Около 250 000 са самостоятелно заетите българи

Близо четвърт милион са били самостоятелно заетите българи на възраст между 15 и 64 години през 2016 г. по данни на Евростат.

Обратно в новината

Коментари - Около 250 000 са самостоятелно заетите българи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия статистики,стъмкистики,разните му агенцийки....да го духат! Хал-хабер си нямат! Много повече са от 250 000 А безработните са мнократно повече! И аз съм един от тях,ама не фигурирам...НИКЪДЕ!

От НАП напомнят, че 31 януари е крайният срок, в който самоосигуряващите се лица могат да променят вида на осигуряването си. Защо нищо не се казва за безработните, които са без право на парични помощи и трябва да се осигуряват? За тях има ли промяна в цената за осигуровките? Редно ли е университетски преподавател със заплата над 1500лв. да плаща за здраве 5лв. на месец, а безработен 22лв. В тази държава някои следи ли ги тези неща, или само каквото е изгодно на държавната мафия.

А колко са тези, дето са безработни възрастни и работещите им деца им плащат осигуровките? Самоосигуряващият се не винаги е работещ.

У нас има огромен брой охранители. Те са най-много от "заетите" с труд. Повече от лекари, от учители и от всяка друга категория...

Никакви данъци и осигуровки не трябва да се плащат, за да не поддържат паразитната държава (по-ефикасно е от флашифицираните избори). Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Три баби се хвалят една на друга с внуците си: - Моят сигурно ще стане доктор! Все се боде с разни спринцовки. - А моят сигурно ще става биолог - все събира някакви треви, все нещо суши вкъщи. - Пък моят сигурно ще става летец - все си слага на носа някакви парцали, напоени с бензин и ми вика: - Айде, бабо, аз отлитам! ,,

Това, че младите биват погубвани ти е за кеф. Баси изродът си ти.