Радев: Не трябва да се ратифицира Истанбулската конвенция

Истанбулската конвенция в настоящия си вид е зле написан документ, който допуска неясноти и най-различно тълкуване, заяви президентът Румен Радев.

Обратно в новината

Коментари - Радев: Не трябва да се ратифицира Истанбулската конвенция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Самото име "Истанбулска конвенция" звучи като нещо подтискащо и унищожително. Лоши вибрации има в нея и няма да е на добре тази Истанбулска Конвенция за нас. Турците въпреки масовите кланета върху нашите прадеди не ни изтриха от лицето на земята, обаче тази развала де ни предлагат с хуманистични лозунги, ще ни унищожи както един рак бавно но сигурно унищожава заболелия. Ако има нужда от допълнителни наказания срещу насилници, да се внесат поправки в НК. Не е разумно като ни кажат "Скачай" от запада, да ги питаме "Колко високо?". Имаме си достатъчно разум да се управляваме сами.

Президентът отсега си осигури 2-ри мандат с тази своя доблестна позиция !

Ти това го твърдиш, изхождайки от констатацията на проф. Христов, че 80% от населението са дебили? Или имаш да покриваш норматив за постинги?

Аха, сега разбрах защо зеленият чорап не иска да се ратифицира конвенцията. Явно иска безнаказано да "съветва" Десито. :))))

Този пРезидент е вреден за България. Целта му е да ни вкара в Евроазиатската кочина.

Ти козяшки тюфлек си наистина за кочина,без значение каква!

Ако не беше азиатската кочина, нямаше да имаш компютър, който е произведен в комунистически Китай в Азия

Едно голямо БРАВО на здравомислещия президент, който не се чувства длъжен да угоди на чуждите интереси, а смело изразява своето мнение. Подкрепям!!!

Един държавник да мисли за българия. Не е важно, че БСП го подкрепя. А ГЕРБ ако я вкарат за гласуване да си вземат конвенцията и довиждане!

Радев говори каквото му кажат от Москва!Радев е руска марионетка!Той накърнява интересите на България и ни злепоставя винаги колчем си отвори устата!

А чии интереси да защитава бе дебил,краварските или брюкселските?Напротив,той е президентът на българския народ,който го е избрал с голяма мнозинство,което твоите гробари никога не са имали и няма да имат!

Хвъркатото беше избрано, заради глупостта на ГЕРБ да предложат неизбираем кандидат. Убеден съм, че в момента голяма част от избирателите му съжаляват, че са гласували за него. Защото този пРезидент защитава чужди интереси.

Напомняме че педофили с камери в училища и градини са увредили милиони деца вкл с цел пасивни гейове.. Терористите наредили монтажа на камерите още са на свобода

НАй сетне.ДА не се ратифицира този изготвен от обсебени от масови убиiци документ..

Браво, Радев! Съжалявам, че не гласувах за теб, но ще се поправя на следващите избори!

Браво на президента! Единствения отговорен политик, който се изказа аргументирано и защити страната си от чуждия диктат на Брюксел! Правителството на България е съставено от безродни и антидържавни престъпници!

Глупости! Къде го видя това "правителство"?! Едни хора са на едни длъжности и правят каквото им каже ПреЦедателя!!!

Много е лошо,когато управлението на една държава се осъществява под диктатът на един неграмотен и малоумен престъпник,както е при нас в България!

Днес един негър ми се похвали, че ходил на срещи с Българка. Трябва да някаква утрепка. Нормална жена с негър ще легне ли? Негрите са най-изостаналата раса. Трябва конвенция срещу негъризирането на Европа да се приеме, а не за пропагандиране на перверзни сексуални контакти. Бог да ни пази от такива ....

Значи освен,че си глупав ами си и грозен щом женатаа е предпочела ,,негъра"

Негър, куче, все тая. То, природата празна дупка не търпи - все с нещо се запълва!

Маторжийче,простичък Руски агент ИЗОСТАНАЛ!!!! Той е само за полски пазач и за селски кмет не става !!!

Скрийсе бе фекален плъх!

Браво Радев, разбира се, че ИК не трябва да се приеме ! От 200 държави в света ,САМО 27 са я ратифицирали, и то със забележки. Останалите 173 държави НЕ ЩАТ !

Че ако масква беше за таз конвенция, тоз палячо Щеше да пее друга песен :)

Ха на бас че Москва скоро няма да застане зад такава конвенция. Там може да са всякакви , но не са стигнали да подкрепят половите извращения.

Масква зад такива извратени документи не може да застане.

Пише се Москва неграмотний дебиле,а президента не е палячо ,а е отговорен политик! Палячо и шматка си ти!

Не намерих, защото ми омръзна. Все пак, ако някой е успял- моля за помощ по този въпрос? Кой, кои личности и подобни подписаха "това нещо"? България трябва да го ратифицира, защото е подписано вече. Ние "НЕ СМЕ СЪГЛАСНИ" с явен резултат 90:10 Питам Ви пак, кой и кои го подписаха? Можели ли са да не го правят? Някой знае ли имената.....?

Добре, че е открит живот на Титан/спътник на Сатурн/, защото тука няма да го бъде! Добре за титановци, лошо за нас, но все пак: Животът, живота с грубите лапи челични Аз пак ще обичам, аз пак ще обичам! Те ще се превърнат от бактерии в джендъри след милиони години, а ние от ЧОВЕЧЕСТВО в джендъри сме само на 1 подпис. Подпиши се тук :...........................

Конвенцията е подписана от външния министър Екатерина Захариева още през 2016 година.

....A е изготвена от вицепрезидента Илиана Йотова,заедно с всички евродепутати от БСП...

Подписването е само за да се приеме за разглеждане от националния законодател - народното събрание, нищо повече. ИК се разгледа, и НС каза НЕЕЕ !

Всички партии правят редовно социологически проучвания. Те знаят и е ясно, че хората са против ИК. Но с разни статии се надяват да се промени мнението на хората. Съмнявам се да се промени мнението на хората. И ако продължават да настояват за ИК - нека се направи референдум. Няма лошо, малко скъпо, но всеки ще е съгласен да се отдели бюджет за такъв референдум, вместо всички останали рискове, които ще плащаме напред в годините, ако се приеме ИК без одобрението на хората. А и политиците няма да се налага да се оправдават пред никого. Казват - това казаха хората и ние сме длъжни да ги послушаме. Много просто и справедливо е за всички.

Ще коментирам, че България е голяма работа, казвам го с гордост, защото след Светият Синод на БПЦ и Президента каза"НЕ". Този документ е дискриминационен по отношение на мъжете, в разрез е с нашите разбирания и ценности. Един ден всеки български политик подписал ист. конвенция, ще бъде съден и отлъчен, от църквата и националната ни памет.

Илияна Йотова не беше ли "за"? На следващите избори ще сменяме ли вицето?

На инаугурацията пренебрегна Патриарха и не го почете по протокол, за разлика от Президента.

Точно така, беше "ЗА" да не се ратифицира ИК.

Радев върна надеждата на българите, че президентът е на страната на народа. Бог да го благослови!

не очаквах моят поздрав към проф. Христов да стане стандарт в дир-а. Явно много ви е харесал, макар че едва ли харесвате мен, слава Богу! -:))))

Според конвенцията ,,полът е СЛОЖЕН....,,!!!!Тоест НАСИЛА НАТРАПЕН без да я питат!!!!Затова ТЯ се е заела да ПОПРАВИ ТАЗИ НЕСПРАВДЛИВОСТ/половото разделения мъжко/женско/!!!!!Която повече от 400милиона години съществува на Земята като условие за ЕВОЛЮЦИЯТА.

Ако не беше президент, тез продажни медии никога нямаше да отразят мнението му, не е в групата "правилни"

Мъка, тежка мъка и злоба винаги обхващат краваро-еврогейско-герберските подлоги, така е, преби Ви на изборите с цели 65%, Майка Ви я навря там, където Слънце не огрява!!

Злобейте, тъпанари, шапкаджия, грипаджия и т.н. , той отново доказа,че е със степени над банкянската мутра и шайката и, той е гриппен, изтребител боен, с 2 западни език, командвал ВВС на БГ, а Мутрака, сгънат пожарникарски шланг, момче за всичко в СИК.....Разликата, сами я отчетете, дебили!!!

пак,си размахва маникюра!

страхотни "аргументе", характерни за интелектуалното съсловие на наетите подръжници на продажната ни политика.

риска от насилие за жените идва от съвместно съжителство, живот в една къща. жени, в 2018 кои ви кара насила да правите това, да си губите свободата? какво пречи връзка, но живот в отделни къщи? познавам женен мъж, на които съпругата 18 години не му позволи да си купи нови дрехи, да спестявали. щастие? свобода?

насилието над жени идва от ниския стандарт и простотия на българина

И тоя тъпчо взе думата. Как няма да е против конвенцията, която ще му забрани да млати Деситката? Не е лесно да си президент, омъжен за тъпа и властна жена, ей!

Първо:Деси НЕ Е от типа жени,дето ще позволи да бъде "млатена"...По-скоро тя "млати"... и второ: Какво ще спре въпросната Конвенция Манго,който пак ще си млати Айшето ? Отгоре на всичко понеже е и Манго -Конвенцията още повече ще го защитава....:)

Що бе , Бънди по садо-мазо ли си пада ?

ГРИПЕНДЖИЯТА И ТОЙ СЕ ОБАДИ. УШАТИЯ ШАПКАР РАЗБИРА ОТ ВСИЧКО!

Успокой се.Убеден съм, че от силиконови играчки за отзад НЕ разбира ...за разлика от теб...:)

Как вардиш главнокомандващия , да не сте спартанска двойка с него ....и от силикон разбираш

Природата ни дискриминира защото сама определя пола"жена""мъж"ИК е по занеща, силна, нахална и отвратителна.Как така?Тази дискриминация трябва да се премахне!ИК е престъпление против Човечеството, природата и БОГА!

Чест и почитания, господин Президент! Крайно време е да защитим Родината от враговете й! ... със всички средства!

сталинистът пак се обади

Нещо лошо ли казах?

Всичко за ИК е казано точно,ясно. Радев казва това което мисли ВСЕКИ БЪЛГАРИН.КРАЙНО ВРЕМЕ Е БРЮКСЕЛ ДА РАЗБЕРЕ ЧЕ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ТЪРПИМ УНИЖЕНИЯ И ДА ИЗПЪЛНЯВАМЕ ДЖЕНДЪРСКИТЕ ИМ СЛАБОУМИЯ!

Убедена съм, че дълбоко в себе си Баце не подкрепя Инстанбулската конвенция. Но няма т*пки да се противопостави.

Какъв Баце?За Симитлийската снаха ли става въпрос?...:)

Да е казал нещо друго освен това, което е казала госпожа Лъжа? Никога. Тя му слага думите в устата когато и както си иска. В това отношение винтягата надмина дори Плевнелиев. Не се съобразява даже с мнението на вицето си. Корни та Корни му е веруюто.

Радев да пита Нинова защо Йотова се цепи от партията???

Защото червените соросоиди Йотова,Станишев и Вигенин май ще им хареса тяхната партия да им го отцепи колективно!...:)

прочетете мнението на нешка робева

ДИР е джендърпозитивен...

Явно Десито малко го бие тоя фатмак.

Моля обяснете ми, каква ще бъде евентуалната ми защита след подписването на тази конвенция, в случай, че бъда малтретирана от някой!

Ще те развеждат, като черна овца и ще те показват по телевизията докато умреш от срам. Другия вариант е да те убият малтртирайки те и никой да не разбере за теб. Много възможно е това да е полицай или полицайка да те спре с автомобила за проверка и да се изгаври с тебе като ти бръкне с пръсти във всички дупки. Имаш и друга възможност три държавни, полицейски свини скочиха върху момичето, а четвъртата държеше приятелят и с опрян пистолет в главата докато той ги молеше : НЕ ПРАВЕТЕ ТАКА, моля ви; Оставете я моля ви... ТОВА Е ГЕРБЕРСКА ЗАЩИТА!!!

Как да не се ратифицира турската конвенция? Тогава ГЕРБ губят пари от продажбата на собственния си народ! - та това е недопустимо... Всъщност: Кой написа турската конвенция? Ясно е че това е станало в Истамбул. Но, кой я написа и каза да я подпишем безапелационно? Кой е този терорист? Чий лай*на ручаме сега?

гледах един в супера си беше взел крем за ръце и си мажеше атрактивно лапите на касата пред слисаните погледи на касиерките и клиентите които търпеливо чакаха да свърши и да си плати все пак

Няма страшно, в България няма да мине - ние сме имунизирани срещу опитите за прокарване на диктатури. А джендърската е по-лоша от комунизма. Да си я държат!

В Испания след риемането на Ист. конвенция са се увеличили мъжете клошари, намалели са обаче битовите отравяния ричиняващи смърт, прединмо на мъже! С други думи Конвенцията прави от съруга клошар, но го спасява от отравяне. Какъв абсурд.

Да бе! Покажи къде руснаците са писали за джендъри и мигранти! Или че гражданите са длъжни да финансират наглите НПО-та? Това само в конвенцията го има, защото тя, за разлика от руския закон, не пази жените и децата, а джендърите и орките.

Че ако масква беше одобрила конвенцията тоз палячо щеше да е съгласен и той

Знаете ли, че пpеди 2 cедмици БСП внесе допълнение в НК, според което домашното насилие става престъпление от общ характер т.е. декриминализира се домашното насилие по примера на Русия. Около 95 % от образуваните по този член наказателни производства в България завършват с прекратяването им

дай повече инфо, моля, ако не е фейк нюз

ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ Е СЛУЖИТЕЛ НА БСП - РАДЕВ ПОДКРЕПИ "СЕТА" НО ПОНЕЖЕ БСП БЕ ПРОТИВ, РАДЕВ СЕ ОТКАЗА 10 март 2017 Само няколко часа след като президентът Румен Радев подкрепи в Брюксел споразумението между ЕС и Канада, известно като СЕТА, той съобщи, че ще сезира Конституционния съд за него. Никога не съм приветствал и няма да приветствам СЕТА (търговското споразумение ЕС-Канада - бел. кор.), никога не съм гласувал и няма да гласувам за СЕТА. - СЕГА ПОНЕЖЕ САМО БСП ОТНОВО Е ПРОТИВ ДЕКЛАРАЦИЯТА, ПО НАРЕЖДАНЕ НА БСП (Илиана Йотова) РАДЕВ СЕ ОТКАЗВА ОТ НЕЯ

ОХ, я млъкнете и по-добре четете и после коментирайте. И Радев да я прочете и тогава да пее в един глас с Нинова: https://link

https://link

Съжалявам, но dir.bg не позволява да се побликуват линкове ... Намерете те го