Робот отне думата на турски министър

Робот с изкуствен интелект многократно прекъсва реч на турски министър в Анкара вчера, след което бе накаран да млъкне и отстранен от сцената.

Обратно в новината

Коментари - Робот отне думата на турски министър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

робота вече е изнасилен и потурчен

Турците са единствените, които казват:" Какво си мислех, какво ти казах? Какво чу, какво разбра?". Като мокри черва са! Та и роботът нещо друго си е " мислел"...

...ако и в България има такъв робот,сигурно ще "изпуши"от глупостите на министри и депутати....а дали пък не е по-добре тези "лапачи на пали"/митистрите и депутатите/ да бъдат сменени с роботи ???...и по-евтино ... и по-сигурно...може би тогава и България ще се оправи...ще се отърси от простащината на горестоящите...

Голяма новина!!! Направо ще падна! Дира падна доста ниско. Това е за рубриката КЛЮКИ!

"отне думата" и "прекъсва реч" - са доста различни неща! Ама заглавието ТРЯБВА да е подвеждащо! Иначе ще сте читава медия!

И ти като мен брате Пайсие, сигурно очакваш голямата новина: "Пет годишно дете, нападна и изяде куче от породатаСан-Берабр".

Всъщност Трипио е досадника и постоянно му казват да млъкне, игнорират го, изключват и т.н.

Спокойно! R2D2 не веднъж се е измъквал от лапите на империята.

Просто робота е чист като дете и не разбира политическия език :)

Гюленист. Ще го разглобят и затворят за 2 века.

Гюленист?

словоизлиянията на политиците са толкова витиевато дъбоко(безс)мислени, че искуственият интелект не успява да върже смисъла. Дали пък и на политиците да не турим по един чип в кухината между ушите?

С каквито се събереш, такъв ставаш. А робота се е събрал с турци. ;)

Сега ще изкарат, че робота бил гюленист...

този министър се е вживял в ролята на джаба хетита хатянов, който наказваше дроидите с претопяване в катакомбите на собствения си замък

"Роботът Санбот, който бил част от презентацията, бил накаран от асистентите да млъкне ..." Защо е наружено правото на робота да говори!!!??? Я вижте какво казва ИК по този случай....не е ли дикриминация на роботския пол!!!

няма ли да се намери някой такъв умен робот да затвори устата и на мегаломана р доган?

Шило

Тенекето се оплакало, че не може да схване нищо. И го изключили. А останалата аудитория, успяла ли е? Не вярвам. Ама не смеят, че тях пък съвсем ще ги изключат.

Ей сега вече му резнаха жиците на R2-то и ще стане резана жица ;0)0

Ами това е положението: Няма свобода на словото в Турция :))

Нека се опита да отнеме думата на нашата Корнелия ,да видим дали ще може да я надговори !

Провинилия се робот е даден за рециклиране

Нъцки! И за претопяване не е даден, че ги е страх някой от атомите му да не попадне в друг. Директно са го изстреляли в друга галактика!

И тях са ги налази джендърите...

Защо са ползвали нетествана техника за официално събитие? Това въобще не е професионално и по принцип е голяма излагация

въпросите на ИИто са напълно смислени, и в залата сигурно е имало и хора които са искали да се изкажат по тоя начин, ама не са посмели явно.

Правилно! Машината не е открила логика в лъжливите думи на политика...явно трябва роботите да дойдат!