Окончателно приеха закона ”Пеевски-Цонев” за КТБ

Парламентът окончателно прие на второ четене промени в Закона за банковата несъстоятелност, внесени от Делян Пеевски и Йордан Цонев от ДПС заради КТБ.

Обратно в новината

Коментари - Окончателно приеха закона ”Пеевски-Цонев” за КТБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хайде на бас, че и от този закон, както много други няма до последва - НИЩО.

Предаванията в BiT са спрени до второ нареждане Гостувания се отменят в движение, каналът излъчва само новини Предавания по телевизия BiT са спрени до второ нареждане САМО ДЕН, СЛЕД КАТО МЕДИЯТА БЕ ОБЯВЕНА ПРОДАЖБАТА НА МЕДИЯТА!?!?!! В петък каналът не излъчва никакви предавания, а само повторения на стари. Това ще се случи и през уикенда, СТАВА ЯСНО ОТ - забележете! - СЪОБЩЕНИЯ НА ЖУРНАЛИСТИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ!!! Новият собственик - телевизионният продуцент Мирослав Янев, събрал екипа на предаването 11-13 15 минути ПРЕДИ ПРЕДАВАНЕТО!!! И СЪОБЩИЛ, ЧЕ НЯМА ДА ИМА ПРЕДАВАНЕ! ГОСТИТЕ СА БИЛИ ПОМОЛЕНИ ДА СИ ТРЪГНАТ!!! (голям зор ги гони някои, явно!) СВАЛЕНО Е ПОЧТИ ВСИЧКО ОТ ПРОГРАМАТА, освен новините... (спомняте ли си как Пеевски свали и Ани Цолова от ефир при Нова телевизия, след като тя и Виктор Николаев бяха свалени от ефир и в другата голяма телевизия, само защото настояха да получат отговор на въпроса, който всички в България задаваха! Петък, 9 февруари 2018 год. Медиапул

ми обявете го бе! напишете, че вярващите в Аллах, пеевски и цонев създадоха поредното си недоношче, каквото е и истанбулската конвенция. та кухнята е една и съща.

делян пеевски и цонев в какво вярват? в Аллах???

не, че нещо, но така ще бъде приета и истанбулската конвенция от хамид хамид, клошар клошар, полу-полу човек-човек и продал се за един долар в повече.

Браво! гласувай те пак за ГЕРБ....

Законът е екстра! Шишо ще ми се отчита редовно, а иначе ще се правим, че с ДПС никога заедно.

САЩ ВЕЧЕ ПОЧНАХА ПРОЦЕДУРАТА ПО МАГНИТСКИ - ПИШЕ ГО В СЕРИОЗНИТЕ САЙТОВЕ ДНЕС. ТАКА ЧЕ СЪМ СПОКОЕН - ЩЕГИ ПОГНАТ ГАНЬОВСКИТЕ СЕЛСКИ ТАРИКАТИ И - БОЙЙЙ! ЩЕ ИМ ГЛЕДАМЕ СЕИРА!

лъсва коалицията - НС срещу народа! И патреотите, дето реват кат карпатски мечки включая!

от 5 -те милиарда заем теглен от ДЪРЖАВАТА с който бяха платени ЗАДЪЛЖЕНИЯТА НА СОБСТВЕНИЦИТЕ на фалиралата банка са ВЪРНАТИ на БЮДЖЕТА?? Какво се случи с активите на КТБ и защо въпреки , че бюха ВЪЗБРАНЕНИ те отидоха при единият от собствениците на банката - представляваният от МИЛЕН ВЕЛЧЕВ АКЦИОНЕР ВТБ!! КАК СТАНА ТАКА, ЧЕ ВМЕСТО ДЪРЖАВАТА ЦАРСКИЯ ПРИЯТЕЛ СПАС РУСЕВ СТАНА СОБСТВЕНИК НА ВЪЗБРАНЕНИЯ ВИВАКОМ. Оператора струва милиарди евра, но ЦАЦАРОВ , БОРИСОВ и КОРНЕЛИЯ са слепи пред случилото се!

са го дали отдавна французите - шарше ла кагебе ???

всички пътища водят към КГБ - Пеевски е подлога на Доган, а той е посредством ДС техен сътрудник. Освен това ВТБ притежаваше сериозен % от капитала.

интересен момент е, че Русев още не е собственик. Безумната идея да разиграят този цирк в Лондон им донесе много разочарования. Малко се пише по въпроса, но само в България такива кражби лесно се узаконяват. Другаде е трудно и струва много, ама много пари.

изплъзнаха ви се някакви мангизи, не прибрахте всичко и сега чак закон сътворихте за следващия фалит на еди коя си банка да гепите всичко...... бяхте д.пе и гащи с въпросния "крадец" от белград, обирахте хората и държавата заедно, после прибрахте вие мангизите и обвинихте само единя от тандема....не сте сами, заедно сте всички производни на бкп

Кака Курни що мълчи, шнур в устата ли държи? Парламентарния картел си живее много добре. Цирка си върви и кучетата вече не лаят.

Тихомълком си вървят закончетата на шайката, концесийки, приватизация, а стадото се занимава със страшните джендъри....

По кой закон ще работи законодателството ни - ПО ТОЗИ НА ДЕБЕЛЯН ПЕЕВСКИ или по ЗАКОНА МАГНИТСКИ ПО КОЙТО МАРТ МЕСЕЦ ТОЙ И ГЛАВНИ ПРОКУРОР ЩЕ БЪДАТ ОБВИНЕНИ ОТ ПРЕЗИДЕНТА ТРЪМП ЗА ПРЕСТЪПНИЦИ?! Ние остров на БАНДИТИ и ПРЕСТЪПНИЦИ ли сме или демократична държава в която някой трябва да обяви ИЗВЪНАРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ и закара на стадиона цялата тази БАНДИТСКА ИЗМЕТ обрала държавата!

на ОДС кагебистката ДПС беше навряна в к.чи г.з и не смееха да гъгнат !!! При всички останали правителства си развяваха болшевишкия байрак както си искаха.

правилно ги нарекоха "проклятието на България"...... но и до ден днешен един си плаща затова....отмъстителните го..еда бълват ли, бълват книжки безплатни, че не те, а той, злодеят е обрал държавата и хората... изроди - и те, и тези където не ги вкърват където им е мястото

КАКВА Е СДЕЛКАТА ДПС - ГЕРБ, СЛЕД КАТО ГЕРБ ГЛАСУВАЗА ТОЗИ ЗАКОН КАКВА Е ЦЕНАТА НА ТАЗИ СДЕЛКА

КАК СИ ПРЕДСТАВЯТЕ, ЧЕРВЕНАТА ГЛУТНЕЦА ХИЕНИ, ДА ПОДКРЕПИ НЕЩО В КОЕТО Е ОСНОВЕН УЧАСТНИК !!! ЧЕТЕТЕ ИМЕНАТА НА УЧАСТНИЦИТЕ В ГРАБЕЖА, КОИТО ИСКАТ ДА ДОРАЗГРЯБЯТ !!!!!

КОЙ КОЙ КОЙ НАПРАВИ БАНКА КТБ И ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ ПЪРВЕНЕЦ В БАНКОВАТА СИСТЕМА. Я МАЛКО СЕ УГРАМОТИ И СЛЕД ТОВА ЛАЙ И ВИЙ ПО ФОРУМИТЕ - КОЙ КОЙ КОЙ ВКАРА ВСИЧКИ ПАРИ НА ДЪРЖАВАТА В ТАЗИ БАНКА.

ОЗИ, КОЙТО КРАДЕ ОТ БАНКАТА ЗАЕДНО С ЦВ ВАСИЛЕВ ПРАВИ ЗАКОН КРАДЦИТЕ ВИКАТ ДРЪЖТЕ КРАДЦИТЕ

До къде стигнахме-най-"честните"да правят закон за банките.

Добре че не ни управляват ДПС в коалиция със сините или червените комунисти!

ИСТИНАТА Е, ЧЕ ДПС УПРАВЛЯВА ЗАЕДНО С ГЕРБ - САМО ЧЕ ДА СЕ СКРИЛИ ЗАД КУЛИСИТЕ - Т.Е. ЗАДКУЛИСНО БОЙКО 4 ЩЕ БЪДЕ С ДПС. А АСЕГА ДА ВИ ВИДЯ . КЪДЕ СА ВИ ПРОТЕСТИТЕ

Следващия ми закон ще е за Здравословното Хранене и борбата с наднорменото тегло! ама първо да довърша закона за свободата на медиите!

цирка е пален

Има ли някой да каже, че Борисов и Пеевски не са комбина? Да застанеш зад закона на тези, които фалираха зорлем една банка е толкова граничещо с идиотизъм, че каквото и да се каже, ще е недостатъчно силно! Жалка история сте, управлящи! Супер жалка! "Не слушай какво говоря, а виж какво правя", нали така? Е, видяхме и чухме, а който има мозък, може и да помисли...

Крадеца вика крадеца.

народът щеше да срути държавата заради него преди само няколко години, не стана шеф на ДАНС, но пък си намери друго поприще - да кове законите в държавата тая планина от сланина

С колко гласа беше приет закона на Пеевски....? Как гласуваха политическите партии, без БСП....НУЛА информация..... Тука всички са шарлита....

Вчера купих на детето Дебеланчо и новата телевизийка Би Ай Ти (BIT). От писане на закони не му остана време да си играйка!

Айде, като сте тръгнали приемете му сега на конвейр и Закона за медийната среда, че да се приключва и с тази мъка... Едни около 10 % му се губят само на корпулентния, че да налапа всичко! Така с един куршум два заека - хем всичко ще е в пухкавите му ръчички, хем собствеността на всички медии ще е ясна, щото собственикът ще е само един;)

На печелившите - ЧЕСТИТО! И да почерпят!

Пееф си отиде, само в огледалото го виждам вече.

Тези двамата...още не мога да разбера, как точно ще заметат след себе си. Едно е ясно - следи няма да има.

Такова голямо лйно замита ли се лесно. Все пак е от Пеевски. ;)