Цветанов и трима кметове бяха на молитвената закуска с Тръмп

За пета поредна година зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов участва в Националната молитвена закуска при американския президент.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов и трима кметове бяха на молитвената закуска с Тръмп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тръмп с радост е посрещнал тъпия физкултурник от училището за деца с умствени проблеми- Вършец и го е преместил в другия крачол....

Абе късмет. Преди 5 години си влязъл в списъците за тази закуска и сега не може да излезеш от тях и....отиващ. Че току виж се обидил поредния президент на УСА и ни окупира ( то малко сме окупирани вече хем от изток хем от запад) ама нейсе да ни е честит свети Валентин амин. Но гледам че си държат ръцете отпред дали няма да има шутове в т...ките?

Нещо объркаха религиите! Каква молитва, православна, католическа, протестантска или шиитска или сунитска. Циркаджиите евреи от САЩ както винаги не изневеряват на народността си

Пълни идиоти са четримата от снимката, да си дигнат задниците за една закуска, показна... на кой показваме, че сме били там, на кой....? Трябва да си пълен кретен да харчиш народна пара за да кажеш .... бях на закуска при ....ненам кой си и какво от това! Абе пълни боклуци.

Абе дайте им по една баничка с пресолената извара и да мирясат. Щото за една баничка толкова път да бият...

Преди 89г. пиеха водка в Москва, но ми се струва, че крадяха по-малко !

Пълно безумие е да прелетиш океан, за да се срещнеш с хора, които живеят под носа ти, на Балканите! Интересно на каква цена са си направили удоволствието четиримката, за сметка на българските данъкоплатци? А Тотев не е ли чувал, че даже неволно да докоснеш жена, тя може да те осъди за сексуално посегателство? Не че Данчето ще го направи, щом един висш европеец я хвана за коляното, а тя изобщо не реагира. Елит ли е, да го опишеш!!!?

Насам ще ги вземе на стоп някой Ф-16.....

На инструктаж.

Продажници,блюдолизци. На кого се молят - на ...мамона! Тия с третия си мандат съвсем се ос.аха и изперкаха. Та на кого служат и от кого са избрани?

Молят се на господаря си за повече апартаменти

"Традиционната Молитвена закуска сбира всяка година на едно място СВЕТОВНИ ПОЛИТИЧЕСКИ И РЕЛИГИОЗНИ ЛИДЕРИ". Та да попитам, нашите от кои са???

Сектанти от сектата "Гробарите от 8-ия ден"!

Боже,какъв....смирен и богоугоден вид имат!!!!!

Няма да ти мине през ум, че това са най-отявлените крадци в държавата.

А суджук занесоха ли???Ей тъй-да опита човека български специалитет..Да разбере , че суджукът СВЕЩЕН е нашата икона за молитва.

на кого се молеха?

С хвърлените а вятъра пари , една детска градина би имала в менюто си всичко за около 1 и1/2 месеца!?!?!????

За сметка на данъкоплатците всичко може€

А бе с представители на Челна гора и Македония е можело да се срещнат и тук. Нека се каже дали тия са платили от джоба си ходенето до САЩ, където никой не им е обърнал грам внимание.

Забелязвате ли, Иванчо Тотев как се е подпрял на Фандъкова .... :)) селяндурът си е селяндур, пък макар и забогатял и Да, тези са американските протежета в България, селекция, ама де го Бо-Ко ??? Не го канят ли ( СИК мутра ), или нищо не разбира като му говорят там :)))) или и трите .....

На него са му взели мярката отскоро...

Ходят да се молят, а като се върнат, ни налагат джендър конвенции, лъжат и грабят народа. Бог да ви е Съдия!

Чудна снимка-тримата глупаци плюс един! А защо му трябваше на "Голямото ухо" да ходи чак до Америка за да се види с комшиите?!

ченгетата-комуняги следяха и контролираха кой ходи на църква, и му стъжняваха после живота, а сега станаха най-ревностни християни и дори се наказват да пътуват до бившата омразна Америка.

Театърът "закуска" е за пред баламите. Нито Тръмп, пък нито преди това Обама са чували за българските Цеко цървула и други продажни мекерета. Играта е на ЦРУ и хасидите! Някой спомня ли си, кога Цеко цървула тръгна на закуски на янкиния президент и както и на отделни посещения да се кланя на Хабад? - Когато го осъдиха за престъпленията му. Жидомасонската мафия, слугуваща на Хабад, чрез своите мекерата в нашата съдебна система го оневинаха, т.е. простиха му срещу дадена клетва за вярна служба на Сатаните - черно на бяло! И той започна да копае още по-усилено гроба на България. Разнасяше лично куфарчетата с пачки на продажните си слуги от ГРОБ из избирателните окръзи да печелят с подкупи и фалшификации вече три-четири избора подред. Тотев сега е подсъдим и кое трябва да ни подсети - защо е там на закуска?! - Ами по същия технологичен порядък - даване клетва за вярност в служба на сатаните, а те ще го изкарат невинен на съдебните дела за злоупотреби с 1 милион за Зоологическата градина в последна инстанция. Е, за заблуда на слепите и за наказание, че е изложил партията, ще се прости и с повечето от заграбените пари по сицилиански тертип. Бургаското мекере ще трябва да помага за далавери с летището в Камено, Нефтохима и пристанището му, както и други предстоящи далавери на световните жандарми, които да минат напълно безплатно за янките и като грабеж за България, нахендряне на крайбрежието ни на първа бойна линия срещу Русия. Софийската майка Тереза?! - И тя може да бъде опъвана за какво ли не, не че досега не е слугувала вече по тая схема. Най-малкото по заповед на мутрата и на цървула! Това на снимката на фона на еврейската менора от американски знамена са днешните ГРОБокопачи на България! Бъдете проклети, гнусни мерзавци и родоотстъпни пачаври!

Закуската трае един час. 60 минути. При положение, че Трумп е поканил 3000 гости, той ще разполага с 1,2 секунди за разговори с всеки един от тях поотделно. Това обаче ще е достатъчно, Цецо Лажецо цяла година след това да разправя по кабеларките, с кого е закусвал.

Вероятно си е увил закуската в салфетка и сега ще си я държи под възглавницата.

Не му е необходима цяла секунда и нещо. Трябват му десети от секундата. Хвърля на масата листата с новата конвенция, защипани с телбод, а най-горе е закарфичена Инстукцията за изпълнението. Докато те са във възуха още, човека казва необходимото: "Изпълнявайте!" Защо се чудиш - той е шампион по въпроса и може да счупи секундата. Аз не съм и не съм тренирал отдавна, но дори така ше ми отнеме мах 0.5 сек... :)

и поради защо този пъпеш с 6те дарени апартамента и куклата на конци кмет на София са в САЩ.

Значи все пак сме си колония, преди тичаха до Москва на работни вечери сега закусват в САЩ. Заплатите кога ще изравнят поне с тези в Европа

Идиоти, толкова ли не можаха да закусят в БГ, ами трябваше да бият 9 часа полет за една закуска.

В София за такава закуска ще ти поискат между 20 и 2000 лева. Там е безплатно. Парите за апартамент се събират трудно..... "Капка по капка-вир. Вир по вир- язовир"

А, в язовира какво? Шаран след шаран- лапнишаран. Пълно е- бол! А след апартаментите- МОЛ, където те се множат и искат рибки бананки или други рибки като в детска приказка. Но аз не съм Лили, която и каквато и да е тя... Мда.

за благото на народа и за негова сметка, разбира се.

Умилителна снимка :) Просълзява...незнайно и знайно защо.

Защо се правите , че не знаете какво стана на тази закуска, когато бяхте там? Всички българи та даже и аз бяхме там! Една огризка от мен си спомня какво стана, но щом не помните да ви кажа: Изядоха ни- това стана! В омлет с бекон и черноморски омари за допълнение /"органик", естествено/. Някои даже сложиха и по щипка сол, лют пипер, оцет и чесън да да ставаме за нещо- като забранено шкембе. Не се целуваха след това, но бяха доволни.

то пак една закуска маааа-яицата сурови , бецона прегорял , портокаловият сок вкиснат - пфууууу! добре че в самолета сте дадат нестичко - иначе от глад си умираме!

Тия всичките боклуци са се молили на Луцифер ! Всички знаем на кого се кланят !

трябва да си(дори не знам, каква дума да използвам) за да вярваш, че ще се срещнеш с Тръмп, на всичкото отгоре и да се червиш, че най-некорумпираните са откраднали, кой вилица, кой нож, кой каквото му падне? По- голямо самопризнание за крадливата в същност нямаше как да направите, но както се казва в поговорката, насрахме се ,но не се изложихме. Отврат. Не се ли засрамихте от народа, за чиято сметка си развяхте задниците до Америка?

за кво се молиха тези на снимката,тва болестите не ги подминаха

Цецо им е платил закуската и ги е скрил от Цацата да не им прати качулките с броне-жилетки!

А къде е Тръмп, защо го няма на снимката.

гледа записите Цвъки и компания, да не са задигнали нещо, независимо, че Цецко на инструктажа каза на кметчетата да не си помислят да откраднат нещо. Справка - dir.bg от деня преди заминаването им.

въпросната молитвена закуска се ходи по два начина, По лична, поименна покана от Президента на Щатите или като си платиш.Не е необходимо да гадаем, нашите навлеци как са отишли, защото ако беше по покана, всичко що е висикоговорител тук щеше да гърми, че са поканени!

с техниката. Техниците са виновни, но ще тръгне високоворителя, работи се по въпроса. Старите техници са сменени с нови.

Е чак пък толкоз - молитвена!

А как иначе? Идват всякакви от кол и въже и се молят и Тато Тръмп да доде и дай Господ да се здрависат поне с него!?

Молитвената закуска при Президента на САЩ някакво партийно събитие ли се явява? Защото нашата "делегация от закусващи" е съставена само от ГЕРБоиди...?!Можеше поне един патриот да вземат, ако пък делегациите са от управляващи! Герберска му работа!

Да хапне от муфтата, не я организира той!

протестантската църква я организира

какви молитви от неверници,там са да ги подковават срезту руся

На тези "закуски" се ходи след като си платиш. Направете сметка колко ГЕРБаджии са ходили , колко години поред и колко пари са платени за това "традиционно" ходене.

Че това си едно голямо, ,изхождане, ,

Много просташко е поведението на пловдивския михлюзин Тотев, поставил ръка на рамото на Фъндъкова. Това не е семейна снимка, алооуу, а чисто сексуално домогателство на Бае Ви Ганя.

Може пък да пукнат гума над океана.

ТОЛКОВА МИ СЕ ИСКА ДА ГИ ОБИЖДАМ, ДА ГИ НАРИЧАМ, ДА ГИ ГЪРМЯ. НО КАТО ГИ ВИДЯХ НА СНИМКАТА СИ КАЗАХ,ЧЕ ИДИОТИТЕ СМЕ НИЕ ЩОМ ТЪРПИМ ВСИЧКО ТОВА.ПОДИГРАВАТ НИ СЕ, УНИЖАВАТ НИ,А НИЕ ТЪРПИМ УХИЛЕНИТЕ ИМ ФИЗИОНОМИИ ОТ МОЛИТВЕНИ ЗАКУСКИ

НИЙ-ПРЕД КОФИТЕ ЗА БОКЛУК

ИЗЛИШЕСТВАТА ВИНАГИ СА ПАГУБНИ,БЕ КРЕТЕНИ ОТ МОЛИТВЕНИТЕ ЗАКУСКИ .СМЕШНИЦИ, НАУЧИЛИ СЕ САМО ДА СЕ ХВАЛЯТ И ДА СЕ ПРАВЯТ НА ВЕЛИКИ.ОПЛЕЧКОСАХА ВСИЧКО, НАХАЛНО ОКРАДОХА И ПОРУГАХА ТРУДЪТ НА МИЛИОНИ БЪЛГАРИ. КОГАТО ПРОЧЕТОХ "РАЗРУХА " НА ВЛАДИМИР ЗАРЕВ ИЗПИТАХ ПОЧТИ ФИЗИЧЕСКА БОЛКА. КНИГАТА Е НАПИСАНА СЛЕД КАТО АВТОРЪТ ВИЖДА СВОЙ УЧИТЕЛ ДА РОВИ В КОФИ ЗА БОКЛУК. ТЕЗИ НАГЛЕДЦИ ОТ СНИМКАТА НИ ДОВЕДОХА ДО ТУК.

ФЪНДЪКОВА. ОНЯ ГОРЕ Я УДАРИ ЗДРАВО, ПРЕДУПРЕДИ Я ДА СЕ СПРЕ,АМА НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ СОБСТВЕНИЯ СИ ИЗМИСЛЕН СВЯТ НА РУСКАТА ШКОЛА....МОЖЕ ПЪК ЗА ТУЙ ДА Я Е ВИКНАЛ ТРЪМП

БЕЗ ТЯХ НА МОЛИТВА НЕ СТАВА.ИДИОТИ.ПЪЛЕН КУЛТ КЪМ ЛИЧНОСТИТЕ.КОРПОРАТИВНО -МАФИОТСКИ МОДЕЛ.АРОГАНТНИ. НЕНАСИТНО АЛЧНИ, ПРЕВЪРНАЛИ ГЕРБ В ПАРТИЙНО ООД ЗА БЪРЗИ ОБЛАГИ И ТЛЪСТИ БАНКОВИ СМЕТКИ. ГОСПОД ВИ ВИЖДА ,БЕ ИДИОТИ

И нашият Митко Вафлата, и той нареден на масата. Да дойде да си види града, че вече целият е станал на дупки, като картофена нива. Тръгнал да обикаля, и да харчи паричките на тези дето три пъти го избираха.

ДОЛУ ВСИЧКИ , НА КОИТО АФЕРИТЕ МИРИШАТ КАТО ИЗОСТАВЕНО СМЕТИЩЕ. ЦЕЦО-КРАДЕЦО, ЙОРДАНКА -РУСОФАНКА И НЯКОЛКО ТИКВИСЕ МЕТНАЛИ НА ГЪРБА НА НАРОДА. ХУДОЖЕСТВЕНАТА САМОДЕЙНОСТ ЗАГЛУШАВА НАГЛОСТТА ИМ

впечатление,че всички са от Южна България.Геноцидът над Северна продължава.

Национални изменници.

На снимката са 100%

Митко и Данчето са отличници, добре, но Тотев е тройкаджия, можело е да отиде Лилето.

ви приседне закуската крадци и майкопродавци.