БСП опасно се увлича в пропагандна война

БСП все по-сериозно навлиза в словесни битки, къде предизвикани от нея, къде в отговор. Хъсът й е забележителен.

Обратно в новината

Коментари - БСП опасно се увлича в пропагандна война | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това опорните точки на DIR-а ли са?

Изобщо не и дреме на кака Курни за каквато и да е конвенция. Понеже стана ясно, че стола на Станишев в ПЕС се клати, кака реши да му подлее още малко водица, така по комунистически. Защото, къде ще ходи Станишката след краха-правилно, в България. И какво ще поиска-правилно, БСП. Е, кака няма да се даде-този защитава еднополови бракове, джендъри и други "опасни" индивиди. Обаче ще се получи така, че миг преди да падне Станишев ще изхвърли БСП от Социалистическия интернационал. Комуниста Захари Захариев, острие в БСП дори нарече ПЕС фалирало предприятие.

Да ПЕС от 34 партии, повечето не са дори представени в националните им парламенти! Само 2 от членуващите партии в ПЕС са във възход БСП- с председател К. Нинова и португалските социалисти! Станишев пак иска да чучка на чужди лаври и в чужд полог, на чужди яйца да мъти! Ма май нема да му се получи!

и така и до дне на заплата при руснаците БСП -злобеят и вредат по примера на --Всяко тържество на България е смърт за Русия, пишеше в един брой на Русь покойний екзалтиран славянофил Аксаков,

Всеки здравомислещ человек разсъждава, че ако Русия е желаела една силна, съединена и независима България, тя трябваше освен да се възползва от извършеното на 6 септемврий и да поддържа Съединението. Нейните доброжелателства за наший народ щяха да се покажат пред целий свят, че са искрени, несвързани с никаква задня мисъл. Обаче Русия какво направи? Тя употреби всички средства само и само да попречи на народний идеал Съединението. Не искаме да упоменаваме тука за всички интриги и подлости, които се вършеха против интересите на нашето Отечество.. Свобода, бр. 7, 19.XI.1886 г.

ЦК, ЦЦ-1и ЦЦ-2 на ББ ли имаш в предвид?

О-па! Ние сме на власт и имаме право да лъжем, който спори с нас е , ... , ... , ...

Ето този Виктор Стефанов , т.н. автор на джендърското пасквилче е Платен Прол! Тия като него са истинските гробарско-джендърски тролове!

Една елементарна,бивша следователчица, като Нинова, е на път да превърне държавата ни в бардак ,а платените от руснаците комунисти са в поръчана акция за преврат. Нима ще позволим да ни яхнат отново партийните секретари ?

Не бой се! Джендърите ще те яхнат.

"БСП опасно се увлича в пропагандна война"----------------------- този инф материал е 100% пропаганден и 0% аналитичен

Унгария ратидицирали въпросната конвенция?И защо,те какви са?

Основава партия ХАН КРУМ.Приемат се членове,които са готови да прилат законите на ХАН КРУМ!

Шумкари!

Четете: Първите грешки на БКП бяха голямата жестокост, която прояви спрямо българския народ, допускайки разправи, изразени в убийства, отвличания и интернирания. Това е посочено в Бюлетин за положението в Българската комунистическа партия от 1949 г., съхранен в архивите на ДС и публикуван в разширения онлайн сборник Държавна сигурност и врага с партиен билет 1944-1991 на Комисията по досиетата, пише link. Най-вероятно бюлетинът е разпространяван тайно като позив, авторството му е прикрито зад инициалите Б. С. Г. В документа е коментирано, че първия признак на разложение в БКП е разривът между честните партийни функционери и комунистите, дошли наготово от Съветския съюз, натрапени на високи постове. В него се говори за разочарование между идеали и груба действителност. Стопанската политика на БКП е коментирана като пълен провал. Купонната система е останала като съставен елемент от социалистическия строй. Изброени са редица стопански неуспехи с някои обекти, а като особено тежки са определени последствията то национализацията. Под ръководството на некомпетентни лица и безотговорни личности настъпи хаос и корупция, се казва още в документа. В него е обяснено и пораждането на силно антисъветско настроение сред българския народ. Това е станало в резултат на непрекъснатото ограбване на народното стопанство, настъпилата нищета и прогресивно обедняване, диктатура на мисълта, отсъствието на елементарна свобода.

то тогава голям терор!Нямаше социални помощи ,нямаше Буро по труда и борса за безработните,нито бели роби да речем у Англия!

Тия "народни представители" кого представляват??? Брюкселските чиновници, НПО-тата, финансирани от чужди държави, джендър-организациите или НАРОДА???? Кой им плаща заплатите? НИЕ, 90% от работодателите им не ЖЕЛАЕМ подписването на тази конвенция!!! Ако не изпълняват волята на РАБОТОДАТЕЛЯ си /народа/, да ги УВОЛНЯВАМЕ!

Не съм член на БСП, но тя има исторически важната и отговорна задача да ликвидира антибългарската партия ГЕРБ. Тази мисия оправдава всички средства.

Как тъй ще утрепе чедото си бре?!

Ще утепе дедовия, Бойко ги смаза всичките ..нема СДС, нема БСП

Ми то герб си е партия от БКП деятели, сега като влее в себе си и БСП цена няма да има.

Лов на вещици започна .. ще се търсят насилници, ако няма ще нарочат някого за насилник за да задоволят волята на западните си господари, че е нужно да се ратифицира тази морално корумпирана Ист. конвенция.

Корни много се лъжи, че с този референдум ще постигне някаква измислена победа. Напротив, чака я поредното разочарование. Той ако евентуално се проведе няма да събере необходимия брой участници за да е валиден. И пак ще тръбят, че са постигнали победа както на времето Станишев и Мая Манолова - помните ли. Отчетоха победа при невалиден референдум - смешници и тогава и сега. И без референдум конвенцията няма да бъде ратифицирана така, че "парата" на бсп пак отива в Свирката. Дали това ще е правилно само може да гадаем

Почна се!! Джендърмерията в действие да защитава подписаната от Боци Анадолска конвенцуия.

Абе как има минуси, да ви хакам в джендърския.

Ако този, който е писал статията не знае, да му се каже / ако изобщо е в състояние да разбере/: 1. Българската православна църква е против Истанбулската конвенция. 2. Католическата църква у нас е против 3. Мюсюлманското вероизповедание е против 4. Лекарите са против 5. Повечето партии в парламента са против, вкл. най-умните и начетените депутати от ГЕРБ. Там да си против е страшно, но има и такива, представете си за какво става въпрос. 6. Народът е против 7. Родителите са против 8. Учителите са против Е, тогава. Значи няколко организации на гейове, лесбийки и транссексуални трябва чрез лобитата си в ЕС да натискат правителството конвенцията да се приеме веднага и против волята на всички. И за да са нещата по-поносими, ангажирали няколко гейско-лесбо дружинки, отявлени гейове сред определени среди, продажни журналисти, няколко провалени, жалки и смешни политици и др. подобни да ни обясняват колко не било това, ами било онова. Да вземе този, дето е писал статията да прочете конвенцията и доклада към нея, където черно на бяло е записано за кого се отнася - за гейове, лесбийки, транссексуални, бежанци с такива характеристики, социални полове, нестандартни роли в пола и др. подобни.

Тази партя БСП-БКП, трябва да бъде забранена ! Докато не е късно.

така, сега пък обърнаха нещата - щом не искаш ИК си поддръжник на комунягите. Да, ама не. Всеки, който е против ИК ще е подкрепен от народа. Все ни е тая кой има топки за това.

Не харесвам ИК! Не си падам по агитковия спор. Не харесвам нито лидерите, нито Партиите им. Това, че едната я защитава, а другата отхвърля, не ме интересува изобщо. Не я харесвам. Това е. АЗ, не я харесвам, а Вие си я обичайте или мразете до гроб, което е Ваше право, но не е мое задължение.

Ние сме държава на над 1300 години. Според местната теория за произхода даже се добавя назад времето и на Одриското царство примерно. Няма да ни казват какво ще правим. Ние казваме какво да се прави като най-старата цивилизация. Толкова. Сега за комунизма. Много книги съм прочел и особено за съветския комунизъм. Нашия е направо едно нищо спрямо него. Лошото е лошо - и атентата 25та (подбуден и даже организиран от цанковисти за да смачкат после комунистите), и македонизацията след 44та и концлагерите след 44та. И колективизацията и мн. други. Обаче едни отявлени крадци и пройдохи нарекли себе си демократи , които са просто ялова десница дето краде с десетилетия скрита зад паравана на антикомунизма няма да я бъде. Няма да я бъде. Крадци и майкопродавци да ми веят знамето на антикомунизма няма да я бъде. 23-25година пак е избита интелигенцията. Гео Милев. Никола Вапцаров. 3 национални катастрофи. 1944та пак е катастрофа - Сталин ни спаси границите. Отмъщението няма край. Не знам вече на кого отмъщава кирливата крадидесница - то в герб ръловодството е комунистическо. Какво ще пише за тях?

Колкото повече такива статии, толкова повече привърженици на позиция срещу ИК.

За ваз гласувах три пъти и все с надежда нещо реформи да правите.Да,ама не.И сега ,ако ни посегните на децата никога повече няма да гласувам за ваз.Ко унистите ги ненавиждам,но и авз няма да подкепя. Много мислят като мен.

Извратените да си ходят в западна европа!

Европа е тук, а извратеняците са зад Урал.

Ватник си ти.

ДАЛИ ДА СЕ ОТКАЖАТ ОТ КОРУПЦИЯТА ИЛИ ОТ ИСТАНБУЛСКАТА К. НЕ МОЖЕЛО ДВЕ ДИНИ ПОД ЕДНА МИШНИЦА, ПОДСКАЗАНО ИМ ОТ БГ ПОГОВОРКА СЛЕД НАЧАЛОТО НА ПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО НИ.

Проклятието на България.

Проклятието на България се нарича Демокрация, която на практика означава Ликвидация

Шумкари!

КОНВЕНЦИЯ СА ПСИХИЧЕСКИ БОЛНИ ХОРА !!!! ТОВА Е МЕДИЦИНСКИ ФАКТ КАТО СМЪРТТА ! ТЯ Е СЪЗДАДЕНА ОТ БОЛНИ ЗА БОЛНИ ИНДИВИДИ !!!

Знаеш ли Истанбулската конвенция от кой е създадена и по чие искане!

НО ЩЕ ИЗТРИЯТ ВЕДНАГА !!!!!

От тези които създадоха комунизма като идеология, наложиха го с държавен преврат в Русия, а по - късно и в Източна Европа.

от години не съм чел.

ИК е средство, с което имат намерение: 1. Лек вариант - да държат държави, които в момента са по-слаби в подчинение завинаги. Просто няма да им дадат възможност да наберат сили. 2. Тежък вариант - да унищожат населението на споменатите в т. 1. държави. Населението на Земята на от 01 януари до 02 август 2017 година изхарчи ресурсите, които планетата може да възпроизведе за една година. През 2016 година датата беше 03 август. С такъв темп на унищожаване на планетата, до 100 години човечеството трябва да се мести на друга планета. И както нас ни задължават, да бъдем толерантни с циганите и да търпим безчинствата им, във Франция и в Италия им унищожават лагерите, когато си поискат и никое НПО не протестира. Та като превърнат българите в обратни, те няма да се размножават и ще изчезнат доста бързо.

НАПЪЛНО СПОДЕЛЯМ !!! ВЪПРОСЪТ Е, ЩЕ СЕ ПРОТИВОПОСТАВИМ ЛИ, ИЛИ ЩЕ ПРИЕМЕМ ПО-РАНО, СМИРЕНО УНИЩОЖЕНИЕТО НИ ?!??!!??

Въжетата сами ли трябва да си ги купуваме?

Тююю бре! Мислех, че поддръжниците на ИК поне 1 ден ще прескочат, ама не. Стига сте упражнявали над народа ни насилие! Умеем да четем. Не ви ли стана ясно?! Давайте отбой, докато е време!

Хубаво е, че умеете да четете! А разбирате ли прочетеното?

Кой не иска да има демократични РЕФЕРЕНДУМИ в България? Много ясно, МАФИЯТА , няма файда от РЕФЕРЕНДУМ, щото не може да изпълнява заповедите на Анкара, Вашингтон И Т.Н на всички други!

Нова мода! Сега се опитват да изкарат, че ако си против Истанбулската конвенция, то значи си комунист! Това е целта на статийки като тая на т.нар. автор Виктор Стефанов. Асоциират позицията към конвенцията с партийна принадлежност. Това е подмолността и наглостта на хора като авторчето. Жалко, че за това не могат такива драскачи да ги вкарат в затвора. Много жалко... Не се връзвайте на партийност, а мислете идейно. Истанбулската конвенция е подмолен документ, който дори и ратифициран от 28 членки на Съвета на Европа, а не членки на ЕС, 18 от тях са я ратифицирали с резерви, а други с допълнителни декларации, териториална приложимост и др. Важното в случая е българското законодателство и какво става с тази конвенция при нейното ратифициране, а за това може да намерите достатъчно изказвания от големи адвокати в интернет. ВСИЧКИ ТЕ СА ПРОТИВ!

Не, не минахме през "Кой не скача е червен" Който е против ИК е за насилието над жените и децата" "Сега се опитват да изкарат, че ако си против Истанбулската конвенция, то значи си комунист!" "Който е за ИК е хомосексуалист" В очакване сме на следващото :)

Живяла и работила съм и преди 1989 година. Нивото на живот сега, в сравнение с преди е катастрофално ниско. Реализацията на хората, особено на младите в желани от тях професии липса. Всичко е сведено до оцеляване. Много са малко тези, които сега се реализират в желани от тях професии. Преди жените работиха до 55 година и се пенсионираха. Сега по всяка вероятност ще работим до 70 години за да оцелеем. Това ли е защитата на жените ?

Изи, вземи един калкулатор и направи малко сметки. Колко хора работят, колко данъци плащат, от тези данъци колко отиват за пенсионери. Няма човек в България, който да не иска пенсионерите да взимат по-малко от 1000 лева пенсия. Успееш ли да го измислиш, гаранция, че ще ти дадат Нобелова награда! Та късното пенсиониране е точно заради това- няма пари да се издържат пенсионерите! Ако на 20 работещи, се плаща пенсия на 1 пенсионер, няма проблеми, обаче работещите са малко, а пенсионерите са много, заради ранно пенсиониране, застаряващо население, висока емиграция и т.н. Така че отваряй екселчето чети официални данни за работещи, данък за пенсионен фонд, 2-ри стълб и т.н. Искам да ти каже, че няма да може да си отговориш на въпроса как и в момента се плащат пенсии.

А ти можеш ли да си отговориш за смисъла на тази пенсионна система и защо е задължителна след като ти няма да се пенсионираш или ако като пенсионераш няма да получиш и половината от това което си внесъл в тази система ?

колко пари харизаха на "наши фирми" да правят отвратително саниране на безбожни цени? Това не са европейски пари (които също са наши, но това е друга тема) а пари от бюджета - събирани от данъци и тук там някоя държавна фирма. Още тогава се чуха предложения, тия пари да се дадат за пенсии, но от тях нямаше как да се отделят комисионни.

Необходимо уточнение: Когато избираме политици, избираме хора, които са ни декларирали, че ще изпълняват НАШИТЕ желания и интереси. Не си избираме учители или възпитатели!Така, че да не ни обучават и да не ни казват, кое е хубаво за нас. Ние, почти цялото население на България не желаем България да се присъединява към тази конвенция. Това е важното, дали конвенцията е добра или не, е нещо второстепенно. И нашите властници не са в позиция да ни поучават! И дано се усетят навреме, защото после иначе много ще им се стъжни!

АЗ НЕ СЪМ КОМУНИСТ, АЗ НЕ СЪМ НАЦИОНАЛИСТ......................................НЕ ПРИЕМАМ ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ.

ами си Джо Бързия! Един се хвали на приятел: "довечера съм при Сузи, ще я накарам да вие от страст". "Само внимавай, че Джо Бързия се навърта наоколо, да не те изпревари". "О'кей, предупреден съм, че внимавам"! Отишъл при Сузи, започнал я, по едно време се наложило да прекъсне за миг, за да сложи предпазно средство. Поставил си едната ръка на обекта, да го защити от Джо. Монтирал си каквото трябва и хайде пак вътре. Доволен си казва "Джо Бързия не можа да се уреди". В този миг чува тънко гласче "ааа, не, аз съм Джо Бързия"!

А ти си майстор на тъпия виц. Отбелязвай къде трябва да се смеем!

Бкп са съветски фейк нюз, но много дълго са се задържали тук, вече срока им на годност по гост е изтекъл ..

Осъзнавате ли, че сте много, много глупав? Случайно да сте милицонер от соца, т.е гербер2

БСП се готви за следващите избори. Ако нагласата на обществото беше за приемане на ИК, БСП щеше да е за конвенцията. БСП говори на възрастните и ограничени хора.

Болшевизацията продължава.Жалки,жалки,жалки.......

Пак ни изхвърлят в тъча с такива поръчкови и пропагандни пасквили. През това време сигурно се случват много по-големи събития. Някой спомня ли си вече, че преди месец имаше шесторно убийство в Нови Искър. Кой е виновен, кой е поръчал ... А Делян Добрев - КС обяви, че Парламента е гласувал неправилно. Но Делян си стои там и обикаля телевизиите. Вече се появи понятието Сръбски поток. Има Турски, Гръцки, Румънски, но няма Български. Натовски кораби напълниха българските пристанища. Предстои увеличение на ел. енергия ...и т.н. ...

приятелите на сорос герб нпо джендъри еврейски организации по целия свят и у нас тези същества са богохулници и сатанисти .тяхната цел е да унищожат православни и мюсулмани ,защото са против сатаната ! ние трябва да защитим конституцията си с правата и задълженията ,които произтичат от нея в името на България и нейните деца ! НЕ на сатанизма и сатанистите ! ТУК Е БЪЛГАРИЯ ,а не исраел и сащ !

някои се опитват да изместят борбата. Днес не става дума за комунизъм/антикомунизъм, а за това внуците ни човеци ли да бъдат или нещо друго. Защото какво е конвенцията ще се разбере, когато (и ако) я приемат почти всички държави. Тогава не само, че децата ще изучават "нестереотипните роли на пола", ами и ще им въведат практически занимания. И ще ги превърнат в нещо, което е различно от днешната представа за човек. Нека ония, които са готови да застанат на амбразурата, да защитават всичко, което Русия не приема, да се замислят, дали САЩ го приема.

Да, това не е новина! В Лисабон при приемането на конвенцията БСП е представена от Нинова, Деница Златева и Вигенин.

Тази неподписана от никого статия е толкова елементарна и тъпа пропаганда, че все едно е писана от лице с 8-ми клас образование. Но нали на дираджиите им е наредено всеки ден да плюят по политиците, които ПУБЛИЧНО изразиха становището си ПРОТИВ срамната ИК, та вече впрегнаха и малограмотните си сътруднициъ;) Тук йезуитски са събрани в едно две теми - джендърната и за комунизма. На пишман-агитаторите да кажа още веднъж - няма да успеете да разделите хората! Нищо не пречи на маса антикомунисти да са ПРОТИВ конвенцията (и с пълно основание!). Така че, не се мъчете да манипулирате обществото, че който е антикомунист, трябва по презумпция да подкрепя мерзкия документ (ИК), двете неща НЕ СА взаимносвързани!

поради липса на ,,идеи,, за бъдещото развитие ,кръговете които се мъчат да ,,глобализират,, света издигат в ,,идеи,, вторичните придобити сексуални инстинкти на една група ,,извратени,, хора...и ги налагат на останалите!!! ,,хвърли в една каца с ,,мед,, една капка ,,катран,,...,,!!!