Полицаите, спрели Радева, не са видели, че е кола на НСО

Десислава Радева не е шофирала колата, която е била спряна за проверка от полицейски патрул.

Обратно в новината

Коментари - Полицаите, спрели Радева, не са видели, че е кола на НСО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Радева е точното опровержение, че всяка секретарка (домакиня) може да управлява държава. Уникална посредственост и селяния!

Полицаите са били прави, защото госпожата Радева няма право да се вози в автомобил на НСО

Баси тъпата нация.Терминатора докато беше шеф на Калифорния, междувпрочем много по отговорна и с тежест служба от тази на шапкара. Глоби собствената си жена при това шофирала частния си джип. И въбще не си спомням съпругата му да са я возили фрии и охранявана докато Шварци управляваше. А в България даже бесерчетата набързо събраха агитка старци със знаменца да величаят недоразумението радева и фатмака.

Спомняте ли си една ювелирна акция на полицията в Белите Брези (1994) Май нищо не се е подобрило за над 20 години . . . .

ЕГАТИ ПОЛИЦАИТЕ, ЕГАТИ ДЪРЖАВАТА. ВСИЧКО Е ВМИРИСАНО ОТ ГОРЕ

Направо си казахте че колкото сте некадърни вие толкова и полицаите дето им ръсите наши пари за да не ви нарушават спокойствието с протести че и оръжие имат за разлика от другите протестиращи дето нито ги чувате нито ги виждате..В България вечно няма връзка между институциите защото така вие изгодно...Трябва да си най големия тъпак да не разпознаеш кола на нсо и се чудя как не са вдигнали останалите патрули да им се притекът на ''помощ"

Тая изобщо не е първа дама! Само резели президента. Хай сиктир ма от София кифло.

Нима тези коли не трябва да спазват правилата за движение? И за къде е бързала тази! И езобщо не я наричайте първа дама. И сега ще пострадат слежителите на реда, които сас си вършили работата. Затова всеки ден има убити по пътищата, че защо да си гледат работата полицаите, като ще отнесат и наказание. Така, че тая да защити служителити и да си плати глобата. Умрял някой да я трепе, че да има охрана от нашите данъци да получават заплата.

Къде си т-г-жо Йотова,нинова,привикайте това НИЩО и му обяснете,че реши "рейтинга"на мъжа си.нямам думи в речника си за тая. И друго,престанете с гова "генерал"деси,защото е архаично,отживелица и тъпо.Жената на мъжа била с един чин....и прочие.В къщи да си се генералосват,ако ще и генералисимус да и вика любо..ика й.Не прави чест на журналисти да се гаврят с ВОЕННИТЕ ЗВАНИЯ.

за сметка на данъкоплатеца,нали?!Всички плащаме,за тая куха леЛка!

То вашите кранти гербераски се разхождат на наши разноски не само в България а и извън нея ама не ви дреме нали защото са си ВАШИ и са много повече харчове ама къде акъл да разберевте разликата между милион и милиар...

Каракачанов, не те ли е срам да лъжеш .Колко ще ти плати президентчето за това .Тая е толкова нагла ,била е сама и не е спряла пред полижаите ,къде се намира ,кой им дававъзможност да си правят каквото искат в държавата Чакаме да бъде НАКАЗАНА И ГЛОБЕНА ЗА НЕСПАЗВАНЕ НА ЗАКОНИТЕ В СТРАНАТА .В Канада министъра сам се глоби че е нарушил правилника на каране ,а това семейство на тоя президент -ще лъжат и карат и други хора да лъжат .И ТОЯ РАДЕВ ЩЕ ГОВОРИ ЗА КОРУПЦИЯ-НЕ ГИ Е СРАМ- МОШЕННИЦИ........

да а затози има пари във бг то а за мен не .обяснявам.вчера ми спряха инвалидната пенсия от 165лв защото тежа на държавата ама за тоя може .че то само бензина на ден за тая е колкото месечната ми пенсия ама това .и после как да не си щастлив че поне децата и внуците ми са далеч от родната деѝствителност

а бе,за да вдигнат палката,значи има защо...какво като е кола на нсо...ами ако шоферът се е напил,или е опит за отвичане... ако се вкара наредба,че нсо автомобили не се спират,то ще си е чиста предпоставка за нарушения! друг е въпросът защо водачът не се е подчинил на "палката" и се е стигнало до преследване: 1.или е карал с превишена скорост 2.или не е трябвало да се знае,че дамата отива някъде

На тая нахална женица няма ли кои да й каже, че сваля рязко имиджа на президента.Като каква се изживява?Тя всъщност беше любовница на пилота която по стечение на обстоятелствата набързо му стана съпруга за да не стане скандал.

Голям политизиран примат и невежа си.Използване на НСО не зависи от личността ,а от закона.

Акцията за Радева в разпоредена от Цецо ухото без знанието на М-р Радев и Борисов.Цецо Ухото не може да преживее ,че Радев е президент и нивото му е да разбира само от покупко на апартаменти на цени ФЗЦ .Всеки полицай и жандармерист има написана информация ,кои са номерата на колите в НСО,както и колите на баровците спонсори на МВ Р.Това си бе пар екселанс активно мероприятие на ГЕРБ и новинка за удобните на управляващите медии на Пеевски.

Спокойно, всичко е под контрол. Случката се класифицира като "кризисен пиар"

Сраммм, другарко "Първа Драма", срамм и позор, вървете си на село, София и България не ви харесват, нагла сте и проста, много примитивна....

едно продажно д...

за принцеса!

другарите,си!

Каква "първа дама" бе хора, няма такава в България, тов не президентска република, няма такова нещо по Конституцията ни. И от къде на къде се вози тая жена в кола на НСО с охраната му и "специален режим" на движение. Като каква. Това са наши пари, на народа, тези пари не изкарват а само харчат. Искат да са недосегаеми, защо не пишете че са се движели с превишена скорост, или Закона по пътищата за тях не важи.....Какви са тези нагли селяндурки и сега се свиква на най-високо ниво МВР и НСО да се изяснят нещата и да няма други такива "недоразумения". То недоразумението в лицето на наглата генерал Деси отдавна е изяснен, не е ясно до кога ще ни втрещява с поредната простотия и нахалство.

valentor

кога е "специален режим на движение" ? щом няма видима мигалка ? вероятно е таен специален

те "милиционерите"..... и дилърите на Пиротска не виждат... КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ!

...И крадлива. Това са най- големите утрепки в нашето общество.Особено ония в районните у-ния!!!!

Защо НСО охранява РадеваЗащо НСО охранява Пеевски?Защо НСО охранява Доган?Защо?

кат хралупа .

Селскокото парвеню, не знам защо наричано първа дама, а не съпруга на президента на какво основание харчи пари на данакоплатците.

Добро утро. Вчера прочетох за въпросната случка тук и на още едно - две места. От написаното прави впечатление, че официалните институции замазват нещата. А институции бол и като координират "замазването" ще стане зид та ще дрънка... Пиша за друго. Чета коментарите и ми прави впечатление, активното присъствие на троловете от типа "социалистически амбреаж" , като опорната им точка е - За Деса много , много не приказваме а ругаем стражарчетата, че са кьорави. За сведение, не съм гербераст, но адски ненавиждам лицемерието. А БСП е еманация именно на това.

Как не са разпознали кола на НСО. Те с какво образование и ценз са, като сте им дали коли.

защо не си каже направо, че се опитват да изкарат виновни полицайчетата, които са си вървили работата. затова че госпожата провинциалистка е карала без книжка, нарушила е правилника и не се е подчинила на стоп-палката. професионален шофьор не би си рискувал книжката да бяга от полицаите. още повече, че шофьор на нсо само си показва картата на полицаите и си продължава

Да си припомним другари, как започваше песента на древноколхозника о' Мирчо от Владибезток, Селяндуряда: - О ! Музо, възпей срамът на де' Била, в таз пиеса за проста Кеса !

И как го разрешихте този казус ? Да очакваме ли в скоро време да отцепвате и движението, а от МВР да ескортирате НСО когато минава президентшата за да няма недоразумения ????

Каракачанов, кучето което лае не хапе. Хайде продължавай да се навеждаш пред Тиквоча и спри да лаеш...

той на тиквоча ти на фатмака все отбор бантускотове а махна си търсите

маминото синче от булгартранс газ се надрусало и пукнало ,много хубаво живота не прощава и на крадливите бг олигарси !!!!

а Тая има ли право да се вози на тази кола?Каква е тази ? Няма по конституция права да бъде в кола на НСО......Жена на някой избран Уж за президент ама той е избраният а тази е никоя...

ти конституцията поне на картинка виждал ли си я?!?

ама е много сложно да провериш в закона за НСО щото то четенето е ебаси мъката за теб, нали! поне за половин хлеб плащат ли ти като се мъчиш тук да пишеш глупости?

И защо Каракачанов дава обяснения по случая, че вие с тази нарушена координация може и много по-сериозни работи да допуснете. Като не са катастрофирали, пак добре, че и това се е случвало. Защо не спрат някой път Борисов по нарушена координация, при него винаги координацията е на висота.

Луд умора няма, колкото повече изцепки прави тази гъска, толкова по скоро прецедента ще бъде натирен в Славяново да пасе патки с тупан.

Тази нагла твар, бивша съклецарка на шута Слаби Трипоров става от ден на ден по противна с просташките си изцепки. Прецедента трябва да я държи на верига във вила Калина, защото ще си загуби поста.

сега според вицепремиера излиза че полицаите на конкуса ги избират по слепота резил били далтонисти

"Не става въпрос за инцидент, имаме нарушена координация между отделните служби - не са разпознати колите, категоричен бе ген. Антонов." Изглежда генерала нещо е недоволен че изхвърлен от НСО. Добре е все пак че охраната не е действала първосигнално.

Откъде накъде тази случайна и проста жена ще се вози в държавен автомобил с охрана, от страна на т селската прецедентскс двойка, това е наглост, която надхвърля всички норми на морал. НС трябва да гласува отстраняване от поста на самозабравилия се прецедент. Пази Боже слепо да прогледа, не ги ли е малко срам, мизерствуващив ни народ да отделя от коравия си залък за задоволяване прищевките на една кокошка, която си е въобразила, че е паун?

,,макроница,, е по ,,умна,,...нали??? трябва да свикваме с мисълта че имаме мъж президент които има за съпруга жена ...че предишният и боката са ,,самотни,, ергени...!!!

Като не се пият редовно хапчетата, натам води...

Вицепремиер си и не лъжи, че полицаите не са знаели че колата е на НСО! Въпросът вече не е кой и защо е бил в колата, за което си има съответните отговорни да изясняват правната страна на въпроса, а въпросът е защо един лидер на политическа партия и вицепремиер публично лъже?! Та нали за това, за координиране на действията им и съвместна охранителна дейност са намиращото се в сградата на президентството РПУ и полицаите дето стоят на входа към ротондата "Свети Георги" във вътрешния двор и дето дори чуждестранните туристи ежедневно ги виждат да стоят там, заедно с хората на НСО?!

ти на кого ги разправяш тия! Еба ти кьоравите полицаи!

А бе, вие, патиотарие, сте на всеки километър, бе...

Поредната супер-пупер сензация, която се оказва злобен журналистически балон! И пореден гаф на полюцията, която не и познава собствените подразделения, сродните структури и техните автомобили ... Резил! Но иначе голямата раздувка от сутринта - дрън, дрън, ярина ... Както винаги! Сигурно кубинките са им убивали и са им пречели в момента да забележат чия е колата, кой я кара и какво става ...

,,интересът клати ...,,феса,, при нас...,,??? ,,...Транспортният министър е в курорта заедно със своя авер Илиян Филипов, който месец по-рано е купил 3 моторни шейни с мощност от 150 кубика...,,???? ,,аверите,,...пробваха ги...!!!

...дадох, без да знам за наличието на тази психически и мисловно ощетена, провинциална цепеница!!!!!!!!!!!!!!! В кола за президента с охрана??? Радев ,абе ти защо харчиш средства по този начин ,на тази ограбвана и обрулена страна??Защо този от снимката дава обяснения ,а не например началника на кабинета ти????????????????????????????

Дали пък и тя не трябва да подлежи на същия вид охрана като президента? Ако не, тогава всеки знае слабото място на всеки президент....

Ах ,дали...

И този ДС доносник - на всяка манджа мерудия! Не стига, че е военен министър а нищо не разбира от армията к че нямаме войска реално, а сега се изтъпанчил да говори лъжи по тема, която изобщо не е негова работа. А с министерството ну смърди от години на огромна корупция, та се не трае - вкл. със сделките със самолети и двигатели!

Баба ви Цецка може да е всякаква , ама всеки ден я гледам че си кара една тойота ярис . Не като тая чалга-кифла без пълнеж , дето се самопровъзгласи за Първа дама , и издръжката й на месец е колкото бюджета на един дом за сираци !

Орда руски помияри нахлуват в БГ форуми и пюлят българските институции в случая полиция и НСО! Защо Модератора не информира ДАНС?

един платен джендър плюе по най голямата институция Президентството на България ! А от НСО направиха изявление, че е карал техен водач и автомобила е бил техен. Твоето е да търсиш под вола теле..ама ще набараш на бика цициката.