Хага: Не за Шенген, не и не!

Съвсем очаквано холандският премиер Марк Рюте охлади стремежа на българския му колега Бойко Борисов към Шенген.

Обратно в новината

Коментари - Хага: Не за Шенген, не и не! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не и не! Кой би се съмнявал в това? И да им угаждат още повече, пак ще остане "не".

Аз съм щастлив да разбера, че в Европа се намират политици, твърдо застанали против навлизането на корупция и мутри в тяхното пространство! Дано и българите намерят у себе си сили и чрез законо допустими средства да прогонят надалеч или вкарат в затвора политическата измет, превърнала България в страна на мафията!

Абсолютно е прав!! НИЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАМЕ ДА БЪДЕМ ПРИЕТИ В ШЕНГЕН!!! Ако ни приеха по милост в ЕС, то придвижването ни като пълноправна европейска държава трябва да се осъществи по правилата!! Ако материалната база е налице и са изпълнени "хардуерните" изисквания, ТО "софтуера" т.е. хората, който ще го ползват са на нивото на поданици на латино-американски държави!!!!!

НЕ СЪМ СПЕЦИАЛИСТ, НО СЕ ВСЛУШВАМ В МНЕНИЕТО НА ТАКИВА: НАПРИМЕР СТИВ ХАНКЕ. ТОГАВА ? ЗАЩО ТРЯБВА ДА СЕ УНИЖАВАМЕ С ИСКАНЕТО СИ ДА ВЛЕЗЕМ В ШЕНГЕН ?

В профила си във "Фейсбук" Борисов написа:,, България e Държава, която спазва върховенството на закона,и може да е пример за стабилност и да генерира такава и в целия регион." В този ред на мисли искам да попитам:Ако от днес за утре, примерно от понеделник в България се въведе европейската правосъдна система 1към1 както в Холандия и Германия, ще остане ли помен от тази стабилност?Какво ще генерираме тогава?

гледайте кво става в Ихтиман.Озверели тълпи млатят полицаи.. И това е така във всички градове на родината Огромни маси от необразовани но нагли хора само искат да папкат и да правят каквото си искат.Какъв Шенген какви 5 лева.

Истината винаги има две страни - а защо не осъдят полицаите, подигравали се с пияния циганин. За мен справедливост в Ихтиман може да се постигне, когато тези полицаи и нападналите ги цигани бъдат осъдени на един и същ срок затвор и ги поставят да го отлежат заедно - в общи килии.

Контейнерът на мутрата! НА кой друг?! Службите не знаят ли? -Мълчат като пукали негодниците от страх да не ги уволнят.

"много толерантна, но и много взискателна страна" те такова животно нема

Европейците се правят на ощипани, или може би не разбират. Според мен ситуацията е такава: Боко има нужда от нещо с което да спечели следващите избори. Шенген би било добре, да ама там нещата куцат понеже добре ни знаят шуро-баджанашкия хал. Иронията е в това че по този начин не помагат на един от силните про-европейски политици. С което си вкарват автогол.

:)

С тия бандити на власт нас и в Африка няма да не искат...

Всичко си е наред в ЕС, щом казаха на България НЕ за Шенген.

Тъпо и унизително, хем сме в ЕС, ама не съвсем. Ами като не ни искат защо ни приеха, да ни разкарат, ще ни е по-добре.

Ге този е гей, гей е. Ама пусто, няма кой да го опъне.

Добре де, нали всички знаете истината вътре в себе си - че сме си балканска пасмина с голо самочувствие. Че нито като манталитет сме европейци в болшинството си, нито някога ще бъде. Ненапразно го е казал фюрера - "тъмни балкански субекти".

да, и тези думи са идеология за прокарване на нечии интереси, а вие се сьгласявате - кажи какви са ти приятелите, за да ти кажа какьв си т.е. тези даржави живеят с колониите си, не пиша за политиците, народите на запад живеят с колониите си и признават тяхната култура, никога няма да ни приемат, защото можем да бадем и сме много повече от тях, приемат ли ни, значи са победени! трябва да има начин, опора! как левски се е криел мв в манастирите и се е преобличал като поп!

Но при тях корумпираните политици биват веднага изхвърлени! Както се постъпва с измет! А при нас се избират да ни управляват...

Виж какво, ти ако си тъмен субект, ние българите не сме тъмни субекти. А сме хора с бяла кожа. Второ, българите са европейци още дори от преди създаването на държавата ни през 681 година. Защото преди това Велика България е била на територията на днешен Крим, Украйна. Така че от 15-18 века откакто ги има българите на тая земя СА ЕВРОПЕЙЦИ. Че нямаме самочувствие може би пак говориш за себе си. Всеки истински българин се гордее с великата ни история, още повече че България сега е най-старата действаща държава в Европа която никога не е променяла своето име от самото си създаване. Няма друга такава държава. Само Византия е била преди нас, но тя вече не съществува. И език сме дали на света като 1/6 от света ползва кирилицата ни. Нямаме финансово самочувствие последните 20 години защото много обедняхме през демокрацията и се пръснахме по чужбина поради бедност. Това е единствената ни пречка-бедността и корупцията.

Сега ББ се пита - да крадем или да влезем в Шенген? :) Който е крал пак ше краде! С тия - толкова!

къде има най-много джендъри? в холандия

Kъде има най много бандити и мутри,в територията на бг.

тези политици вече са отживелица, трябва да се сменят, трябва тотална промяна и цьрквата добре направи като взе стабилно решение за истанбулската конвенция и показа че дьржи на бьлгарския народ и може да го защити, така бьлгарския народ може да се обьрне кьм цьрквата да поеме руля на кораба

Тая тиква от снемката не знае колко е прав и ние казваме не и не, гледайте си работата. В Шенген вземете само Боко, харизваме ви го и вземете си го и ни отървете.

Холандец отново изрита български гражданин в лицето.

малко му е на българският гражданин ББ да бъде изритан в лицетo,трябва да му се направи гердан от 24мм арматурно желязо.

А каква работа имаме още да вършим? Рюте защо не е по точен да конкретизира по същество какво има да се свърши, за да знаем какво имаме да правим. И за Шенген и за Еврозоната. Като второто за мен е много по важно.

Нямаме внос на престъпници, да, може би само производство на малко престъпници, но за износ да се говори и то от България, меко казано е глупаво, защото те сами си внесоха престъпници, като спряха нас, а пуснаха точно тези, от държавите на които произлиза цялата световна терористична мрежа. Атентати тук няма, а при тях има, и то много! Защо така! Нека отговорят Рюте и Меркел.

я кой бил тука с ново име се явява но фередже си остава

Въпрос към управляващите България: Бихте ли казали най-после на българския народ (суверена и ваш избирател, работодател и платец на доходите ви) какви са плюсовете за държавата/народа от членството на България в Шенген? Подчертавам - не плюсовете лично за вас от достъпа до секретната информационна система на Европа, която ще търгувате за лично обогатяване, а плюсовете за българския народ и държава.

Булгар,булгаар!!!!Навсякъде чувахме гръмкият му зов....Огради,хъбове,сигурност стабилност,изпълнени показатели,магистрали,ЦЕЦО ПОСТОЯННО В АМЕРИЧКА......докато влезе в банята и се съблече.Другите избягаха,но и поука си взеха...НЕ,НЕ И НЕ.

тези холандски и немски неуточнени по полова принадлежност политици да си приемат още и още милиони уж бежанци, ислямски и африкански скакалци... До десетина години при тях няма да остане бял човек, така кекто вече е станало в Марсилия, Тулуза, Бордо, или Амстердам. Там, освен туристи, други бели хора няма!

Къде е Марсилия и Тулуза, къде е Бордо, а къде Амстердам и какво общо имат с колибата, в която живееш?!

А кой е казал , че искам? Наглият главатар на престъпната банда ГЕРБ не е представител на българския народ.

България е единствеената източноевропейска държава , в която след промените мутрите рекетьори от ВИС и СИК , откъдето произлиза и премиера, рекетираха всичко , което мърда дълги години в съюз с полиция , политици и съд! Всеки в България го знае, но досега няма нито един осъден рекетьор-напротив- продължаваме даплащаме на пркятелите на Тиквата плажен рекет , от който печелят милиони за уж общонародните плажове, а самата Тиква е премиер. Ние , ако сме глупаци и търпим, Запада ни се смее и ни гледа сеира

Слава Богу! Поне в тая сфера мъчението се отлага

коментираш, пред причтелите на Боко шмекериите му не минават. Освен, че с европейците сме на две скорости, ние сме и в различни писти. На кой да вярваме, на Боко и неговата шайка, че в България няма корупция или на европейците, които твърдят точно обратното? Към коя европейска ценност да отнесем това разминаване? Защо никой от боковите приятели не обели и дума в негова защита по време на вота на недоверие, именно по въпроса за корупцията? А, трябваше, нали затова са тук, нали затова се харчат толкова пари, нали на тях разчита Боко? А, не е ли това подсещане, че е изтекло времето Му.

Тия европейци ПАК се изхрачиха в лицето на Бойко, който отдавна ни бъзика, че сме готови за всичко, само че те му казват : СПРИ ДА ЛЪЖЕШ!!! ЛОШО УПРАВЛЯВАТЕ БЪЛГАРИЯ!!!!!

Абе нали хареса бойко Щом се харесват -да се вземат Айде чести5то

Не разбиам зашо трябва да се унижаваме и да молим за този Шенген. Престанете да каните тук тозИ холандец. И каква ни е полза от влизането в Шенген? Пак ще ни третират като хора трети сорт. По-добре да престанем да молим и да живеем спокойно и без този Шенген ще минем.

Ти луд ли си бре, да не мислиш, че заради мене и тебе се борят дупетатите ни? Далаверата им се отваря яко, това е ключето!

Най-добре е не в Шенген,а към Красноярск! Да здраствует ССсере! Венсеремос!!!

но пасара, Шенген през крив макарон ще го гледате

Айне идиотен!!! :))))

Аз пак мислех, че се борят за интересите на народа. А те - за своите. Мили боже, какви мръсници!

холандският премиер е прав никой не иска в шенген държава на двойнствените неща, например в правораздаването но явно законите позволяват това

А бе ша нъ земът ама друг път.....

Германия също реално е против пълноценното ни членство в Шенгенската зона. Канцлерът Ангела Меркел каза наскоро на Борисов, че не може да се ангажира със срок за членство, което, слушано между редовете, означава, че няма да е скоро, защото България още не е готова. Нейният баварски коалиционен партньор и приятели на Цецо Цървула - Християнсоциалният съюз - пък категорично обяви, че разширяването на Шенген с България не може да става за сметка на сигурността на германските граждани. Не е без значение в случая, че ХСС, който има твърда позиция за имиграцията, поема вътрешното министерство в новия германски кабинет. А Австрия?

А пропо, а вие защо убихте видния бизнесмен Косю Самоковецъ? В цевтъро на Амстердам, при подписана конвекция и то пред сергия за диаманти.

Ах мамо ле, как искам да ида в Шенгеня града голяма! Там дето джендъри шетат, на баш джендърското сборище! Ала тоз пусти холандец, хич не ме мамо пуска, див балканджия съм бил, конвекцията не съм приемал.

Ето как виждам Шенген в БГ.Като най-обезлюдена страна в ЕС стотици хиляди(ноже би и повече) мигранти ислямисти набутани навякъде ж празните градчета и села..после училища,джамий , партии за права ,размножаване и .. КРАЙ на България! Дано се лъжа! А за кяр нашите управници и закон ще извадат за набутване на мигранти в празните и нестопанисвани къщи ...Единствен лъч надежда е ,че самите мигранти не искат тука,обаче ако сме в Шенген - може и да поискат

когато Турция влезе в ЕС тогава и Бълхария ще е приемат в Шенген

За Истанбулската конференция ,не и не !

Много е просто защо-защото в Амстердам а и Берлин(по-големия шамар) са заляти от оплаквания на Бг.граждани какво става тука със Закона!Боци Ясно ли е луковици от Холандия за тебе няма!

Най-много ме изкефи следното в статията -след изказването на Рюте, Бойко Борисов се сниши! Дам,какво друго да очакваш от Тиквата.

като бяхме с германците гледахме да сме неутрални, като бяхме със Съветския Съюз правехме Кока-Кола и носехме дънки, сега сме в ЕС, но сме най-близки с Турция и Русия. такива сме си ние, тарикатчета на дребно, търсиме далаверата

Не може да има два положителни доклада за правосъдие.Това значи цялата крадлива партия ГРОП да е в затвора с присъди още на първия доклад.

След като ше е "не и не" от страна на едни колонизатори, каквито са и холандците, няма да сме в един съюз с тях. Хайде, стойте си само вие "богатите" държави в ЕС, да видим от къде ще богатеете после, ако не сме ние да ни ограбвате. И Софийска вода и електричеството, и храните ще си ги вземем обратно от вас, след като хем ще ни крадете по най-елементарен начин, хем поне очите няма да ни замажете с едно приемане в Шенген. От кое толкова ви е страх, ами ние отдавна ви разбрахме що за "благодетели" сте.

То пък ние ако можехме,сигурно нямаше да колонизираме.Как ли пък не.

Хайде ходи да им чистиш на западните си господари.

Тъй де - дядя Вл. Вл. ще ни вкара в митнически съюз, отворени необятни руски пазари и няма да ни иска паспорти изобщо. Само 16-та република няма да ни прави, щото СССР се разпадна... А в русията гейове няма щото ги вкарват в затвора - абе въобще съюз мечта. ... щрак, щрак - събудете се бе русофиляци, къде се успахте пак бълнувате.

Този Рюте що ми мяза на пед ераст?

Ами щото е такъв, каквито са всички западни евро"политици", кито по същество са най-обикновени разбйници и крадци.

А! И нашата тиква, барабар с шайката си герберасти, е от същата банда, ама е деветата дупка на кавала, заради която удължиха кавала и сега.... му го нахакват! Кофтито е, че ние си патим! ма нали сме послушковци, това е!

Ей тоя Рюте е опасен, как ни разпозна бързо. Ами ние това искаме да имаме достъп до най-общо казано Шенгенска информация. От тук нататък край на контрабанда, край на проституция край на наркотици - почваме бизнес с информация. Лицето Б.Б. не е вчерашно?!

За следващият ЕС договор на международно ниво - БГ не и не, докато няма Шенген и Евро Зона... Щом така ще е с "не и не" без конкретни измерими и недескриминационни условия!!

Върховенство на закона, това е което няма в България, а трябва да го постигне и няма не искам.

Цитат от Е-вестник: ..........В момента Росенец е де факто българска територия, окупирана от руснаци, охранявана от руски гардове от Лукома и български от Ипон, която не се контролира нито от Гранична полиция, нито от която и да било власт. Дали европейските държави ще толерират дълго тази пробойна в Шенген предстои да научим. Съдейки по реакциите на Холандив и Финландия на българската кандидатура за Шенген, ерата на съмнението не е отминала в историята.