Доклад: Повече мерки срещу корупцията и в България, и в ЕС

Трябват много по-амбициозни мерки в борбата срещу корупцията както в България, така и в Европейския съюз и неговите институции.

Обратно в новината

Коментари - Доклад: Повече мерки срещу корупцията и в България, и в ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Куде да са поеке мерките, там или тука? Шот нема равни като турат пачата на тезгяха.

Тая да е изгонят от България. Тя прокарва ненавист към правителството независимо какво е. Няма капацитет да говори по такива важни неща за България

През прокси сървър съм за информация на данъчните ... ;) От 10 години не ходя нито на море, нито на ски в България и съм много доволен. Не гледат на мен като на средство за трупане на пари, а гледат да се чувствам добре и да дойда пак, ако може. Зелени, бембени синдикати, мераклии, чорбаджии - аре у лево ...

Гледам го, гледам, това от снимката и не знам в кой род да го напсувам.

Що бе, майка ти да не е орангутан ?

Ей джендърски миндиле, бегай бързо от България да не се подхлъзнеш случайно и да паднеш в Струма ....

Недей така ма ПЕН Келер, ще докараш инфаркт на Тиквата

не си стои в избата-при фамилията си,а?!

Ало, третия пол! Ние още не сме подписали "Истанбулската конвенция" и нямаш имунитет в България .... А намеса във вътрешните работи на суверенна държава не е ли престъпление?

зависят от данъците на европейските граждани и то случайно...

За съжаление, а ние не искаме ....

Докога ще ги гледам тези мърши да протестират бе ?

отиваш у гроба с гроб. Мамицата ви крадлива. Спряха ли ви кранчето долни крадци ниедни.

Не се ли намери кой да изпъди тая зелена лесбо коза вън от територията ни?

ЕС нямало да дава на герб повече за крадене.

Ще плати и още как! Само гледайте да не спре да плаща на псевдо зелените дини, които всъщност са червени от вътре!

Тая Ска ми прилича на лесбийка.

Тва, викаш, е лявата ска.

да се освободи прекрасната територия на българия от изродясалото и население, да се засели с нови, умни, честни и почтени хора

Краденето от европейските фондове е като за световно, а забогатяването на политиците- пословично. Тази страна никога няма да се оправи !

Платените тролове на Цеко Минев трябва много да учат за да стигнат руските и то за по-малко пари.

Преминавал съм Алпите , едни завой, при всяко въртене виждам Матерхорн, никакви тунели, а там където има тунели по 15 км са прави и е светло като бял ден, а не криви и тъмни дупки като нашите на Хемус, които са по 800 метра и не можем да ремонтираме цели 40 години.

кой я брои тая за силива? идва да кряка тук белким я забележат! трпа точки на наш гръб. тия зелени са в 10 а глуха!

Джендър

Пределно нагла болшевишка персона. Много си позволява и трябва да бъде изритана от България моментално. Такива назидателни и червени ги имахме предостъчно преди 30-години. Още им сърбаме попарата.

На тая нпо джендърка и трябва една дълбока,хайдушка оран от български Боримечката в трите направления, ще забрави за третия пол и ще му носи еко мед цяла година като сакарска мечка! К..р разваля,к..р оправя!

Нужно ли е да споделяш на всеослушание какъв загорял джендър си ? Що не идеш на една екскурзийка до Анадола, да охладиш страстите малко ?

ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ "ЗЕЛЕНИ" ВЗЕМАТ МНОГО ПОД 1% НА ИЗБОРИ В БЪЛГАРИЯ. А И В ЕВРОПА НЕ ТАЗИ КАКА ОПРЕДЕЛЯ ПОЛИТИКАТА. ТЕЗИ ОТДАВНА РЕКЕТИРАТ ВСЕКИ И ВСИЧКО, НЕ ИМ ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ! ЛЕНТЯИ И ПАРАЗИТИ СА, КОИТО СИ ВАДЯТ ХЛЯБА С КРЯСЪЦИ ПО УЛИЦИТЕ. ГРАБЯТ МИЛИОНИ ЗА ЗАЩИТА НА ПРИРОДАТА, В КОЯТО НЕ СА И СТЪПВАЛИ.

Стига си спамил форума с простащините си бе! Ръси тъпоумщини някъде другаде!

ЖЕНА ТИ ВЕЧЕ Я ПОРЪСИХ..

Зеленият /всъщност мораво червен/ джендър от снимката да си гледа нейната страна и да не се бърка в нашите работи. Ние сигурно по-добре знаем от такива като нея какво се случва тук и от каки пътища и лифтове има нужда страната ни.

Ако може , Вие, цековите подлоги, да не обсебвате правото да говорите от името на всички в тази страна ! Аз и много други сме на коренно противоположно мнение.

какви са вашите работи..

лъжите на герб лъсват и царят е все по-гол. Шенген дето гуменката го тръбеше с години отлетя, сега отлитат милиардите за крадене от магистрала Струма, оплетя и Еврозоната от нас. Малко остана да разберете само и истината относно погрома над нацията в здравеопазване, образование, демография, сигурност, армия, пазарна икономика, конкутенция, обществени поръчки и т.н. Лека полека всичко лъсва. Голямата лъжа герб.

ГЕРБ е реинкарнираната тройна коалиция. Вчера заедно с ДПС си гласуваха закона за КТБ - т.е. Бойко, Доган и Пеевски са комбина. И това го знаят всички в тази страна, само платените медии се правят, че нищо не се е случило.

Щом няма да финансират магистрала Струма, какво остава да финансират магистрала Хемус ...

Тази минавала ли е от там?Да я заведат да мине между тировете. Ама на нея какво и пука колко народ загина там.

Жената не казва, че не трябва да се строй магистрала, напротив- като се строи такава с пари на европейският данъкоплатец, то трябва да се направи както трябва, а не да се окрадат половината пари и магистралата да съсипе планината, каквито планове мъдрят нашите мафиоти!

ПРЕЗ КОСМОСА ЛИ БЕ, ТЪПАКО?

Щом тази готина мацка е участвала в протеста за Пирин е повече от сигурно, че ББ ще промени решението на МС за застрояване на планината! Добре знаем, че агент Буда трепери от шубе да не му изнесат кирливите гащи и ги покажат в Брюксел! Той си е шубелив по природа и вече е прежалил другарчетата си мафиоти, които напъват да унищожат плнината! Зелените имат много силен глас в европейските органи, Германия и Франция, а тази мацка е зам. председател на фракцията на зелените. Сигурно е също, че ще се откажат от безумното решение за Кресненското дефиле и ще копат тунел, инак пари от ЕС- йок!

зелените съвсем наскоро изхвърчаха от коалцията, която ще управлява германия...не че от това коалицията стана много по-читава, но поне малко по-читава стана.

То все още не е ясно дали ще има такава коалиция в Германия, каквато гласи Меркелица! Ще се разбере в началото на март, когато се преброят гласовете на социалдемократите. А пропадне ли тази коалиция, следващата със сигурност ще включва зелените!

Ми ти к'во мислиш, че не знаят к'ви са му гащите ли, бре? М' чи те и през панталона Му се вижда, че са насрани...

А сегашния път през Кресненското дефиле незаконен ли е?Нарушава ли природа прииродата?Кво,да махнем всички пътища и да ходиме пеш ли?

Сегашният път НЕ Е МАГИСТРАЛА! Разликата е огромна! На тиквуня отдавна му беше казано, че далаверата със строеж на половин магистрала през дефилето няма да мине! Трябва да се направи тунел и това е единственият вариант за който ЕС ще даде пари!

Новия път ще е все толкова магистрала, колкото и този. Няма да има аварийна лента, просто ще е еднопосочен път с две ленти. Максималната скорост на движение надали ще е много по-висока от сегашната. Ще се изправят тук таме няколко завоя и ще се обърне посоката на едната лента. Това ще е голямата разлика. Пътя и в момента е изключително силно натоварен.

А защо не се направи магистрала извън дефилето - източно от реката, на платото под Пирин ?По-скъпо ли ще е ? Не. По-трудно ли ще е за стоене - не, напротив, по-лесно ще е. По-опасно ли ще е ? Не, по-безопасно ще е защото е на равно и няма падащи скали. И т.н. Ако искате сериозна дискусия , се пригответе да бъдете РАЗМАЗАНИ !

Що пеш? Има и магарета, и катъри...цели 240 в центъра на София...

или иначе казано да го ду....хаме...,така -когато искат ще ти дадат някоя троха,когато искат -ще те накажат или ще размахат заканително пръст и ще ти покажат къде ти е мястото - ние сме роби ,а те феодали -до тук се докарахме,продържавайте да им лижете миризливите гейски гъзове,и моля,вие от дира не бъдете толкоз страхливи и публикувайте и по пиперливите мнения -както за-,така и против действията на евромафията ,не обслужвайте интересите само на ....абе Плевньо да не би да ви е купил,пардон подкупил...?

имате място в руските сайтове.

Интересно как текущия двупосочен път през дефилето не го "разсича" и не противоречи на европейското законодателство и бла бла, а ако се обърне посоката на едната лента ще стане екологична катастрофа.

вижте й снимката. ЛГБТ на квадрат. вижте й името. ска. че защо не и шейна направо... и най-важното, вижте по-долу дадена информация за дивашката й ненавист срещу всеки, който е срещу НЕЗАКОННИТЕ НАШЕСТВЕНИЦИ("мигрантите"). зелена ска, с толерастки лгбт щеки. НО остава въпросът, защо изобщо някой трябва да се съобразява с такова безсмислено същество?! нещо повече, когато такова същество ти каже нещо, направи непременно оратното! демек-път през кресна ще има, независимо от ската и щеките й. значи, по тесния сегашен път със страшните завои ще продължи избиването на автомобилисти, защото някаква си (заедно с тущкашните поп-кръстювци) така казала, така ли?!

Не проумяхте ли,че докато държите Борисов и ГРОБ на власт,корупцията ще цъфти.Няма как да се борят със себе си,освен да се разкарат. Да,но кокалът е голям,баницата също....

Щот' при царя и Станишката въобще, ама въобще нямаше корупция. Мдаа, нямаше!

Корумпирания Станишев е оправдание Борисов да е корумпиран, така ли бе цековото ?

по-спокойно, корнелия, чухме те. а сега кажи нещо умно. например, що за алтернатива са бсп и дпс?!

Абе - вярно- това сега мъж ли е, жена ли е, или какъв точно пол е ?????

ама си претенциозен официално в момента има май 31 пола, избери си. жена не е, остават още 30 варианта.

Тая ми мяза на третополов лезбиец, краставите зелени магарета през 9 байря се намират!

Хич не ми е симпатичен режима на ГЕРБ, но този "социален пол" на снимката трябва да бъде съден за клевета и лъжа, защото думите й, че трасето през Кресненското дефиле е нарушение на европейското законодателство е пълна лъжа. Външно министерство трябва да се занимае сериозно с това същество.

А не искаш ли да излезем от ЕС, за да не плащаме глоби и д не ни съдят. Като за ветрогенераторите на Калиакра, например ?

Идеята не е никак лоша, защото според запознати, от членството ни в ЕС сме загубили над 29 милиарда. А ако не са и доброволните нашенски "бежанци", които са напуснали България, за да си хранят семействата изпращайки пари ни е спукана работата.

Не виждам защо мнението на тази млада дама, трябва да се взема под внимание.

иска, го вземат под внимание.

Защото нормалните хора изслушват опонента си и преценяват дали неговите аргументи случайно пък не са по-силни от собствените. След което спокойно излагат своите и ако могат ги оборват. Така е в НОРМАЛНИЯ свят. Но, вие , платените цекови тролове, няма как да го знаете това. Живейте си във феодалната клоака и не се обаждайте.

И аргументите са ???????????

Няма да плати,но нека провери как са изразходвани парите дадени за други проекти. Колко са откраднати?Поне50%от всеки проект. "Насирането" да провери ,че там е голям батак. Само един бл.в Бургас в Изгрев бл-9 да види ще и стане ясно.

Българската държава е платила огромни нереални суми на няколко избрани фирми, които строят телената ограда по границата ни с Турция. Договорите на държавата от 2016 г. са с надути цени. Реално строят подизпълнители на четири-пет пъти по-ниски цени. Плащането също така е ставало при изключително изгодни за тях условия, за каквито други изпълнители на обществени поръчки биха могли само да мечтаят.

Понеже всички пишат за глоби по НАТУРА2000, абе смотльовци... нали точно онзи тъпанар Белев е направи тази простотия с натурата... и вкара повече от 30% от държават в нея. Да не мислите че онзи боклук не си е правел сметката че после ще цоца парички за всички проекти които влизат в тазя прословута натура. За тези които си скачат по площада за Пирин... абе момчета и момичета... тая планина е на милиони години... мислите ли че някакви си хора могат да е прецакат... хахахах... наивници. Един вулкан прави повече екологични проблеми от всичките човешки дейности (съобразени с екостандартите). Ех че сте наивници....

Ако тая от зелените се мисли за някакъв фактор в Европейски съюз , то и нашите тъпи протестъри сигурно се мислят за такива ,ама не са. НИКОЙ ВЕЧЕ В ДЪРЖАВАТА НЕ ИМ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ НА ТЕЗИ ПОДКУПНИ ДРИСЛЪОВЦИ.Това са хора които нямат никакви идеи за живота , страхливци и подкупни НИКАКЪВЦИ. Олигарсите за да спасят кожата им плащат да се шляят по улиците като БЕЗУМНИЦИ. Но вече са ОУТ в обществото .Достатъчно НАРОДА ГИ НАМРАЗИ И НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ГИ СПАСИ.

Май на вас ви плащат. Да не работите в Банско? Ако е така да знаете ,че заплатата ви е замразена на поне 10 години напред. Ще трябва да платите глобите по Натура 2000.

Толкова ли сте пр0сти? Това лост за влияние върху корумпираната върхушка, която ни управлява. Ако продължават с безобразията за Пирин (като че няма други планини за писти), няма да им разрешат път през дефилето. Ако се забавят заради това, ще трябва всички ние да плащаме магистрала Струма, а и не само нея, но и глоби по Натура 2000 за Пирин, където стои подписът на КРЕТ(н)ЕНО Димов - ваш любимец!

Писнало им е вече на хората от платени зелени боклуци . За пари , еропеиски и наши зелени са готови да саботират всичко в държавата .После се чудят хората, защо не се строят пътища.Ами тия зелени чудовища обжалват пътя Плевен Русе в момента .Нали разбирате каква е играта .Настройват хората, че няма пътища ,а в същото време обжалват за да пречат да се строи .Хора трябва НАЙ НАКРАЯ ДА СЕ ВДИГНЕМ И ГИ ИЗМЕТЕМ,ЗАЩОТО ИНАЧЕ НИЩО НЯМА ДА МОЖЕ ДА СЕ ПОСТРОИ В ДЪРЖАВАТА НИ ЗАРАДИ ТИЯ ПЛАТЕНИ ПРОТЕСТЪРИ, ПЛАТЕНИ ОТ ОЛИГАРХИЯТА НА ПРОКОПИЕВЦИ. Не си никаква в Европа -зелена овца, та да казваш на Българите ще даваш ли пари -или не . НИКАКВА СИ -ЗАПОМНИ .........

И като се дигнеш, и като паднеш после пак така ще цивриш.

Всяко зелено (в преносния и буквалния смисъл) момиченце, незнайно от кого избрано може да дойде в България и да каже дали да се строи или да не се строи жизненоважен проект !? Каква е тази демокрация, какъв е този суверенитет, каква е тази политическа система !?

Всяко зелено, или какъвто и друг цвят да е, има право да приказва каквито си иска глупости. Проблем би имало, ако някой и се върже на глупостите.

по важно е две желви или две змии да се чифтосват отколкото десетина човека да се убият под размазани тенекии И без това ще се мре-по добре размазан отколкото насран и опикан в леглото За това пък гадинките ще си общуват на рахат

Абе булка , това с Цанков камък си е чиста далавера за сокола , ама като си толкова отворена , що не му изплющиш на нашия толуп от трибуната на ЕП един въпрос във връзка с тоя случай и ако е имал документи защо амед не е в затвора , иначе всичко друго е ала бала , и ...вашите баири са пълни с лифтове , Баце ги е броил?!

Ска Келер защитава санкциите срещу държави, които не желаят да приемат имигранти. В договора с Турция свързан с мигрантите, тя твърди и напада Турция, че, забележете, СПИРА имигранти да идват към ЕВропа. Ска Келер смята, че всяка държава е длъжна да приеме имигрантите, въпреки че те са преминали през множество сигурни държави, в които няма война. Когато й се изтъква, че по германското законодателство тези хора няма как да търсят убежище, тя твърди, че въпреки това трябва да бъдат приемани. Когато й се казва, че щом Германия иска да приеме всички, да ги приема, но да не кара другите народи също да го правят, Ска Келер твърди, че всички трябва да приемат. Ска Келер е срещу Унгария и законът им за висшето образование и настоява за санкции срещу държавата. Интересно ми е да чуя мнението ви относно това, дали тази жена според вас зачита демокрацията и правото на народите сами да решават, как да си управляват държавата. Сами си правете изводите за какъв човек става въпрос.

Ултразелена. От агресивните.

Много бързо сте го написали-зелените са критикували Меркел за почти всичко и не за мигранти става въпрос а за бежанци от войната-Сирия.Не си мислете че милионите германци които са гласували за Зелените са Луди.

Точно затова става въпрос. Ска Келер твърди, че хора, които са преминали през множество сигурни държави, за да стигнат до Германия, са бежанци. Кога според вас един бежанец става икономически имигрант?

Троле, политика е място , където се предлагат и обсъждат идеи. Дали ще се приемат е въпрос на аргументиран спор и убеждаване. Един политик може да има грешни и правилни идеи, дали те ще бъдат приложени обаче е съвсем друг въпрос. Ама ти , цековото, от де да знаеш че хората по света имат правото и могат да мислят и РАЗЛИЧНО. Дали е правилно или не е без значение, това е ПРАВО и ЗАДЪЛЖЕНИЕ на всеки нормален човек.

Съгласен съм. Затова ли ЕС налагат санкции на всеки, който не е съгласен с миграционната политика на Германия?

Сърцераздирателна е загрижеността на г-жа Ска Келер за животните по дефилето. Дали би я притеснило, че забавянето на проекта обрича на смърт около десетина души годишно?! Тц, тази проза вероятно няма място в многобройните й европейски приоритети.

Забавянето на магистралата е с около 15 години ДОСЕГА. Но къде бяхте вие ДОСЕГА и не се обадихте НИТО веднъж ???

Т.е., тезата Ви е: Щом за 15 г. са си гинали хора, какъв е проблемът да си гинат още 15?!