Семейство с 13 момчета чака бебе №14

Съпрузите от Мичиган Джей и Катери Шванд, които вече имат 13 момчета, очакват бебе №14 през април.

Обратно в новината

Коментари - Семейство с 13 момчета чака бебе №14 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аграрна крава!

А у нас в парка вместо баби с внучета има баби с кучета. После не ривете ,чи Булгария изчезва...както казваха навремето сърбите дето си загубиха провинция Косово : "Войната се води сега не с ятаган,а со курец"

Азиатци са, чисти араби.

Няма как всички тези деца да са физически само от 1 баща , по всяка вероятност е имало много помагачи. Бащата естествено няма нищо против ако и някой друг помага с разноските по отглеждането.

Тяхна си работа, ако ще и 20 да нацвъкат, щом не разчитат друг да им гледа децата и имат възможността да ги отгледат, да дерзаят.

Ненормална работа!

Имаше един певец, Скрийминг Джей Хоукинс. Негър от Кливланд. Казваше че има 57 деца. Когато почина в 2000 година, опитаха се да ги издирят заради наследството, откриха само 33.

Децата, а и родителите са много сладки и чаровни! Да са живи и здрави! Но защо ги хранят с хамбургери? А аз понеже американска телевизия не гледам, направи ми впечатление идиотските усмивки на водещите. Всичките ли са такива?

Да са им здрави и живи. Така се бори демографската криза, не с кондоми и хапчета

Обикновено американците с много деца са сектанти

Тези са католици!

А българите с 0 деца и българите, които емигрират, какви са?

Бедни.

да са им живи и здрави

Многодетните семейства са традиционни в САЩ. Никога няма да прочетете подобна новина в България, където хората едвам отглеждат и едно дете, защото са бедни като църковни мишки, а социалната държава липсва.

Какво искаш от държавата? Две години платено майчинство никъде няма по света. Искате вие да не си мърдате пръста и децата ви да се отглеждат от държавата.

Ам пари отде?

от Свети Петър

Браво на тези родители ! Да са им живи и здрави децата !

не е лошо, че има и такива хора, защото действащите роботи само за 3 години се увеличиха 4 пъти и вече са над 3 милиона. Съдбата на Хомо Сапиенс е ясна след 40-50 години, когато джендърите и др. неспособни да имат деца ще са 80-90%

кои джендъри...хем сте неграмотни....хем под всичко натяквате една и съща лъжа... и ердоган от турция и той е "джендър"

абе не знам колко са прости тези хора не изглеждат прости децата са им хубави и с положително излъчване свежи а и ако простите в сащ живеят така 15 членно семейство в хубава къща и т.н. как ли живеят непростите?? не ви се връзват глупостите от пропагандата против сащ и запада като цяло :)))

ами точно там е проблемът! че сащистанците крадат от цял свят, за да могат прости селендури и религиозни фанатици като тези да имат по 14 деца и да се ширят в къщи с не знам си колко стаи

най-вече обират горкя путин и русия. той за тоава е "несменяем"

крайно време е да поработиш здраво, вместо да дращиш из форумите, да събереш пари, да минеш събеседването и като те одобрят - да отидеш в САЩ, за да видиш как живеят,, вместо да се питаш как ли живеят. Само че там трябва да си скъсаш задника от работа, за да живееш добре. И тогава ще престанеш да ги наричаш прости - това на снимката са обикновени американци. Прост си ти.

... наи-мaлкият... всъщност е по-голям от батко си, двегодишния... всъщност, джурналята трудно броят до 13...

Вероятно любимата им песен е White Trash Beautiful на Everlast;-). Горното в рамките на майтапа, а иначе- да са живи и здрави хората.

Познавам циганин с 19 деца

>>> ...Тъкър (2) и най-малкият Франсиско, който се роди на 13 май 2015 г. Тука май измислиха някаква нова матемаГика, че и биология... Франциско в момента е на две години и 9 месеца. Тъкър е максимум на две години и 11 месеца (в скобите в такива статии се пишат навършените години). Никъде не се казва, че са близнаци. Т.е., Франциско е роден два месеца след Тъкър?!?

moket1

Тия дни е модерно врачанското село Радовене. Идете там и питайте за единствения жител, абониран за "Държавен вестник". За сведение първо ядат той и жена му, после каквото остане за остатъка от иначе 19-те им деца. Другите вече са заминали по други обитания.

Е Аджинко с големите мустаци,нали?

Имат възможности да ги обличат, хранят, образоват, имат голяма и хубава къща - защо не? В България толкова много вече сме свикнали да виждаме по 1 детенце, тъжно е. И дори с едно дете родителите едва свързват двата края. Вместо да злобеете, може благородно да позавиждате на тези щастливи хора. Пълна къща с деца и много любов и топлина. Кой не би искал голямо семейство!

но имат тепърва да се състезават с едно друго американско семейство, което води в класацията за САЩ. Малко интересни факти като цяло: В Русия има понастоящем 1 074 000 многодетни семейства - наа първо място е семейство Шишкини от Воронежка област с 20 собствени деца (имаи най-многодетно семейство с 69 деца, но част от тях са осиновени). Този рекорд е вписан в Книгата на рекордите на Гинес. Най-многодетно семейство на всички времена в света е руското семейство на Федор Василиев (баща на 87 деца, защото е имал 2 брака) - с 69 деца, като бройката се обяснява с раждането на близнаци, тризнаци и четиризнаци, като са починали само 2 от децата, а останаалите са доживели до зряла възраст, като среед тях е имало и дългожители. Това се смята за абсолютен рекорд, който едва ли ще бъде надминат. Артур Гинес и съпругата му имали 21 дете (марката Гинес е тяхна). Англичааните Елизабет и Уилям Гринхил са имали Гринхилл было 39 деца: 32 дъщери и 7 синове. На госпожа Гринхил принадлежи абсолютния рекорд по брой раждания - 38 пъти: 37 пъти по 1 дете и 1 пъът бизнаци. Всички деца са били живородени.Това се случва през 17 век. Елизабет ражда последното си дете на 54 годишна възраст. Най-известното американско многодетно семейство от наше време - Джим Боб Дагар и Мишел имат понастоящем 19 деца.

за клавиатурните правописни грешки Ще допълня, че това е от една публикация в чест на 12 май - Международния ден на майката. В САЩ и Австралии има традиция на този ден да се закичват с карамфил - цветен, ако майката е жива, бял, ако вече не е между живите.

коментарите да поясня - данните за семейство Гинес, Шишкини, Гринхил са от 17 и 18 век, така че не подлежат на анализ от съвременна гледна точка, че всичко било от липса на образование, или въпрос на пари и т.н.

и като гледам са започнали конвеера още в прогимназиатя. Нашия Асан има да мечтае.

ти е грешна математиката. Най-големия син е на 24, майката на 42. И понеже 42-24=18 май те са дишали праха на нашто Айше дето ражда за първи път м/у 10 и 13 год. възраст.

при 13 деца много добре си живеят хубава къща кухня 100 телевизора и т.н. не ми изглежда като да са на купони както лъжат троловете

забрави да споменеш и стоте пушки, и това, че не са чели друга книга освен Библията. Абе направо са модел за подражание за всеки интелигентен човек.

Католицизма казва: женете се- множете се

Кой от двамата що го ражда? ЩОТО тумбаците и на двамата - големи. Другарката в синьо май ще близни!!! Пуста Истанбулска конвенция кВО ще ги прави теЗ момчетии ако рекат да сменят пола!!!

американски цигани

евреите също имат по десет .познавам няколко семейства с по 6-7-8 деца .

В загниващия западен капитализъм хората имат по 14 деца, а в проспериращите мутро-олигархистични капитал-демокрации като БГ и ръша се топят като пролетен сняг дето не е падал въобще даже

Спокойно.... не се пали толкова.... Ето ти новина от преди 3-4 години - Българско семейство с 13 деца.. от Варна.... Баща заварчик, майка библиотекар.... За циганите не искам да си отварям и устата даже.... Само сега не си мисли, че както тези във Варна, така и тези в Мичиган, ще подсигурят на всяко свое дете по една лека кола, жилище в центъра и т.н..... (както е свикнал българина да мисли и да прави), то не че и на мен като сме две деца, нашите са ми осигурили такива неща... просто начина на мислене и на възпитание ми е друг....

явно не си ходил на запад. В цяла Европа, пък и в САЩ по много деца имат чалмите, християните-фанатици и прости селяни, като тези. Образованите хора в Европа и САЩ я имат по 1-2 деца, я не. Или си мислиш, че отрицателния прираст и увчеличването на ислямската популация в Германия е точно защото Ханс Мюлер и Ролф Байер имат по 14 деца, а Насредин Мутлу има 1, максимум 2?

От цялото излияние разбирам, че е добре да има християни-фанатици, понеже белия човек е на изчезване...