Сенатът и Камарата в САЩ отблокираха бюджета

Камарата на представителите на САЩ прие днес споразумение по бюджета, с което бе избегнато второ частично блокиране на администрацията за липса на финансиране.

Обратно в новината

Коментари - Сенатът и Камарата в САЩ отблокираха бюджета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Герберските пляки затова ли са там сега? Да си приберат Хонорара?

Говедата се мъчат да прикрият факта, че са неплатежоспособни с печатане на още "пари". Имам усещанет, че това, което ги очаква ще ги накара да гледат на Голямата Депресия като на детска игра.

За съжаление целият развит свят, не само тези ненаяли се паразити разчита на печатниците. Това което трябваше да стане, беше още 2008 г да обявят фалит, да понамалят яденето, но те решиха, че могат да поодължат лекият и охолен живот, а .... после ще му мислим. През 2008-а влязохме в криза на свръзадлъжнялост в развития свят твърде много кредити, излязохме с още повече. В глобалната икономика бизнес и правителства са добавили над 42 трилиона долара дълг за последните 8 г., изтъкна икономистът. В еврозоната, въпреки всички тези реформи, всъщност в сравнение с преди кризата имаме 5 трилиона евро повече държавен дълг. Реално правителствата спасиха до голяма степен банковите си системи с дълг, който данъкоплатците ще плащат." Само не е ясно към КОГО се дължат всичките тези трилиони??? Към производителите на хартия, може би.

къде ги троловете, вчера бяха налазили тука да се гаврят,ч е Америка била парализирана. Сега като се оказа фейк - никви ги няма!

Този цирк, в който едни паразити се правят, че им пука колко пари без покритие ще напечатат, не те ли обижда поне малко? Ако имаш интелект, който да се обиди, де.

точно вие ли за печатане на хартийки говорите ве? Додеяхте с тая пещерна пропаганда!

защо вчера толкоз драми в дира? троловете изпаднаха в оргазъм... А сега кво - нищо. Как бяхте озаглавили статията - Америка парализирана или нещо подобно?

Другарю Тръмб слагате резето и готово.

Значи изсушиха боята на новонапечатаните хартийки.