Ска Келер: Гласът за Пирин се чува в Брюксел

Това, което правят протестиращите, е фантастично. И гласът им се чува в Брюксел. Това е много важно, защото изглежда, че българското правителство не ги чува.

Обратно в новината

Коментари - Ска Келер: Гласът за Пирин се чува в Брюксел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От височината на кое минаре, завършилата университета Шабанчъ в Истанбул Ска (що за име!?) раздава правосъдие в чужда държава със самочувствието на добре платен командирован сюнетчия?

Откъде накъде тази депутатка ще се бърка във въпрос, който касая нашата вътрешна политика?

ТО какво прави у нас и кой му е искал мнението

Какво са турски науки?

Голямата борба на ,,еко активистите и елените'' е да превърнат БГ в Еко- дупка.

поредната западнячка ,която от презадоволеност я избива на някакви комунистически идеали. да отиде да живее в Банско и тогава да решава съдбата на местните.Предполагам е чула за Банско преди два месеца,и вече предлага големите* идеи за развитие.

Няма друга държава с телевизионна партия, вкарана от простия народ в парламента. Сегашният вицепремиер навремето спря Бургас-Александропулос. Ердоган ще му даде орден, защото за Турция, мита, такси и пр. прз Босфора си останаха. Тогава беше еколог, сега е антиеколог. Зрънкат прости хора и тук небивалици. Щом като Пирин е Национален парк, четете законите на Швейцария за на.паркове. Няма строителство, няма дявол- Нашите мутри бетонираха и Банско и го направиха на нищо от китно българско селище. Това е резултата

Какво зная за Ска Келер. Млада и симпатична. С добри презентационни умения. Направи следното изказване в европарламента: да поселват мигрантите в Източна Европа, защото там ще се адаптират по-лесно. Ако страните се съпротивляват, ЕК ще ги притисне. Точно на тази жена предоставиха да води доклада за корупцията в България. Може да е случайно, може и да не е! Сега действа да не ни финансират магистралата. Защо не спре немските магистрали? И те минават през гори и поля, в които има животинки! Пирин не бива да се развива като туристическа база! Защото парите трябва да текат на запад, а не на изток. Аз също съм против застрояването в планините, градовете и край морето, но искам страната ни да се развива като туристическа дестинация. И знам, че не искам Ска Келер, заради фалшивата усмивка, недобронамереността й и не особено качественото й мислене.

ПРЕЗ НАЦИОНАЛНИ ПАРКОВЕ! НАЦИОНАЛНИТЕ ПАРКОВЕ В ШВЕЙЦАРИЯ СПИРАТ ДА ПУСКАТ ХОРА В ТЯХ ПРЕЗ ЗИМАТА.

Ска Келер? Герой от джендърски сериал.

на мен това нежно момченце ми харесва

Келер в прав текст Ви обяснява как е в Германия-ннннееее Тя еее зелена мафиотка...и.тн.Много нещастни и неудолетворени хора има в България-личи по-много от коментарите.Нали затова Тя е тук да вдъхне малко смелост да изпълзите от дупката-да се огледате да видите Закона се потъпква с/у ВАС.

Типична уродлива евролевичарка водеща перманентна борба с неустановената си сексуална идентичност.

Когато нямаш аргументи , единственото, което остава , за да ти лекува нараненото самочуствие, са личните нападки. Типичен цекоджендър.

тия "протести" водят само до неудобство на нормалните граждани, които не излизат срещу заплащане да блокират улиците в София и стига с тази наша търпимост към платените протести

Прав си, трябваше някой ТИР да мине през тълпат платени селяци на Е79 край Симитли, ама на , пак случихте на толерантни хора, цековски джендъри.

какъв пирин я гони тая, тя ако й дадеш карта не може да посочи къде точно е планината и какво се случва там. супер тъпо е да я ползват заради поста й.

Ей, цековчета, изядохте се от злоба. Чети бе главо , ако можеш, тя ще посети Банско и говори с местните хора !!!!!

и тази ли е българка? след габриел няма да се учудя.

не, не, не не!

МАРШ на работа!!! Свършете нещо полезно със собствените си ръце!!!!! Здравословно е, поумнява се и не изисква пари, а носи пари. Стига сте драскали по сайтовете. Преди 20-30 години еколог звучеше престижно, отговорно, едва ли не хуманно и предполагащо поставянето на "интересите" на Земята и цялото човечество, пред личната изгода и цели, а днес е символ на рекет, безотговорност и пълна липса на чувство за справедливост и мярка. ....не само, че се оядохте, ами се и осрахте.

Третополов зелен паразит

"...но настояват да я наричат Ска. Родена е през 1981 г. Изучавала е Ислямски, Турски и Еврейски науки. От 2009 г. е евродепутат от фракцията на Зелените. У нас името й нашумя, когато през лятото на 2017 г. предложи цели сирийски села и градове да бъдат преместени в държавите от Източна Европа за по-лесна интеграция." Качете го това най-горе, че хората се лъжат и четат целия пасквил.

този истински джендърмен Келер мноо переспективни науки учила?

".... управляващите така и не са се съгласили в плана за управление на НП Пирин да се впише ясно, че ще се строи само един лифт" Ха що така бе управляващите, защото тогава няма да си вземете комисионната ли?????? А кой казвате е реалния собственик на фирмата концесионер, защото определено не Г. Георгио!!

Брюкселска...............

Джамбазът пък на коя България е представител. На българската природа очевидни не е, на българите очевидно също не е , щом иска да ги прави камериерки и сервитьорчета и безплатен обслужващ персонал в Туризма. Освен на Цеко Минев друг не виждам. Преди МВРО пък с Ники Додука беше първа дружка на Цветан Василев , който обикна българина с 4 милиарда отзад и МВРО и Додука ни преставиха в Европа именно с парите на тези българи, прилапани от Цветан Василев .

Този третополов джендър виждала ли се е в огледалото на какво прилича и защо не отиде да протестира в Австрия,Франция

В съседната улица не са разбрали, че има протест. Какъв глас, какъв Брюксел?!?!?! Всички и казват на Корнелия Нинова, че не става за политик, ти си тръгнала да заработваш чрез нея. Ясна си!

или жената?!

третото - само трябва да подпишем

Банско е Слънчака номер 2. Морето мутрите го осраха, сега искат да направят същото с Пирин. Това е простата истина

"Нейното истинско име е Франческа Келер, но настояват да я наричат Ска. Родена е през 1981 г. Изучавала е Ислямски, Турски и Еврейски науки." ------------- Ориентиран джендър е тая.

А ти си още неориентиран, ама в маалъта ше те настроят правилно.

В мрежата всички джендъри сте много смели и духовити, но наяве?

Пирин не е собственост на една банка и на Юлен. Пирин принадлежи на всички Българи. В същност съобщиха ли кой е собственикът на Юлен?

Е как кой? Георгиус Георгиу Същият, който е собственик на влака, взривил Хитрино

А ти знаеш ли кои са собствениците на хотелите в слънчака или само с/у левчетата на прокопиев можеш да храчиш?

Ска да ходи да събаря лифтове и да разваля писти в Алпите и тогава да дойде у нас.

Ти иди в Алпите, да видиш разликата с Банско и защо там НЯМА нужда да се разрушава каквото и да е. Само с гледане на БТВ няма да ги проумееш тия работи.

Селски дебил,в неделя се върнах от Австрия......вече 11г. карам ски там а сега бях на Капрун(чувал ли си изобщо за гледчерите там) та за това място се минава през половината Алпи и във всяко селце има поне по няколко писти и лифтове без да е някакъв курорт от някаква величина но тук за едни стотинки се скача по жълтите павета и за това сме все последни и бедни....на българския казан няма дявол да пази защото самите ние се дърпаме в него...."ПРОЗД" НАРОД И ВИНАГИ ЩЕ СТЕ БЕДНИ ЗА ТОВА!!!

Келер е абсолютно права. Още повече,че нашия случай е 100% долнопробна корупция на най-високо ниво

За мен участието на евродепутатката от Зелените Ска Келер е недопустима намеса във вътрешните работи на България ,която е суверенна държава .Дали е носила курабийки ?!?

Алоу, невежий , в кой свят живеете ? България НЕ е суверенна откакто се е присъединила към ЕС и оттогава всички нейни вътрешни проблеми са и проблеми на всички граждани на ЕС. Панимаеш ?

Направете едно сравнение между Банско и ски зоните в Алпите. Разликите са огромни, както Черноморието спрямо Гърция и други дестинации. Бетон срещу еко строителство.

Тази, дето ни изпращаше цели градове бежанци, сега пази Пирин. Утре ще прави друго, стига някой да плаща.

Жалко само, че има разумни протестиращи, които се подвеждат по евтини политически гимнастики...

А за Истамбулската конвенция чува ли се гласът в Брюксел?