Марешки: Ако ще има референдум, да е за цените за горивата

Българското общество се нуждае от каузи, които го сплотяват, а не разединяват.

Обратно в новината

Коментари - Марешки: Ако ще има референдум, да е за цените за горивата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Благодаря на петимата минусчии, "осветили се" като БЪЛГАРСКИ ИЗТРЕБИТЕЛИ.

Мижи, да те лажем - докога?

Я ви рекох...сите са заедно от една стран,а народо от друа стран,а от властта,по-сладко нема,сите си мислат,че след Бога са они,а вие си чешете езицито по форумиете.

Авторката на истамбулската конвенция за джъндър идеологията Джудит Бътлър, еврейка, лесбийка,от унгарско- руски произход казва: Няма мъже и жени, полът е фантазия. Това е естеството на истамбулската конвенция.

В българското общество противопоставяна няма. Просто 95% от хората са на мнение, че ИК не трябва да бъде приемана, останалите 5% вдигат просто голяма врява и затова се остава с впечатлиние, че има голямо противопоставяне.

В една нормална държава , тоя селянин щеше да е излежал две години от общо петнайсет в затвора , но и неговото време ще дойде!

Баси дебилното изказване! Точно обратното е бе, чибук! Точно сега и заради истанбулската конвенция народът се е обединил като никога през последните години. Разбирам, че те е страх от обединения народ - има защо. И твоето време идва.

За 20 ст. се продадохте на тоя бандит.

не мърдай повече, че по=навътре ти влиза с това лизане и мазане на герб. Последен влязъл, първи излязъл.

сложи в джоба си Янето.

мина в Турция и няма да я спазват. Ние и без да мине ще я спазваме ако гроб са на власт.

боже , този Марешки бил голям помияр!Ще засенчи другите тайни ортаци на Бойко!

От 89 година до днес най-големият резил на парламента е именно този. Абсолютна нула като парламентарист и не направи поне едно полезно нещо докато е там. Яки балони докато хората го изберат, а после слушкай и папкай. Заради такива като него българската политика е на този хал.

Герб и патериците им са пътници, някои за панделата, други за небитието. Не им обръщайте внимание. ПЪЛЕН ИГНОР НА ЦЕЛИЯ ГЕРБ И КО(ПАТЕРИЦИ). Предлагам следните по-важни теми, в които герб много навреди на страната: 1. Демография От 2009та до 2017та спад 80 на 63 хил. родени деца. 2. Тотално сбъркано образование. Реално по селата даже не се и учи, а парите вървят. 3. Разпадащо се здравеопазване особено в провинцията. 4. Технологична изостаналост. 5. Лоша структура на БВП, икономика, развитие почти само на сиви отрасли като туризма, строителството, земеделието. 6. Прелкалено амбициозна външна политика над нашите възможности и то главно за скриване на вътрешни проблеми. 7. Социално неравенство - огромно. София-провинция конфликт. 8. Сметките - пълен крах от инвестициите във вода и всичко. Никакви икономии, само вдигане на сметки. Ток, вода, парно. 9. Престъпност. Масова ненаказана особено по селата. 10. КОРУПЦИЯТА- НАЙ ВАЖНОТО. и мн. др. Истината за състоянието на страната след герб.

по-големия ужас са идиотите като теб.

Новото куче на диктатора,този път си имаме куче-мутра!Ново куче съдът ще те оправдае,ББ вече гарантира!

Одобрявате ли да плащаме на Русия двойно по-виско цена за природен газ, отколкото Германия?

Германия инвестира в находища в Русия. Освен това с Германия не можеш да се мериш. Тя е в друга кетегория.

една гробарска мутра като теб да е на всяка нманджа меродия. Задника ще ти скъсам бе гронбарник ялов.

Фурнаджийка лопата спри да се въртиш,ако имаше малко ум в главата нямаше да въртиш задник около Бойко,а щеше да си един достоен представител на народа.

Разединяване няма ами обединяване срещу глупостите , които сте склонни да направите.

ПОРЕДНИЯТ БЪЛГАРСКИ ПРЕДАТЕЛ!!!!!!

Г-н Марешки, вие и вашите служители се подигравате и унижавате болните хора във вашата аптека на площад Македония. Как не вие срам да критикувате другите, а вие да правите безобразия?????

Дебил, мислиш ли че с това слово блудство ще обединиш българите? Абе, вие политиците,случвало ли би се е да говорите с нормални хора,не предварително подковани плужеци.Или ви тресе шубето и само се гъзите на Тиквето,?

По-скоро да се забрани парламента и тези в него от 89 година насам да бъдат публично екзекутирани!

Тези хора си говорят ,като че ли не са в парламента, а са Американски наблюдатели.Кога ще направите нещо което обещахте.Картели ,монополисти и т. н. само си говорите и нищо не направихте Лапачи Гадни.

не поставяй под въпрос руската "пазарна" икономика.

Ами каузата ни обединява, против са кириак стефчовците, които се докарват на началниците.

Ами каузата ни обединява, против са кириак стефчовците, които се докарват на началниците.

че в гащите му мирише, но някой друг е срал в тях.

И тоя политически труп си смени джендъра за някой лев...

Интересно защо само ти мислиш така? В случай, че пишеш това което мислиш разбира се?

И за турската баня 30 млн в Овча Купел има.

и против референдум и против ИК. Но ако няма спасение от двете, поне да остане само референдума. Другото да върви на майна си в ... бе, от където е излязло!

За евро председателството отпускат още 50 млн, а за референдум няма.

...

Да народа се сплотява около каузи!Но не около вашата г-н Марешки, вашата кауза е доста лична и партийна, зависима от тази на ГЕРБ и чуждестранно финансирани НПО-та, а те зависими от централния властови апарат- чиновниците в ЕК, ЕП, СЕ! Когато правителствата на цяла Европа обединени под егидата и в политически блокове на Хитлер, налагаха нацистките ценности на народите си( 1939- 1945) и позволяваха по социално- етнически критерий извозването на евреи и цигани в концентрационните лагери и газовите камери! Единствено българския народ опирайки се на своите традиционни общо човешки, родови, семейни, обществени ценности се противопостави през онези мрачни години и не позволи да бъдат пратени 48 000 евреи в газовите камери! Сега народа отново не иска да му бъдат налагани с властови диктат " нови джендър ценности" от Европа, дискриминиращи по социални критерии, природния биологичен пол, общочовешки традиции и дейност на човека!

Добре че не гласувах за магарешки, и той щом защитава да ми учат детето на перверзии и той на бесило заслужава

Е да ми дава акъл това недоразумение, което пък се заигра с алчността и наивността на някои не много умни българи, ми идва много. Продажник, дето сега има трибуна,. за първи и последен път.

"Българското общество се нуждае от каузи, които го сплотяват, а не разединяват. През последните седмици виждаме огромно противопоставяне на хората за или против Истанбулската конвенция.". Те тия документи се появяват сами. Седиш си и хоп - пасквил за ратифициране! Не стига стресът от внезапната поява на гадорията, а пък тя се оказва и спорна, а още по-лошата изненада за тая пасмина е, че на Територията все още се намират хора, които могат да четат и осмислят прочетеното. Ужас! Лошото е (за нас), че няма активна съпротива, което е късмет (за тях). Все още имам надежда, че това ще се промени. Вярно, че горката е наритана в ъгъла и скимти от ритниците на реалността, ама е жива още.

ГЕРБ ме разкриха как съм забогатял и сега ме държат за топките ,трябва да гласувам с тях или влизам в затвора ,така че не конвенцията , ами и заповед за арестуване на майка ми ,ще подпиша....

Тоя е свършил с политиката. Повече няма да влезе в парламента. Сега говори глупости а преди дни подкрепи ГЕРБ. Има две причини за това, или сам знае, че му е за последно, или ГЕРБ го държи за топките с нещо незаконно.

Марешки ,дали пък фактите не говорят друго ...в последните 10 г не е имало толкова единно мнение на народа по даден казус ,както в случая против ИК.И без игрички ....ние сме против насилието против всеки индивид ,а ИК всява разделение ....На всеки депутат в НС и ЕС ,вече трябва да му е ясно ,че преди да подпише даден документ ,трябва да знае мнението на неговите избиратели .

точно пък ти, който си ненаситен насилник, много ти отива. Пазиш себе си от законите, знам те лично

И от кога някой се интересува от мненията на "избиратели"? А защо кавички, няма да обяснявам.

комунделите не се заиграва със страховете! бсп се мъчи да създаде страхове, и да ги използва, ама по голям страх от този, че пак ще докопат властта и съсипят държавата не могат да изфабрикуват!

Този варненски съсел,няма право да говори от името на т. нар. общество в държавата.Щом глупаците изпратиха асперина в НС,значи няма общество,или ако го има,то е заспало зимен сън,от който няма събуждане.

Не може да приемате нещо, което по-голямата част от народа не иска. Насилието над всяко едно човешко същество че последно време даже и над животни е подсъдимо и си има закони и присъди и не ни залъгвайте с конвенции.

Този пишман политик Магарешки влезе в парламента само за да отърве панделата. Досега не е казал нищо смислено, а с изказванията си само се стреми да се хареса и цуне г*за на Боко.

Поредният палячо за деня, който ще защитава хомо-конвенцията, който разбира се е патерица на ГРОБ!!! АНАТЕМА МУТРИ ГАДНИ !!!

Прав е човекът. Всички сте комплексари и с проблеми в секса и взаимоотношенията. И насилници, разбира се, всички сте насилници, то се видя от идиотите патриоти. Те концентрират и илюстрират прекрасно това съчетание, без да се говори за парите, с които ги покриха и покриват сектантите. А и доста от вас тролове, на които същите плащат само за това.

предател, мутра, патерица и лъжец. Лъга на вота че щял да мисли и после всичката воля за Бойко. Една ненужна вече патерица.

голям боклук излезе

Бойко им дърпа на всички конците. Най-напред му спретват една инсценировка, после започват съдебни дела и когато клекне пред Бойко, всичко се замразява и забравя. Ей това са нашите управляващи. Това е и електората

Има добра закалка от СИК. Искате ли да знаете как става с едни 100 000 000 за МВР -то? Ми той Боката нивга не им е отказвал -нали трябва да му осигурят изборите секи път. Друг е въпросът, че няма как да го зави пред овчата маса. Извикал е оня фуражкаджия от МВР -то и му е казал "Пич, ся, аз не моа да извада едни пари от БАН или ЗДР Каса и да ви ги дам. Шъ ма дигнат на кръвното пак. Виж там, вие имате стройна организация, заповядай си на хората да се явят на "спомтанен" протест, поврякайте малко, поизпушете по една корупционна пура (ама да не забравите и на мене да донесете), а аз знам как да "отстъпвам" пред народната воля". Виж, ония пъдари от тюрмите, по добре да си купят по един балон, да не ги вземат за гламави, докато духат... балоните, де.