Арман Бабикян: Корупцията ни пречи да сме в Шенген

Да, технологично сте готови за Шенген, но корупцията и организираната престъпност до такава степен разяждат обществото, че ние не сме сигурни за хората.

Обратно в новината

Коментари - Арман Бабикян: Корупцията ни пречи да сме в Шенген | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде стига баламосване. Държат ни извън Шенген заради циганите - не е ли ясно, България и Румъния! А корупцията ни е подкрепяна от ЕС като се гушкат с политиците които я закрилят. Така че предателите да спрат да разнасят този мит за Шенген. ЕС печели двойно от корупцията която насърчава - търговски печалби и циганите вързани тук.

Да личат си чуждите агенти,особенно финансираните от руски олигарси. Ако сравним огромните печалби на холандския бизнес от пролуките в техните закони-спечелени пари от бившите им колонии и офшорни зони и вкарани в ЕЦ.Разликата с нашите обеми е като мишка и слон.

Да така е в България...пардон Бойковия... Но нека не ЗАБРАВЯМЕ,че ЕДИНСТВЕНО НИЕ сме си Виновни.. Щото НЯМАМЕ желанието да променим НЕщата...... А само си приказваме..от това полза НЯМА и за съжаление в близкото обозримо Бъдеще ще живеем още по-зле и от днес.....

Едно име начело - БОРИСОВ и след него,всички свински черва- герберасти.

До кога ще слушаме загрижени за корупцията хора, без да посочват нито един продажник ?

Ний как разбрахме че има корупция в ГЕРБ .1во пратихме Цеци Красимирова да следи Лиляна Павлова като излезе от МОЛа в Мадрид и като хвърли етикетчета с цените от Пунто Рома и тя отива взима касовата бележка и там пише чанта Есмара 4900 Э дамско сако ушито по поръчка Пунто Рома 9300 Э .После пращаме агент на Данс от БСП(проверен с дядо патизанин- комунист)дегизиран като сервитьор в р-т Делвите и той записва с видео и звук как 1 министър от Герб прибира сакче с400 хиледи от 1транспортен бизнесмен с голяма моторна шейна.После 1 немска служителка(бивша ЩАЗИ агентка (левичарка по убеждение леля и е Роза Люксембург) живееща в Лихтенщайн работеща касиерка във Волксбанк Лихтенщайн ни снася редовно информация за преводи и сметки на видни гербаджиики-плугчийки и за Корупциони схеми и парне на Пари

ВСЕКИ ХОРТУВА, КОРУПЦИЯ,КОРУПЦИЯ, ХЕЛЕ НАЙ КОРУМПИРАНИТЕ ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ !! СТАВАШ И КАЗВАШ, ПЕШО,ГОШО, НЕШО, ЕДИ КОЙ СИ Е КОРУМПИРАН, ЗАЩОТО Е ВЗЕЛ ЕДИ КОЛКО СИ, ПОДКУП, КОМИСИОННО, ТРАФИК, И КАКВО ЛИ НЕ !! ДРУГОТО Е БЛА, БЛА БЛА !!!

Много работи ни пречат. Нещата са КОМПЛЕКСНИ.

Ко?Не!

първо-,постинатото богатство,и влияние,на всчки партии участвали във властта от време на саморазпадналата се не по неини причини и желание -бкп е наи важното нещо постигнато със толкова труд и енергия,това е все едно да се хванеш за косата си и да се спасиш от блатото-ето това правим ние!битката е да се запази статуквото!

Един кламер не минава без корупция!!!!! Първенютата ЯКО лапат и се правят на "Шити госпожици" . Толкова скапана държава с такава бедна част от раята и пак се плямпа,че сме в ред. От ЕС да ограничат парите само с техен контрол. ЛАПАЧ до ЛАПАЧ е у нас. Гл. Прокурор е като Вишински и всичко е покровителствано. Колко десетилетия трябва да се изтъркалят и поколения да се пипне малко. Чужденците ни имат за писта да лапат и те . Няма мръдване.

Не гледай Гърция, а си спомни България как влезе в НАТО и ЕС. Спомни си за войната в Югославия, за падналите USA ракети в България.

Твоите приятелчета ни пречат!Ти знаеш,защо...

С какво ви пречат да повдигнете поне едно обвинение в съда? И за прословутата контрабанда - има ли поне един човек с повдигнато обвинение за контрабанда?

БГ в мониторинг.Всяка година-доклад.Всеки доклад-все по-добър,все по-успешен.Имало"напредък".Имало,ама пак мониторинг."Напредък"имало,но и още много работа имало,също. Всички обичат Бейко,всички го хвалят.Хвалят и целуват,ама вече 9г.Шенген през крив макарон.Че не е само и Рюте-утре ако питате Макрон,приема ли БГ в петък,ще каже-не.За Меркел не ми се пише.Тя милиони прие директно в Шенген,но се е запънала,като Рюте на мост и един Херойко не ще да си вземе.....

Все по-често чета коментари, че и на запад има корупция. За Боко да не говорим. На запад има СЛУЧАИ на корупция, но в България ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА е корумпирана. Всичко и навсякъде! Тук вече не се признава, че имаме проблем с корупцията, какво остава за желание и борба с нея.

Най-бедните сте в Европата, а имате какво да давате и да храните Корупцията? !

Няма никаква държава. Всички институции и общини ги има само за да се правят фалшивите избори, да се краде от името на народа, да се лапат европари и т.н. Никакви институции не работят. Всичко е под чехъл, пази си гурб и хляба. Всичко се скатава и повтаря след вожда - корупция няма, цъфтим и вързваме. Няма МВР, няма армия, няма съд. Забравете. Всичко е проформа - да вървят кражбите. То не е държава - посмешище е. Какъв Шенген бе. Герберски лъжи и уйдурми.

В Булгаристан КОРУПЦИЯ? Не може да бъде такова нещо!

Бабикян, браво бе ... да не повярваш чак ... само дето си пропуснал да назовеш по име "най организираният престъпник" в България - Бойко Методиев Борисов и "шайката" /не съм го казал аз/ му - ГЕРБ ...

Сега за борба с корупцията се отделян незнам колко си милиона евро.Сталин би отделил 2 гробища.

Така е! НАШАТА Е КЪДЕ? ..КЪДЕ? ? по-малка ? Трябва да работим още!

Нормално ли е тате да ми подари няколко апартамента и да не го питат откъде ,как и с кви пари ги е купил?

Не ги е купил! ....прехвърлени са му чрез,, дарение,, бе.

един път да чуя истина от политолог мислещ трезво

Корупцията е традиционна и неразделна част от българската народопсихология, бит и култура. Заедно с киселото мляко и неравноделните ритми. При този народностен фундамент борбата с корупцията е по-скоро вид самоубийство, което при наличния инстинкт за самосъхранение е невъзможно.

Стига С ТАA КАРУПЦЕЕ, бе!

Бойко най ме удовлетворява,като каже,че корупция имало навсякъде!Аджеба, прости сме и ние сме прости!Пич е!

ПО КАРУЦАТА . ТА КАРУЦАТА НИ ПРЕЧИ ДА ВЛЕЗЕМ( КЪДЕТО И ДА Е).

ТЕРМИНИТЕ ,,КРАЖБА" И ,,КРАДЕЦ" ВМЕСТО КОРУПЦИЯ И КОРУМПИРАН. ПО ЯСНО Е ЗВУЧЕНЕТО НА ЧИСТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК.А МОЖЕ БИ ЗА НАКАЗАНИЕ ДА СЕ ИЗПОЛЗВАТ ЕФИКАСНИ МЕТОДИ НА НЯКОИ СТРАНИ.ТОГАВА НЯМА ДА СЕ ГОВОРИ ЗА НАМАЛЕНИЕ НА КРАЖБИТЕ,А ЗА ТЯХНОТО ИЗЧЕЗВАНЕ. ЖУРНАЛИСТИ ААААА

АМА ЗВУЧЕНЕТО, МУЗИКАТА НА ДУМИТЕ ;-) КОРУМПИРАН ВИШЕСТОЯЩ=УСПЯЛ !!! ПОЛАГА МУ СЕ ЕДИН ВИД ! А ВИЖ САМО - ВИШЕСТОЯЩ-КРАДЕЦ !!! ИЗЛАГАМЕ СЕ ПРЕД ХОРАТА :-)))

Бабикян и Борисов плуват в морето. Изведнъж Бабикян крещи: Г-н Борисов,една риба ми влезе в г.за! Борисов,който плува зад него го упокоява: Плувай,плувай,не е риба!

Сложете си ръка на сърцето и помислете!Може ли да посочите активен ,пасивен или измислен политик,който да е почтен в отношението си към Родината?Може ли да посочите поне една далавера със осъдителна присъда и конфискация на имуществото?Може ли да посочите поне една сделка с европари,която да не е под съмнение за гепене?

Скоро гледах някаква таблица за най-корумпираните държави в света са .... Швейцария и САЩ......

Ушанките се дънят в дисциплината,пфффф.

Бойко се готви да отива в Брюксел и да остава там. Много ги забатачи. Бащице на кого ни оставяш ?

Ще отиде, когато направят зоопарк там!

Още от турско време, корупцията е нещо нормално за българина. Всички приемат за нормално, че нещата стават с връзки, с услуги, с познати и т.н. - това също е корупция. Затова, корупцията в България НИКОГА няма да бъде изкоренена. Както за циганите е характерна черта на етноса да вдигат шумни сватби и да се плодят като животни, така за българина е характерна корупцията и винаги ще я има.

Пешо, а как мислиш, че става на запад? Ако започнеш да ги гледаш от близо излиза, че са навързани като черва, но не го говорят открито.

Контарабандата на цигари е спаднала драстично.И все пак,едни хора припечелват едни 120-170 мнл.лева годишно...скромен доход.Интересно е друго.Как в последните месеци на управлението"Станишев",през 2009г.се отчитат заловени 237 кг.кокаин по нашите Митници.През 2016г.,били хванати 625 грама!!! След толкова "изхождания "по темата,основен препъни камък-работещото Правосъдие.....въпросче,има ли българин,който да вярва,че в България има честно,ефективно,неподкупно Правосъдие и върховенство на Закона?

боце друго дума...що не си го питал да знаеш кви да ги къдриш!

За едно е прав, че има МОЩНО НАПРЕЖЕНИЕ под повърхността. Сутрин в трамвая, няма да ви казвам какви работи се чуват и за Фандъкова, и за Бойко. В средата на миналия месец имах свободни 10 дена и се разходих из провинцията в различни краища на България. И там същите приказки, за Бойко от всички посоки летят. НЕ ЗНАМ къде, ще му излезе краят

Не ни искат в Шенген, защото знаят че цялата поверителна информация ще попадне в ръцете на продажни рубладжии. Условието да ни приемат трябва да е поне петнадесет висши чиновници, магистрати, кметове и пр. да отидат затвора за не по-малко от 10 години. Тогава в Шенген, иначе - не.

Как щеше България да се освободи от гръцко и турско робство без бабикян,хаджигенов ,минеков и скиорина диков ?? Ами сега историците откриха в архивите, че не случайно през Балканската война Генералния щаб на Войската определя 4 бойни армии- по една за всеки от горните корифеи ! Абе дайте им и Нато ,щатите с тръпм цяла русия с путин на тези четиримата разбирачи ,бе!

България е разграден двор, управляван от корумпиран елит, който вместо да е по затворите, управлява на едно Европейския съюз.

Да не искаш да кажеш, че западните държави са по- малко корумпирани? Но там корупцията работи с копринени ръкавици, та е малко по- трудно да се докаже.

А бе чудя се, НИЕ като какви сме в тази банда убийци?!

корупция няма , има далаверщина и тирания

Корупцията е второстепенна причина за ЕУ. Достатъчно е да се види кои държави ще се приемат в ЕУ за да се разбере, че плановете на ЕУ за България са други. Албания и Косово- Македония плюс Турция са решаващи. Корупцията е само официялният предтекст с който продължава голямото моткане.

Очевидно е,че държавата е прогизнала в корупци, но не е само това.Както управляващи, така и опозиция са изключително неграмотни, себични и се борят единствено и само за място на масата с баницата.ЕС отдавна ни е отписал,като държава с европейско бъдеще!Задоволяват се само със изпълнението от нас на задачки свързани със евролинията!Колкото за целувките на юнкер- този тип е способен дори и на път за последното си жилище да пребара попа!

Ето ги бе,новия триувират ,крас,помпей ,цезар -алтернативата на Бойко -бабикян,хаджигенов,минеков! Абе ,къде е скиорина диков стажанта ,бе? Абе дайте им одма властта без избори, на тези корифеи на държавността!

Учудват ме целувките на Юнкер и прегръдките на Меркел... Такива излияния само подпомагат статуквото и това управляващата Герб да парадира от НС че корупция няма. Няма как европейските лидери да нямат информация за корупцията у нас...въпросът е защо я подкрепят политически чрез управлението ни...

България се движи назад ,не напред,цели 30г.Тя е неуправляема.Тя е в колапс на командно дишане ,почти издъхнала. Рюте ли трябваше да ни го каже?

Дори от повече, от 70 години България умира бавно и мъчително от кумунясите кръвопийци! Никога повече БСП=ДПС във властта!

още един умник, дето от девет извора вода ще ни носи! тъ.пи, не става въпрос ни за корупция, ни за престъпност! човека казва ясно: опасява се от пробив в информационните масиви до която България би получила достъп!!! това на разбираем за идио.тите език е: нема как да ви дадем достъп до нашите тайни, докато имате русолюбци във властта! това е дрОгаре!!

вярно е че става дума за достъп до секретна информация в зоната. русофилите са малкият проблем, истинскиият такъв е корупцията - срещу пари българите ще продадат секретна информация на ... всеки които плати :))) a tova e dosta nekomfortno

и на кой ще я продадат? на германия, франция, дания или гърция? на холандия или полша и чехия? май си става дума точно за русолюбците, и рассия!

Де да беше само корупцията ?

Нещо не мога да си обясня термина тлеещ картоф - горещ - да, ама тлеещ какво ли е това чудо. Виждал съм и препечен картоф, ама тлеещ никога. Да им имам терминологията на тия експерти

АРМЕНЕЦЪТ ВИЖДА ЕРДОГАН КАТО КАРТОФ !!!!