Емил Радев: Въвежда се световен стандарт за личните данни

Всички фирми с над 250 души персонал ще трябва да поддържат регистър, казва евродепутатът

Обратно в новината

Коментари - Емил Радев: Въвежда се световен стандарт за личните данни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ловене на маймуни с трици.Нима НОИ и всички не знаем,че фирмите осигоряват на 4-ри часа 50% от работниците,че получават пари под масата и не спазват работно време,празнични и нищен труд? Страх и милиционерщина,ако си искаш рогата не се заяждай с агата! ГЕРБ-ГРАБИМ ЕЖЕДНЕВНО РАБОТЕЩИ БЪЛГАРИ!!!!ДО КОГА?

Откога стана световен стандарт бе мушморок.Сега ще ме повикат джандарите за справка.Това е биг Брадър навсякъде вече и у нас, уж има някакъв закон за личните данни, а всяка деловодителка на гише,даже и чистачка в учреждение ще ми намери егенето,място на раждане и т.н.Стана така че вече в.т.н цивилизован свят и интернетизацията-компютаризацията е измислена за това,знаете даже и последната ми любовница по фейсбук и други подобни, а бандитите и криминалните герои ги криете,уж ги тъсите а те не се крият.Даже и във ВиК ми знаят егенето,имената че и с кого живея.

Много по просто и ефективно е вместо да се управляват личните данни просто да не се събират. Или пък да се изтриват автоматично на определен период от време.

"Хората ще трябва да получават обяснения за различните права, които имат по отношение на данните право на заличаване, коригиране и обезщетяване." А защо нямаме права да заличаваме данните си във ФБ, а? Нито да се заличи профила?

"Въвежда се световен стандарт за личните данни" А народното събрание ще го спазвали този стандарт, ще продължава ли да публикува списъци с ЕГН в държавен вестник като този - Приложение #1 към 109-НС 23.03.2017 ?

Също link/f/r407

Световен стандарт е като световен шампионат в САЩ, три села на границата на три щата и един гостуващ от четвърто.

Фацебук - най-отвратителната форма на промиване на мозъци! Колкото по-рано го разберат - толкова по-добре!

Пълнолетен ли не, не е това критерия, виж го Тръмп.

Господина не обръща внимание на здравето си!Надхвърлил е 160 кг,което не е добре!

електрониката и прохождането на Интернет кой да мисли, че ще дойде време и ще се навъдят толкова свине да спекулират с желанието на хората за достъп до бърза информация и общуване?

Пък в приложенията на смартфоните постоянно ни изтичат данните !Там е опасно !

Проблемът не е в това какво брюкселските зелки казват , проблемът е в това , кога ние хората ще им кажем , че не можем повече да ги търпим.

Пълни глупости

Защо в този форум е пълно с тъпанари?? И сега, в действащото законодателство, работодателите са длъжни да подържат 2 регистъра - на служителите и на клиенти/пациенти. Това става чрез регистрация в Комисията за защита на личните данни. Тя издава удостоверение, което се поставя на видно място, ако става въпрос за публичен обект. Какво ново ни казва този евродепутат?? Параноята с личните данни се отразява много зле на чели-недочели хорица. Така напр. една майка, отказва да попълни личните си данни в информирано съгласие за лечение на детето й. Как постъпва в тъкъв случай лекарят???

Не е важно дали можеш да го четеш, а дали го разбираш. Опитай да се вдигнеш над битовото ниво!

С две думи - още бюрокрация и по-голям контрол от Европейския Социалистически Съюз.

Личните данни са все по-малко лични и все повече собственост на упълномощени, овластени, заинтересовани или мошеници с влияние. Цялото мракобесие и нездраво любопитство започват от мечтата на американските служби да контролират света поименно. Зад тях стоят корпорациите и фирмите за реклама, банките и застрахователите, а националните държави са като сирачета в ъгъла, винаги виновни и винаги нарушители. Глобалният свят иска всичко да контролира и номерира, докато станете номер, скрита от вас самите данна, нищо!

Някакви други нормативи от изнратеняшкия ЕС , по-точно от брюкселската му бюрократщина , примерно колко пъти да си яздя жената , къде точно и от каква стойка.

Спокойно, работи се по този въпрос. А също и за джендърските двойки, тройки и там каквото е. Имайте търпение, първо да регламентираме личните данни.

По Оруел. Събират лични данни регламентирано, щото до сега го правеха полурегламентирано. Да видим това с какво ще помогне на брюкселските пуяци. При очертаващия се приток на хора без лични данни ...

На ЕС-то това му е хубаво , че бюрократите го разрушават и нема за го бъде за дълго.

Скоро ще искаме да ходим в туалет с разрешение на ЕП ! Голяма глупост измислиха тези с големите заплати ! Вместо да измислят борба с Бедността ,те си правят майтап с хората ! Тази тъпотия ,край нема ! Трябва ни Български Виктор Орбан или Президент Радев -Премиер !

А над 16 години във Фейсбук след психо освидетелстване.