Зимата покри Европа с много сняг (снимки)

Сняг затрупа улиците в Париж, Руан и Мадрид. Валежите се придвижват и към Централна Европа, вече започнаха в Босна и Херцеговина.

Обратно в новината

Коментари - Зимата покри Европа с много сняг (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уважаеми "синьоптици" и "синьоптички" ,изводите ви са погрешни. Температурите са положителни в равнините, но са ниски в планините и няма пречки по високите места да вали сняг.

Жалко, че тук няма да вали сняг, има нужда.

Вижте какво е сняг и зима в матушка Рус . Там всичко е истинско дори и зимата а не като в еврогейландия

Вижте какво е слънце и топлина в Западна Европа през пролетта и лятото, там топлината е истинска, а не като в Русосифилистландия /Путинландия/.

Малеееееееееееееееееееее,чудо невиждано се случва в Европа,...сняг вали през...февруари:)))!?! Добре,че не се случва в средата на...юли,защото току виж някои, тръгнали да приказват отново за настъпващ Апокалипсис:)))!!!

"за щастие в българия валежите ще са от дъжд"????? кой пък ви каза че тва е за щастие. сега е февруаи трябва да натрупа сняг.ма те тея статии ги пишат некви кифли дето като има 2 см сняг и не могат да идат с токчетата до мол-а

Имената на страните се пишат с ГЛАВНА буква!

Господин праз, имам усещането че и акълът ти е от праз. Ако не ти е от праз би ли обяснил що е ТЕЯ.

"Затрупа улиците в Париж"- ало, редакторчето, как се затрупват улици, особено в Париж? В действителност улиците в Париж са "кишави" и е мокро и хлъзгаво.

...."Айфеловата кула беше затворена за посещения" , а не ЗАКРИТА

Хора, научете български език! Грешките в цялата статия са на ниво 1-6 клас.

Аз открих две грешки. Едната е в заглавието - "в" преди Европа е излишно. Втората е в последното изречение, което започва с малка буква. Иначе си е добре останалото.

Освен грешките пише страхотни глупости. Пуснах си камери от Мадрид - сняг таратанци. Аман от партенки в този сайт.