Взимат от фермери, дават за мигранти и отбрана

За годините след 2020-а заради Брекзит в европейския бюджет ще липсват около 14 милиарда евро от общо около 140 милиарда евро.

Обратно в новината

Коментари - Взимат от фермери, дават за мигранти и отбрана | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЧЕСТИТО но фермерите! Вече ги удариха в земята със санкциите контрасанкциите от Русия, сега ще им намалят субсидията на декар, а и да не забравя от определени декари ептен ще я отменят, щото видите ле много декари си декларирал, че обработваш? Така ще се наложи да се декларират декари на родата, безработни и роми...

Все едно да си храня жълтеницата да не умре от антибиотици

И ТО ТАКИВА, КОИТО ИДВАТ САМО ДА ПОЛУЧАВАТ,ПАРДОН, НО ТОВА Е ИЛИ ВИРУСНО САМОУБИЙСТВО ИЛИ ЧИСТА ПРОБА ИДИОТИЗЪМ !!!! МАЙНАТА ВИ ГЕЙСКА !!!!

Един велик човек беше казал - Демокрацията умира тогава, когато вземеш от хората, които искат да работят, за да дадеш на хората, които не искат да работят!

За какво си играете да правите и гласувате бюджет на РБ ??? Тук всеки, който излезе на улицата и протестира и му се дават някакви милони допълнително. Не разбирам , значи, има някакви пари, които не са на светло в бюджета и от там се добавят на протестиращите ? Или лично Слънцето ги вади от собствената си сметка и ги раздава като една майка Тереза ? Сега пък мигрантите- кой ви два право да им давате повече пари , отколкото на нашите деца ? Няма да има земеделие, защото някой ще внася тонове ГМО , маскирано като супер качествени продукти, а ?

Това звучи,като да ни взимат от храната и да я дават на ислямската малоумна измет,която идва от Африка и Азия... Вярно е,че сред бежанците има и свестни хора,но те са твърде малко,на 90% са пълни малоумници! А европейските политици искат европейските народи да хранят бъдещите си убийци...

ЕС ни принуждава сами да плащаме за собственото си унищожение - по всички възможни начини - имигранти, джендъри, джендъри-имигранти, съдебна система, борд и т.н. Ако българите не се събудят и изритат ЕС от България то ЕС ще унищожи българите. Ще има ЕС със член Източна Ромско-Афганистанско-Гейска Джамахирия - ИРАГД

А помните ли като ви казЪх, че Брекзит означава точн отфа - че вноските спират, и ке вие ке плащъте. НА ВИ СЕГА, ПЛАЩАЙТЕ И НЕ МЕЦАЙТЕ!

Готвят ни за война с Русия, ако искате да сте пушечно месо за чужди интереси - ходете, аз ще пропусна - ще си лежа в затвора !

Защо бе Грухчо, не можеш ли да се измъкнеш през решетките?Като ще е гарга та поне да е рошава- всички заедно у кюпа.

Ники

За концлагери има ли предвидени средства?

ТОЧНО ПРЕДИ ГОДИНА И ПОЛВИНА СЪОпЩИХ НА ДИРНИКА И НА ЧИТАТЕЛИТЕ МУ КО КИ СТАНЕ. НОО ДОБРЕ ПОМНИМ ЩО ПОДИГРАФКИ ОТНСАХ. Е СЕГА АС КЕ ВИ СЕ ПОДИГРАВАМ. КЕФ МИ Е, ТЕКА ВИ СЕ ПАДА! ЩОМ КУМАНЯГИТЕ СА ВИ ТОЛКО ВАЖНИ, МИ МРЕТЕ БЕ! МИ МАЛКО ВИ Е!

Роксано, май си прекалила с уискито.Минавай на джин тоник като Кралицата майка- Бог да я прости, ама тя надхвърли стотачката.

А кой ме три и банва, като ви кАзъх, че щом британските вноски спрът и вие ке почнете да плащъте. НА ВИ СЕГА! МАЛКО ВИ Е!

Като ще давате за мигранти поне не давайте за отбрана.Така или иначе пускате нашествениците да си влизат както си искат, за къв чеп трошите пари за отбрана?Ще браните джагалите от немкините и шведките ли?

Картинката става все по- ясна. След договорите с Канада през миналото лято, ЕУ не е заинтересовано от земеделие. Стоките с или без генни модификации ще идват от там в по- голямата част. Локалното производство ще е маргинално и след някоя година няма да се оплаща на производителя. Неотдавна прочетох статия, че Германия е увеличила многократно износа на о.ъжие. Затова и еврото за сега е силно. Тази година ще се увеличи с 10000 бройки официално превозените със самолет емигранти, но ще дойдат и някой по море. ЕУ върти на шиш Великобритания за да не посмее никой друг да напусне съзаклятието. Българите ще заминават да мият задниците на възрастните германци, а новите граждани ще се чувстват като у дома си в България. Ами да ни е честито.

Ми кату отказвате да се усетите кой ви го прави - куманягите. Ми пак си ги дондуркайте, пак ги оставете да ви избивът. Честито, и да знаете, че не ви остава ноо, точно благодарение на куманягите. Радвъм се за вас, куманизма победи! точно това искахте, точно за това се борихте! ЧЕСТИТО! НАЗДРАВЕ! НЕКОИ КЕ БЕРЕМ БИТКОИНИ И МЕЛИОНЧЕТА, А ДРУГИ КЕ МРЕТЕ. ИМА БОГ И ИМА БОЖИЯ СПРАВЕДЛИВОз.

Роксанче ти дори не знаеш колко наблизо съм. А и ще ти кажа- то да бяха истински комунисти поне щяха да бъдат идеалисти. Сегашните са пребоядисани социалисти, защото комунизъм никога не е имало в България, освен като име на партия и идеология.

Честит Трифон Зарезан, скоро ше е , да преглътнете горчивия хап. А колко нароТ ми се сме, че гласувах за Брекзит, и че емигрирах в Британия, и че копувах биткоини. С малко търпение, и ше разберете че и за другото съм била права. Честито, сипете си чашка шампанско кату мени де! :)))))) Шсе сетите вий че как'ви Роксана ви е предупреждавала да избиете куманягите, и че вие не на шега, а на сериозно, сте избивани, ограбвани и изгеноцидвани от тех. СМЪРТ НА КУМАНЯГИТЕ, СВОБОДА НА НАРОДА (АКО Е ОСТАНАЛО НЕКОЕ НУМБЕРЧЕ ОТ ВАЗЕ ДЕ....) ...ЧЕ ВИ ИЗБИХА, А ВИЕ ОЩЕ САНУВАТЕ КУМАНИЗАМ!

ПАК ПРОПАГАНДА И ФАЛШИВИ НОВИНИ "Взимат от фермери, дават за мигранти и отбрана" "Миграционна политика" не е "даване за мигранти" бе пропагандисти и манипулатори! Миграционната политика обхваща: - УПРАВЛЕНИЕТО, КОНТРОЛА и ОГРАНИЧАВАНЕ на ВЪНШНАТА МИГРАЦИЯ (бежанци) - която миграция може и да е ВЪТРЕШНА (граждани на ЕС, търсещи работа в други страни на ЕС, сред които и много българи) ДИР Е ПРОСТО САЙТ ЗА АНТИЕВРОПЕЙСКА ПРОПАГАНДА!

Фалшива новина,лично чух по нац.телевизия еврпейски лидер ,че ще се увеличст парите за мигрантите,а ще намалят ьа сел.производители, даже ще увеличат и вниските ни към ЕС.Та затова е зор и за тази прокълната ИК. Изобщо тъкива Бели ни готвят ,че ще ни се види малка България.

Много хубаво, че дир-а е антиевропейски ! България - вън от ЕС и НАТО !

А тези от брекзита до сега само даваха и нищо не взЕмаха ли? Защо не приспаднат това което вземаха и да се окаже, че вноските трябва да се намалят!

Няма да дават на България защото нямат земеделие

Вземат от производители на храни и го дават на храненици, това ако не е малоумно!

Вън от еврогейския съюз и сатаНАТО.

Тия третополовите упорито се опитват да досъсипят Европа.

за това им плаща Cорос!!!

нема мамбу ше раним неграмотни маймун шебеци

А предвижда ли се намаляване на свръх-високите заплати на всички евро-крати в европейските институции в Брюксел, Страсбург и къде ли още не? Предвижда ли се намаляване на разходите на Европейската комисия, чийто годишен финансов отчет Европейската сметна палата отказва да одобри повече от 15 години? Предвижда ли се съкращаване на разходите и на Европейския парламент, който всеки месец се премества по два пъти - от Брюксел в Страсбург и обратно за ей-така - защото Франция искала да стои на евро-парламентарната карта наравно с Брюксел?

Изключително точен коментар.Писал съм и аз подобно че ЦК-то си харчи едни пари безконтролно и не се отчита на никого.А за какво ги дава и къде само тя си знае това го нямаше даже май и в ЦК на БКП и ЦК на КПСС ?!

Значи вместо да ядем свинско с хляб ще ставаме канибали. То асль, защо не - и тъй ще сме вече джендъри...

Да му мислят зърнарите. Ще трябва да се преориентират към нещо друго, добре финансирано от еврофондовете.

Ще станат мигранти.

зърнарите,светлинни години са пред теб.

Щото БГ фермерите много продукция за нас произвеждат, за това ядем всичко внос от съседите...

чудесно. а за останалите като няма хляб да ядат пасти!

А да сте чули велилия боко или някой от лизачите ми да излезат и кажат какво налага да се увеличава тази вноска и от кои пера на изтънелия бюджет ще вземат пари. Първия път когато го споменаха това беше в по новините в 19.25. До тогава ни показваха циганския питбул, джендъри, зимата в мароко.... Ес-то ни разказа играта, и поколения напред ще бъдат заработе да работят за безсмисленото съществуване на шепа евротолерасти. И не, несъм почитател на бсп-то, комунизъм и подобни, но тези по демагогия отдавна задминаха комунягите

И аз комунистите,ама и тъкова ограбване на хората.Жалкото е ,че нямаме умни управляващи да се застъпят за нас.А нс всичко за капак,искат да унищожат всичко българско с тази ИК,заеме че не ви пука за жените.,а просто за парите.Е големи изроди се оказаха ЕС,налагат ни мигранско робство без война.

Отбрана, мигранти и Конвенции :( Който не скача, е червен, би казал Тапетаджията...

Ха така, браво. Ще дават за навлеците, за да имат сила да ни колят и взривяват, а ще орежат субсидиите на хората, които се трудят, за да произведат чиста храна за трапезата ни.

такава е волята на държавния департамент!!!

Няма как да вземеш и едно евро от хора с прякори като Бенчо Ролса. Утре ще стане Бенчо Танка и пак ще е на първа линия.

Нищо не се чува за икономии от високите заплати и куп екстри, които са си осигурили господата в Брюксел. Защо само народните маси трябва да понесат Брекзита? Кой ни е питал дали сме съгласни? Отнемат от селското стопанство /храната, която три пъти на ден всеки слага на масата/, но ще дават за мигранти. А откъде средства за отглеждането им? Нали и те искат храна? Сбъркана политика!

Ес не се понтересува как живеят българите,а ние да прибираме непрекъсното хора които никога нвма да можем да ги интегрираме,както стана с циганите,ИЛИ НИ ПОДГОТВЯТЕ ЗА МИГРАНСКО РОБСТВО.Когато ни приехте ,нямаше тъкива условия,САМО ИСКАХТЕ ДА НИ УНИЩОЖИЪЕ ИКОНОМИКАТА,И ДА ВЗЕМЕТЕ ВСИЧКО ПЕЧАЛИВШО НА КОНЦЕСИЯ.Вие сте модерен хайл

Мислите много на дребно. Заплатите и екстрите на администрацията е нищожна част от тези 140 милиарда. Сигурно под 0.01%. И без пари да работят - какво ще промени това от цялата картинка?

Нека чиновниците в ЕК дадат пример първо с орязване на разходите за себе си. Да позатегнат те коланите и тогава да ни убеждават как да ги затягаме ние.

Батко, първо чети, после пиши глупости. Глупави тролове работят против работодателите си. Не си заслужаваш рублите, въпреки че нищо не струват.

Под мъдрото ръководство на ИПОН се превърнахме в МУТРОЛАНДИЯ,бедна ратайка на Сорос и немските крадци.

Що бе? Преди ИПОН по-богати ли бяхме? Едни милионери бяхме при Жан Виденов. И хич нямаше мутри.

AbuTalib

Стига с това СЕЛСКО СТОПАНСТВО, та селско стопанство. Правилното е Аграрно с двата си важни клона-Земеделие и животновъдство.Няма градско стопанстнво...

еврокомисарите, секретарките, преводачите, личните кабинети

НА най бедните посягайте.Доскоро даваха само на зърнарите за бентлита,а сега за мигранти.ОТКЪДЕ,НАКЪДЕ ОТ НАШАТА КРЪВ,ЩЕ ПРЕЛИВАТЕ НА МИГРАНТИТЕ,НЕ СА МИ ДОСТАТЪЧНО И ТЕЗИ ДЕТО СЕ ПРИЕХА,,УЖ,,ВОЙНАТА БЕШЕ ПРИЧИНА,А КАКВО СТАНА??????????????Пак от най бедните големи вноски и от селяните есъествено,а храната после ,какво ще стане?????????????????

Гражданите за Европейско Развитие на България така ни развиха, че ни еха ма за 100 години напред! Баш по Европейски!

Грабеж по еврогейски за република България! Чрез НПО!

Да живее европейския съюз,каквото те взеха от България им стига

"България и Румъния, са се съгласили да подкрепят увеличаването на вноските си в ЕС, за да покрият част от финансовата дупка след напускането на Великобритания" А защо глупака Боко не ни е казал, че увеличава вноската на България. Бахти наглеца.

Защото "Министерството на финансите побърза да отговори, че България не е изразявала позиция за увеличаване на вноската на страната за членството в Европейския съюз. Подобна позиция не е била обсъждана в нито един работен или официален формат за преговори между държавите-членки и Европейската комисия, изтъкна МФ". Ма това е на 20 ред. Ти на 5 ред си видял ГЕРБ и си почнал да заработваш.

И аз не им вярвам! Много им се насъбра и ако не друго, ИК ще им обърне колата на следващите избори.

ще им ядете на мигрантите ЧУРКИТЕ накрая.....

Как накрая, те някой искат/и още в началото ги ядат.