Откриха главната причина за появата на рак

Учени от университета в Дънди в Шотландия са стигнали до извода, че главната причина за появата на рак е стареещата имунна система.

Обратно в новината

Коментари - Откриха главната причина за появата на рак | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това наистина е една от причините, но никога не може да бъде главна, защото самата тя е следствите от други процеси.

е саркома, който се появява само при млади хора, за него коя е прочината. Очевидно причините са за всеки вид различни и е добре да бъдат намерени поотделно, за да се лекуват правилно.

Как тогава ще обяснят появата му при деца? Друга основна причина е стрес, стрес, отново стрес, бедност, мизерия, лоши храни, замърсена среда на живот.

Това не е новина, известно е, че имунната система отстранява новопоявили се злокачествени клетки в тялото. Но как да си обясним, че има ужасно злокачествени раци при малки деца (да пази Господ!!)

Аномалии още в детска възраст. Няма 100 % еднакво здрави хора. Статията явно говори за средностатистическите индивиди, които са били относително здрави до някаква възраст.

Още през двадесетте години на миналияа век Ото Варбург разгкрива основната причина за появана на туморите, условията и механизма на тяхното развитие. Можете да прочетете всичко на български, руски, немски и английски и ще разберете, че такава статия като тази може да бъде публикувана само от вапиющо невежи по въпроса хора.

Как функционират алкалните диети? Изследванията показват, че диетите, съдържащи силно алкални храни - пресни зеленчуци, плодове и непреработени растителни източници на протеини например - водят до по-алкално рН, което помага да се защитят здравите клетки и да се балансират основните минерали.

Появата на туморните клети е вследствие на недостиг на кислород в клетката поради неправилно, дълбоко дишане. Тогава глюкозара не се разгражда напълно до вода и въглероне диоксид, а се образува млечна киселина, която събрана около туморната вече клетка я предпазва от лимфоцитите. Профилактиката - това е правилното дишане

дълбоко дишане, дава повече кислород

А нашите учени от БАН след 10 годишни опити и непрекъснати експерименти доказаха, че ако заспиш със сърбящо те дупе, се събуждаш с вмирасан пръст.

ракът се появява при липса на силна вяра ,но се отключва след силен шок,стрес,депресия,които блокират части в мозъка .така джендърите се лекуват често дрога или подобни . други стигат до самоубийството . като че ли няма кой да ни научи как да управляваме собствената ни машина -мозъка и така ни причиняват самокатастрофирането ... чувствата(за човека) са страшно нещо ,но какво е живота без тяхното значение ?къде е общото чувство за развитието на човешката цивилизация след хиляди години ? защо създаваме същества и ги изоставяме на произвола на съдбата ,защо нямаме милост към себе си и към другите ?верно е ,някои не я заслужават със сигурност .но ние не трябва да бъдем нещо различно от човека ,ако искаме да ни зачитат като такива ...

Не спазването на ТЕЛЕГОНИЯТА - ЗАКОНЪТ РИТА ЗА ЧИСТОТАТА НА РОДА И ЧИСТОТАТА НА КРЪВТА, доведе до господство в света на "хамавото семе". / хамаво семе (вероятно като наследник на Хам?!)/ Библията (Ной и трите рода на които той се е разпаднал) не случайно не толерира "кръвосмешението". Обаче западняците са се изродили и искат и нас, от изтока, да ни направят като тях. За сега само върхът на айсберга, ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ, е обсебил вниманието ни в борбата за съхраняване на ЧОВЕЩИНАТА в нашия народ. Аз, след двадесетина години премеждия по болниците с рак, мога да заявя че РЕЛИГИИТЕ (юдаизъм, християнство, ислям и атеизъм) са причина за РАЗПАДАНЕ НА ИМУННАТА СИСТЕМА на човешкия организъм. "Учени от университета в Дънди в Шотландия са стигнали до извода, че главната причина за появата на рак е стареещата имунна система.", но не назовават причината за тази оксиредукционна причина - РЕЛИГИИТЕ и нехармоничните традиции и практики на GENDER ФИЛОСОФИЯТА.

Толкова сте потънали в "гъстата материя" скъпи GENDERS, че не усещате подадената Ви ръка за помощ. Или както е известната велика фраза на Остап Бендер от "Златния телец": "Спасението на давещите се, е дело на самите давещи се". СПАСЯВАЙТЕ СЕ, П О Е Д И Н И Ч Н О !!!

TIREX

дубрутру и хорат а мрат щот им изтекла гаранцията и се развеждат щот са се оженили.

А детската имунна система ?

Всички болести идват от ядове,а повечето ядове идват от Гадове.

демек кривотия до шия .

тогава защо с изповед, причестяване и молитви се лекува и рак. Значи пак греха е причина за това. Живота ни, здравето ни, всичко е в божиите ръце. Та нали зарадаи нас Христо умря на кръста и пое и нашите грехове. И в него е и силата да изцелява! Слава на Бога!

Причестяването и молитвите не лекуват. Самовнушението, че някой отгоре ти помага има удивителни ефекти понякога. Много силното самовнушение не лекува, а може да тушира за известно време част от симптомите. Нещо подобно е хипохондрията, но с обратен ефект.

Въх, мори майкята! Тези шотландски учени колко били учени! Цел свет се изтепа да търси къде зимуват раците, пък те се криели в подмолите на имунната система. И са кво? Вече сме само на няколкостотин милиарда долара от пускането на лекарството по аптеките. Мога да предвидя и следващото откритие на шотландските учени - лекартвото против рак щ елекува и против СПИН. Е, те тогава какъв секс ще паднееее!

Глупости! Тогава защо откриват рак на деца!?

не съм "учен",но знам причината за рака-живот в постоянен стрес и страх.

Заглавие: Откриха главната причина за появата на рак в статията: "учени...са стигнали до извода..." Мам.а в.и да .еб.а мръсни журналисти. Долноп.робни бок.луци такива. Няма ли кой да ви съди за ла.йняно написнаи статии бе.

Ми нема. Обачи убавото е, че чичо рачо не пробира и щипе и журналистчета, та им регулира популацията.

... плюс наследствено предразположение. Раковите клетки са на практика безсмъртни и се делят до безкрайност. А в гена е закодирана програма за смърт на клетката ако не излязат някои проверки. Тоест мутацията така трябва да се получи, че да се заобиколи тази програма и тези проверки. Плюс унаследяване на всички рецептори, които които са като система свой/чужд по отношение на клетките-разузнавачи на имунната система. Което вече си е наследство.

И това, което си написал как кореспондира с факта, че заболелите например през последните двадесет години са в пъти повече от заболелите за двадесет години преди сто години?

С подобрената диагностика

Че те лимфоцитите излизат на всяка кръвна картина. Или са в норма или не. Има си референтни стойности за възрастен човек. Какво намаляване с годините?

... не са само лимфоцитите.

Трай като не разбираш! Щом шотландските учени са казали лимфоцитите, значи са лимфоцитите! Виж ако английските учени кажат, че са еритроцитите, тогава значи са еритроцитите. Аз обаче, си мисля, че все пак е хемоглобинът. Ще изчакам мнението на американските учени.

За какво стареене на ДНК се говори. То все повече млади хора и даже съвсем малки дечица се разболяват от рак.

е открихте топлата вода, естествено че това е причината , всеки знае за имунитета

Моят брат (Бог да го прости!) беше лекар и казваше че рака всеки го носи в себе си и ако се заживееш достатъчно дълго няма начин да не се развие.Не зная колко беше прав,но почина на 65 години от рак.Според мен (аз не съм лекар,а математик!) който открие причините - той ще открие и лечението...Така,че всичко е..съдба!

Абе всички знаем че великите руски лекари го знаят това още от преди 55 години.Те дори лекуват рак.Знаем още че Путин е всъщност на окпло 600 години,но изглежда на 60

Глюпости..........

И като се излекуваш и веднага се подмладява имунната ти система. Дайте да патентоваме Цис-Платина като подмладяващо лекарство. ПНАСа си плюха дори на падащия импакт фактор.

Тези явно са открили топлата вода! Проблемите с имунната система и стареенето й са доказана причина за поява на рак още от 1965г. Явно тук се тиражират статийки, които не казват нищо ново, но привличат вниманието!

А аз си мислех че главната причина е Чернобил. Сега сериозно. Да твърдиш, че си открил главната причина за рака е все едно да твърдиш, че си открил главната причина за вътрешните болести. Ми глупаво звучи. Онкологичните заболявания са толкова много и толкова различни, че не случайно си има такъв дял от медицината, онкология. Както вече тук правилно някой се сети да уточни, за съжаление има и млади хора, деца, даже новородени които също се разболяват от рак. При все че имунната система определено има роля в онкологичните заболявания, тя далеч не е нито единствената нито основната причина за тях.

Тези учени не оставиха жива риба в св. морета и океани. Сега, обаче, остава да видим какво ще последва след този (отдавна известен факт), т.е. за какво ни подготвят!

Ама сериозно ли? Този извод е на повече от 40 години. Само че забравяте да подчертаете дебело че това е основна причина от многото други причини.

"остаряла имунна система". Не ща да ви имам компетенцията доктори шотландски. А как ще обясните заболеваемостта от рак на малките деца?

Жлезата подмладява организма, всички фактори като радиация, мръсен въздух, алкохол, цигари и други отрови го убиват. Какво точно не ви е ясно. Естествено че не е задължително да страдате от настинки цял живот, но да сте пълни с отрови и да ви се появяват дефекти в ДНК от радиоактивните химични елементи избълвани от атомните централи след което взлизат в състава на клетките и избиват верижки. Нищо ново не се казва че всички ще умрем е ясно, всеки сам си избира отровата или някой друг ще му я избере. Сега с все по-нарастващи темпове поради напредъка.

А с коя ръка се стимулира тая жлеза ?

с третата

Давам ви пример с един плод, който концентрира в себе си всяка отрова, която долови. Става дума за Гроздетооо. Как си обяснавате факта, че всички лозови масив, за които са Отпуснати кредиди по разни Програми, дават шест пъти повече грозде от Съседните им лозови насаждения на хора ,които си гледат грозде за лична употреба. За да си гарантират ПРОДУКЦИЯ, третират масивите ежедневно с всякакви пестициди и торове от най-ново поколение. Идея нямате, колко се тровим само от едното грозде

А как тези "учени" обясняват злокачествени образувания при малки деца?

Това тръгнах да пиша, но сте ме изпреварили.

генетични причини

Нали се смяташе,че рака е автоимунно заболяване.Това значи,че имунната система се обръща против собствените си клетки.Колкото е по силна,толкова вероятността човек да се разболее е по голяма. Сега пък било обратното.Коя е фалшивата новина.

Кой го е смятал това? (освен теб очевидно)

На тъпаците, които са слагали минуси без да имат грам мозък за мислене, а също и желание да потърсят и да се дообразоват. Туморите никога не са били автоимунно заболяване (такова при което имунната система атакува собственото тяло), а точно обратното. Туморните клетки в здрав организъм биват разпознавани и унищожавани от имунната система. Рак се развива, когато тази имунна система спре да работи по правилния начин, било то защото туморните клетки са успели да я заобиколят или заради проблем в самата нея. Някои изключително редки тумори НА ИМУННАТА СИСТЕМА може да доведат до автоимунни ефекти, но това не е основното.

Редакторите , четете ли това което публикувате или сте отчайващо неуки. Всеки взе да пише каквото му хрумне.

Старееща имунна система на 18-20 годишни хлапета?! ЕДВА ЛИ

НЕ ЛОШАТА ХРАНА,БЪКАНА С ОТРОВИ,НЕ ЛОШИЯТ,ОТРОВЕН ВЪЗДУХ, НЕ ПРЕКОМЕРНИЯТ ЕЖЕДНЕВЕН СТРЕС,А ЖЛЕЗАТА?!НЯМАШЕ НУЖДА!!!

а защо се оставяш на стреса

Пълни глупости!!! Познавах човек с невероятна имунна система. Той просто не се разболяваше. И почина от рак.

имунната система може да се срине внезапно. всеки има сривове на имунната с-ма в определени периоди. радиациата е един от основните фактори, които не се чувстват и не се усещат, преди да е станало твърде късно

Аз си мислех, че ракът се провокира от канцерогенните консерванти, оцветители, овкусители, ароматизатори и всякакви химически ла_на, с които обработват храната и водата за пиене. А то било от остарялата имунна система. Шапка на тояга :).

Може би са ракови образУвания понеже се образУват от нещо. Очевидно написалия статията не се е достатъчно образОвал по български език щом прави такива грешки.

А какво ще е обяснението за рака при децата-от бебета,до 18?

Предполагам - генни мутации.