Активистка на #МеToo обвинена в посегателство срещу мъж

Калифорнийската депутатка Кристина Гарсия - една от лидерките на движението #MeToo срещу сексуалните посегателства, бе обвинена в домогване към мъжко внимание.

Обратно в новината

Коментари - Активистка на #МеToo обвинена в посегателство срещу мъж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каквито са им жените, такива, изглежда са им и мъжете... А пък Тръмп се надява да прави Америка отново велика...Хубаво, ще накара заводите да се върнат от Китай в САЩ, ама народ като за "велика Америка" откъде ще го вземе?

То пък оставаше и да каже : Оооо вярно бе , аз му намачках задника на господина.Беше страхотно.

Ето пореден пример защо не трябва да се приема Истанбулската конвенция в сегашния и вид! Или да се добавят и двата ( според природните закони) пола :)

Ъхъ, да!

Да дойде да ми посегне...

мазохист!

но тук може да се каже, че дамата е имала прекалено много посещения за една вечер, преди еди-колко си години... и сега не може да се каже с точност дали клиентът и се е оказал пръв, който се е хванал за патлака... въпрос: вие колко давате за майката на пеевски в порядъчно пияно състояние, за да стане той наследник на държавата, основана в лето 681 и пряк наследник на хан Аспарух.

"Нямам обаче никакъв спомен за такова нещо и такова поведение не съответства на моите ценности". като става дума за престъпление всички си губят паметта, но само избирателно. кои ценности изповядвате, за да ви кажем кои сте. грозните жени винаги са били против мъжете, но са властвали над света им. и. да видим докъде ще доведе войната между двата пола. войната, поведена от третия пол срещу всички.

Всъщност, това обвинение трябва да се приеме със същата сериозност от медиите, обществото и т.н. Защото е същото както когато жени обвиняват мъже. Не е нужно да се вадят доказателства. Трябва само да се каже, че е станало. Само Моника Люински е представила някакво доказателство и то беше срещу действащ президент на САЩ.

Хора, това което виждам този път наистина си е разработка на военните. Усещате ли, че целта е да се спре секса между двата пола и така да се прекрати раждаемостта на планетата на която обитатели да останат само тези - третополовите.

Пример как нормалното се възприема като престъпление. Но конкретно тая си го е заслужила. То не може само жените и джендърите да са "жертви".

Браво! С технике камъни - по тяхната глава! Мамицата им недоклатена!

Каквото повикало... Тръмп е един от изобретателите на т.нар. "кьор фишек". Цялата държава се срива под неговото "управление", ама за да не видят хората ги занимават с тока кой кого еал и то не баш еал, ами пробвал бил да го е*е... Да ви таковам и в "държавата"...

така се е сринала - за безработицата точно днес официално данните излязоха - на 41 г. дъно! И си таковай твойта севрна кочина! ай чупка от България!

Тия цифри за безработицата отдавна се манипулират, като се закриват добре платени позиции, и се отварят позиции за разносвачи на пици, миячи на чинии и подобни.

Ма те и в Бг са такива бе! Данните имам в предвид.

може да се обяви за жертва.... Кой ще е арбитъра?

НПО-тата разбира се....

Ха ха ха ... хилядолетия наред независими за кой край на света става въпрос, природата е определила някакъв ред. И изведниъж за няколко месеца ние искаме да променим този ред в някакъв друг което не е наша работа а на природата. Е, няма да стане. И понеже няма да стане просто си припомнете десетте божии заповеди в християнството. Истината е че човек ако ги спазва независимо дали е религиозен , вярващ или невярващ, проблеми няма да има. Мили скъпи и обичани от мен дами. Бъдете си с прородата си такива каквито сте. На този свят изверги има сред всички полове и безполови. Така е устроен света. Просто си отваряйте очите в кого се влюбвате и с кого ще правите семейство, така както и мъжете трябва да го правят. Когато си сточния човек нещата вървят трудно но не излизат извън рамките на човещината. Ако пък искате да живеете като мъжете, не създавайте семейство. Но не очаквайте че мъжете ще се държат с вас като с жена. Разбира се че все пак ще има подобно отношение но те знаят че вие сте им конкуренция. В света на мъжете е така. Жестока конкуренция на всички нива. Това ни е в природата. Постоянно се състезаваме заради женската. Това няма как да се промени. Така че препоръчвам ви живота на "истинската жена". Вие сте тези които избират. А мъжете са тези които се конкурарт за този избор.

Между другото, тъй кат гледам, в скоро време хетеросексуалния мъж в САЩ ще мине на "ръчна" :).Че иначе няма да знае откъде ще му дойде.

А жените ще се скъсат да мачкат катериците и да реват, че никой не ги поглежда. Още по-зли ще станат - на 16 климакс ще избиват

Ей това се казва "С твоите камъни, по твойта глава" или "Като набедят сестра ти за учичница ... иди доказвай, че нямаш сестра". Жена съм и съм против всякаква форма на насилие над жени, деца, мъже, животни ... но не ми харесват крайните активисти. Дано сега тази дама разбере, как едно безпочвено обвинение може да разбие живота ти и този на семейството, и децата ти.

Защо безпочвено, да попитам? Ти беше ли там?

Евала на младежа. Аман от недоани застарели рви.

Ей, я не се обаждай, че ако те хване тая "активистка"........ Ще я нервираш и ще те отнесе като куцо пиле домат :))))))

едно нормално поведение и признание. Секретарки, млади служителки, актриси, медицински сестри се надпреварват (и дори бият) за вниманието на шефа, и разменят всяка дребна фамилиарност за финансова и кариерна придобивка. Висят пред кабинетите на шефовете с часове с надеждата да си поговорят "насаме". А като видяха още една възможност за изкарване на пари и слава, веднага заформиха и движение. Така е още от времето на харемите в империите и в дворовете на монарсите. Или с една дума навсякъде, където има жестока конкуренция на жени за вниманието на един мъж.

Мурва недодрусана! Сега да си припомни думите на Катрин Деньов за красотата и романтиката в ухажването, без значение кой, кого!

Те се борят за права, не за задължения...

""Нямам обаче никакъв спомен за такова нещо и такова поведение не съответства на моите ценности", отрече обаче тя думите на Фиеро." А как ще докажат всички златотърсачки това, което твърдят, че преди триесе годин ги опипвали, ама вие веднага им вярвате???!!! Ако мерите с един аршин, то ТИ веднага трябва да си признаеш сексуалното престъпление!!! С вашите камъни, по вашите глави!!!

Това изказване нещо, като Груачо Маркс и неговите принципи :).

Dobromir Dimitrow

май-май... Сега ги прочетох, но има много истина в неговите известни цитати... и хумор...

Трудни времена за един нормален мъж.Ако си поискаш -лошо,ако не си поискаш и тя ти се нахвърли-още по-лошо.Най-добре е да си доставиш една азиятка по Интернет за да ти е мирна душата и да не те напъва мъжкото достойнство.

Ама аз как съм го закъсал и кому да се оплача не знам. Жена ми какви работи ми прави...... и аз ни моа вечи:))), та се утешавам при съседката, ама и тя почна да ми причинявя същото. Ама помогнете бе хора - да ги осъдят тези и да си останем сама ние - красивите джендъри :))))

Най-после някой официално да каже, че такива неща се случват двупосочно, а не само срещу жените. Сега дали доверието точно в тази дама ще бъде подкопано или веднага ще кажат активистите, че тези обвинения са недействителни? Чакаме следващия епизод.

Идиотиите на "западната ценностна система". Давай да се съдим, да живеят големите адвокатски кантори!

?!? ... бе обвинена в домогване към мъжко внимание ... ?!? Цивилизования свят, явно напълно е изтрещял. То по тази логика, бая народ може да бъде обвинен в домогване към нечие внимание ... като се почне от всяко младо, добре изглеждащо момиче или момче, разни засукани кифли и нацепени батки, бизнесмени със скъпи коли и костюми, дами с маркови дрешки и чанти ... та се стигне до добрите служители, които работят съвестно и всеотдайно, и близки и приятели, който биха направили всичко за нас. Сега, като се замисля, чистачката на входа, много се напъва да чисти ... дали не се домогва до нещо???

но е показателно, че активистката казва, че "няма спомен" за такова нещо....Нивинните хора казавата че НЕ СА ПРАВИЛИ такова нещо, а не, че нямата спомен))))))) вие ще помните ли, ако сте галили някоой/я по гърба и по задните части? А дали ще помните, ако сте посягали към чатала му? тази вярно изглежда като не натакована...

Може да го е правила с много мъже и наистина да не помни конкретния случай

Американците са изкукуригали. Само за поглед може да влезеш в затвора. Хората вече не знаят как да се държат с противоположния пол и как ще бъде третирано. По-лесно им е да спрат да се заниамват. Кокиот до кампанията "Ми туу" - то е ясно, че поне едно 30% от вписалите се са симулантки

#МеТоо

За да има баланс, трябва да се изготви Каспичанска конвенция, която да защитава мъжете от женската глупост, досаждане и изнудване.

Май по-добре, да е "Пернишка" конвенцията :):):)

на тоя младеж. Че на маймуни ни направиха...

Мотото на американските мъже трябва да стане: #Иниеможемдавъртим*урвенскиномера