Няма българи сред ”белите роби” от фермата в Корнуол

Няма български граждани нито сред имигрантите, работили като "бели роби", нито сред работодателите във фермата в Корнуол.

Обратно в новината

Коментари - Няма българи сред ”белите роби” от фермата в Корнуол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вопрос онлайн бесплатно автоюристу круглосуточно http://avtouris.info/page/vopros-onlajn-besplatno-avtoyuristu-kruglosutochno/ .

.

Купить мебель в детскую Фрязино http://kuhninazakaz.info/page/kupit-mebel-v-detskuyu-fryazino/ .

има българи християни, с висше образование, но завършили в бг, голяма грешка сторихме, сториха, че не завършиха на запад, затова мили родители нека сами децата ви пораснали изберат сами пътя си, а не както малкото момиченце пораснало при Слави Трифонов, родителите да не я пускат да пее при Слав...

Няма българи. Но има цигани, които не са бели (роби), така че, новината май не е точна. И кога ще се научите да пишете точно - български граждани. Циганите не са българи, а само бълг. граждани! Или платени соросоидни писачи нарочно омесвате терминологията!

Емигрират най умните, най способните, най учените българи. значи не може да са цигани !

мое отидите в Италия, Гърция, Испания и вижте отношението на патрицийте и дали нема бели роби е тук таме има некой мургав роб.

и тук няма ли да се приеме ЗАКОН СРЕЩУ РОБСТВОТО,ПРИНУДИТЕЛНИЯ ТРУД И ПОСЛУШАНИЕТО ,като закона във Великобритания,който влезе в сила на 06.04.2010г ,и вече има осъдени за модерно робство -групи цигани,които са третирали като роби квалифицирани работници,с чиито надници живеели луксоцно,а робите -като "кучета",а също и хиляди висящи-замразени в изчакване, жалби за "робство" -напр подобни на вече приклюцено дело на млада жена с висше образование,която работи по нейната професия ,но без заплащане,а доброволно/има и такава форма на работа,която ,обаче позволява натрупване умения и стажа,за платен пост,и освен това ,за да получава месечните помощи от 110 паунда за 2 седмици,от бюрото по труда казали да зарабатва 35 часа седмично в магазин "1 паунд", а знаете ,че нормалното работно време е 40 часа седмично за пълна мин заплата,която ще е около 1100 паунда за месеце,или 550 паунда на 2 седмици -т.е. тежка работа на 2 места,за прекалено ниско заплащане,отсъдено в Съда като робство...А има муфтаджии,които получават много високи помощи ,повече,отколкото може да се заработят с най-високо квалифициран труд ,което е нео-експлоатация над работещите данъкоплатци,които осигуряват тези помощи,но за тях остава по-малко -това е в социален аспект,и постепенно се ограничават и спират помощи ,има таван за помощи,детски и други ,вече ,с оглед да има социална и индивидуална справедливост ,и да няма експлоатация и робство...На някои терористи-ислямисти от британски "произход " вече им е отнето британското гражданство,като те трябва да са от гражданството на техните родители,но ако родителите са били "бездържавни" заради асоциални престъпни прояви в азиатски държави с конфликти ,се явява проблем -никой не ги иска,защото застрашават функционирането и живота на индивидите и обществото...

Сега ли разбрахте коя е най-лицемерната нация в света? За щастие скоро ще се затрие.

Точно вчера слушах един нашенски политолог да обяснява, че Европа означавало преди всичко, че сме равни. Да, ако си англичанин, германец, французин. Всичко друго е от официалните колонии. И отношението към него е съответното. И крилца да ни поникнат, те ще ни смятат за втора ръка. Винаги.

Ти си гледал, но не си видял. Просто си прекалено глупав. За съжаление няма шанс да прогледнеш.

нямало а русифилистиците се пънеха да пишат-сега деньги нет

Логично! Литовски и румънски цигани! На литовските цигани им викат още и руснаци!

.....е по една от телевизийте ги дадоха тези "българи" работили в тази ферма и те не бяха бели, а тъмнозелени от един добре известен етнос!!!

Етноса отдавна се изнесе от България, и се разнесе по света ! Да си стоят там !

Бели роби с надница 150 паунда. А в Русия - за цял месец 130 евро.

150 паунда, ама наема 10 000 паунда, хи хи хи

Първи април е далече. В коя ферма ще ти дадат 150 паунда, я пак си помисли какво пишеш.

една нула объркали хората, не било 150, а 15 паунда !

това ще е някоя от евроатлантическите ценности на демокрацията.

Българите бели роби са си в България.

Запад и роби? Това е "невъзможно".

Два дена - рев на дир-а - българи-роби "Спасени"! Осанна! Разпни гооо! А, днес - еми нема роби-българе у фермата у Ингилизко! Егааати и джурналистите прости! Ами, уволнете ги тия неграмотници най-после!

Има, има..само дето на някой не му отърва тая новина, познавам потърпевши

айде поне тая новина да е вярна !

Не е сигурно. Като знам колко десетки хиляди български граждани мизерстват на острова...

Колко десетки хиляди "мизерстват' там бе ИМИГРАНТЕ ?! А КОЛКО МИЛИОНА МИЗЕРСТВАТ У НАШЕНСКО ЗНАЕШ ЛИ?! А?

няма ли една конвенцийка да спретнат за забрана на робството, особено над хомосексуалистите; не зная дали нашите закони сами по себе си защитават достатъчно контингента, а и финансиране трябва да се предвиди

путин няма да приеме такава конвенция-засяго го лично

Наистина ли тези хора са робували или просто са били настанени в каравани, питам , защото не мисля , че живеенето в каравана е робство?

питаи в аи би си те ги пращат

Разбира се че не са никакви роби. Просто някои от тях са се почувствали излъгани от родните им посредници които са им взели едни пари да ги пратят там с обещанието че ще си ги възвърнат бързо и ще спечелят много. И като дошла проверката решили да се оплачат и с типичния им селски тарикатлък да се направят на жертви. Останалите пък дето са ходили и друг път и знаят кво ги чака просто си траят щото са доволни и на това което колкото и малко да е ще спестят все пак. Иначе със сигурност при проверката са открити някакви нередности във връзка ниското заплащане и лоши според английските стандарти условия на живот.

Англия от памтивека си пада по завладяването и поставянето под робския ярем хиляди поколения на цели нации и народи по света. Та какво бяха и още са безброй техните колонии от които векове са експлоатирали народи. Те и затова напускат Европейския Съюз, защото са свикнали да нареждат, да заповядват. Само че, това време безвъзвратно отмина и повече не могат да нареждат на народите как да уреждат своята държава и как да се грижат за своите поданници.

По глупав коментар скоро не бях чел.. Спокойни може да смениш редакторката Десислава която е назначена да създава най-тъпите новини у Дира. Заради такива тъпагьози като тебе хората гласуваха Брекзит. Щото плъзнахте сред тях и хората решиха да се отърват от тая необразована дивашка сган. Замислял ли си се що преди да влезем в Европата ние и румънските мангали никой непомисляше за Брекзит - Мекзит.

Бели, бели, колко да са бели. По-скоро ще да клонят към тъмнозеленото.

Защо ли имам чувството че нашето посолство пак не е в час. Имам чувството че тези посолства са само за да може персоналът им да си живее охолно в чужбнина!

Някой разбра ли, за каква робия става въпрос?

Питай поляците които идваха в Норвегия да берат ягоди, питай за тези които работеха да ремонтират норвежките сгради защото е унизително за норвезите сами да работят такъв къртовски труд по цял ден. Поляците казваха- мечтаем за деня когато те ще дойдат да работят в Полша та да им покажем какво са правили с нас.

поляци работливи !!! имам доста поляци коеги и от 10 човека 2-3 да работят наистина...но виж в 5,30 сутринта влизат в метрото с отворена бира.доста има да чакат поляците да изградят такъв жизнен стандарт за да им работят норвежци. а не разбрах какво му е къртовското на ремонта на сграда...е не е като да си клатиш краката по цял ден в бюрото и да си във фейса нооо

Не те разбирам ,точно от Норвегия се прибрах преди месец, наистина не те разбирам!

В тая няма. Да проверят другите

Има българи, даже днес се върнаха точно това е случая, някой нещо замазва.