Двойна експлозия окървави джамия в Бенгази

Най-малко двама души загинаха, а 75 бяха ранени днес при две експлозии в джамия в оживен район на източния либийски град Бенгази.

Обратно в новината

Коментари - Двойна експлозия окървави джамия в Бенгази | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Екстремистката идеология, която го вдъхновява, е исляма.Няма друга идеология в момента в Либия.

бой по педалите и лгбт не е бой, а само добро!

Е, това е демокрацията, която западът им донесе на либийците.... Сега ежедневно буквално умират от щастие!!! :))

На Запада въобще не му пука за либийците. Секвестираха многомилиардните валутни резерви и находищата от нефт и нещата си дойдоха на мястото. Либия отново е колония. Да се готвят много други глупави народи.

Шило

А, там не е ли вече рай? Все пак, демократично мислещите утрепаха Кадафи.

Не забравяй,че Кадафи искаше българските медецински сестри на въжето!И демократично мислещите французи и европейски лидери ги спасиха...Та като леееш крокодилски сълзи за Кадафи ,мисли понякога!

деер

Истината е съвсем друга. Аз само ще кажа, че всички български фирми получаваха пари и месеци слид началото на войната , както е било по договор, дори и след евакуацията и т.н. Нашите медици бяха измъчвани и останаха без медицински осигуровки докато бяха в затвора заради 240-те ни проститутки на мафията . Мислете преди да говорите или заминавайте в Северна Корея да плачите и смеете под строй!

Ислямистите постоянно взривяват и убиват християни. Защо да повзривяват малко и събратята си. Няколко мюсулмани по малко - това е добра новина. Дерзайте в същия дух - бравос значи. Както се казва - не всеки мюсулмамин е терорист, но всички терористи са мюсулмани.

САЩ носят само смърт и разрушение. Винаги е било така и винаги така ще бъде.

Търсите ли Кадафи? Набутаха ви демокрация, честито

Ама не, той Кадафи беше лош, защото по негово време такива работи нямаше, а приходите от петрола отиваха за благото на либийския народ. А сегашните са добри, защото са демократи и се избиват едни други, а петрола си течеее в правилните джобове