Във Франция действат подобно от няколко години взимат 50% от доходите на най-богатите. Затова богаташите им избягаха от там и Франция все повече ще затъва.

Принц от Саудитска Арабия получи орден "Мадарски конник" първа степен ... много бел тоя, майка му сиурно е европейка

при нас ги ,,пращат,, в хотел ,,раи,,...!!! по възможност ,,кремирани,, ако на някои му,,скимне,, да ,,разследва,,...!!!

И това се нарича цивилизация? Това е нищо повече от цирк с палячовци.

Колко ли милиарда ще вземем ние ако затворим нашите управници и олигарси в подобен хотел?

Чаршафите обедняха яко, след като години плащат на главорези и диваци в Сирия, за да свалят Асад. Сега проверяват страничните джобове, да изтърсят нещо и оттам.

Ето това е реклама.Хем си рекламираш хотела с ВИП арестанти, хем получаваш от тях пари, вместо да влагаш в реклама.