Условна присъда за мъж, пребил полицай в метрото

Софийският районен съд наложи 6 месеца условна присъда с тригодишен изпитателен срок на Пламен Михайлов за побой на полицай в метрото.

Обратно в новината

Коментари - Условна присъда за мъж, пребил полицай в метрото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ни я бият повече и по често от тъпан на сватба

Тоя разбойник, ако беше при бай Тошо досега да е смлян от бой и като се пооправи ще замине да чука камъни в Белене за 10-15 год. Ама на, наш Боко е захласнат по Истанбулската конвенция и Шенген и народа и полицаите са бити ежедневно.

Ясно, за полицай 6 месеца... условно. А за съдия колко струва? А за прокурор или адвокат?

Правилно!! Всеки, който научи алчните корумпирани паразитни тюфлеци на малко обноски, трябва да бъде поощряван, а не наказван! Да им дойдат в дебелите ченгеджийски глави акълът, че като не бранят гражданите, и на тях ще им се изсипе на фуражките накрая! Освен това би било дискриминация да осъдят българин, след като циганите ги маризят тия квичащите за заплати когато си поискат! Файда от тях за пет стотинки няма, само им дай да протестират и да се правят на ербапи пред българите и на мишки пред циганите!

Имам чувството, че НПО-та казват на съдии какво да правят. НПО-та нарочно подържат напрежение в БГ. ББ е безсилен пред НПО-та. ББ е пътник.

На Запада тоя разбойник ще е покойник вече. Особено в щатите. България на НПО ГЕРБ и Борисов е друга манджа.

Добър шанс за полицая, ако е пич да смени личните документи на Пламенчо!!!

Ще си го разпечатам, че ако имам среща с правосъдието да ми послужи за мотив защо искам по-лека присъда, пък ...

Не че наште дембели са цвете, но подобно нещо в Щатите, нали знаете как завършва?

Знаем, знаем. В нюйоркското метро двама щатски тюфлеци са гледали как някакъв наркоман напада с нож пътник без да се намесят, той едвам се е спасил и оживял след пет операции, съдил града за това, че прасетата само са зяпали, и съдът постановил, че американската полиция не е длъжна да осигурява безопасността на гражданите. Чувал ли си го тоя случай? Това е факт - провери в нета. Айде у лево тия дървени философи като теб как било в Щатите.

Малко му е! Знам какво мислите, но имам предвид на....осъдения.

Г-да политици, ревете че няма квалифицирана работна ръка, лекари и учители, че младите хора напускат странаната, че инвеститорите ни заобикалят ... ами то няма държа, бе. Вие сте държавата, вие сте изпълнителната и законодателната власт ... защо позволявате ... всеки гамен, ци....ин, криминално проявен или просто назобан тестостерон, да посяга безнаказано на служител на реда, на същата тази държава, която управлявате???

Ето за това иде реч. Няма Държава,няма Закон. Пребиваш полицай-хоп,условно. Без думи. Отвратителна подигравка.С Народа,живота,правилата,с всичко. Наистина нямам думи,за каква отврат иде реч.

Кур за ушев, малко са го били

Не е възможно! Толкова "тежка" присъда? P.S Очакваме следващия побой над полицаи.

Ако това беше в Америка на таз десятката щеше да е пръсната от дявятки

То затова полицаите се ошумоляват. Щото издървиш ли се, следва бой и лошия го пускат а полицая ближе рани. А за какво носят оръжие изобщо?

Тези съдии, с издаваните смешни присъди на побойници, заслужават тях да ги пребият! Затова стигнахме дотам!

Полицая се отървал ! Другия път да не се опъва на престъпници !

Палячовци!!!!!

страна на чалгари и други олигофрени.

тоя пребил длъжностно лице , полицай , все едно нападнал държавата и получил 6 месеца условно. Все по-често ще чуваме за пребити полицаи...

Смеем се на американците колко зле били, но при подобно деяние тоя щеше да бъде или с куршума, или ако беше оцелял около 15 години зад решетките

Глупости! 1. Щатската полиция няма право да използва оръжие срещу невъоръжени граждани. Полицията там е тренирана да се справя с физическа саморазправа, без употребатана смъртоносна сила/оръжие. 2. В никакъв случай нямаше да получи 15 години - според закона, в зависимост от щата и от нараняването на служителя, получава около 1 година. Пак е нещо...

Смеете се на народната милиция, но преди 30 години или щеше да е мъртъв, или щеше да чука камъните в някоя каменоломна.