Буруджиева: Политиците трябваше да решат за конвенцията

Няма нормална страна, в която има върховенство на закона и в която да не се осъжда насилието, твърди политологът Татяна Буруджиева.

Обратно в новината

Коментари - Буруджиева: Политиците трябваше да решат за конвенцията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Партията на тази жена на снимката уби десетки хиляди българи мъченици за да заграби властта и да угоди на русия.Мъчениците са като Ботев и Левски и винаги ще обединяват нашия народ.А БСП/БКП винаги ще ни разделя

тази произхожда от семейство на убийци на българи.Кой луд я кани по медиите?

Ето кадри като госпожата са илюстрация на факта, че глобалистите трябва да се елиминират овреме - без значение за леви или десни се представят. Във важни моменти паразитите показват антидемократичната си същност. Световната мафия цвят няма, от столетия тормози света и налага своето виждане за начина на живот на хората.

само дето не е госпожа, другарка е тя

Поредният демокрадец,който мрази народната воля.

Не политиците,а народа да реши.Тези,които сега управляват са избрани с купени гласове на цигани и маргинали. Суверена отдавна каза НЕ на ИК,но политици,НПО и медии продължават да бомбардират общественото пространство със заучени опорки за приемането на извращението ИК.

Бедни ли бяхме при социализма? Не зная. Всъщност, зная някои неща, които съмчувал -за влоговете (тогава, май само в ДСК), за дългогодишни вноски за кола, за жилище, за телевизор... Не зная, това бедност ли е или рестриктивен пазар, но друго си мисля: При социализма, децата си бяха собственост на родителите, а родителите бяха отговорни пълнообемно, до навършването им на пълнолетие. След което, можеха и да се възприемат като пълноправни граждани. Е, не винаги независими от родителите си. Все пак, държавата ги отнемаше (дискриминационно -само мъжете), точно при навършване на пълнолетие, но само за две години, за да ги приучат на отговорност към Родина и народ. После им ги връщаха -по задължителното им местожителство. След сакралната дата, вече не разполагаме свласт над децата си, а на път сме, да ни бъдат отнети и самите деца. От ученбиците по история ми е известно, че това са правили само османлиите. Превръщали са българските деца в майцемразци. Днес това го прави ЕС, щедро подпомаган от Фащистан. И това не ме радва.

какво да коментирам един психясъл джендър !?нас няма политици ,а вампири-кръвопийци .те решават само личните си изгоди от дълги години ,а народа си затваря блаженно очите !и ето ,че нормално стигнахме до проблема на джендърите ...като стари богохулници .

Лустрация

Едно време СССР щеше да ни прави 16-та република. Сега ЕС не само, че ни направи 27-ма република, но са си поставили за цел всички да станем педераси-

Щом те влече... :))))))))))))

Няма значение дали те влече -има комсомолско поръчение!

Буруджиева, От почти един век лъсна голата истина, ЧЕ политиците не са най-мъдрата, отговорната и заслужаваща доверието на обществото прислойка от населението! Особено сегашната политическа класа доказа, ЧЕ не са в състояние да решават проблемите на обществото и са маши в чужди ръце!! Да се лансира идеята, ЧЕ политиците трябва да решават значими за обществото проблеми е смехотворно, илюзия, утопия и гавра!! Ти също си част от тази прославила се с подлости прислойка!!!

политиците трябва да решат??? Тази конвенция само за тях ли се отнася? И във възпитанието на НАШИТЕ деца ние нямаме ли право да участваме??? Ще оставим в ръцете на джендърите ли да ги формират като личности? Хайде, съвземете се малко, че взе да ни писва!

С какво тази смръдлива пръдня я имат за по-умна и нещо повече от останалите че за щяло и нещяло ни я натрапват. На всичко отгоре баща и е убиец и номенклатура на БКП, въпросната пръдня също.

Не политиците трябваше да решат за конвенцията а НАРОДА

Баща и на танчето Иван си е убиец за пари.Парите идваха от СССР да се убиват българи.Нормално е БСП да се гордее с такива кадри.

Защо трябваше насилието над жените да се смесва с проблемите с джендъра и да предизвиква такива разгорещени дебати в обществото? Още от 1976 г. съществува Конвенция за защита на жените от насилие. В нея не присъства думата "джендър". Тя попита нима тази конвенция не работи и по каква причина през 2011 г., когато е създадена Ист. конвенция, в нея трябва да бъде вкаран терминът "джендър". "В самата конвенция терминът "джендър" се е използвал 25 пъти, за разлика от термина" Валерия Велева беше категорична, че единствените защитници на Конвенцията в България са т.нар. "джендър формации", като обяснси, че тя има абсолютна толерантност към тях. Тя открои, че у нас 45% от учителите са обект на насилие, 65% от преподавателите в детските градини са обект на насилие, над 600 деца са обект на насилие, и попита защо няма конвенция за защита срещу насилието над лекари, над учители, над деца, над пенсионери. Велева заяви, че е абсурдно у нас да има 1 милион жени, жертва на насилие, както твърдят от НПО-тата, защото това означава, че 1 милион мъже са насилници! Истинката цел на Ис. конвенция и прокарването на джендър идеологията в бъл. общество.

За да се прикрие истинската цел (м/у редовете) на тази сатанинска Конвенция! Странното е, че известни личности се компрометираха, като подкрепиха конвенцията, без да си дават с/ка за това. Тъкмо на това му се казва лош материал.

на назованите от Вас , че били "известни личности". Не са се компрометирали ами се проявяват като добър слугинаж.

Просто политиците отстъпиха от ролята си и прехвърлиха топката, ако мога така да се изразя, на обществото. Буруджиева, от кога се отказваме от демокрацията и прегърнахме диктатурата? Не решава ли народа в една демократична държава? Или неолибералната толерастка демонокрация решава каквото си поиска и мнението на народа се заглушава напълно от продажни НПО-та и марионетки като теб?

Всички бивши комсомолски деятели станаха политолози? Наследниците на бившите комунисти сеподвизават на готини службички/наши хора/.

Откакто се повдигна въпроса за домашното насилие над жени ,аз искам да споделя ,че има и домашно насилие над мъже и аз съм бил жертва на такова.Преди много години когато бях млад ,по време на последните година на социализма станах жертва на домашно насилие над мен от страна от съпругата ми.Просто един колега ме помоли една събота да му помогна да сглоби ме едни секции .Съпругата ми ме помоли да не се бавя много, защото искаше да излезем и тя да обиколи "Валентините", магазините по "Алабин" ,при НДК .Да ама ,не нещата със сглобяването се закучиха ,аз закъсня и когато се прибрах в къщи, ме посрещна нещо средно между разярена тигрица и черна мамба.А тя се постарала ,направила вкусен обяд ,но за съжаление не го опитах защото ми го хвърли на пода,та да съм ядял като животно.Разбира се скарахме се ,тя се затвори в спалнята , а аз обхват от самосъжаление се затътрих в хола,той в единия край има нещо чупка където е оформен кът за музика и четене.Тръшнах се на фотьойла и от мъка отворих една бутилка хубав коняк подарен ни от баща и, след някаква командировка до Франция.Започнах да се наливам с коняка /а аз не пия/, пуснах си Пинк Флойд и само където не се разплаках.Пих, пих както се казва здравата се отрязах,ама много здравата.Едвам разтворих дивана,а той огромен.Кога и как съм заспал,ама нищо не помня .По едно време ,сигурно някъде към 2-3 часа през мъчителната пулсираща болка в главата усещам ,че нещо става с мен.Едвам отворих очи и на светлината на уличната лампа жена ми ме обърнала по гръб и как ме язди ,още малко ще ме изкорми,а главата ми тупти ли тупти.Тя сплела ръце в косите , носеше прическа като на Си Си Кеч ,впила поглед в тавана и препуска ли ,препуска ,като от време на време ми плесва по един шамар през сълзи.Ама аз нищо не схващам ,само болка в глава и загуба на съзнание.Колко е продължело това нямам представа.На сутринта всичко омазано , но гледам взела предпазни мерки .Събути се и тя ,цял ден не си говорим ,избягваме да се срещнем и да се погледнем в очите

Не съм обръщал внимание на словоизлиянията на лицето от тази снимка. Вече не искам и да го виждам, защото с това губя контрол над чувствата си. До днес, поне не знаех, че е изрод. Вече зная. Имаме сериозен проблем с ориентацията, чувствата, усещанията и самочувствието на децата си. Едно момиченце, което пожелае да се чувства момче, само защото мъжете не раждат, никога няма да пожелае да се почувства МАЙКА. Никое момче няма да пожелае да се запознае по тайнствения начин, какви усещания, какви чувства и какви преживявания изпитва едно момиче, което не е установило предназначението на детеродните си органи до съзряването си. Когато сексът се превърне в занимание за междучасието, Шекспир ще възкръсне, за да се самоубие.

Нещо не разбирам .Как конвенцията ще спре насилието над жени?Когато насилника упражнява насилие над жертвата си /жена/, то тя изважда едно копие на конвенцията и му го зачита , а той същисан от европейската ,безкрайна мъдрост ,спира и се извинява.Имам много голями резерви,че това ще помогне.Според мен ,промяна в законите ,тяхното прилагане , присъди ,действие /а не бездействие/ на полицията ще предпазят жените.А най-важното ,само животоподобни изродоподобни, лумпени-дегенерати , посягат да жени.Истината е друга ,просто зад тезата за насилието над жените се промъква тихо в сянките ,една пасмина с неясни полови характеристика и желания.А след това вече промъкнали се поради предателство , глупост в законодателствата на съюзи и държави ще се отвори вратата за признаване за нормални всякакви извращения като :герантофили,педофили,зоофили,купрофили,некрофили,садисти ,мазохисти и още ред други извращения, а след това и те ще пожелаят да се размножават ,да бъдат признати за нещо нормално.Как може един мъж да посегне на жена ,не го разбирам,ами те са по-добрата , по-кросивата , по-слънчевата част от човечеството.Без тяхната любов, обич, грижа ,красота ,всеоотдайност, смелост ,света ще стане нещо сиво ,студено ,мрачно. А като допълнителна екстра някои искат да го напълнят с някакви странни същества , е няма как това да стане

Вече няма такива, които не разбират. Този парцал, всичко живо го прочете, обмисли, обсъди. Вече всеки знае точно какво се цели с налагането му (на пачаврата), над цели народи. Сега стои единствено въпросът, Дали да се узакони с него насилието над европейските граждани или да бъдат защитени ВСИЧКИ граждани от насилието на ГОСПОДАРИТЕ С ПАРИТЕ?

на толкова компрометирана особа. От това ще спечелят всички.

от думите и всички губим, все тая

решението от политиците ще бъде във всички случай грешно, правилно пуснаха въпроса към дебати, допитвания, докато се забрави. Буруджиева хвърля въдици на партия, която се съветва с Лайбниц институт.

на тази мърша баща и е братоубиец.Тя произхожда от такъв род.Не зная кой глупак я кани да се появява по медиите,както канят крадлата Поптодорова,Бокова и т.н. навредили с поколения много на родината ни

От Комсомол до зъбобол, от Партия гробокопач до олигарховски лизач, щом плащат всичко аз ще дам, на джендър кеф ще се отдам!

От къде ги намират тези лаладжии?

Прави ми впечатление, че само жени ,Серго и Плев се застъпват за ИК, и си мисля дали и последните двама не са джендъри. А тази кака и всичките като нея да вземат да отгледат по 5 деца, а не да се обясняват колко са тормозени от мъже.

Помнете геройството на опълченците на Шипка - там няма джендъри. Помнете и плужеците агитиращи за ИК. Те утре един по един ще се отметнат от сегашната си агитация , но вие ги запомняйте. Има защо да ги запомните.

Татяна Буруджиева БСП към Кирил Добрев БСП на закрито заседание, 19 юни 2014 "И ти си същият цървул като баща си" (:-)))))

Не може това решение да е политическо. То касае бъдещето на целия народ, затова не трябва да се взема от политиците в разрез с разбиранията на народа. А народът вече се произнесе - против. Не защото одобрява насилието срещу слаби хора, а защото милее за децата си.

Буруджиева, кажи нещо за татко си и ген. Луков!!!

Татяна Буруджиева е началник на кабинета на председателя на БСП, Сергей Станишев.

Вечерта на 13 февруари 1943 година Иван Буруджиев и Якова причакват Христо Луков пред кино Роял, след което го проследяват до дома му на улица Артилерийска 1, търсейки удобен момент за нападението. Бащата на Буруджиева е Иван Буруджиев, физическия убиец на пенсионирания български генерал Христо Николов Луков. По-късно комунистическият атентатор Буруджиев става военен, поради което семейството се местело често.

и неговата дъщеря ни поучава сега

Ти си дрънкай Буриджиева каквото щеш - колкото повече дрънкате, толкова повече хора се обединяват срещу вас! Политиците трябвало да решат, значи?! Не хората, а политиците? Аман от такива като тебе - дето се считате за призвани да ни насочвате, да ни ръководите, да ни грабите! Междувременно - по кината тръгна българския филм "Лили рибката" - открита реклама на джендърите... За детето Дани - Алекс, което е ту момче, ту момиче и накрая - и двете заедно... Рекламират го като приказка, като семеен филм. Пазете децата хора!

Тази от снимката лъже. Народът не е разделен по отношение на ИК. Народът е на единно мнение - не на ИК. Просто ИК показа разделителната линия между платените политици-слуги и огромната маса хора.

Пишейки тази добре платена поръчкова статия попада във групата на употребените както беше употребена Цачева и др. Навлича си гнева на обществото до степен омрза.Ще бъде добре да прочете коментарите и да си свери часовнка защото срещу течението на се върви.Ние госпожо ум си имаме и разбираме за какво става въпрос в ИК. А ВИЕ?

кой още да изтъпанчат да ни залъгва колко е "ценна" ИК.Какво следва ако приемем ИК.1. Ще плъзна комисии по всички училища да преценяват как се изпълнява. 2. Ще размахват папки и документи ще съветват, ще ни съдят за неизпълнение на "дерективите" така че свят ще ни се завие от пошлост наглост,и духовна мръсотия.Тази кака да се скрие и да не си показва конските зъби.

Нещата се разделят на две: (1) защита от насилие; (2) въвеждане на неточни понятия. Първото зависи от работещата държава и когато я няма все едно какви закони се приемат. И понеже няма държава, стрха от (2) става неудържим, т.к. няма да има кой да озапти фондациите, които ще тормозят децата ни.

Чиста работа--политиците и ЕЛИТЪТ решава--ОБЩЕСТВОТО плаща.....А после ,,стадото си избира пастира,,, от този ЕЛИТ!!!!И пак почва да плаща...и то не само парично.Ако нещо се дръпне ,,стадото,, веднага се пръкват стотици НПО да го вкарат в пътя и вземат още пари.

"Ние разкъсахме връзките между родителя и детето, между мъжа и жената, между един човек и друг. Никой вече не вярва на съпругата, детето или приятеля. И скоро няма да има съпруги или приятели. Новородени, ние отнемаме от майка, как да извадим яйцата от под слоевете. Оформянето ще бъде премахнато. "J. Orwell, 1984

Защо не може да се коментира на статията с африканската мамуна? Кога слезе от дървото, разбра от коя страна се яде банана, че и акъл на белите взе да дава как се живее в бяла държава.

Бащата на Буруджиева е Иван Буруджиев, физическия убиец на пенсионирания български генерал Христо Николов Луков. По-късно комунистическият атентатор Буруджиев става военен, поради което семейството се местело често.

"ЛИЛИ РИБКАТА"-първият български джендър-филм за деца!!!Pодители идете да изгледате този чудовищен филм(от днес по кината), но сами, без вашите деца!!! Hа България е обявена джендер воЙна!!! KоЙ е финансирал тази гадост(този филм)??? Kъде е била цензурата преди да се пусне тази джендър пропаганда (този филм)??? KоЙ позволява тази джендър пропаганда на нашите деца да се случва пред очите ни??? Cлед филма гаранция ще ви се повръща от отвръщение и безсилие до къде я докарахме!!! Hароде, Xора, разберете ние сме предадени, продадени, изтъргувани!!! Hие сме сами срещу злото, което от преди 30 години пуснахме в нашия дом!!! Hяма да има друго спасение всеки да го осъзнае и да се приготви, този път ще се лее кръв, положението е "на живот и смърт", или "те"(извратеняците) или ние и децата ни!!!!!!!!!!!!!!!!

Политически ЦИНИЗЪМ е това откровение на БУРУДЖИЕВА: "Просто политиците отстъпиха от ролята си и прехвърлиха топката, ако мога така да се изразя, на обществото." И вулгарният израз, и безочливата откровеност, и глупашката плитчина на твърдението- всичко това води до чисто отвращение като реакция. Не сме мислили, че този псевдо-елит е на толкова ниско интелектуално ниво, стигащо до мимикрия. НЕ на ИК

А а пак нахалство!Значи политиците да решават без да питат обществото!Няма да стане,ако си позволят да си ходят,но обществото като цяло не иска и да чува повече за Конвенцията и от него зависи!

Пак шмекерии,наглост и пак наглост!Било за жени,не било джендър пола!Ами нали го пише,баси манипулаторите!Никой не е длъжен насила да я ратифицира във вида в който е!Приравняване на жените със всички разновидности на социалния пол,джендър образование,ти на кой ги разправяш,ма госпожо?Някои държави я ратифицирали и ние като папагали!Овца!И нахалството,че щом не я ратифицираме ,сме за насилието и кой ,кога го е казал?То може да има пропуски,което не значи ,че не може да се допълни,но без да се стига до крайности и без презумция за виновност срещу евентуалния набеден.То така всеки ще почне да съди за обезщетение и купища лъжи!Както и да е,добре е всички мерки които се вземат за в бъдеще да има широко обществено обсъждане,нямам предвид ратификация на ИК.

Како-о-о-о-о-о! Какви политици, какви 5 лева!? Нашите пишман политици отдавна са доказали, че и за чеп за зеле не стават, решения ще вземат! За платените т. нар. "социолози" не споменавам, защото те по презумпция са слуги на тези, които са им платили в момента. Така че харчи си паричките, които си получила за интервюто и повече не ни занимавай с разсъжденията си, защото стана за смях и на гаргите!Крайно време е народа сам да вземе съдбата в ръцете си ида не оставя разни негодници и негоднички да решават вместо него!

ДЪРЖАВАТА , ВНЕДРЯВАЙКИ ДЖЕНДЪР ИЗВРАЩЕНИЯ В ДЕТСКИ ГРАДИНИ, УЧИЛИЩА, КИНА !!! ТИХО И ПОСЛЕДОВАТЕЛНО !!! НИЕ ДА СЕ ПАЗИМ САМИ ! НЕ Е ЛИ ПО-ДОБРЕ ДА ГИ СРИНЕМ !!!

Още една джендърка.

:)

Ако не ги превариш днойно, тройно и повече.

колкото повече ''компетентни хабилитирани'' лица ми вадите да ни агитират за конвенцията, толкова повече ни убеждавате, че работата с тая конвенция не е читава