Китайци научиха секс-кукла да мие чинии

Китайски компании, специализирани в производство на секс-кукли, представиха свой нов продукт.

Обратно в новината

Коментари - Китайци научиха секс-кукла да мие чинии | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А ще идва ли майка и често на гости ?

Pesh0

абе то и в България жените са повече , ама познавам само съмотни мъже , самотни жени не .... как става не знам ?

Имат ли представителство в България, за да си купи жена ми и да спре да се оплаква от миенето ? Аз ще ползвам другите функции.

И какви са им Социалните роли на тези?

Аз пък научих съдомиялната машина да прави секс.Не е много добра, ама като за по-загорели става.

Трябваше да пробваш с прохосмукачката, изглежда по-перспективна.

На един мъж над 70 се падат по 5 негови връстнички. Ама късно...

its

Жена, събирай си нещата!

Китайците са голяма работа. Защото ще направят кукла-китайка, кукла- рускиня, кукла - американка, кукла . шведка и т.н. И човек ще има избор.

Тряаа да се внимава с китайската техника, че често дава дефекти. Като се пусне, само да не вземе да засмуче маркуча барабар с макарите!

Но ако съм нещастна, няма да ти отговоря". Ейй, карат варат и пак женски номера, сигурно и главата ще я боли.

А да правят компания и да си пийват ракия мога ли?

Ако може и да прави салата, продавам моята за 4000долара и си купувам китайска кукла. Сигурно има и копче за изключване, ако мърмори.

Китайците да научат Доли-то и на работа на три смени да ходи и тройна заплата да носи, преди да сипе ракийката и да тури салатката. А после може и да развърти питонЯ, ама зависи от настроението на собственика де!

И да ги правите с по големи гърди, надявам се да не пречат на миенето на чинии.

Е, предполагам, че са помислили за това хората! Един е цицоман, друг иска нещо по-специално долу. Ама и без това екстрите са си повече от достатъчно!

И тесни разбира се по принцип китайското все е малко.

И Бой държат , Нали ?

Да попитам, ако и ударя един шамар, не че има за какво ама ще ме съдят ли с истанбулската конвенция?

ооо да ... но не знам ако тя ти шибне един тупаник ,особено ако е с добре заредени батерии :)

Ще направи една свирка после и няма проблем, иначе ще я изключа и в гардероба.

Да мие, да готви, сеееекс , да не ходи да харчи по молове и най-вече да не ти надува главата 24 часа.

Ба-а-а-а-х ма-аму! Де да знаех, че ще дойдат такива времена! Хем нямаше да се налага да се приемат Истанбулски конвенции, хем в къщи чисто, хем няма да има оплакване от главобол, хем и ще ти свирят на ушенце в добавка! При това ще е и доста по-евтино!!!

Така се замечтах, че забравих за още куп предимства - едновременно свършване, няма болести, няма рога и майтапи зад гърба ти, няма постоянно мрънкане, когато гледаш мачове, няма "здравословни" вечери на всякакви треви с минерална вода, няма висене с часове пред магазините за парцали и още, и още........ Абе, с една дума си е истинска далавера, откъдето и да го погледнеш! "Евала!" на китайците!

Sm3hurk0

Ще ставам арабски шейх... Ще си направя херем от роботи :)))))

първо си врътни една злобарка за успокоение, че много се замечта нещо

Ако може някой да помогне с линка за сайта на производителя, че за няма и две години ще покрия разхода за текущата домашната помощница, при това тя идва само два пъти в седмицата, а тази ще е 24 / 7 / 365.

А мусака и салата ще я учат ли???Да знам да си поръчам една

"Както е известно, жените не достигат и много мъже търсят алтернативи" - ей, не спирате с бисерите! Просто не знам откъде ги намират и с какъв кОнкурс ги назначават писачите тук!

Жените не достигат в Китай, иначе като цяло по света жените са повече. По дълго живеят мамка им.

дали сте поевтинее след враме или 2 рака дали се предлагат - малко потребявани! то за тези пари и жива кукла може да се намери ама има много ражоди покари нея и не може да се изключва като ти писне!

Ейййй, Божееее.....доживях! Купувам си една кукла веднага!!! Само един проблем има....как да разкарам жената.....че да не се карат двете с куклата...

Sm3hurk0

В различни стаи, за да не се ревнуват, а ти ще ги редуваш.

тая кукла ми прилича на соросоид,ебеш и мие чинии,за друго на става

Че то друго трябва ли ти хаха?

Sm3hurk0

Бях нещастен ( наранен ) от половинката и след седмица ми заяви: Връзката ни се изчерпа..... Значи съм бил тормозен повече от този робот, който ако е нещастен - няма да отговаря..... Тоя робот има повчече права от мен.. :(((((

Той този секс робот щем и чинии мие и пералня пуска, може и жени да го купуват. Хем да ги отменя в домакинството, хем и когато ги "боли глава". ;)

Една такава, ама да знае да прави и мусака...И змията да си оди!

Оти си се оженил за змия бе, не я ли виде преди това джанъм?

Ееех брат... Ако я бех видел...Нали знаеш-жена и кола са на късмет...Три коли имам-и със трите уцелих!

китаиците ще научат тръм да говори всяка сутрим ми хау на си дзи пин

ми хау --- добър ден си дзи зи пин

Доста чалгарки и това не могат

За какво ни са жени. Такава работлива и послушна жена-кукла ще измести истинските жени.

Такива кукли в мъжки вариант ще изместят и истинските мъже, споко ще си съжителстваме с кукли а не с живи хора, ми какво по-хубаво от това!

Остава да научат и съдомиялната машина да прави свирки ...

Sm3hurk0

може ли да готви мусака и да нареже една шопска салата ? Почвам да спестявам кинти за тоя робот.... Дано митниците да не го обложат с ДДС и данък удоволствие.

Ооох, феминистки, как само я закъсвате все повече и повече! Секс-услуги, мие чинии, пере и за черешка - "свири на музикален инструмент", хехе! Скоро ще се молите на мъжете да ви обърнат внимание, вместо да им продавате фасончета и да ревете какви насилници били и колко било тежко да пуснеш миялната машина и автоматичната пералня! Че и е по-евтина от една кола!!

Sm3hurk0

И има копче за спиране ( гасене ) . :)))))) Има и 24 месечна гаранция.

Така, така! И като ти омръзне - нова, без да си изгубиш апартамента, децата и половината заплата. Това ако не е инвестиция, не знам какво е! Като с оня бобър от вица, дето и той можел, хехе, да "свири на музикален инструмент", та оставил съпругата на улицата!

Ти питай на какъв точно свири, че нали знаеш оня виц, дето една жрица обяснявала на друга, че е много лесно да станеш майсторка на свирките - лапаш и изговаряш на ум "Джина Лолобриджита". Да, ама другата не запомнила името и почнала да си повтаря "Анна Маняни" и станала една, не е за разправяне;)

Е, добър виц, благодаря! Оценявам такъв хумор от жена, че малко останахте свестни и ми е дошло до козирката от златотърсачки, феминистки, системно домашно насилвани, с daddy issues, нещастни от живота и с оплаквания колко са умишлено подтискани чрез домакинска работа (пералня, миялня и купена готова храна, а главоболие няма само при определени условия) и к'во ли не още, които си мислят, че яйчниците им са предпоставка мъжете да си вържат топките на възел да им угаждат.

Това беше добре! Ако куклата разказва и вицове като тебе, направо се развеждам!

Нещо не си разбрал !!!! И сегаиматакива играчки за жени, хем малки и дискретни, че въобще в бъдеще нуждата от мъже ще изчезне!!!! Освен когато жената иска да зачене и детето и да има баща ! А иначе , за ежедневна употреба, играчката е незаменима !

Е, то ако имаше масово нужда от "всекидневна употреба" на тези женски играчки, хората нямаше да измислят кукли-жени! И нямаше да има хапчета от главобол!

затова ще бъдем на последно място по свобода на медиите,щото така не се цензурираше и при бай тошо,а сега се цензурира истината за някои собственици които си мислят че са големата работа след като децата им не са от станишев

ЩЕ СА ПОД ЗАКРИЛА ЛИ НА ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ ?!? ЩО ЛИ СЕ ОБАДИХ!!! СЕГА СЕ ПРЪКНА НОВО НПО -ДА ЗАЩИТИМ КУКЛИТЕ ОТ.......

Истанбулската конвенция позволява ли такава експлоатация върху този женски джендър.

жените кукли ли са бе говедо ? Да ти имам идиотската логика, че се мъчи и ирония да вкарва, кретена.