Джамбазки и Ковачев с исторически успех за Македония

Евродепутатите Ангел Джамбазки и Андрей Ковачев постигнаха историческа победа в ЕП за Македония.

Обратно в новината

Коментари - Джамбазки и Ковачев с исторически успех за Македония | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Също така голям успех на ЕНП-ГЕРП ще е узаконяването на третия, четвъртия, петия и т.н. пол, содомията педофилията к кръвосмешението! Да живее нашият Велик Бок и неговият любим - кмета на Симитли!

Всички успехи са от последователната ежедневна многогодишна реална дейност на Ковачев . Джамбазки е празно лапацало, което с взяко изказване вреди на българите в Македония и руши , етнически предприемач , което си е роден бизнес продължение на методите на комунистическата пропаганда с друга идеология- раздухваш пропагандни страхове и истерии и по-лабилните, безкритичните и неуките ти стават електорат , който те праща в парламента, където си осребряваш вложените в пропагандата усилия чрез каузите на известни бандити като Цеко Минев и меракът му да насере Пирин . Минава за Патриотизъм, социолозите го наричат етническо предприемачество.

Членството в ЕС и членството в НАТО не вървят задължително заедно. Много страни са избрали само едното от двете.Съсипахте държавата ни от слагаческото си малоумие!

Съсипаха държавата тези , които докараха хората до 1 долар заплата през 1997г., тогава нямаше ни нато ни ЕС, сега заплатата е 500евро средно. От кво да се откажем - от стандарта на ЕС или пък да се откажем от НАТО и да разчитаме на великата си армия .

Джамбазки-хаха, смешкото нищо не умее освен да повтаря като папагал каквото му нареди руският шеф.

и какво му е историческото...историческо ще е ако македония пак си стане Българска

Аз не разбрах какъв е успеха по-точно.И защо е исторически.

Ужасен съм! Имам чувствата че ДИРа се е превърнал в притурка на ГЕРБ/Националистическото мафиозо-комунистическото правителство! Какво слагачество! Едно време този сайт бе независим, а сега....!

Също така беше успех, че патриотите спряха войнстващите турски бабички на границата. Помним га Джамбазки до бариерата...

След зарядните за телефони, сега роуминга - големи дипломатически успехи, няма що, толкова можем или толкова ни разрешават ?

Какъв роуминг, какви 5 лева. Това ли е най важното за "двете" ни държави. Направете пътища, жп , за да тръгнат хората, стоките. Роуминга е само за бандитите.

Роуминга бил само за бандитите.Как може човек да измисли подобна глупост.Е това е да нямаш за 5 ст. акъл

Прав е човека! Има много по-важни неща от един роуминг!

Мислиш ли,че тези ,които отвлякоха Адриан са ползвали роуминг?Те са си купили сим карти от Сърбия.Ти въобще знаеш ли какво означава думата роуминг?

Да предложа и аз един исторически успех:Закрийте я тая смешна държава, географска Македония.

Джамбазки и Ковачев за Македонския национален интерес ли рабоят, или за Българския такъв? Нищо не се разбира в статията, роуминг.... ЕДИН ТЕЛЕФОНЕН РАЗГОВОР ЛИ Е ИСТОРИЧЕСКОТО?

Кое точно е грандиозният успех, че не става ясно ? Защото, извинете "ИСКАНЕТО за отпадане на роуминга" не е свършена работа. Както и това с инфраструктурата, то е твърде стара и претоплена манджа - ако не помните тия проекти са още от миналия век !!!

Едно голямо браво на Джамбазки и Ковачев. А на тези, които омаловажават този успех препоръчвам да се запознаят с историята на България. В Македония повече от половината население е българско!!!! Дори ако посетят Скопие по пътя за Радуша в дясно от пътя ще видят, че все още стои вишката на българската граница.

Ти питай хората които живеят в БЮРМ дали се считат за българи? После си задай въпроса защо не се считат за българи? Задай си въпроса след като ги признаха като "държава" нашите ПРЕДАТЕЛИ начело с МИЖАТУРКАТА ЖЕЛЕВ дали историческата неправда се премахва или задълбочава! В добавка и искането да се признае че има македонска православна църква все едон е да отрежем единия крак на човек и да го хвърлим сам ад се оправя! С формирането на държава "македония" се създава възможност за Албания да откъсне огромно парче от исконните български земи! това ще се направи в следващите 15 години и вместо Скопия да си е отново в България ще е разделено за Албания и Сърбия и Гърция! За това дано Господ развали тая неправда един ден! ДЖАМБАЗА Е ИСТИНСКИ ПРЕДАТЕЛ! За оня от ГЕРБ то е ясно те са си такива!

Умнико, не Желев, мир на праха му, призна Македония, а Народното събрание.

Ние, патриотите, трябваше да не признаем независима Македония, а да я хвърлим на Сърбославия? Правилно ли разбрах?

Не може знаещ да пише такива глупости. Не 50%, а и 1% не се смятат за българи.Старата вишка я отпиши, тя е в историята както и българите в МК.

да го кажеш това на глас на центъра на Скопие? Имам приятели макета..ного готини са, но тая тема кой българин кой македеонец не я отваряме, че ще трябва да се биеме....

македония ли ги е направила евродепутати?!?

Олеле... каква поредна футболна драма, драги тв -зрители! Грандиозен успех! 3 пъти Ура!

Откак джамбазчето се отъркаля в кинти и хоп поиска да влиза в историята.Мърлява работа!

това са глупости

Евалата пичове !!! Хайде сега и за България малко да се понапънете, а? Малко поне.

Тия понеже вече ''помогнаха'' на България с грандиозния си ''успех'' в защитата и та седнаха вече да отчитат такъв и за Македония дето още името си незнае какво ще да бъде...

Досега харесвах Джамбазки, но с тази глупост направо ме разби. Да помагаш на македонските албанци да влизат още по-лесно в ЕС е страшна простотия. Сега да вземат да помогнат на Албания...

това сега pr статия на gallup ли е, на на герп ли е, на фашизоидите от пф ли е...? какво е? как да го четем?

евродепутати.... И тия двамата....отдалеко,та да е ..леко!

Чак исторически?

По- добре да постигнат исорически успех за Българиаля, а не да играят по свирката на козяк.

Ето на това му се вика фалшива новина!!!

ТИ СИ НАПЪЛНО ФАЛШИВ БЪЛГАРИН !

Те и от ГЕРБ постигат исторически успехи за Турция, САЩ, ЕС, НАТО, ама за населението на България не съм чул някой да е постигнал голям успех. Та какво ни грее успеха за Македония?

за пенсиите които по цял ден се наливат с парцуца ефект няма но и от вас полза никаква та......