Българинът застрахова най-често колата си

Най-масовите застраховки в България са автомобилните, което не е изненада и е тенденция през последните години.

Обратно в новината

Коментари - Българинът застрахова най-често колата си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не защото му е свидна а защото е задължително

не ползвам кола и съм щастлив,че не давам пари за излишни разходи.заради два,три километра ползвам велосипед. всеки ден пътувам до работа със автобус по 50 км.когато искам да отида до германия ползвам самолет или автобус!

ти си сигур издънка на фердинанд Сакскобургорски))): Е така е, вие от висшето общество сте така. Ама между другото има още 7 млн души покрай вас. Не сте само вие на тоя свят!

друго си е издънките на партизаните да карат изгнили дизели на 20 години, с махнати катализатори. Да се качва на печката вместо да повърви десет минути и да паркира в градинката ! Да не признава контейнерите за разделно събиране и всичко да лети през терасата.

Никой не обича да си има работа със застрахователи, ама пък с нашенски съвсем. При тях графите са само две - даде ни и взехме му. Как да им повЕрваш ? И те така ....................... !!!

да се даде и следното заключение - работещите българи най-често ходят на работа през годината??? Естествено, че най-много застраховки има на автомобили след като е задължително

А по кое друго време могат да ходят на работа, ако не през годината?

за нашенеца колата е по важна от жената!хляб и дрехи може да няма но пари за бензин масло и части трябва да има защото за разлика от жената без пари колата няма а помръдне и милиметър!

Колата се застрахова най често защото е задължително! Други неща не се застраховат по простата причина че 85% от населението живее месец за месец и често за да го искара взима бързи кредитити даже и то за ядене, ток, вода. Не си прав че българина поддържа и колата си, 90% от колите са в окаяно състояние джижещи се на приципа докато се счупи. А кога то се ремонтира колата поне 95% от хората гледат най евтиното. Поне 90% от шофьорите в наше време са тотално неграмотни по отношение на колите и не могът да си проверят елеменрани неща по колите. Почти толкова нямат дори манометър да си проверят гумите! (За да не ме наплюе някой лошо, аз карам чисто нови коли и дори съм състояние да си ремонтирам повечето възли и агрегати по тях. Карал съм не малко време стари коли които съм ремонтирал лично.)

Ти СИ , като всички останали щом пишеш тези глупости.