Разследват бруталния побой над ученик, търсят свидетели

Районната прокуратура в Русе се самосезира по повод медийните публикации за бруталния побой над ученик в крайдунавския град.

Обратно в новината

Коментари - Разследват бруталния побой над ученик, търсят свидетели | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Умри е фъшкия!!! Кво се прайш на мъж и биеш легнал на земята човек? Лайняр

Районната прокуратура търси свидетеле. Но нито ТЯ, нито МОН, нито СЕМ, нито Св. СИНОД, нито родителите и учителите виждат хиляди доказателства във всеки ТВ-филм след 22ч. и всяка неделя след 20 ч агресията, бруталността, незачитането не на личността, а на живота. Не виждат същото във всяка телефонна игра, безброй електронни игри, официално продавани, видео-клипове музикални, а пък ....рекламниииии...изцяло изповядващи агресия, пагубни за детската психика. Реклама за шоколад, дезодорант, дъвка .... само ядрени ракети и разрушения няма. А пък нито СЕМ, нито онбудсман е в състояние да спре антианатомичните децибели на всяка тв-реклама.

Някой спомня ли си, все пак не беше чак толкова отдавна, че преди демокрацията, сутрин започвахме училищните занятията с ведрина, с гимнастика?? А като малки:"Чавдарчето труда обича, на помощ първо се притичва", че възрастните трябва да се уважават, да им се отстъпва мястото да седнат, както и майките и жената "Мила моя мамо, нежнна и добричка", 8-ми март. Като по-големи -"Тимуровски команди" в помощ на възрастни, самотни и болни хора и хора в беда. Събиране на билки и бригадите, в които се учехме и на труд?? Особено студентските - събрани наедно връстници, весело, спомени в помощ на селското стопанство. Пролетта, тогава "Ленински съботник", сега "Да почистим България", но и колко още неща се правеха доброволно и безвъзмездно, в името на всички... "Млад специалист" - когато постъпиш на работа те "прикрепят" към човек с опит, "наставник", който да те учи и ти помага, докато навлезеш ... Вярно, че тогава телевизията тепърва навлизаше / и не само у нас, напротив, едни първите сме били на Балканския полуостров/, но криминални филми,"Студио Х", се излъчваха след 23,30 ч. , а сега - денонощно, по всички телевизии, с някакъв лицемерен надпис за измиване на ръце" Филмът не е препоръчителен за лица под 12/14 годишна възраст", все едно родителите не ходят на работа, за да си контролират децата. И върху малките отвсякъде се изливат боеве, убийства, кой да ги учи, на кого да подражават. А за СЕМ - явно не им прави впечатление агресията и в училищата, не мислят какво би трябвало да се промени, нямат предложения, идеи - летаргия, следят единствено точката и изразите, на живо, а филмите???:-((

Битото момче може вече трайно да е увредено и неадекватно/при това скачане с крака върху главата му,ритане по гръбнака/.Може вече да е инвалид за цял живот.Просто нямам думи...

Ти вярваш ли си на това, което си написал? Или ти е платено за тези простотии

А ти нищо повече ли не си чел, освен форуми?? И не само е вярно, а е една нищожна част от реалната ни история, а тъй като с Гугъл не е проблем, за всичко споменато можеш и сам да се увериш, а и още малко, напр. от "Зловещият април 1925"/link 'Един от митовете, които не почиват на никаква основа е, че на 16 април 1925 г. в църквата Света Неделя комунистите се опитали да убият царя. Този мит е проектиран върху мраморна плоча, монтирана днес на стената на храма. Всички документи обаче свидетелстват за обратното, точно това атентаторите не са искали. (с.9) Месеци преди атентата царят възлага на ген. Жеков да състави един антицанковистки кабинет и генералът преговаря със земеделците по този въпрос. (с.311) В действителност, военното ръководство на БКП е било подхлъзнато от двореца. И организаторите, и властта, която е била подробно известена за подготвяния акт, са били пряко или косвено в непрекъснат контакт с царя. Полицията знае за атентата, но не прави опит да го предотврати. (с.280) Зловещата Трета секция на Военното министерство е в бойна готовност. Тази секция е любимка на военния министър ген. Вълков, който пък е водач на Военния съюз и доверено лице на монарха. Борис III въобще не е имал намерение да отива в Света Неделя за опелото на ген. Георгиев. Бил е детайлно информиран за предстоящите събития и с мълчаливото си съгласие не е пожелал да ги предотврати. На практика той въвежда в заблуждение ген. Жеков, че желае да свали Цанков, с цел да бъде приспана бдителността на левицата. В същото време развързва ръцете на ген. Вълков и неговата Трета секция за разправа със земеделци, комунисти и други политически опоненти, които биха могли да застрашат трона му. Чак през януари на следващата 1926 г., когато без съд и присъда са избити стотици ръководни дейци на левицата, царят вече се решава да се отърве от Цанков.

Това ''разследване'' ще да е като онова за смъртта на детето на министъра дето ''трябвало'' да се разпитат много????свидетели, да се ''правят'' много експертизи и е срещу неизвестен извършител както и тук:((((

Ще ги намерят. А после ...? Осъдителна присъда и принудителен труд. Камъни да чукат. Явно имат много енергия за изразходван, малко акъл за мислене и никакъв респект към нищо.

патриотчета ?

Някой случайно да има видеото? Да знае къде все още не е изтрито? Мерси.

едва ли са на случайни родители. Или няма да ги хванат, или ще ги оправдаят, или нещо малко условно. Те са сигурни, че ще им се размине, щом сами качват клип. Чувството за безнаказаност ражда чудовищата.

Трябва облагородяване с работа и бой

е какво ще им се случи, ако ги хванат? Отговор - НИЩО. Е това е проблема...

Не сте прав/а защото бая психолози ''ще работят'' с тях и съучиниците им за да не се ''повреди'' психиката им от тези медийни реалности:((((( След това ще да задържат бащата ако отиде да им счупи главите на тия ''дечица'' нали....

ChatGPT

МВР са доста зле значи... Щом клипа е качен в youtube значи могат да проверят кой го е качил! Биха имали пълното и безпрецедентно съдействие на екипа на youtube, тъй като клипа нарушава техните правила също. ама в БГ нали сме 200 години назад и МВР чака на някой съвестен гражданин да се присети нещо

ама ако беше някое обикновено момче, досега да са го хванали. Тук случаят изглежда като да са предупредени от бащата, че трябва да го покрият.

Просто търсят някой в МВР, който да говори горе долу английски език, за да напише запитването до youtube.

Май на онзи сополивец с оскубаните вежди и изживяващ се за рапър ще му трябва вазелин.

Тъпи копеленца са тия,щом искат да са големи мъже,като ги хванат да ги пуснат при мъжете да видим тогава какво ще правят,ама тогава обикновено тръгват да ревът и да искат при мама и при тати!Никакви "Инстамбулски конвенции" не ни трябват ,трябва ни домашно възпитание!

а бе ти да не си последовател на петър дънов или си чел много жан жак русо...не си ли чувал за това че много често родители умишлено създават биячи и се радват, когато детето му бие другите

ЗАСЛУЖАВАТ НАКАЗАНИ КАТО ЗА ВЪЗРАСТНИ,НАЙ-СТРОГО,ОТ ТОВА ХОРА НЯМА ДА СТАНАТ

Това не е демокрация което ни донесе промяната. Това което се случва в нашата държава е упадък. Упадък на ценностната система, упадък на културата, упадък на човещината, упадък на морала, упадък ....... Това е едно крайно оскотяване на по-простата част от населението под вещото ръководство на управляващите. Колкото по-прост народ, толкова по-лесно се краде, по-лесно се манипулират избори, по-лесно се изпълняват поръченията от вън. Май много от мислещите хора вече съжаляват, че скачаха по площадите.

Важното е,че има банани целогодишно вече !!!!

че комунягите заграбиха народното и сега могат да го предават на деца и внуци, а преди само го "управляваха"

Дечица съдисти. Цвета на нацията. Господ да пази България.

СЪдят ли някого или имаш предвид сАдисти?

Ако имаше втори лифт на Пирин, щяха да ходят да карат ски, не да се бият и да убиват клошари от скука. Давайте да строим, докато не са утрепали още някой.

Ако имаше 2-ро Белене и нормално законодателство нямаше и да си помислят за глупостите,които са направили !!!

такива са били надзирателите и помагащите криминални, а не затворените без съд и присъда невинни хора.

"Борисов заяви: Дано не се оплаквам, но беше гадже на дъщеря ми. Заварих я плачеща една вечер и го набих, отсече ядосан премиерът и напусна залата за пресконференции." Щом той може защо учениците да не се бият когато им скимне?Мутренска държава.

Обявете награда за залавянето на тези дрисни,въпрос на време е някое от лайната да не издържи и да изпорти другите.После ги заключете да лежат при циганите.

Очаквам тези 4-5 нехранимайковци в затвора до седмица, 10 годинки минимум, имуществото и фирмите на родителите им конфискувани в полза на потърпевшият

Да търсят побойниците в различните спортни клубове за разни бойни изкуства. Там се оформят тези бабаити. Тези клубове трябва да бъдата забранени. Върнете се назад във времето и ще видите, че всички убийци, рекетьори и друга паплач, са били членове на клубове по борба, бокс, карате и т.н.т....

Ако органите не накажат тези злодеи разпускайте държавата и полицията, напускайте я тази страна. Жална картинка, срамота за родината ни.

Защо се възмущавате!? Нали това искате, т.нар. мъжкарчета, изпълнени с омраза и мъст, да тормозят по-слабите! Страхотни източноправославни ценности, които крепят устоито на обществото против проблемната Истанбулска конвенция на прогнилия Запад, в който стре пратили деца и внуци, но не и в Москва- "стожерът" на ортодоксалното християнство! Незнайно защо вчера дир ми изтраха коментара, поради нецензурни квалификации!?

Да, другите са мухльовци според сегашните разбирания. Иначе този принцип на глутницата да се напада някой беззащитен винаги го е имало, но пък хората масова изпростяха и сега е в много по-големи размери. За такива елементи трябва контрол и да ги сплашат едно хубаво, но няма да стане.

19годишен. обира апартаменти в София и обяснява пред Нова, че от полицията още не са го потърсили. Тук побой имало. Не я търсете полицията за глупости. На нея са и интересни само протестиращите от последните месеци. Снима ги и им събира данните. Другите да се оправят.

Защото те представляват непосредствена опасност за установения режим на територията наричана някога Република България.

Сега е изключително важно като го намерят, наказанието да е адекватно - 10 години затвор. Нищо, че може да е непълнолетен. Иначе няма да има никакъв резултат.

чакайте малко,това е полиция ,да не е пожарна.Побоя е станал края на седмицата, т.е. следват почивни дни и днес сме едва сряда.Значи има няма пет-шест дни, а срока за разкриване е далеч.А я си представете,че е син на нашчовек?Хайде по кротко моля,журналисти.

То много сложно да намериш извергите, пребили момчето... Както казаха други-има качено видео, веднага може да се види кой го е качил. Освен това, в един сто хиляден град колко са децата на тая възраст? Всъщност, защо ни е полиция, ако и това не може да направи?

просто не е истина колко е тъпо това МВР. Щом има клип, качен в YouTube, значи може да се намери IP-то на компа, от който е качен и да се залови този, който го е качил, тоест снимал. Той е един от биячите.

клипът може да е качен на интернет платформа за съхранение на данни от произволен компутър, с произволна регистрация, вклучително данни за регистрация...

клипът се качва от потребител, който има регистриран имейл с гугъл, който има бекъп имейл и телефон сигурно. ако решат да го изнамерят ще го направят. колкото до наказанието съм съгласен с някои изказвания - мин 10 години без право на пожалване първите 8 години за всеки посегнал на момчето, 1-2 години за тези които са присъствали, но не са се намесили.

Може и да може, но келешчетата на клипа са искали да се изфукат, значи най-вероятно са си го пуснали с техен профил, че даже и имената си може да са написали.

Дано хванат тези изверги. Такава жестокост трудно се описва.

В България Няма Справедливост. ВБНС.

след деня на побоя, пострадалият или не е бил на училище, или е имал забележими наранявания по главата.

Чакай малко, нали търсят извършителите?

вероятно е изобщо да не са се познавали. Щом сам не отива да се жалва, значи има голяма вероятност извършителите да са деца на някой важен другар. Така че трябва да намерят първо него, а тях - да покрият. Нали виждате напоследък как става?

Вижте кой е качил клипа и готово

Ти пък, къде ще се занимават полицаите? Те да не са там работа да вършат? Ще изчакат ден-два и ще се предадат или някой ще ги предаде.

Ей, простак, нали знаеш, че полицаите нямат право да бият - "превишавали си правата". Ако не знаеш, да научиш. Дебела главо!