Разпродават над 1000 хотела в България

Пазарът на хотели в България изглежда твърде голям за мащабите на страната ни.

Обратно в новината

Коментари - Разпродават над 1000 хотела в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

само че с мръсната вода заминаха и парите. Всичко си е както трябва.

Проявявам сериозен инвеститорски интерес от Кипър за хотелчето за 3 милиона в Банско и искам да знам то с второто лифтче ли върви или без него?

ха ха, какво очаквате когато кредитите ги раздават деца който сега са завършили, и техните началници, без никакви познания за бизнес камо ли за този бизнес който е много специфичен. като добави към това кредит за бажанака и неговия приятел, европейски програми, хора случайно попаднали на пари без никакви познания за хотелския бизнес и ето ти 1000 хотела. аз се учудвам, че не са повече.

С крадени пари , лесно се строят , после продаваш за 5% от цената и си на печалба с чисти парички готов за нови политически подвизи Да се чуди човек , толкоз милионери собсвеници , пък народа беден , а тия да не са не-народни хора ? Или както им викат "Политици" Ами няма проблем , там конфискации няма , няма проверки , не се плащат данаци или заплати ако има роби наети ... като цяло всичко е чудесно , и прекрасно от всяка една гледна точка , стига да е на престъпник. Но , новината не е за това ....или пък е ..... Терминал(НО)2

бизнесът е доста печеливш, обаче няма кой да работи. Няма да намериш нормална камериерка, сервитьор, бармен, готвач.

за 500 лв "заплата" нема кой да ви работи....:)

И моя се продава за няколко лимона. Малко е ипотекиран при Цеко, ама сега като изсечем Пирин много ще му скочи цената и ще е точно до новата кабинка!

хотелите на масларова де караше под строѝ пенсионери продават ли се

Ще продават още повече, но няма да има кой да ги купи.

пред вид окраденото и опапаното по проекти и т.н. Повечко е окрадено, повечко са и хотелите. Мутренското щастие не се случи - докато крадяха народа за да строят хотели мутрите забравили д ахранят народа и той избягал по чужбина, чул, видял, научил гръцки и турски курорти и сега какво? Великия мутренски сив, крадлив отрасъл туризма бил в криза ли? Що? Щото да окрадеш народа за да му построиш хотели е голяма уйдурма щъ знайти. Провинцияа е в колапс. Кви хотели бе? Да спят в тях командированите по кражби и усвояване софиянци в провинцията.Хахахахахха.

Познавах човек ,който наследи имоти и направи хотел в голям град.След 3 години каза продавам го и го продаде. Защо питам? Защото персонала и клиентите крадат всичко от кранове до килими, пердета и пр. и пр. Проверявам в 2.00 ч. колко са заетите стаи. По документ на рецепсията са 17. Оказват се 36 заети стаи. И да легнеш да спиш тук, този народ пак ще те краде. Неслучайно имаме хан Крум Страшни. Представете си какво е било племето, за да стигне този хан до рязане на ръце, езици и изкореняване на лозя

така е, за съжаление...

Е, той ги е удрял в заплатите, те пък са компенсирали в кранчета, килими...

икономиката ни е във възход, растем и се развиваме, всичко е прекрасно и приказно, както ни казва другарю Борисов.

шъ знайти. Мутрите ударили на хотелиерство ама изгонили народа в чужбина. Диалектическо противоречие.

БЪДЕЩЕТО Е В МАЛКИ СЕМЕЙНИ ХОТЕЛИ.ТИП ПО ГОЛЕМИ КЪЩИ ,ОСОБЕНО В МАЛКИ НАСЕЛЕНИ МЕСТА С УСЛОВИЯ ЗА ПОЧИВКА НА ЧИСТ ВЪЗДУХ И ТИРИЗЪМ.

къде. Само в някои села. Благодаря - хотел на произвола на циганските набези. Благодаря.

Това са над 1000 случая за изпиране на пари.Повечето хотели са построени с пари от бело, гепено ддс и други врътки!

да настаняват бежанците там, както вече казахме

да покрият нечии загуби и да загробят себе си в примамливи, но нерентабилни туристически обекти! А бе, май същата работа като с магистралните труженички, уж хубави и кефлийки с пълна или някаква си там тяхна програма, но винаги работещи за някого и за "вкусния" си хляб!

Аз си харесах този на снимката, ама "нанайси феродо".

Валерката и Боко да направят лифтове до тях малко да ги разработят.

Патриотите Каракачанов и Валери Симеонов да поканят банатските българи да ги купят и да се заселят тука.Да ги е..а в патриотите!

Това е защото много ни е развит туризма а истината е че с това си мисли че може да се занимава всеки селски тарикат с връзки и после да се чуди как да пълни хотелите - с втори лифт например.

От 6 млн. български граждани 1 млн. са цигани, 2,5 млн. са пенсионери, 1 млн. - невръстни - то кой остана да ходи по тези хотели - 1,5 млн., от които две трети са работещи, но с недостатъчни доходи, за да си позволят и това.

d4

в Банско и Слънчака след време ще ги предлагат без пари. който даде най-малко, той печели!

А,КОЙ ли ще ги "КУПИ"? КОЙ ли ще ИЗПЕРЕ малко ПАРИЧКИ? КОЙ?

Ако погледна проблема през моята призма ,на Черно море не съм стъпвал от 2003 година ,и тогава беше пълна отврат и плаж и море и хотел,на Банско положението стана същото ,преди беше тихо,спокойно ,ходехме при местни на квартири ,но след това започна и там бетонирането и виждаме сега какво е ,лесно си обяснявам защо 1000 бетона се продават ,догодина ще са 2000 ,нямам познати вече които да ходят на нашето море при положение ,че Турция и Гърция са до нас със страхотните си морета и курорти ,на Банско все още има хора които ходят ,но и те търсят алтернативи .

толкова да е страхотно морето в Гърция - на Керамоти - най-посещавания от българите плаж има 3 заведения на голямо разстояние и нито една тоалетна или душ извън заведенията. Направете си изводите

Откога Керамоти е най-посещаваният плаж ,в Гърция плажове да искаш ,хиляди са ,като не ти харесва Керамоти качи се корабчето и отиди на Тасос ,съвсем близко е ,да не говорим за целия Халкидики или на юг ,това са 15000 км крайбрежие ,един живот няма да ти стигне да ги обиколиш ,не като нашите 200 км. с 20 плажа и мръсно море.

Тази работа ,не е като онази-не е достатъчно да имаш пари и да построиш хотел-трябва след това акъл да го управляваш !Да,ама такъв липсва -е затова се продават !

ПРОДАДАТ,КАКВИ ТАКСИ ЩЕ ЛАПНАТ ЧАСТНИТЕ СЪДЕБНИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ! ПРЕДИ ТОВА ЩЕШЕ ДА ВЛЕЗЕ В ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ,НО СЕГА...ДЪРЖАВАТА САМА СЕ ОТКАЗА ОТ ПАРИТЕ СИ!!!

МИНУСА,ДА ПИТА ШЕФА НА КАМАРАТА НА ЧСИ КОЛКО ТАКСИ ПРИБРА СЛЕД ПРОДАЖБАТА НА ХОТЕЛ"РОДИНА"!!! ЖОКЕР: ПОВЕЧЕ ОТ ШЕСТ ЦИФРИ!!!

Недей да се пенявиш ,повечето няма да ги продадат ,няма кой да си хвърли парите на вятъра..

У нашата пребогата цъфнала и вързала демокрация имаме богати пенсионни фондове с огромни капитали и натрупвания. Може да купят 1000 хотела и да правят почивки и екскурзии на богатите и здравословно запазени пенсионери, .... които са сигърно 3 процента от всички. Хахахахахахахха. Краденето без мярка е все едно себе си, че си крал - връща тисе тъпкано. Алооо, герб , чухте ли последното. Тъпкано се връща.

На въпроса с който завършва статията: хотелите са малко според мен, имаме нужда от още повече хотели сгъчкани един в друг без паркове, зеленина и инфраструктура, имаме нужда от повече бетон. Шегувам се.

Направо местете излишните в Банско да не се бавим с вмутрясването му. Даже може да отрежем малко магистрали от готовите и да ги налепим до хотелите за писти - те и без това за магистрали не стават - гънат се, а това при пистите точно пък е предимство. Давай народа на хотелите. Повечко се е пооткраднало май и някои мутри са си помислили, че те като имат народа също има и ще им пълни хотелите ама народа дебилен взе по чужбински курорти да ходи.

С Шиши ще ги купим всичките хотели ва и ще ги стегнем и управляваме ва!!!

И сега кво' прайм Цеко, няма лифтче и хотелчетата в Банско на тезгяха за продан, а след тях и ПИБ.

Пазарна икономика. Алчност и простотия на n-та степен. Нещо няма песни за губещите соцпредприятия.

Обявете списък с хотелите които се продават. Искам със спестеното и изкараното от кофите за смет да си купя 2-3, може и повече! Ха,ха,ха......

Списък на собствениците- пронерка-затвор Цацаров дигай си задника

Имаш предвид провека, нали?

Изпраха париците, осребриха кредитчетата, та за какво са им вече и без друго мизерно построените постройчици?

Ами Сульо и Пульо се занимава с хотелиерство. Няколко единици са училите и способни хотелиери. Дори сега не се сещам за нито един. Естествено, че неуките в бранша ще фалират. За съжаление де що имаше красиво място по черноморието е застроено с грозни здания, наречени хотели.

Ами правилно-то освен да строиш после трябва и да го управляваш с грижата на добър стопанин този хотел.

С една дума,всички партийци които дезертираха от БКП влязаха в управлението и приватизацията продължава,но не под ръководството на Иван, Първан и т.н.,а на Бойко.....

Време е да почне да се бутат хотели !

ехааа ама нали Бокича разправя, че сме били в подем, Ангелкова вика, че туризмът процъфтявал, а накрая май процъфтява само бизнеса на ЧСИ тата....оттам е ръста в икономиката...

Хотели много, места няма. Спа туризмът е на мода и сега ако нямаш топло басейнче, дори в стил топило, няма ко да дойде само за едното преспиване. В букинга търсих за следващия месец някой спа хотел, излизат ми само къщи за гости. Всичко хубаво е заето от бедния българин. Същото важи и за планината. По морето пък са затворени сезонно.

Др. "социални" капиталисти с откраднати пари, решиха всички да печелят от туризъм! Бетонираха морето и планините! Но то бетон има по целия свят и никой не иска да дойде в техния.Сега продават!

Нормално е балона да се спука, те хотелите станаха повече от населението. Чуждите туристи не могат да запълнят всичко, а и са за малко.

..и сЯ някой от умните да ми обясни, как при положение, че 30% от хотелите са фалирали, някой ще иска да застрои 48% от Пирин с нови хотели?

А, баш па на ВАС може бещо да се обясни нещо...

Трудно е да обясниш нещо на Куха Лейка. За останалите - тиквите са взели комисионите и не искат дърпащите им конците червени олигарси пак да ги бутат от власт.

НА ДА ГИ ПРОДАВАТ... А...РАЗГЛОБЯВАТ И РАЗЧИСТВАТ И СПАСЯВАТ ТОВА КОЕТО МОЖЕ ДА СЕ ИЗПОЛЗВА ПОВТОРНО ИЛИ РЕЦИКЛИРА.... НО...ЛИЧНО С ПО ДВЕ РЪЧИЧКИ ОТ ТЕЗИ КОИТО СА: ПОДПИСВАЛИ... РАЗРЕШАВАЛИ ,,ПРОЕКТИРАЛИ" БИЛИ НА ВЛАСТ И ПРИБИРАЛИ РУШВЕТИТЕ.... ОТ ВСИЧКИ,КОИТО РАЗРУШИХА,ОГРАБИХА И...ОСРАХА СТРАНАТА!....ГРАДОВЕТЕ И ПРИРОДАТА ! ВИНАГИ СЪМ ТВЪРДЯЛ....С ТОЛКОВА/ПАРИ ЗА БЕЗУМНО ХОТЕЛСКО...ЖИЛИЩНО...БЕТОНИРАНЕ,МОЖЕШЕ ДА СЕ ПОСТРОИ НЕ ЕДНО,А НЯКОЛКО АЕЦ БЕЛЕНЕ+ ДОСТА ПРОМ.ПРЕДПРИЯТИЯ... АЛЧНИ ИДИОТИ! ОСРАХА БЪЛГАРИЯ!

Бетонирането в БГ започва от наглите комунета а не от 90-та година!!! Като разбира се преди да започнат да леят бетона за безумно грозните си згради окрадоха имота на хората!!! И също така събираха пари от всички за разни национални обекти като НДК защото то само с манифестации не ставало трябвало и пари............

Това е началото на края ,все повече бетон ще излиза за продан ,но надали ще има кой да го купи ,българите все повече престават да ходят на скапаното море ,чужденците които се излъжат не повтарят ,същото важи и за превърналото се в кенеф Банско ,лошото е че няма кой да купи тия бетонни чудовища и ще дойде време да ги събарят .

бургазлии могат да си купят в балкана там целогодишен курорт стана

Дрогаре, изложихме ли се и тука? Ама, пак лакомо искаме милиони да ни влязат в джобовете. Е, няма. Закривай.

1000 хотела построени с изпраните пари откраднати от народа!!! Даже много повече са такива хотели...

bam и балонът се спука. Българските "предприемачи" от старото поколение знаят да наливат цимент. Ама как никой не им го харесва? Отговор няма. ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ ПИРИН! СЪПРОТИВА!