Насилието продължава в сблъсък с институциите и съда

Розита Матола е с тъмен цвят на кожата, но е отраснала в България, следвала е тук. Работила е в рекламния отдел на популярен вестник.

Обратно в новината

Коментари - Насилието продължава в сблъсък с институциите и съда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

крайно време е зависимите от алкохол и наркотици да бъдат лишени от привилегиите си спрямо децата

и критиката ми ще е изцяло градивна. Вижте значи сега, знам че изпълнявате задание, обаче в журналистиката има едно основно етично правило - при наличие на конфликтна тема да се дава еднаква възможност за представяне пред широката публика и на двете противоположни тези. Драстичното нарушаване на този баланс от ваша страна и интензивното предозиране на менталното облъчване предизвиква у нас желание за твърде нелицеприятни коментари, които вие после трябва да криете, триете и изобщо да ги филтрирате по някакъв начин. Та мисълта ми беше - направете вие първата стъпка, влезте в норма, та да ви последваме и ние. Хубава вечер на всички.

Само засилвате омразата и предубежденията на хората към ненавистната ИК. Няма да мине, не разбрахте ли? И дните на правителството и парламента, които се опитат отново да я прокарат са преброени. Глас народен- глас божи!

Това се случва само поради една причина и тя се казва"КОРУПЦИЯ " . Плаща се на съдийки социални работнички и подобна измет...

така е. вярвам на жената. и аз мисля като неия, че при неработеща държава конвенцията няма да работи срещу насилието, а насилието на институциите и съда върху гражданите ще се увеличи

Какво стана със стъкмистиката, че всяка 4 та жена обект на насилие, пита се дирника? Не една четвърт, ами няма и 1 % по статистика пострадали от семейно насилие в България. Кой напиня толкова за тая третополова конвенция?

Та коя ще да е тази съдийка? Информирайте целокупния български народ за нея, да знаем да я избягваме.

ние в България много обичаме хората с тъмен цвят на кожата и им се радваме подобаващо и никаква конвенция няма да ни забрани обичта към тъмните елементи защото те си заслужават обичта

Подробно описание на протяжен, безконечен скандал при труден развод. Какво се опитват да ни докажат дир.бг с този просташки случай, не разбрах. Какво трябва да става, пък то не е станало. Мъжете са лоши ли, каква е поуката от случката. Не чуваме версията на мъжа. И по-добре, защото сме повече от отвратени от ежедневното заливане с кал и помия. Само и само да бъде тяхната и да извратите децата. Ще има революция този път обаче. Джендърите си играят с огъня. Само на европейци ще станат.

Отговорът на въпроса защо дира така яростно защитава ИК, изопачавайки фактите най-безскрупулно, е че собственикът на дира вероятно има и 2-3 джендърски НПО-та, та иска да цоца от държавата чрез тях, отделно точно по темата от тази статия МНОООООГО повече са бащите, които са мачкани от съда по отношение на режима на достъп до децата им, по презумпция децата се дават на майките, нерядко след фалшиви сигнали за насилие, ограничителни заповеди и други подобни трикове, бащите остават изолирани от децата си по желание на майките и манипулациите им, т.е. няма равнопоставеност в съда, дори за примерните бащи, а такива не липсват.

За нея може и здравей дазначи психически тормоз. И какво искате да изтъкнете с този тормоз нещо джендърско виждам тука

Отговорът на въпроса защо дира така яростно защитава ИК, изопачавайки фактите най-безскрупулно, е че собственикът на дира вероятно има и 2-3 джендърски НПО-та, та иска да цоца от държавата чрез тях, отделно точно по темата от тази статия МНОООООГО повече са бащите, които са мачкани от съда по отношение на режима на достъп до децата им, по презумпция децата се дават на майките, нерядко след фалшиви сигнали за насилие, ограничителни заповеди и други подобни трикове, бащите остават изолирани от децата си по желание на майките и манипулациите им, т.е. няма равнопоставеност в съда, дори за примерните бащи, а такива не липсват.

Почна се, всеки ден, а още не е приета конвенцията, всеки бял българин е евентуален насилник.

Така е, макар че черен българин няма.

Мекерета долни и продажни!

Грубо, грубо насилие. Отвратително Злобно Манипулативно Към читателите на дир.бг Всеки ден се отказвам да чета този неграмотно списван парцал и продължавам по навик. Но днес...... Край А и .....

Работата на магаретата е да се ритат, какво общо имаме ние българите с това?

Дааа. По три материала на ден средно. Здраво захлебват дирниците. Ама този дето им плаща бадева си дава париците.

МОЛЯ ЗА ИЗВИНЕНИЕ ЗА ОБРЪЩЕНИЕТО -НИЩО СЕКСИСТКО ! ПРОСТО СЪМИШЛЕНИК !!

Не съм миличка. Аз съм си първият 111, преди оная адвокатка да ми свие ника. Мисля, че е Пъстрата, ама карай да върви. А иначе старанието на дира е очевадно. Великите бранители на човешките права.

ДО ИСТЕРИЯ НАКРАЯ !!! И ЩЕ ВЗЕМЕМ ДА ДРАСНЕМ ЕДНА КЛЕЧКА НА ДЪРЖАВАТА !!!! ТАЗИ НАГЛОСТ Е НАСИЛИЕ, КОЕТО НЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ТЪРПИМ !!!!!!!

от мъж в състояние тежко състояние. Дошлият на място патрул е установил множество прободни рани по тялото на мъжа ! ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО Е ИЗВЪРШЕНО ОТ СЪПРУГАТА И ТЪЩА МУ ! ТЕ ОБАЧЕ НЕ СА ЗАДЪРЖАНИ, ЗАЩОТО СЕ Е ПОЛУЧИЛО ОБАЖДАНЕ В ПОЛИЦИЯТА ОТ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК, ПРЕДСТАВИЛ СЕ КАТО ПРЕДСЕДАТЕЛ И НА НПО , ЗАЩИТАВАЩА ЖЕНИ ОТ НАСИЛИЕ !!!!!!

По-тенденциозно написана статия не бях чел скоро. Даже не я дочетох, че то много глупости. След всеки развод всяка от страните изкарва другата боклук. То и затова се развеждат хората. А как ДИР-а разбраха, че в случая бащата е боклука? Направо отвратителни станаха с това насаждане, че видиш ли мъжете тормозят жените и затова обезателно трябва да приемем ИК. Отврат!!!!

Нормален бракоразводен процес. Всичко е позволено. Всеки от бившите съпрузи се бори както може. Има по-цивилизовани, има и по-остри варианти. Но нали сега от девет кладенци вода трябва да носим, за да докажем, че белият мъж е изверг.

Искс си децата и апартамента да му вземе.Ако се приеме ,,ГАРАН ЦИЯ ДАВАМ,ЧЕ ВСИЧКО Е НЕЙНО И ПОСЛЕ ЩЕ ГО ВКАРА В ЗАТВОРА ,ВСЕ ЩЕ ИЬМИСЛИ ЗАЩО..Майки които имате синове,ще еи ги унищожът с ИК.Матриархат

дядo_star

Като се изключи правописа, точно е :))

За грешките,случва ми се от кавиатурата,малък ми е таблета и понякога съседни букви без да искам натискам

как ли се е съешавал с джендъра от снимката, това ако не е насилие, здраве му кажи

ПСИХОЛОГИЧЕСКИ ТОРМОЗ ОТ СЪПРУГАТА СИ, СЕ Е САМОУБИЛ, ПОГЛЪЩАЙКИ ГОЛЯМА ДОЗА ОТРОВА !

Е, тук дир удари кьоравото - хем "насилие" срещу жена, хем от църните. Ако не получат двойно възнаграждение от спонсориращите ги нпо, пък на...

Е това вече е прекалено, излиза извън нормалното манипулиране!!!Вече не само мъж е насилника, но и мъж българин ...."Името й се прочу през 2014 г, когато жената обяви, че е жертва на психически тормоз от страна на бащата на момченцето си - българин."

Само конвенцията му е майката. Като я приемем и край с насилието! Минута не трябва да се бавим!

И конвенцията ще се прилага колкото и другите закони