Горанов обеща да не вдига акцизи до 2021 г.

В тригодишната фискална рамка до 2021 година не планираме да променяме акцизите.

Обратно в новината

Коментари - Горанов обеща да не вдига акцизи до 2021 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Петилетката в съкратени срокове. Имаше такъв лозунг по татово време. Вместо за пет - за три години. Така е и с тавана на пенсиите, и с още редица други решения на тези мафиоти, насочени към постепенното ликвидиране на българския народ.

Аз не пуша, но ми е интересно мога ли да си посадя тютюн в собствения двор и да си го суша и павкам с моите приятели и гости. Подобно на ракията. Защо няма повече тютюн домашно производство?

Аз пък чакам едно предишно обещание на Горанов от предизборната кампания - 1500 лв. минимална работна заплата.

2021 пепел ти на устата !!!

Абе аз доколкото си спомням, те и за винетките нещо обещаваха ;)

До тъпак Само умният знае че тримата тъпаци пътно мостоваци нищо умно няма да сътворят

Първо, гаранция, че този няма да изкара до 2021-а год., за да ни обещава еди-какво си; Второ, защо не се похвали, че вдигна здравните осигуровки на безработните с 2 лв.?! На босите цървулите ще вземе... Дере бедните, защото хазяинът му Досмучиев е против скъпия ток за бизнеса...

Че то този боклук до тогава ли смята да прави мизерии и да разпределя пари - "за нашите за нашите .. пааак за нашите абе всичко е само за мен и нашите".

Някои хора имат много пари, ама действително много. Но алчността ги кара да са неспирни и продължават да трупат. А за какво са им толкова много? Какво ще си купят с тях? От какво ще ги опазят тези камари с пари? И богатите хора умират! Нищо не вземат със себе си! Те и с това което имат са презадоволени за векове.

Кога В.Горанов каже добър ден - гледайте Слънцето къде е!

Гурльо се взе насериозно,че е финансист !!! Утре като ти каже Тиквата за 20-30 милиона за затворите ще мълчиш като гъз !!

До 2021г. ли ще строиш двореца си. Защо няма пари за пенсии и заплати при условие, че ако ви се вярва събирате много данъци и акцизи и не крадете. Нещо тази сметка не се връзва май липсва главният герой, т.е. кой прибира парите? Да познаем ли от първия път.............

Колежката му, свинята Павлова, през 2014 година обеща, че няма да увеличава винетните такси. И излъга! Горанов също лъже, нали.

Май всички в ГЕРБ сте лъжци. От вожда си ли се учите? ......Да,все още се намират балъци,които ви се хващат на въдиците.

Е, аз ли нещо не разбирам? Уж до 2021 няма да вдигат акцизите, но цигарите поскъпнаха вес пак... който го разбира това, моля да ми обясни

Егати идиотизма, не се хвалят с борбата с тютюнопушенето, а с борбата с нелегалната търговия. Не е важно хората да не пушат, а да си плащат всички данъци и акцизи за това удоволствие! Капиталисти долни!

Ко стана с "бизнесмена" Шарлпов? Умряха го руснаците май, а?

При Вальо Танов и Мишо Бирата.

А тиквата ако му нареди,или пък го хванат и него в корупция и го уволнят какво става с "обещанието".Може ли да се вярва на каквото и да било казано от някой в ГРОП?

Акциза на горивата трябва да е в топ 10 на Европа, за да прибирате парите на Лукоил. Стига сте им правили реверанси. Продават на едни от най-високите цени в Европа, а държавата си трае. Не иска приходи от акциз, а ревем, че пари няма!

Дръжте акцизите на горивата най ниски в ЕС за да може РУСНАЦИТЕ ДА СИ ПЪЛНЯТ ХУБАВО ГУШИТИ

++++++++++

ГЕРБ и БСП са двете страни на една и съща рубла!

Нейде Ямбол, нейде Станбул. Къде е връзката акциз - Русия.

И народа обещава да не гласува повече за ГЕРБ и БСП да управлява след 2020 :)))))))))

Уж никой не гласува за тях, а те все печелят изборите, демократична му работа. :)

Ха-ха-ха !!!! До 2012г. ти ще си окончателно забравен , горанов . Може и да ти остане някой роднина за свиждане в панделата , ама тия с доживотния са на по-строг режим , та не знам .... Не разчитай , че цацарков безкрайно дълго ще укрива десетките сигнали срещу теб за незаконно обогатяване в космически размери т.е. грабежи. Жалко за имението ти в Ярема , два милиона еврака струва все пак , няма да му се порадваш :))))

ЛЪЖЕ!!!

,,честна герберска,, ...значи...!!!

Докъде ще вдигаш бе? Малко ли ти е този? Кутия цигари,чиято нетна с/ст е лев,в търговската мрежа се продава за...ПЕТ! ЧЕТИРИ КИНТА СА АКЦИЗ,ДДС И ТО.... При горивата 60% са ...акциз и ДДС! Дори пропан-бутана с който си готвя и отоплявам ми го ,,товарите" с акциз,като на гориво за МПС ! Рекетьори долни !

Вземай си цигари като мен, от евтините 2,50-3 лева в зависимост от марката :)

до 2021 г. има доста време все пак

Този #кой му гарантира министерстване до 2021 ?

Нищо, тока и данъците ще скочат.

,,цигареният,, бизнес в ,,близкия изток,, как върви...???

Герберския идиот си е въобразил , че ще ги търпим дотогава.

Тия нещо ептен са се побъркале , Бацето повече керемида нямало да разреши на Банско , тоя акцизи до 21 година нямаро да вдига. Абе кой ще ви търпи повече бе , мен и още 3-4 месеца са ми много да ви изтърпя. Дигайте дисагите и чакайте прокурорско тарашене на съдържанието им.

По много си се разбълзал! Дишай дълбоко и ще дочакаш да разбереш министрите от кабинета Борисов 4!

Цъфнал ГЕРБ през януари ще дочакаш.

нали имахме турбо резултати в контрабандата(нищо че няма дела и осъдени) и влизаха милиярди?

Да, точно заради високите резултати в борбата с контрабандата няма да вдигат акцизите!

Оптимист! Ти си мислиш че някой ще те държи още три години на власт ли? Ей тук да мине Европред(сед)ателството и сте на пангара!

Кога бюджетните служители ще си заплащат на 100 % осигуровките ? Болен здрав носи ! До къде построи палата си ?