Руските съдии вече могат да шофират пияни

Руските полицаи вече няма да имат право да спират съдии, които извършват пътни нарушения, дори и когато става дума за шофиране в нетрезво състояние.

Обратно в новината

Коментари - Руските съдии вече могат да шофират пияни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо ново при алкохолиците.

на руснаците това е обичайното им състояние защо се чудят?

в 21 век.Приет закон за декриминализация на семейното насилие,съкратени наведнъж над 10000 пътни милиционери,сега закон защитаващ съдий,прокурори,управляващи колите си в нетрезво състояние и потенциални убийци по пътя.Ами за работещите началници и служители от репресивния апарат,

Ами как да ги глобяват като руския съдия вони на одеколон? Не мирише на алкохол. Съдията е пил одеколон,а това не е престъпление.

Ужас, колко проруски настроени чички в този форум...жалко!

Интересно в говедарника как е? Според мен същото.

Още глупости пиши - аз нищо не мога да кажа, мен ме трият.

Руските съдии вече могат да шофират пияни Добре дошли в страната на Путин- пияни прокурори,пияни съдии,крадливи и жестоки политици.

Руските съдии вече могат да шофират пияни Значи , досега прокурорите, а сега и съдиите ще шофират в нетрезво състояние.Това е добър пример,щото всички руснаци спокойно да си шофират в нетрезво състояние. То и присъдите там са им такива , че човек започва да предполага че са издадени ,или в нетрезво състояние, или каквото Императора каже.

Не знам колко е броя на съдиите в Русия, но няма да се учудя, ако утре притежаващите карти на съдии не се увеличи многократно - хахахах

За Русия ще пишете само за хубави неща,щото иначе е фалшива новина на соросоидите.Русия е най-добрата държава за живеене в света.Това се казва демокрация.Декриминализиран закон за домашното насилие,съкратени 20000 пътни милиционери,лимузини на пияни съдии и прокурори,ченгета,депутати и други държавни чиновници хвърчат по прекрасните руски пътища...абе демократичен руски рай.

Браво на Дира - статията е истина пише го във всичкии руски медии!Документа е публикуван в интернет правния портал на РФ

Това вече са съдии изпълнители , издават присъди и газят осъдените

Като у нас. Съотношението спрямо населението е същото. Разликата е в наркотика.

обожествения е споделяла за редовните му пиянски събирания с неговите кагебишки колеги, на които е била принуждавана да сервира и отсервира ???

баси що за идиотизъм?

статията е булшит

Виж заглавието соросопитек!!! Никой НЕ Е РАЗРЕШИЛ на съдиите да карат пияни!!!!!

Закона не им забравя да са се овуняли от алкохол !

Аз им разреших

Феодализма си има и добри страни - поркаш и си караш

Сигурно имаш предвид България.

В закона трябва да има допълнение - Пиян катаджия, няма право да проверява дали съдията е пиян !

Феодализма си има и хубави страни - поркаш и си джиткаш

В Русия има по-голям ред и спазване на законите от България. Съотношението на извършените ПТП м/у Русия и България е в полза на българите.

При 20000 жертви годишно в Русия (както се посочва в статията) и при население около 140 милиона имаме около 143 загинали на милион население. В България имаме около 7 милиона население и около 700 - 800 загинали годишно, да вземем 750. Това прави 107 загинали на милион. Така че не си прав....

Феодализма си има и хубави страни - поркаш и си джиткаш

В България и без специален закон Те си карат автомобилите "на кирка" и никой не ги закача, докато не блъснат/убият някой невинен, но и тогава се отървават само с плюене по медиите и в нета.

Лъжливите новини в Дир станаха повече от истинските

Ми язека и досега не съм виждал у нас съдия да шофира трезвен! Ако е трезвен, той даже не може да уцели дупката за ключа за запалвонето!

Поредната лъжлива новина....само и само да злепоставят Русия....цялото това нещо е координирано от говедата от козяк...ще дойдат дни и тея драскачи и наследниците им просълзени и на колене ще се молят на Русия за прошка и помощ...това е ше е история. А тези дето избиха местното население на Америка и насилствено докараха там два милиона роби от Африка като по време на пътуването за всеки докаран роб загинаха четирима....ще си плащат с поколение и поколения след разрушителната гражданска война и геодезическа континентална катастрофа които ги чакат...това пак ще е история.

по официална статистика в САЩ за 2016-та година са загинали при пътни инциденти малко над 40000 души. Но все пак това не оправдава подобен закон даващ право на ненаказаност!

Отново ФАЛШИВА новина!! А уж дир.бг щеше да се бори с фалшивите новини!?? Виждате ли къде е уловката?? Промяната забранява да на пътната полиция да проверява съдиите, а не разрешава на съдиите да карат пияни!! В България полицията също не проверява колите на съдебната система, които са със специален режим на движение!!! Не проверява и колите на НСО!! Отново ПЛОСКА соросоидна пропаганда и изкривяване на истината в колониален интерес!!!

Да де, ама след тези промени при произшествие с личен автомобил примерно съдията просто ще си извади служебната карта и милиционерите официално ще трябва да му козируват, дори да е пиян на мотика. Не че и при нас на практика не се получава така, но е подигравка с народа, копгато го облечеш в закон. А у нас ако медиите надушат случая, няма как да се потули.. Абе жалка работа...

Че те досега как шофираха?

Е няма такава друга кочина, като руската....

Най-голямата кочина е Украинската

Извод - депутати и в Русия, и в България са един дол дренки! Колко идиотски закони се приемат!

dp пак се е олял с плюсовете/минусите.

А българските много отдавна го правят.

Аз пък четох, че Путин бил закусвал с пресни бебета на закуска, и бил вечерял с крехки девици !

У нас няма подобен закон,но на Ставински не му попречи нищо да убие онези момичета пиян.Някои тирси ли му някаква одговорност.

Случая с пияния кънкьор-руснак показва, че и тук, и в Русия се управлява по един и същи начин. Жалко!