4-годишно дете почина след усложнения от грип

4-годишно момиченце е починало от усложнения от грип снощи в МБАЛ "Христо Ботев" във Враца.

Обратно в новината

Коментари - 4-годишно дете почина след усложнения от грип | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

иде ми да пов*рна! една темпераура не могат да сваля! детенцето е закарано на време в болницата. некадрност!

Грипът винаги идва от Запада.

къса ми се сърцето от такива новини....

C тази диaгноза дори в Aмериkа не може да бъде спасено. Tyка 30 деца починаха, а нивото на медицината е високо. Mозъчна инфекция е страшно. да почива в мир!

Съжалявам! Явно не сте наясно с медицинските техники и технологии.

деер

И не е само това дете тази зима! Простотията ходи по хората, а не по магаретата! ГРИП няма! За 15лв назонекс и след 15 детето детето щеше да е по-добре...

лесно се лекуват само здравите-болен ли си ...

И защо е отворено за коментари, а на родителите няма съболезнования, защото не са министри ли.

народът е прост! Защото министрите са вашите съседи, роднини, приятели. Те не са дошли от космоса! Защото единственото вярно, изричано от политическата класа е, че материалът е лош!

Милото детенце и горките родители. Но как все във врачанско се случват едни от най-големите и известни трагедии. Не разбирам. Какво става там? Защо?

животът тежък, скучен, живот без маска и без грим, озъбено, свирепо куче...

Във врачанската болница и здраво да бе постъпило детето пак щеше да почине. Тази болница е филиал на погребалните агенции. Сигурен съм, че никой не е обърнал никакво внимание на детето.

Преди два месеца, същите лекари от врачанската болница, спасиха нашето двегодишно дете. С изключителен професионализъм и човещина се погрижиха за чедото ни. Нека Бог им дава сили в неравната борба! Нали знаете, че не получават редовно и мизерните си заплати. До края на живота си ще сме им благодарни.

Тази компютърно генерирана 3D картинка на болница вече я ползвате в над 3 статии. Мааалко да се усетите може би? Първо беше смешно, полека минава в трагично.

Вируси винаги е имало, има и ще има- въпросът е защо не се реагира декватно. Пациентите се самолекуват, а докторите карат по инерция лечението! По телевизията тръбят как трябвало да се посети веднага лекар, как да се пускат изслдевания за грип и как не се лекува с антибиотици. От опит казвам, че нищо от това не се прави- навреме посетих лекар, изписа ми витамини, след прослушване на слушалка и оглед на гърло само, и след влошаването ми на другия ден се съгласи с МОЕТО решение, че може би антибиотик трябва да пробвам.....А се имам за човек, който не боледува тежко от вируси. Около мен още 4 човека бяха с веднага изписани антибиотици, без кръвни изследвания- и да факт, че антибиотиците помогнаха......как тогава аз да се доверя на широко разпространяваната информация по медиите какво се прави и какво не по време на грип, и че задължително трябва да се доверя на лекар??? А любимото ми е да не се правим на смелчаци и да не ходим на работа ако сме зле- повярвайте- никой с температура 39 градуса не желае да седи и да хвърля бацили на колегите си, само дето няма кой да го освободи или замести.......

Кога винаги е имало,трол? Когато аз бяхдете края на 80-те и началото на 90-те НЯМАШЕ нито грипов,нито грипни ваканции.

Тези усложнения са много страшни! Нашите лекари изобщо не ги познават навреме, не се правят изследвания на грипния вирус в началото, не се знае какво да се прави, когато започне възпалението в мозъка или неговите обвивки ... Трагедия! Бог да прости детето, кураж на родителите! Моят син имаше подобно нещо на същата възраст - 4 годинки, в три софийски болници го водих, включително Пирогов, никъде нищо не разбраха, накрая му забиха една диагноза, от която аз полудях, пратиха ни в Детската неврология ... А аз отидох при леля Ванга - тогава още беше жива жената, тя ми каза какво да правя и кого да търся, и така го оправих! И явно си беше силен организъм, добре гледано и добре хранено дете, та оцеля и се оправи напълно! На хората в провинцията в наши дни мога само да им съчувствам!

радвам се,че да ви помогнали, но като цяло е добре никой в такова състояние да не ходи по врачки! рискът от фатален край е 100% в общи линии написаното е глупост.... и оправянето е било случайно......

врачанска болница? това обяснява всичко!

Ти пък какво знаеш за врачанската болница, плямпало такова?

Купени дипломи!

Заплатите на педиатрите са по-ники от на лелката дето замита офиса ни. Трябва да си идиот да дадеш пари за диплома за педиатър.

Правителството,няма ли да разследвате как така се появяват тези грипове убийци?! Или и вие сте в схемата?

Бог да прости детето !

не е със закрити коментари???

Оказа се, че и цензурата не помага. Коментарите могат да са по свързани теми. А и като си станал публична личност, трябва да можеш да понесеш публично обсъждане на делата си.

Защо никой не се запитва от къде и как се разпространяват грипните вируси?В Сърбия,Румъния,Македония,Гърция няма грипна епидемия.Как така само тук в България има?За отговорът е много логичен.Големите фармацевтични компании използват,че няма ДЪРЖАВА и разпространяват тези вируси.По всички телевизии вървят предимно реклами за лекарства.А хората в България са средство за печалба.

разпръскват ги вирусите със самолети! американците! повечето учени мислят, че е невъзможно понеже горе в много студено и умирали вирусите, но е идеалната среда... падайки към топлата повърхност над главите ни се събуждат и ги лапаме :) ам ам колко вкусно

Хайде стига с тия глупости. Разбира се, че има грипни вълни и в други страни, а дали да се обяви епидемия си решава местната власт. Вземете прочетете например за грипната вълна във Великобритания в края на 2017 малко, пък после пишете глупости. Пускал ви ги някой вирусите. Нормално е с развитието на медицината и тези вируси и бактерии да еволюират и да стават все по-устойчиви и по-устойчиви... ама кой да се сети, по-лесно е да си говорим, че някой наготово ви ги снася.

Ежегодно в България от усложнения от сезонния грип умират над 1000 човека. Всичките ли ще ги описваме или целта е пак да попсуваме малко докторите.

А лекарите излекуваха ли го или ревяха за пари като вдовица ...

Разбира се,че са го лекували,при леглото на болния не бива да се мисли за пари.

Е как тези от маалата са пропуснали да пребият някой доктор или полицай?

И аз това се питам.

Бе трябвало е да пребият поне тези, дето са пратили човек със счупен черен да си почива у тях. Малко им е боят.