Вальо Топлото излезе от затвора

Бившият директор на столичната „Топлофикация” Валентин Димиров, известен като Вальо Топлото, вече е на свобода.

Обратно в новината

Коментари - Вальо Топлото излезе от затвора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изпратиха офицера от ДС, Валентин Димитров, за директор, със задача да съсипе общинската топлофикация. Неизвестно защо, той не изпълни задачата, за което сега си плаща със съдебните дела водени срещу него. Вальо Топлото беше хвърлен на медиите не случайно. Целта е с шумен скандал да се внуши, че той е откраднал тези пари от сметките на софиянци. В синхрон със скандала тогавашният министър Румен Овчаров внушаваше, че Топлофикация фалира. Неговата заместничка Корнелия Нинова твърдеше, че Топлофикация е откраднала 36 милиона от софиянци, което беше опровергано. Целият този шум подготви почвата за приватизация на Топлофикация. Хората спряха да си плащат парното. Както е известно, колкото повече дългове има едно дружество, толкова по-малко струва то. И в един момент преди около 2 години се обади кандидат-купувач от Русия Газпром бил приготвил 100 млн. долара за Топлофикация София. Скромна сума за дружество, за което още няколко фирми се готвят да наддават за над милиард.

Какъв затвор бе,,това е за пред публиката,един мои колега през ден го вижда Банкя дето живее

Пускат го, за да офейка преди следващата присъда.

Този излезе,ама" Р.0фчи" изобще не влезе,а май трябваше.

този мазен мошеник беше малкото кученце на р овч. и той го отнесе заради чорбаджията си. не трябваше да го пускат, докато не си каже и майчиното мляко и не свидетелства в съда. р овч ощети държавата с милиарди неустойки, а този мошеник го осъдиха за разни джакузита и богаташки лиготии

Няколко години по съдилища и затвори и на края ще излезе чист МИЛИОНЕР!Доходно,нали!

"Топлофикация" - София по времето на този човек беше ОБЩИНСКО дружество на община с КМЕТ Софиянски и председател на съвета, доминиран от СДС, Николов.

"...за пране на около 12 млн. лв. и укриване на данъци, а другото - за присвояване на близо 6 млн. лв..." Правилно са го пуснали, нали тези милиони трябва да се харчат за да стимулират икономиката!

да се задължи да ги харчи в България!

Вальо Топлото няма да е вече на топло.

"Висящо дело", "Делото се точи", " Върнати дело", все синоними на безхаберната правосъдна система. Нямам представа за какво следователи, прокурори и съди взимат тлъстите си заплати.

Това само в Булгаристан може да стане. Краде милиони и излиза само след з години. Ама каква Европа какъв Шенген. Марш булгаристанци в Африка или в Азия. Там ви е мястото

Пишете за кмета и шейната. Ама там бият през пръстите.

Браво! И от кой джендър е сега?

TIREX

и нищо не успяха да му конфискуват. той и мафиянски трябваше да ги осъдят поне на 20 години строг тъмничен.

Да му пожелаем приятен живот извън България с парите на софиянци! Който го може , си го може!

Боли го чехъла от раздумките ви! 12 милиона по цюрих са си добра пара!

Нераглементирани харчове за лекарства... голямо лекуване е падало

Тъй, Топлото издържа 3 години в Казичане, но не предаде схемата. Хайде на бас, че сега стандарта му на живот ще бъде в пъти по добър от спец. в компютърните науки. Не предаде дружината с която " отклоняваха" сериозни количества газ и мазут и ги реализираха на сивия пазар. А че парното е било 2-3 градуса по хладно - не е проблем за тълпата, тя се радва на присъдата му за уиски, хайвер, джакузи и други глупости.

Казва се "Вальо Топлото излезе от топлото и отиде на студеното" - жив да го ожали човек.

пуснали са го за да си вземе крадените милиони и да се изнесе към някоя офщорна дестинация. а срещу р овч, който ощети държавата с милиарди и неустойки, даже едно дело не е заведено. цацаров и прокоратурата, спите ли???!!!

Вальо е само бушонче. А за пълнота и за да бъдем справедливи, нека си припомним освен цитираните в коментарите политически лица, кой беше кмет на София по негово време- а "Топлофикация София" е общинско дружество.

беше енергиен министър...

!Господ е казал не съди за да не бъдеш съден! Вальо ли беше най грешен,НЕ!Просто беше изкупителна жертава за комундетата! Той си получи наказанието! Да чакат възмездие гн Костов гн Плевнелиев гн Овчаеов!

молодец-нисто не издаде - от нашите си! парите са изпрани - сте има иза теб - ама по-скромно-без разни джакузита и джетове-да се разберем!

те такава мартеничка даму закичат сега..

ЗА 12 милиона и аз бих престоял в затвора 3 години, та даже и по желание още една, .... майка ви дейба разбойници хитри знаете как да крадете така че да не ви съдят на много години затвор!

А как го носеха на ръце 20 полицаи по коридорите на съда сякаш е по-опасен от Ал Капоне и Пабло Ескобар, взети заедно.

и какво се оказа сега? Че в България за тези години има един престъник, който е влязъл в затвора. Не че Вальо Топлото е цвете, ама ако за 300 000 го осъдиха на 3 години, какво да кажем за ония с милионите? Те трябва да лежат по 1000 години, ама по някаква причина все се оказват невинни

а онзи с милиардите, дето е в Сърбия - 5 живота няма да му стигнат за затвора, но ... едва ли ще лежи и ден, така че Вальо ми се струва изкупителна жертва....

да открадна няколко милиона,да ги скрия за лихви,да ме заключат в вип килия за 1-2 години..и после ни лук ял ни лук мирисал..

щэ си топка ебания гъз в жакузиту и шъ си пийка шампанску!!!!!!!!!!!

го давам за милиони...

не платил,... лежал, но пък,.. не можали,.. да му вземат парите!!;)

Вальо Топлото излезе от затвора. Ха сега да плаща за парно и ток да види каква хуйня е!!!

Ще ми липсва булката!!! Давайте следващата!!!!!!!!!!!!!!!!!

сега само,манекенки , шампанско и почивки ..

и тоя показа среден пръст на съдебната ни система,а между впрочем тя си го заслужава