7,5 години затвор за турски учен от НАСА

Учен, който работи за американската космическа агенция НАСА, беше осъден в Турция на 7,5 години затвор.

Обратно в новината

Коментари - 7,5 години затвор за турски учен от НАСА | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Турчин с двойно гражданство?! - Само българите са приравнени към американците, така ли ? Е, в това сме ги стигнали!

Проблемът "Турция" би могъл да се реши по 2 начина: 1. Чрез пълната й демократизация и приобщаване към ЕС. -Оказа се напразна надежда. Ислямът и породената от него диващина надвиха окончателно тези усилия. 2. Чрез пълното й миниране и последващо разрушаване. -Оказа се, че Ердоган е незаменим за тази цел. В този смисъл, аз ставам все по-запален ердоганист.

Турците не са европейци и нямат място в Европа!!!

Има няколко милиона твърде напредничави и свестни турци. Много от тях са хора, в които можеш да намериш най-доброто, възможно да има в човек. Всеки от нас, може би, познава поне един такъв турчин. Но те не управляват и няма такива изгледи. По-скоро бягат и ще бягат от Турция.

Ердоган е бита карта. Да осъдиш заради познанство е тирания, а момента на присъда загуба на триумфа от саморазправата, защото победеният учен само поради липсата си на съпричастност към насилието остава в историята като жертва за свобода и демокрация. Разбира се така се мисли само във враждебната США, иначе при комшиите нещата са подредени и Ердоган винаги е помислил за народа си.

Турски Шпионин влязъл в САЩ и с Подкуп, взел американски документи.. Тоя трябва да го съдят навсякъде- Европа , САЩ, Русия.

ИНФИЛТРИРАНЕ на институции и организации с цел обратната на човешкото общество т.е. с цел да експлоатират и злоупотребяват с другите и чуждите ресурси,за да се облагодетелствуват...,и с измама -фалшиви документи,или подсказване на изпити ,без да има постиженията необходими за влизане във ВУЗ,или без да има компетентност за работа,а чрез мафиотска мрежа за организирана престъпност с оглед доминиране и злоупотреби .....ТОВА Е БИЛО В МНОГО ДЪРЖАВИ -НЕ САМО В ТУРЦИЯ,НО И В ГЕРМАНИЯ,ВЕЛИКОБРИТАНИЯ...ЕС...И Т.Н.

Според турския журналист Ahmet Sik написал книгите в които разкрива тайни от Масонското Илюминатското общество книгата Army of Imam книгата Pope Francis;The Last Pope и книгата Money .Mason and the Ocult of the Catholic Church.В1 и2та книги е описал че борбата м-у Р.Т.ЕРДОГАН и ф.ГЮЛЕН се дължи конфликта м-у 2 Могъщи Американски МАСОНСКИ УР-Ложи отвъв Океана.ЕРДОГАН член на ХАТОР Пенталфа Ур-Ложа а ГЮЛЕН на ТОМАС Пейн УР-Ложа.Ложата вкоято членува Ердоган-ХАТОР Пенталфа е основана US Военно промишлен к-с и целта и хаос войни исмърт от което правят пари а ложата Томас Пейн се стреми към Интелектуални Войни тези в които ЛУЦИФЕРианството прикрито като Ислямски Мистицизъм-Суфизъм- Демократичен Ислям чрез строеж на Джами Ислямски Културни центрове курсове за Изучаване на Ислям безплатни придобивки хаджилък в Мека Университети прикрити зад Неолиберани цености ивъзгледи залеят ХРИСТИЯНСКА Европа и я промянят из основи превръщайки я в Арабско-турси Бантустан ЕВРАБИЯ -Велик ОРИЕНТ

ей, не се спряха комшийте, голяма демокрацияе в Турция! в същото време реват за безвизов режим и възобновяване на преговорите за членство в съюза. това трудно ще стане както са го подкарали.

Нищо не реват, това са врели-не кипели за пред истанбулските турчаля.

много правилно решениъе,ходята с приближените ще изнася проповеди,отдалеше ще дава заповеди,скоро ще му доъде края.аллах е с ердоган.