Българска компания купи бизнес-център Московска

Консултантската компания Cushman & Wakefield Forton съобщи, че е приключила сделката за продажба на Бизнес център Московска в центъра на София.

Обратно в новината

Коментари - Българска компания купи бизнес-център Московска | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

..да не е един пълничък симпатяга с опелче? Или един друг симпатяга, дето има огромен офис на жълтите павета и Цацаров му ходи на крака в него?

Kalin

Ни ирландците са ирландци нито консултантите са чужденци нито новите не са същите стари ама под друго име.Цялата ни държава така е просмукана от далавери и .....че вече нищо читаво не остана!

Това е то лъжат и крадат, а след това крадат и лъжат и пак отново. Никакво зачитане на национална и частна собственост. Виж само какво става с Южния парк, американското посолство и съпровождащия го там комплекс от сгради докъде стигнаха навътре в парка и пак не им стига. Къде ще е новия грабеж личи по тотално занемарените зони в парка в близост до посолството и вече бетонираните земи, които не са поддържани от кметството и прехвалената от ЕС и посолството Фандъкова и по вече завзетите от временни постройки парцели. Първо гонят хората, да не е толкова явно, а после После пак лъжат и крадат, крадат и лъжат. Но ще е добре да се знае, че за кражбите, завземането и денационализирането на земи давност няма. За съжаление американското посолство винаги действа в посока отнемане на български земи в замяна на виртуални битове в полза на всякаквите традиционни бенефициенти от американската политика като глобалисти, масони и ционисти, но сега имат още по-голям и разрастнат интерес от това, с цел обезпечаването на доларчето пред приемащите го за разплащане с т. нар. мека сила. Един вид продължавайте да ни кредитирате, приемайте долапчетата ни. Да ние не можем да ви върнем дълговете си, но за това пък имаме възможностите да ви съдействаме в трети, подчинени ни страни да ги пласирате /с крехката надежда в бъдеще сделките по тези корупционни схеми да не бъдат анулирани/, притискайки и изнудвайки местните власти да осигурят разпродаването на реални, често безценни активи за нашите келяви доларчета.

Съсипа архитектурния ансамбъл на Московска и археологията отзад. Бахти наглеца "трофейна сделка".

Наистина отвратителна, невписваща се сграда, крадла на облик с две стилизирани масонски колони /да се надяваме, че поне няма никъде някакви цвъкнати фашистки клечки, пръчки и боклуци свързани в сноп/, заради която сграда блокират движението с бетонни отливки с цветенца и която въобще не трябваше да бъде построявана.

И защо консултанска компания е Gushman да не би да няма българи да консултират сделката?????

АНГЛИЙСКОТО ПОСОЛСТВО ДА СЕ МЕСТИ ОТ ТАМ ЗАЩОТО РУСНАЦИТЕ ВЕДНАГА ЩЕ ПОЧНАТ ДА ШПИОНИРАТ!!!

Направо да знаете колко много ''вярваме'' как ''българска'' компания е купила този имот на чуждата компания след много ''спорове и наддаване''...

Същата сграда е част от къщата с гьльбите,много сериозно охраняема,заради собственика направиха малката уличка двупосочен булевард.

Че защо да не е българска...КОЙ да не е бедняк?