Павел Найденов пред Дир.бг: Изгубих всички близки, сам съм

Преди 8 години сестрата на създателя на "Мултигруп" Илия Павлов и 8-годишният й син бяха открити убити в дома си в град Дейл Сити, щата Вирджиния.

Обратно в новината

Коментари - Павел Найденов пред Дир.бг: Изгубих всички близки, сам съм | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това ти е наказанието от БОГ невернико безумен. Твоят син престъпник от 33 степен ти го извоюва. Сън да не видиш до края на дните си!

Докога ще ни навирате в очите...боклуците на Прехода!!! Предлагам Ви да вземете и интервюта от онези,чиито съдби са били разбити от такива като този,малко по-правдоподобно ще звучите!!! П.С.Следващото Ви интервю с кого ще бъде??? С наследниците на Самоковеца,Пантев,Кръвта или Миле ли??? Смешници,имайте поне малко срам!!!

Дир.бг, `айде не се напъвайте толкоз да легитимирате мафиотите като почтени хора, че, освен от тях, ще почне да ни се повръща и от вас!

Този човек нито веднъж не си призна дори с половин дума някоя грешка. Все някой друг виновен, а че за 3-4 годин бяха награбили половин България с бухалки и политически връзки нищо не казва. А колко човешки съдби съсипаха не казва. Сега курвата Дарина ще харчи това, което е останало от краденото. Да живее още 20-30 години дано!

Честно казано не изпитвам никакво съчувствие към господина . Безсмислена статия .

Божието наказание никой не може да избегне. А бог го е наказал най-жестоко чрез децата му. Пише го в Библията - да четат всички ДСбивши и настоящи служители

аз пък лично познавах Славка, щерката му. майка и е умряла млада кога са били още деца с брат си... интересното е че Славка е родена на 29 фев. не знам с какво право одобряваш такива присъди, като дори не познаваш нито един човек от тези на които им се е случила трагедията?!? интересни хора сте. дано не ви се случва да ви наказва господ така, за греховете ви?!? щото нали всички сте перфектни и безгрешни?!? иначе е ясно, ДС и БКП. старият е добрувал там. а вие ако бехтре на негово място? какво щяхте да направите, цървули?!? :-))))))

Джанков прочети в библията какво пише. Не съм я писал, а само констатирам фактите и това което е написано преди 2000години. Разбираш ли?????????? Ако си атетеист пак я прочети може да научиш нещо

Нещо се превъзнасяме по мутрите от прехода ли?! Не разбирам смисъла на това интервю! Всъщност и не искам да го разбера.

Тръгнах да чета, догади ми се: "...нашите съболезнования, бай Павле..." БАЙ ПАВЛЕ???!!! А нещо... свирка, минетче, хендджобче, дупенце дадохте ли му???!!! "...още некачила се в джипа, а вече сваля му ципа..." - мила родна журналистика ;) Отвратен съм от проституирането ви!

Всеки "честно" забогатял по времето на комунизма и непосредствено след него тръгва от котилото на БКП и Държавна сигурност. И като вземат разни такива плужеци да разправят как си започнали милиардните бизнеси от едно магазинче в София или от една сергия на Илиянци, направо ми се гади.

Всъщност повечето "честно" забогатяли след 1989-та са или борци с бухалките или освободени престъпници от затворите, които също развъртяха бухалките.

Ох милите, да ги ожалиш. За всичко бил виновен Харе Кришна. А пък това, че са една от най-големите мафиотски фамилии в Европа е напълно случайно обстоятелство и няма никакво отношение към това, че ги трепят.

Павел Найденов пред Дир.бг: Изгубих всички близки, сам съм Както се казва,бог дал,бог взел. Явно,че в природата винаги има "равновесие".

Илия Павлов е ЖИВ/НИКОИ НЕе виждал трупа му/ живее на карибския о-в Доминикана/раиона наКабарете / пластична операция нова самоличност

papion

Затова ли гробницата му се охранява и пиле не може да префръкне, да не би някой любопитен да отвори саркофага и да види, че нищо няма вътре?

Милинкия се чудел защо точно на него

Знай, че така по-добре, отколкото с млада булка.

Поредното доказателство кои хора разполагаха с пари преди 1989-та година - тези, които чекмеджето ги биеше в корема, както се изразяваше един от тях, а това бяха хората, които държаха разни магазини, както е Павел Найденов, според написаното. Това са огромна част от хората, които след 1989-та станаха бизнесмени.

Преди 1989г. средно всяк онормално семейство работещо имаше около 10 -15000 лв спесетни пари. Най много до 40 -45000 ако си бачкал в чужбина! Не си наяусно със ситуацията! След 1989г. тогава станаха големите далавери и измами! А същия е бил офицер в едно поделение в Стара Загора, поделението се намираше до бившето вече летище! Най много да е взимал към то 700 -800 плюс секретните. А точно военните много здраво ги контролираха! парите на тоя шапшал идват от неговите познаства с генералите !

Цитат: Павел Найденов завършва ТОХ в столицата. През 70-те и 80-те години държи популярната закусвалня "Попското" и някогашния денонощен магазин срещу Съдебната палата...... Казваш, че в статията грешат ли?

аз бях кришнар за цели 8 години. от 1995 до 2003. познавах Славка лично щото се храних в центъра, който тя поддържаше финансово. аз съм видял само добро от нея. и лоша дума не мога да кажа. спал съм у даже в кащата и на графа. виждал съм негърчето Лестър 2-3 пъти. ама освен да бил любезен друго не е бил. виновен е Лестър. дал е повод на рускинята да ревнува. а и кой знае какво е правил в кащата на бившата си жена Славка, така често?!? хммм... иначе кришнарите са олигофрени. луди хора. идиоте. секи може да се обърка... его е на. и язе сащо бях объркан за цели 8 години... оттогава мразя религиите...

Това е секта, не е религия.

Благодариме бай Павле. Сега знаем къде да търсим останалите внуци. Хай със здраве.

Все някакви негри се съвкупляват с нашите "представителни" жени?! Вчера на певицата дъщерята с негро-баскет, днес сестрата на Илия с баш негро от Етиопия...Тези развратни българки!Няма скромност и чистота на нравите български- да се подлагат на негри!Срамота!

Любопитен, ти си един долнопробен расист.

Какво става с Дарина Павлова?

Господ е Велик!!! Но защо не прибира Драгалъвский Крадец,Сашо Щопаров, Стефан-ехидния Шебек,Коньот,Надка Свиркова, Бакъря и другите оцелели от айдушката им дружина!?

Илийчо, Полчо, Славчето....ах, каква мъка комунистическа.

Сега кои са на власт ? А мъката е много по-голяма , БЪЛГАРИЯ ПРОДЪЛЖАВА ДА Е НАЙ-БЕДНА И НАЙ-КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА.. Нито една реформа и нито един осъден !?

Да, "...продължава...", защото и преди 1989 беше бедна!!! Всички комунистически страни бяха бедни и колкото по близо до СССР, толкова по-бедни!

"Греховете на бащите се заплащат от техните синове ..." Такава е мъдростта на Господ която ни е написана в Библията .Който не се подчинява на библейските правила, плаща библейската цена за греховете си ...

Най-голямото нещастие и порок на някои хора е че не могат да бъдат честни към другите хора. Когато не си честен към другите хора не си способен да си честен и към себе си. И тогава започват бедите за целият ти род . Липсата на честност към себе си и към другите ти пречи да видиш истината и те кара да се считаш за тяхен спасител, вместо за съсипник на живота им какъвто в действителност си ... Такива хора са обречение на страдание до края на дните си и тук и в отвъдното докато не станат честно към себе си и към околните хора, защото само честността ще им разкрие истината ... Докато това стане за тях ще има само страдание и болка ...

И БОГАТИТЕ ПЛАЧАТ..........

Байно, не си сам, имаш внуци. Върни всичко на държавата, която ти и синът ти ограбихте и заминавай я в Америка, я в Дубай да си караш при тях старините, тук на никой не му е тъжно от твоите трагедии. Ние си имаме достатъчно такива-да оживяваме, като най-бедния народ в Европа.

Към Москва. На такива само там им е мястото. Ама нещо не щат...

мултигруп беше основният инструмент за съсипването на народа и държавата от страна на ДС никой няма да плаче за теб! пробвай в русия! ама едва ли

ЕДИН ПАРАКЛИС СКОРО С ОКРАДЕНИТЕ НАРОДНИ ПАРИ ОТ ПРЕСТЪПНАТА ВИ ФАМИЛИЯ.

Това ли ви е елита за който плачете че някога по времето на комунизма са ги трепали?

Не, онзи елит тръгна от голата поляна. И когато постигаше нещо, не трепеше конкуренцията. А на този елит му дадоха нашите пари, в куфарчета, и те така те.

върни се

боже опази,но това е от лакомия ,не се става от беден и продажен селянин -аристократ.Вари го печи го,простотията ви е изписана на лицето,независима от милярдите.

какво нещо - има ли няма ли Бог, никой не знае, но едно и сигурно, доброто и лошото са като бумеранг, но лошото с два пъти повече сила, дали всички такива като този си дават сметка за това, което на него му се е случило или те си казват - "Аз не съм такъв", радвам се, че беден, грозен, тъп, посредствен висшист, мизерувам, но ще умра спокоен!

Този е всичко друго, но не и красив. Има посредствено излъчване, независимо от скъпите дрехи и изтънчените обноски. Същият като Гергов.

Войната между Иван Костов като премиер на България и Илия Павлов, като назнаен от руското разузнаване през тези от ДС като шеф на Мултигруп бе всъщност борба за надмощие кой да представлява руските интереси в България, като двамата бяха представители на две враждуващи подмолно и задкулисно течения в самите руски служби - едните бяха твърди "ястреби" и наистина привиждаха в Запада заклети и вечен техен враг, докато другите си "сътруднучаха" традиционно с шефове на западни служби, вкл. и чрез фирмите и хората им под прикритие! И това също трябва да се знае от българите поне сега! С две думи - битката беше КОЙ ДА КАРА ВЛАКА, СЛЕД СМЪРТТА НА КРЪСТНИКА НА БЪЛГАРСКАТА МАФИЯ, РУСКИЯТ ГРАЖДАНИН И СЛУЖИТЕЛ НА РУСКОТО ВОЕННО РАЗУЗНАВАНЕ АНДРЕЙ КАРЛОВИЧ ЛУКАНОВ, СИН НА ВИДНИЯ ЧЕКИСТ КАРЛО ЛУКАНОВ! ( А традиционно място и пристан на руските фирми под прикритие на времето бе едно малко швейцарско градче - Цуг!, където не само регистрираха фирмите си, но и се3 срещаха с много големи международни мошеници и западни едри бизнесмени като един с особен вкус към търговията с петрол и финансови машинации, Марк Рич (когото президентът Клинтън скандално помилва точно пре3ди да напусне офиса си), Максуел Икогото самоубиха на луксозната му яхта и потъна заедно с милиардите от английските пенсионни фондове) и т.н... България и съдбата на българския народ бе някъде назад, на много заден план, и за двамата "богоизбрани"...

Бог забавя но не забравя.Всекиму по заслуги.

Какво ни интересуват тези мутри? На умрелите от инфаркт и инсулт поради стреса и трудният ни живот родители да не би да не страдат? Още повече и пари нямат, за разлика от този!

Е, остана Дарина и децата на Илия Павлов. Покай се, помогни на тези, на които си сторил нещо лошо и заживей с толкова, с колкото живеят обикновените българи. И препогреби тялото на сина си в обикновени гробища или в параклиса, който построи, няма място в манастира в Арбанаси.

Чак ми идва да ревна и аз, а беше време се хвалеха че мулти е стопанския отдел на бсп и управлява 70% от икономиката на България, вече 30 години всички гадости са свързани с тях, включително дпс и дебелия им представител Пеевски. Ама братската руска мафия има по-големи апетити и размах, та постоянно се случват сакатлъци... Адът на българите се дължи поне 70% на тези еничари, които след великите си далавери се крият зад Ердоган и женят внуци в Дубай. Пълен отврат

Баба Ванга : Прокобата пада върху децата за да боли повече.

И в тази връзка, като говорим за разграбване на България и чужди (руски) интереси в България само да напомня, че и КТБ, от която се изпариха 4 милиарда, откраднати пак от тези, бе првоприемник на РУСКАТ ВТБ, банката на руското външно разузнаване в България, за която (за руската банка) има и съвсем официално заврени документи в Москва, които сочат, че активите й са разграбеми (от хора на същите служби) и след това се появява ... Цветан Василев!!! И започнаха пак същото упражнение КАТО МУЛТИГРУП НА ВРЕМЕТО, да завладяват и придобиват всички по-привлекателни активи в Бългаярия и да ги изкупуват на килограм, ако си спомняте, и бяха зейнали да погълнат дори и цели отрасли, цяла България, но после нещо не се разбраха кой колко да прилапа и се сбутаха! А и едни западни служби, дето дълго време ги наблюдаваха и се разсейваха май решиха в един момент да се включат и им удариха едно рамо и им помогнаха да се сбутат...

Каква закусвалня и какъв магазин държал през комунистическите 70- 80 години , когато всичко беше държавно ?

Бил им е домакин. МОЛ. Сега ги наричат "управители".

Държал е някого за оная работа, та затова след през 90-те стана "голям бизнесмен". Това не може да промени аграрното му излъчване и изказ! А и Господ си знае работата!

Ето, ако американците и руснаците бяха ратифицирали конвенцията, такива случаи жени да убиват от ревност нямаше да има...

Басси комунистическия мизерник, децата му и един внук убити.

И тука не мина без Русия. Путин да плати обезщетение. ..обществено!

Аз много пъти съм ги казвал и писал, и пак ще го напомня - БСП са наследници на ПРЕСТЪПНАТА РУСКА ВЪРХУШКА, НАРЕКЛА СЕ РЪКОВОДСТВО НА БКП, и това е безспорен и от никого неоспорван факт! И те самите не смеят да не го признят - а са специалисти по лъжите и манипулациите по увъртанията и краденето, унищожаването и преправянето на досиета и архиви (вижте откраднатите десетки тонове български архиви в Москва през годините...) Другото, което тепърва българският народ предстои да осъзнае и разбере, да остане като широко изторическо познание от най-новата история на България е, че БКП, респ БСП като неин наследник (ама наистина тези са много тъпи и прости, но като всички марионетки те всъщност нямат своя воля и мнение), е че: БКП (БСП) е ОРГАНИЗИРАНА ЧУЖДА ПРЕСТЪПНА ГРУПА, призната и със закон на Република Бъгария, а периодът на диктатурата й Е ПЕРИОД НА РОБСТВО, НА ТРЕТО В БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ РОБСТВО - СЪВЕТСКОТО (РУСКОТО)!?! Тоест, онзи паметник в центъра на София е не на освободител, а на поробител! И няма нищо общо с освобождението на България от турско робство, и като време и епоха, и като конкретни учавстващи лица, и като мотиви!!!

С две думи - и БСП, както и ДПС са ОРГАНЗИРАНИ ПРЕСТЪПНИ ГРУПИ НА ЧЕРВЕНАТА ВЪРХУШКА В България, директно подбрана и назначена от Москва! А следващото им "откритие" назад във времето бе Бойко Борисов и ГЕРБ, с образът му в огледалото - Катарзиса! Останалото всички го знаят...

На каквото си си постелил на това ще легнеш. Така ти се пада дъртако.

Дядо Боже си знае работата! На такива боклуци не им трябва доживотен затвор, този вариант е по-добър.

мръсна комунистическа сган малко са ви мъките на вас...

Бедните живеят много по-дълго , за разлика от богатите !

Този старец за къде къта милионите?! Трябва вече да е разбрал, че катафалка ремарке няма. Или коврата Дарина ще гушне още?! Боклуци.

И още едно много важно нещо, което трябва да знаят българите и особено младите! Мултигруп БЕ ЧУЖДА ГРУПИРОВКА НА...РАЗУЗНАВАНЕТО!!! НА ДС, ТОЕСТ НА РУСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ! Нека и това да се знае, поне когато успяха да е.ат майката на България!

..вие още малко ще кажете, че Бокова работи за руски олигарси, а БСП прокарва руски корпоративни интереси, бе! Оляхте се с тези лъжи и набедявания! ;)))

Това ти го казваш, а аз няма да ти противореча в случая.

бокова е агент на кремъл затова сащ и англия ѝ пуснаха червени бюлетини те я направиха шеф на юнеско а сега отиде на работа в руска фирма :)

Те другите хора са идиоти, та ще стоят със скръстени ръце, ще гледат и ще се радват как ги ограбват вампирчетата, които си отчувал. И накрая няма да им теглят куршума или да им прережат гръцмуля, нали? :) Вервай си... А ти ще стоиш жив и ще гледаш всичко това, защото така ти е най-зле...